Τι εννοείς; Υπάρχει νεότερη έκδοση της ταινίας όπου παίζει ή δεν σου αρέσουν τα σαγόνια της;
Σαν γυναίκα που είμαι, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, οι αμαζόνες.
Τι εννοείς; Υπάρχει νεότερη έκδοση της ταινίας όπου παίζει ή δεν σου αρέσουν τα σαγόνια της;
Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες-γυναίκες όχι οι γυναίκες-άντρες.Antares έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:13Τι εννοείς; Υπάρχει νεότερη έκδοση της ταινίας όπου παίζει ή δεν σου αρέσουν τα σαγόνια της;
Αφού είσαι άνδρας έχεις άλλες προτιμήσεις. Mου αρέσει και η Winona Ryder σε πιο πετίτ. Γενικά μου αρέσουν οι σεμνές και ικανές με ταλέντα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:14Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες-γυναίκες όχι οι γυναίκες-άντρες.Antares έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:13Τι εννοείς; Υπάρχει νεότερη έκδοση της ταινίας όπου παίζει ή δεν σου αρέσουν τα σαγόνια της;
Άμπαλος μύστης ή απλά ο ΣΕ του νήματος;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 09:21 Έχει κάποια δυσμορφια, το παραρουφηξε η λιποαναρροφηση ή είναι άμπαλος ο φωτοσοπάς της;
για τον φωτοσοπά της λες;aljawn έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:26Άμπαλος μύστης ή απλά ο ΣΕ του νήματος;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 09:21 Έχει κάποια δυσμορφια, το παραρουφηξε η λιποαναρροφηση ή είναι άμπαλος ο φωτοσοπάς της;
Πετυχημένο. Μπορεί και όχι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:38για τον φωτοσοπά της λες;aljawn έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:26Άμπαλος μύστης ή απλά ο ΣΕ του νήματος;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 09:21 Έχει κάποια δυσμορφια, το παραρουφηξε η λιποαναρροφηση ή είναι άμπαλος ο φωτοσοπάς της;
Έχω πάει με λεσβίες. Μην το δοκιμάσετε. Φαίνεται ότι για την άλλη είναι κάτι περίεργο και δεν παίρνεις αυτό περιμένεις. Το οποίο δεν μπορώ να το ορίσω βεβαίως αλλά δεν είναι μόνο να τον χώσεις. Πολύ κρύο η φάση
Μυστη μου το χειρότερο είναι αδελφές (συγγενείς, όχι άντρες)Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 17:14Έχω πάει με λεσβίες. Μην το δοκιμάσετε. Φαίνεται ότι για την άλλη είναι κάτι περίεργο και δεν παίρνεις αυτό περιμένεις. Το οποίο δεν μπορώ να το ορίσω βεβαίως αλλά δεν είναι μόνο να τον χώσεις. Πολύ κρύο η φάση![]()
Εγώ ξέρω πως κρατάει από Κροατία.Antares έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:04 [img]https://i.postimg.cc/8PZ7fxdy/Stan ... .jpg[/img]
Stana Katic. Tην βλέπω στην σειρά Castle στο Μακεδονία TV και αναρωτιόμουν τι εθνικότητας είναι. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι Σέρβα. Αν την βλέπεις σε κίνηση και ακούς ομιλία, φαίνεται ακόμη πιο ωραία.
Οκ, δεν θα το δοκιμάσουμε.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 17:14 Έχω πάει με λεσβίες. Μην το δοκιμάσετε. Φαίνεται ότι για την άλλη είναι κάτι περίεργο και δεν παίρνεις αυτό περιμένεις. Το οποίο δεν μπορώ να το ορίσω βεβαίως αλλά δεν είναι μόνο να τον χώσεις. Πολύ κρύο η φάση![]()
Όχι μύστη μου, δεν είναι οι εικονιζόμενες αδελφές (συγγενείς)
Ε πες μωρέ μλκ. Ένα ένα κι εσύ
Προ οκταετίας όταν ήμουν τζοβενοΧαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 19:50Ε πες μωρέ μλκ. Ένα ένα κι εσύέχεις κάποια περίπτωση με αδερφές ερωμένες;
(Σιγά το πράμα. Εδώ γαμάνε τα παιδιά τους)