!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Πολύ κούραση σήμερα. Υπολόγιζα να ξεμπερδέψω κατά τις 8 και να βγω για κανά ποτάκι. Τελικά μας πήρε η ώρα 23, με δυο λαλάκες να αργούν να στείλουν τα ΦΑ.
Πάει και το ποτάκι, πάει και η Κυριακή.
Πάει και το ποτάκι, πάει και η Κυριακή.
- NewModelArmy
Τι διαφορα εχει αν ηρθε σε επαφη με φιλους απο τη Γερμανια η με φιλους απο τα Πετραλωνα;Χειροτερα τα πηγαινει πλεον η Ελλαδα απο τη Γερμανια σε κρουσματα με βαση τον πληθυσμο.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:45 Έχω έναν προβληματισμό. Ο φίλος μου ήρθε σε επαφή με φίλους του από Γερμανία. Από χθες μέχρι Τρίτη θα είναι παρέα. Μόλις φύγουν θέλει να βρεθούμε. Εγώ θέλω αλλά κολωνω.
Δεν ξέρω, αυτό μου είπε κι αυτός. Αυτοί φοβούνται μη κολλήσουν εδώ από εμάς. Αλλά ξερω γω μωρέ. Ταξίδι, αεροπλάνο, κλειστός χώρος.NewModelArmy έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:55Τι διαφορα εχει αν ηρθε σε επαφη με φιλους απο τη Γερμανια η με φιλους απο τα Πετραλωνα;Χειροτερα τα πηγαινει πλεον η Ελλαδα απο τη Γερμανια σε κρουσματα με βαση τον πληθυσμο.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:45 Έχω έναν προβληματισμό. Ο φίλος μου ήρθε σε επαφή με φίλους του από Γερμανία. Από χθες μέχρι Τρίτη θα είναι παρέα. Μόλις φύγουν θέλει να βρεθούμε. Εγώ θέλω αλλά κολωνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μη μου γαμάτε τα vybez
the comet the course the tail έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:17 εγώ σκέφτομαι να πάω σε ράφτη για μάσκα. πήρα κάτι υφασμάτινες, αλλά το λάστιχο μου είναι κοντό, και πετάνε τα αυτιά μου όταν τις φοράω.
-
the comet the course the tail
ξάπλωσε λίγο, με λίγο χαλαρή μουσικούλα, να ηρεμήσεις. πάλι θα το πάρεις ολονυχτία.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 13 Σεπ 2020, 23:58the comet the course the tail έγραψε: 13 Σεπ 2020, 19:17 εγώ σκέφτομαι να πάω σε ράφτη για μάσκα. πήρα κάτι υφασμάτινες, αλλά το λάστιχο μου είναι κοντό, και πετάνε τα αυτιά μου όταν τις φοράω.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
the comet the course the tail έγραψε: 14 Σεπ 2020, 00:02 ξάπλωσε λίγο, με λίγο χαλαρή μουσικούλα, να ηρεμήσεις. πάλι θα το πάρεις ολονυχτία.
- SpAcE_PaNtHeR
ταυτιζομαι

Στα καλά καθούμενα έκανα ένα βήμα και έκανε κρακ ακριβώς κάτω από το γόνατο μου. Πονούσα δεν μπορούσα να το πατήσω. Τωρα το πατάω αλλά όταν το ανοιγοκλεινω πονάει εκεί. Εύχομαι να μην είναι κάτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 14 Σεπ 2020, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μη μου γαμάτε τα vybez
aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:05
Spoiler
Δεν ξέρω αν είναι του γούστου σου, μα για να μην έχεις παράπονο.![]()
aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:03 Βρε Νάιδα, ξαναβάλε την τύπισσα με τα εξωζύβια που καθαρίζει το μαχαίρι. Πλάκα είχε.![]()
ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ
Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:01 καλά σε είχα κόψει για καταπιεσμένη τζιβιτζιλού....
Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 14 Σεπ 2020, 20:34aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2020, 20:05
Spoiler
Δεν ξέρω αν είναι του γούστου σου, μα για να μην έχεις παράπονο.
aLiCat έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:03 Βρε Νάιδα, ξαναβάλε την τύπισσα με τα εξωζύβια που καθαρίζει το μαχαίρι. Πλάκα είχε.![]()
ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΛΕ
Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:01 καλά σε είχα κόψει για καταπιεσμένη τζιβιτζιλού....![]()
.
Συνάδελφε αυτά τα Vybez τί είναι ;;;
Για νά μή τα γαμήσω άθελα μου ρωτάω.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 15 Σεπ 2020, 00:33
.
Συνάδελφε αυτά τα Vybez τί είναι ;;;
Για νά μή τα γαμήσω άθελα μου ρωτάω.....![]()
.
....... yo ........ yo ....... yiogio .......
- Μη μου γαμάτε τα vybez
μηνισκος.η ρηξη χιαστου.Naida έγραψε: 14 Σεπ 2020, 20:31 Στα καλά καθούμενα έκανα ένα βήμα και έκανε κρακ ακριβώς κάτω από το γόνατο μου. Πονούσα δεν μπορούσα να το πατήσω. Τωρα το πατάω αλλά όταν το ανοιγοκλεινω πονάει εκεί. Εύχομαι να μην είναι κάτι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μάλλον δεν κάτι τόσο σοβαρό. Απλώς η περιοχή θέλει ξεκούραση. Να πάρεις πάγο σε τζελ και να βάζεις στο γόνατο, τυλίγοντας τον χαλαρά με έναν επίδεσμο (όταν κάθεσαι). Και να το δένεις με ελαστικό επίδεσμο όταν κινείσαι για να μην το κουράζεις ή να μην ξεχνιέσαι με απότομες κινήσεις. Αν σε δυο τρεις μέρες δεν ελαττωθεί ο πόνος, πήγαινε σε ορθοπεδικό.
Περαστικά.
*Υπάρχουν και ειδικές επιγονατίδες αλλά προς το παρόν δεν είναι απαραίτητο.
Περαστικά.
*Υπάρχουν και ειδικές επιγονατίδες αλλά προς το παρόν δεν είναι απαραίτητο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μη μου λες τέτοια. Αυτό πρέπει να το εχω πάθει εδώ και πολύ καιρό γιατί είχα ενόχληση. Βέβαια τώρα το πατάω κανονικά. Όταν το λυγίζω έχω ενοχή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...