Είμαστε σε χώρα που δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια. Πως να ΜΗΝ μπορείς να τα εμβολιάσεις; Τι συνέπειες θα έχεις αν δεν το κάνεις; Εκτός από το ρίσκο για το ίδιο σου το παιδί βέβαια. Μήπως για να γράψουν τα παιδιά σε σχολείο ζητάνε εμβόλια; Ρωτάω γιατί αύριο έχουμε ραντεβού με παιδίατρο και η ξαδέρφη αρνείται κατηγορηματικά (δυστυχώς) να εμβολιάσει το μωρό.Prepon έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:52Ε πως;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:32Σιγά μη στο επιβάλλει η κοινωνία.Prepon έγραψε: 20 Σεπ 2020, 10:29
Δεν ευθύνεται 100% η οικογένεια πλέον για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Όταν η κοινωνία σου επιβάλει τον τρόπο που θα μεγαλώσεις τα παιδιά σου η κυρία ευθύνη είναι της κοινωνίας και όχι της οικογένειας
Μπορείς να μη τα εμβολιασεις;
Μπορείς να μη τα στέλνεις στο σχολείο;
Μπορείς να τα στέλνεις για δουλειά απ το δημοτικό;
Μπορείς να τα σπας στο ξύλο;
Εδώ δε μπορείς να τα στείλεις να σου πάρουν μπύρες και τσιγάρα,επειδή λέει το μαγαζί δεν πουλάει σε ανήλικους.
Πλάκα κάνουμε τώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαση σε σουπερ μαρκετ
-
- Casper -
Re: Φαση σε σουπερ μαρκετ
Εγώ το ξέρω ότι υπάρχουνε. Δεν είπα ποτέ κάτι άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:26Μα δεν έγραψα κάτι για το πως διαπαιδαγώγησα εγώ το παιδί μου.Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:00 Αλλά μεταξύ άλλων είσαι και η τέλεια μάνα διαπαιδαγωγήτρια ρε! Τι να λέμε τώρα. Οι άλλες είναι μαλακισμένες, εσύ ξέρεις.![]()
Και ναι, κάποιες είναι μαλακισμένες, σ' αρέσει ή όχι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μορφωτικό επίπεδο ξαδέρφης;- Casper - έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:43 Είμαστε σε χώρα που δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια. Πως να ΜΗΝ μπορείς να τα εμβολιάσεις; Τι συνέπειες θα έχεις αν δεν το κάνεις; Εκτός από το ρίσκο για το ίδιο σου το παιδί βέβαια. Μήπως για να γράψουν τα παιδιά σε σχολείο ζητάνε εμβόλια; Ρωτάω γιατί αύριο έχουμε ραντεβού με παιδίατρο και η ξαδέρφη αρνείται κατηγορηματικά (δυστυχώς) να εμβολιάσει το μωρό.![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μα το ανέφερε το μορφωτικό επίπεδο: αρνείται να εμβολιάσει το μωρό
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Cecily Anne
Δεν έχει καμία σχέση το μορφωτικό επίπεδο. Τα κινήματα βίγκαν, αντιεμβολιαστών κλπ. έχουν απήχηση σε μία κοινωνία καθυστερημένων εγγράμματων. Μέχρι σήμερα δεν έχω πετύχει χαμηλού μορφωτικού επιπέδου γίδι σε τέτοια κατάσταση.vagabondo έγραψε: 20 Σεπ 2020, 21:40Μορφωτικό επίπεδο ξαδέρφης;- Casper - έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:43 Είμαστε σε χώρα που δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια. Πως να ΜΗΝ μπορείς να τα εμβολιάσεις; Τι συνέπειες θα έχεις αν δεν το κάνεις; Εκτός από το ρίσκο για το ίδιο σου το παιδί βέβαια. Μήπως για να γράψουν τα παιδιά σε σχολείο ζητάνε εμβόλια; Ρωτάω γιατί αύριο έχουμε ραντεβού με παιδίατρο και η ξαδέρφη αρνείται κατηγορηματικά (δυστυχώς) να εμβολιάσει το μωρό.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 20 Σεπ 2020, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΑΕΙ είναι αυτό;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2020, 21:42Μα το ανέφερε το μορφωτικό επίπεδο: αρνείται να εμβολιάσει το μωρό![]()
Occasio facit furem
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όχι ακριβώς: προφέρεται και γράφεται Άει... 
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Eντάξει, εδώ που τα λέμε, ένα κορίτσι που κάνει πολεμικές τέχνες, δεν γίνεται πολεμική μηχανή.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:23Να μην τουλουμιάζει , εφόσον γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Και μόνο η υποψία στον άλλον ότι θα τις φάει ,αρκεί.![]()
Απλά μαθαίνει να αντιδράει και να πονάει. Αν δεν πονέσεις, δεν μαθαίνεις και το εννοώ κυριολεκτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δημιουργια μαζικης υστεριας στον πληθυσμο
ψυχολογια των μαζων

ψυχολογια των μαζων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν ετοιμάζουμε την επόμενη γενιά Τζίνα Καράνο. Να μην τις τρώει θέλαμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Σεπ 2020, 22:03Eντάξει, εδώ που τα λέμε, ένα κορίτσι που κάνει πολεμικές τέχνες, δεν γίνεται πολεμική μηχανή.Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:23
Να μην τουλουμιάζει , εφόσον γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Και μόνο η υποψία στον άλλον ότι θα τις φάει ,αρκεί.![]()
![]()
Απλά μαθαίνει να αντιδράει και να πονάει. Αν δεν πονέσεις, δεν μαθαίνεις και το εννοώ κυριολεκτικά.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:23Να μην τουλουμιάζει , εφόσον γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Και μόνο η υποψία στον άλλον ότι θα τις φάει ,αρκεί.![]()
Οι δάσκαλοι που ήταν;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Εκκρεμούν 3 υποθέσεις στα δικαστήρια για αμέλεια δασκάλου και εμείς δεν είμαστε μέσα σε αυτές. Η μία που ξέρω σίγουρα πρόκειται για γονιό που μπήκε εν ώρα σχολική στο δημοτικό και πλάκωσε στις μάπες ένα άσχετο παιδάκι.Gherschaagk έγραψε: 20 Σεπ 2020, 22:11Cecily Anne έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:25Όχι, θα κάθεται να τις τρώει, επειδή τα άλλα είναι μαλακισμένα. Ούτε καν.. Σου λέω παραλίγο να χάσει το μάτι της.Στύγιος έγραψε: 20 Σεπ 2020, 15:23
Να μην τουλουμιάζει , εφόσον γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Και μόνο η υποψία στον άλλον ότι θα τις φάει ,αρκεί.![]()
![]()
Οι δάσκαλοι που ήταν;;
-
- Casper -
Double
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 20 Σεπ 2020, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Casper -
Πτυχίο + μεταπτυχιακό. Έφυγε από χώρα που έχουν υποχρεωτικά εμβόλια. Ήταν vegan. Είναι η 3η επίσκεψη (και ΔΙΟΡΙΑ που της έδωσε ο παιδίατρος για να λογικευτεί) και αυτή διαβάζει βιβλίο για τα εμβόλια μόνο και μόνο για να βρει τρόπο ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Τον ποιον; Τον γιατρό που έχει σπουδάσει χρόνια, και θα τον πείσει με ένα βιβλίο ο ξερόλας. Τον βγάζει άσχετο, όπως όλους. Μόνο εκείνη ξέρει. Δεν ακούει κανέναν, σου κάνει επίθεση. Είναι κλινική περίπτωση. Λυπάμαι το παιδί. Γι' αυτό ρωτάω, αν σου λένε στο σχολείο ότι για να γραφτεί το παιδί πρέπει να έχει εμβόλια. Αλλά δεν θα της έλεγε ο γιατρός αν ήταν έτσι;vagabondo έγραψε: 20 Σεπ 2020, 21:40Μορφωτικό επίπεδο ξαδέρφης;- Casper - έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:43 Είμαστε σε χώρα που δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια. Πως να ΜΗΝ μπορείς να τα εμβολιάσεις; Τι συνέπειες θα έχεις αν δεν το κάνεις; Εκτός από το ρίσκο για το ίδιο σου το παιδί βέβαια. Μήπως για να γράψουν τα παιδιά σε σχολείο ζητάνε εμβόλια; Ρωτάω γιατί αύριο έχουμε ραντεβού με παιδίατρο και η ξαδέρφη αρνείται κατηγορηματικά (δυστυχώς) να εμβολιάσει το μωρό.![]()
- Cecily Anne
Δεν έταζα ένα τσουβάλι λίρες ρε πούστη δία.- Casper - έγραψε: 20 Σεπ 2020, 22:18Πτυχίο + μεταπτυχιακό. Έφυγε από χώρα που έχουν υποχρεωτικά εμβόλια. Ήταν vegan. Είναι η 3η επίσκεψη (και ΔΙΟΡΙΑ που της έδωσε ο παιδίατρος για να λογικευτεί) και αυτή διαβάζει βιβλίο για τα εμβόλια μόνο και μόνο για να βρει τρόπο ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. Τον ποιον; Τον γιατρό που έχει σπουδάσει χρόνια, και θα τον πείσει με ένα βιβλίο ο ξερόλας. Τον βγάζει άσχετο, όπως όλους. Μόνο εκείνη ξέρει. Δεν ακούει κανέναν, σου κάνει επίθεση. Είναι κλινική περίπτωση. Λυπάμαι το παιδί. Γι' αυτό ρωτάω, αν σου λένε στο σχολείο ότι για να γραφτεί το παιδί πρέπει να έχει εμβόλια. Αλλά δεν θα της έλεγε ο γιατρός αν ήταν έτσι;vagabondo έγραψε: 20 Σεπ 2020, 21:40Μορφωτικό επίπεδο ξαδέρφης;- Casper - έγραψε: 20 Σεπ 2020, 20:43 Είμαστε σε χώρα που δεν είναι υποχρεωτικά τα εμβόλια. Πως να ΜΗΝ μπορείς να τα εμβολιάσεις; Τι συνέπειες θα έχεις αν δεν το κάνεις; Εκτός από το ρίσκο για το ίδιο σου το παιδί βέβαια. Μήπως για να γράψουν τα παιδιά σε σχολείο ζητάνε εμβόλια; Ρωτάω γιατί αύριο έχουμε ραντεβού με παιδίατρο και η ξαδέρφη αρνείται κατηγορηματικά (δυστυχώς) να εμβολιάσει το μωρό.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις