Περισσότερο ντόκτορ είμαι από τους δημοσιογράφους.foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:21Οκ ντοκτορ.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2020, 23:07 Παπαριές δημοσιογράφων. Έχουν προτείνει και κάποιον μηχανισμό μέσω του οποίου ένας ιός του αναπνευστικού συστήματος προκαλεί εγκεφαλικό χωρίς να νοσήσει καν το αναπνευστικό;
Ρέστα από εικοσαευρω έχεις ή να ψάχνω για ψιλά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η στατιστική εκτίμηση της γρίπης είναι 1000-2000 και στατιστική εκτίμηση δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινοί οι θάνατοι, γιατί είναι ντροπή που το παρουσιάζεις λίγο-πολύ έτσι.nik_killthemall έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:49εξαρτάται, αν συγκρίνεις όμοια μεγέθη (δηλ. εργαστηριακά επιβεβαιωμένους θανάτους) ήδη από κορονοϊο έχουμε υπερδιπλάσιους χωρίς να έχει κλείσει το έτος.CRWH έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:38 Ποσους νεκρους θελουμε τη μερα μεχρι το τελος του ετους για να φτασομε τους νεκρους της γριπης σε μια κακη χρονια;![]()
Οπότε επειδή αυτή η σύγκριση δεν βολεύει το αφήγημα χρησιμοποιείται για την γρίπη η (μεγενθυμένη) στατιστική εκτίμηση που για τον κορονοϊο δεν υπάρχει ακόμα. Με αυτόν τον ρυθμό πάντως μέχρι το τέλους του έτους οι εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι θανάτοι κορονοϊου μπορουν να ξεπεράσουν και την μεγενθυμενη στατιστική εκτίμηση της γρίπης.
Επίσης είναι χοντρό ψέμα ότι από κορωνοϊό έχουμε υπερδιπλάσιους θανάτους από κακή χρονιά γρίπης. Το 2006 είχαμε 197 θανάτους. Από κορωνοϊό έχουμε 313 προς το παρόν. Δεν είναι βέβαια το πρώτο ψέμα που σε πιάνω να λες.
Έχω δε τονίσει πολλές φορές ότι η στατιστική εκτίμηση για τον κορωνοϊό δεν θα αλλάξει τον αριθμό ίσως και καθόλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξερεις τι;hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2020, 22:51Περισσότερο ντόκτορ είμαι από τους δημοσιογράφους.foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:21Οκ ντοκτορ.hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2020, 23:07 Παπαριές δημοσιογράφων. Έχουν προτείνει και κάποιον μηχανισμό μέσω του οποίου ένας ιός του αναπνευστικού συστήματος προκαλεί εγκεφαλικό χωρίς να νοσήσει καν το αναπνευστικό;
Ρέστα από εικοσαευρω έχεις ή να ψάχνω για ψιλά;
Θα αφησω το κωλοχαρτο και τις φακες να στρογγυλεψει το ποσο.
- hellegennes
Ρε μαλάκα, δεν γαμιέσαι; Δεν έχω διάθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φέτος, οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν: 116.hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2020, 22:57Η στατιστική εκτίμηση της γρίπης είναι 1000-2000 και στατιστική εκτίμηση δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινοί οι θάνατοι, γιατί είναι ντροπή που το παρουσιάζεις λίγο-πολύ έτσι.nik_killthemall έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:49εξαρτάται, αν συγκρίνεις όμοια μεγέθη (δηλ. εργαστηριακά επιβεβαιωμένους θανάτους) ήδη από κορονοϊο έχουμε υπερδιπλάσιους χωρίς να έχει κλείσει το έτος.CRWH έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:38 Ποσους νεκρους θελουμε τη μερα μεχρι το τελος του ετους για να φτασομε τους νεκρους της γριπης σε μια κακη χρονια;![]()
Οπότε επειδή αυτή η σύγκριση δεν βολεύει το αφήγημα χρησιμοποιείται για την γρίπη η (μεγενθυμένη) στατιστική εκτίμηση που για τον κορονοϊο δεν υπάρχει ακόμα. Με αυτόν τον ρυθμό πάντως μέχρι το τέλους του έτους οι εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι θανάτοι κορονοϊου μπορουν να ξεπεράσουν και την μεγενθυμενη στατιστική εκτίμηση της γρίπης.
Επίσης είναι χοντρό ψέμα ότι από κορωνοϊό έχουμε υπερδιπλάσιους θανάτους από κακή χρονιά γρίπης. Το 2006 είχαμε 197 θανάτους. Από κορωνοϊό έχουμε 313 προς το παρόν. Δεν είναι βέβαια το πρώτο ψέμα που σε πιάνω να λες.
Έχω δε τονίσει πολλές φορές ότι η στατιστική εκτίμηση για τον κορωνοϊό δεν θα αλλάξει τον αριθμό ίσως και καθόλου.

Λογικό, αφού είχαμε lock down και προσέχαμε.
Ναι αλλά αυτά τα μέτρα, δεν εμπόδισαν τον κορόνα να σκοτώσει μέχρι εκείνη την εβδομάδα (20/2020) δηλαδή μέχρι τις 17 Μαΐου του 2020, 163 άτομα (σε μόλις 3 μήνες και όχι σε ολόκληρη σεζόν).
Δηλαδή 40% παραπάνω θάνατοι από covid μέχρι την εβδομάδα 20/2020 δηλαδή μέχρι τις 17 Μαΐου του 2020.
Η σύγκριση νομίζω ότι είναι μάταια...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Υπέροχοι.foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2020, 23:58Ξερεις τι;
Θα αφησω το κωλοχαρτο και τις φακες να στρογγυλεψει το ποσο.
- nik_killthemall
+1foscilis έγραψε: 15 Σεπ 2020, 21:27Όσοι ήταν στις 21 Απριλιουnik_killthemall έγραψε: 15 Σεπ 2020, 18:00 έξαρση ... 310 κρούσματα / 11500 τεστ = 2.7% κρούσμα / τεστ !
απο 59
Όσοι ήταν στις 18 Απριλίου.πήγαν 67 οι διασωληνωμένοι.
Ένας τρόπος λοιπόν να το δεις είναι ότι σε ένα εικοσιτετραωρο πριν περίπου δεκαπεντε μέρες ακυρώθηκαν τρεις μέρες lockdown (από πλευράς ανάσχεσης του ιού εννοείται γιατί οικονομικά εννοείται ότι καλύτερα να τα καιγαμε παρά οτιδήποτε πιθανόν ξόδεψαν όλοι αυτοί οι πιθηκοι).
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
νοουπ, εσυ λες επανελλειμμένως ψέμματα επειδή δεν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να διαβάσεις έναν πίνακα. Η στατιστική εκτίμηση δεν είπε κανείς πως είναι ψεύτικη, αλλά απλά πως είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ από τους εργαστηριακά επιβεβαιωμένους θανάτους ! Στη πραγματικότητα το μόνο ψέμα είναι αυτό που λες, πως δηλ. για τον κορονοϊο στατιστική εκτίμηση = επιβεβαιωμένοι θανάτοι ! ΟΤΑΝ βγει η στατιστική εκτίμηση για τον κορονοϊο ΤΟΤΕ να χρησιμοποιηθεί ως μέγεθος ! Μέχρι τότε η υποθετική χρήση της είναι αντι-επιστημονική. Επίσης η στατιστική εκτίμηση για την γρίπη είναι στο χιλιάρικο και οχι στο 2χιλιαρο !hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2020, 22:57Η στατιστική εκτίμηση της γρίπης είναι 1000-2000 και στατιστική εκτίμηση δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινοί οι θάνατοι, γιατί είναι ντροπή που το παρουσιάζεις λίγο-πολύ έτσι.nik_killthemall έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:49εξαρτάται, αν συγκρίνεις όμοια μεγέθη (δηλ. εργαστηριακά επιβεβαιωμένους θανάτους) ήδη από κορονοϊο έχουμε υπερδιπλάσιους χωρίς να έχει κλείσει το έτος.CRWH έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:38 Ποσους νεκρους θελουμε τη μερα μεχρι το τελος του ετους για να φτασομε τους νεκρους της γριπης σε μια κακη χρονια;![]()
Από κει και πέρα, για το ότι συγκρίνεις νεκρούς κορονοϊου με λοκντάουν και μέτρα, με νεκρούς γρίπης χωρίς λοκνταουν και μέτρα, καλό είναι να απευθυνθείς σε έναν ψυχίατρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 16 Σεπ 2020, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν έχει νόημα να συγκρίνεις ευθέως τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα, γιατί στην γρίπη η παρακολούθηση είναι κατά προσέλευση. Σε αντίθεση με τον κορωνοϊό, μόνο ένα κλάσμα των θανάτων καταγράφεται. Στον κορωνοϊό, τουλάχιστον στην Ελλάδα που οι αριθμοί είναι μικροί, είναι πιθανόν η καταγραφή να είναι κοντά στο 100% ή ακόμα και πάνω από 100% (δηλαδή να καταγράφηκαν θάνατοι από άλλες αιτίες ως θάνατοι κορωνοϊού. Ωστόσο δεν περιμένω να είναι κάποιος σημαντικός αριθμός αυτός. Μπορεί και να είναι 0).nrg έγραψε: 16 Σεπ 2020, 00:40Φέτος, οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν: 116.hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2020, 22:57Η στατιστική εκτίμηση της γρίπης είναι 1000-2000 και στατιστική εκτίμηση δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινοί οι θάνατοι, γιατί είναι ντροπή που το παρουσιάζεις λίγο-πολύ έτσι.nik_killthemall έγραψε: 15 Σεπ 2020, 19:49
εξαρτάται, αν συγκρίνεις όμοια μεγέθη (δηλ. εργαστηριακά επιβεβαιωμένους θανάτους) ήδη από κορονοϊο έχουμε υπερδιπλάσιους χωρίς να έχει κλείσει το έτος.
Ναι αλλά αυτά τα μέτρα, δεν εμπόδισαν τον κορόνα να σκοτώσει μέχρι εκείνη την εβδομάδα (20/2020) δηλαδή μέχρι τις 17 Μαΐου του 2020, 163 άτομα (σε μόλις 3 μήνες και όχι σε ολόκληρη σεζόν).
Δηλαδή 40% παραπάνω θάνατοι από covid μέχρι την εβδομάδα 20/2020 δηλαδή μέχρι τις 17 Μαΐου του 2020.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το θράσος σου δεν έχει όρια. Έχω παραθέσει πολλές φορές νούμερα του ΕΟΔΥ και συσχετίσεις με τα νούμερα του CDC και την μέση στατιστική εκτίμηση που δίνει ο ΕΟΔΥ για θνησιμότητα ανά 100.000 και ποσοστό προσβολής από γρίπη, που όλα μεταξύ τους δίνουν 1000-2000 τον χρόνο. Ακόμη μια φορά ο πίνακας:nik_killthemall έγραψε: 16 Σεπ 2020, 01:04 νοουπ, εσυ λες επανελλειμμένως ψέμματα επειδή δεν παραδέχεσαι πως δεν μπορείς να διαβάσεις έναν πίνακα. Η στατιστική εκτίμηση δεν είπε κανείς πως είναι ψεύτικη, αλλά απλά πως είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ από τους εργαστηριακά επιβεβαιωμένους θανάτους ! Στη πραγματικότητα το μόνο ψέμα είναι αυτό που λες, πως δηλ. για τον κορονοϊο στατιστική εκτίμηση = επιβεβαιωμένοι θανάτοι ! ΟΤΑΝ βγει η στατιστική εκτίμηση για τον κορονοϊο ΤΟΤΕ να χρησιμοποιηθεί ως μέγεθος ! Μέχρι τότε η υποθετική χρήση της είναι αντι-επιστημονική. Επίσης η στατιστική εκτίμηση για την γρίπη είναι στο χιλιάρικο και οχι στο 2χιλιαρο !

Και όχι, η στατιστική εκτίμηση για τον κορωνοϊό έχει ήδη βγει, το είπα ξανά και ξανά και ξανά και παράθεσα τα δεδομένα και για την Ελλάδα δεν υπάρχει καμμιά υπερβάλλουσα θνησιμότητα πάνω από τον αριθμό που ξέρουμε, δηλαδή όλοι οι θάνατοι έχουν καταγραφεί και η πιθανή υποκαταγραφή αποκλείεται να είναι διψήφιο ποσοστό επί των θανάτων.
Αληθινά, έχεις τρομερό θράσος. Όλο αυτό γιατί δεν θες να παραδεχτείς ότι κάνεις λάθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το ίδιο ισχύει και για τον κορόνα.hellegennes έγραψε: 16 Σεπ 2020, 01:08Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν έχει νόημα να συγκρίνεις ευθέως τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα, γιατί στην γρίπη η παρακολούθηση είναι κατά προσέλευση. Σε αντίθεση με τον κορωνοϊό, μόνο ένα κλάσμα των θανάτων καταγράφεται. Στον κορωνοϊό, τουλάχιστον στην Ελλάδα που οι αριθμοί είναι μικροί, είναι πιθανόν η καταγραφή να είναι κοντά στο 100% ή ακόμα και πάνω από 100% (δηλαδή να καταγράφηκαν θάνατοι από άλλες αιτίες ως θάνατοι κορωνοϊού. Ωστόσο δεν περιμένω να είναι κάποιος σημαντικός αριθμός αυτός. Μπορεί και να είναι 0).nrg έγραψε: 16 Σεπ 2020, 00:40Φέτος, οι επιβεβαιωμένοι θάνατοι από γρίπη ήταν: 116.hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2020, 22:57
Η στατιστική εκτίμηση της γρίπης είναι 1000-2000 και στατιστική εκτίμηση δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινοί οι θάνατοι, γιατί είναι ντροπή που το παρουσιάζεις λίγο-πολύ έτσι.
Δηλαδή αν ο άλλος πέθανε με πυρετό στο χωριό και κανένας δεν το έψαξε... ναι μπορεί να ήταν από γρίπη, αλλά πλέον μπορεί να είναι και από κορόνα.
Οπότε όχι, η καταγραφή δεν μπορεί να είναι 100%.
Και να προσθέσω κάτι ακόμα.
Από την εβδομάδα 20/2020 δηλαδή από τις 17 Μαΐου 2020, μέχρι και σήμερα εβδομάδα 38/2020, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα γρίπης είναι 0.
Επίσης δεν μπήκε ούτε ένας σε ΜΕΘ λόγω γρίπης, αλλά ούτε πέθανε και κάνεις λόγω γρίπης, πάντα με επιβεβαιωμένη διάγνωση.
Αν κάποιος πέθανε στο σπίτι με πυρετό ή κάτι άλλο, κανείς δεν ξέρει αν ήταν γρίπη ή covid.
Την ίδια όμως περίοδο από covid, επιβεβαιωμένα, έχουν πεθάνει 150 άτομα.
Για πρόσεξε και αυτό.

Τεράστια απόκλιση μεταξύ επιβεβαιωμένων και προβλέψεων. Δηλαδή σαν να λέμε ότι οι θάνατοι που "περισσεύουν" αποδίδονται στην γρίπη...
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- hellegennes
Ακριβώς αυτό συμβαίνει, οι θάνατοι που περισσεύουν αποδίδονται στην γρίπη, αφού αποκλειστούν άλλοι παράγοντες που έχουν να κάνουν με γνωστή θνησιμότητα από άλλες αιτίες.
Στην ίδια ανάλυση για τον κορωνοϊό, δεν περισσεύει κανένας θάνατος φέτος. Η καταμέτρηση των θανάτων είναι ακριβώς στο επίπεδο που θα περίμενε κανείς χωρίς καμμιά ασθένεια.

Αυτό που έχω κυκλώσει με μαύρο είναι η εποχή της φετινής γρίπης και μπορείς να δεις έξαρση θνησιμότητας, πάνω από το όριο αναμενόμενων θανάτων. Με κόκκινο είναι ο κορωνοϊός και μπορείς να δεις ότι δεν έχει καταγραφεί καμμιά έξαρση ξαφνικής θνησιμότητας.
Στην ίδια ανάλυση για τον κορωνοϊό, δεν περισσεύει κανένας θάνατος φέτος. Η καταμέτρηση των θανάτων είναι ακριβώς στο επίπεδο που θα περίμενε κανείς χωρίς καμμιά ασθένεια.

Αυτό που έχω κυκλώσει με μαύρο είναι η εποχή της φετινής γρίπης και μπορείς να δεις έξαρση θνησιμότητας, πάνω από το όριο αναμενόμενων θανάτων. Με κόκκινο είναι ο κορωνοϊός και μπορείς να δεις ότι δεν έχει καταγραφεί καμμιά έξαρση ξαφνικής θνησιμότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Σεπ 2020, 01:48 Ακριβώς αυτό συμβαίνει, οι θάνατοι που περισσεύουν αποδίδονται στην γρίπη, αφού αποκλειστούν άλλοι παράγοντες που έχουν να κάνουν με γνωστή θνησιμότητα από άλλες αιτίες.
Μόλις έβλεπα τα στατιστικά από το ίδιο site.
Από 24 χώρες/περιοχές που καταγράφουν όλους τους θανάτους, είναι φανερό ότι η έξαρση του 2020 οφείλεται σε covid.
Και μάλιστα το 2020 ξεκίνησε ως καλή χρονιά, αφού μέχρι την 12η εβδομάδα του 2020 οι θάνατοι ήταν μικρότεροι και από 2017, 2018 και 2019.
Μετά όμως η αύξηση των θανάτων είναι απότομη, ξεπερνά κάθε προηγούμενο και φανερώνει covid και όχι γρίπη ή κάτι άλλο.

Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- hellegennes
Για την Ελλάδα συγκεκριμένα μιλάω, σε άλλες χώρες είναι εμφανές ότι γαμήθηκε το σύμπαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις