πλατεία κύπρου στα α. ιλίσια, μπροστά από το μετρόstergiosbik έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:18 Πριν λίγες μέρες στην Πτήση,δημοσίευσαν ένα άρθρο που μιλούσε για μια πολύ μικρή πιθανότητα οι Τούρκοι να έχουν ήδη παραγγείλει εδώ και καιρό,με μυστική συμφωνία,αριθμό Su-35 που θα τα παραλάβουν σε κανέναν χρόνο από τώρα.
Ακραίο σενάριο πολύ που σίγουρα μπορούμε να το εντάξουμε στη σφαίρα της φαντασίας.
Σήμερα πάλι διαβάζω ότι οι Ρώσοι άφησαν να διαρρεύσει ότι οι Τούρκοι όντως έχουν παραγγείλει Su-35.
Βέβαια το πιο πιθανό είναι να εκμεταλλευονται την συγκυρία της δίκης μας αγοράς Rafale για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ΝΑΤΟ αλλά και να ρίξουν το τυράκι στην Τουρκία.
Λέτε να κάνει τέτοιο καλό στην χώρα μας ο σουλτάνος;
Σε ποια κεντρική πλατεία της χώρας θα πρέπει να στηθεί το άγαλμα του;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πάμε πόλεμο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Έχουμε ισχυρή θέση αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ρίσκου και δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Τουρκία να συνεχίζει τη ρητορική.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:39Ερχεσαι στα λόγια μου. Η θέση τής Ελλάδας στο θέμα τής αποστρατιωτικοποίησης είναι αρκούντως ισχυρή. Βλέπεις τα επιχειρήματα στην σελίδα του ΥΠΕΞ. Στο θέμα δε των "αμφισβητούμενων" νησιών, είναι τόσο ισχυρή που δεν νομίζω ότι οι Τούρκοι θα το φέρουν σαν θέμα γιά την Χάγη. Και φυσικά πρέπει αυτά τα θέματα να λυθούν κάπως. Η Ιταλία θα μπορούσε να δηλώσει ότι δεν έχει αντίρρηση γιά την στρατιωτικοποίηση των Δεδεκανήσων, όσο αστείο και να φαίνεται αυτό σήμερα.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:44Πάντως η αποστρατικοποίηση των νησιών και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "αμφισβητούμενων" είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο. Να αφαιρεθεί από το τουρκικό διπλωματικό οπλοστάσιο.
Νέα επεξηγηματική προέκταση της συμφωνίας με την Ιταλία όπου θα διευκρινίζεται η παραχώρηση και τον εξαρτώμενων νήσων και προσφυγή στη Χάγη με συμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νήσων με έξυπνα τοποθετημένο το διακύβευμα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο. Ακόμα καλύτερα θα ήταν η παρουσία βάσεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων εκ μέρους κάποιων εκ των συμβαλλόμενων μερών, ασκήσεις, ελλιμενισμοί, στάση αεροσκαφών κτλ.
Είναι διαφορετικό να πάμε στη Χάγη με τους Γάλλους και τους Ιταλούς σε στημένη δίκη και άλλο με την Τουρκία.
Η λογική μου είναι η ίδια με αυτή που λέει να πάμε με την Κύπρο και την Αίγυπτο στη Χάγη για οριοθέτηση της ΑΟΖ. Ότι και να αποφασίσει το δικαστήριο στο τέλος θα έχουμε ΑΟΖ με τη Κύπρο. Αν πάμε για το ίδιο θέμα με τη Τουρκία και κάθε χώρα χωριστά το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Κάπως έτσι. Αλλά βέβαια αυτά θέλουν προσοχή, εγώ απλά πετάω τη σαχλαμάρα μου.
Διαφωνώ έξω από το σπίτι του Κεμάλ για να τσακώνονται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:52πλατεία κύπρου στα α. ιλίσια, μπροστά από το μετρόstergiosbik έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:18 Πριν λίγες μέρες στην Πτήση,δημοσίευσαν ένα άρθρο που μιλούσε για μια πολύ μικρή πιθανότητα οι Τούρκοι να έχουν ήδη παραγγείλει εδώ και καιρό,με μυστική συμφωνία,αριθμό Su-35 που θα τα παραλάβουν σε κανέναν χρόνο από τώρα.
Ακραίο σενάριο πολύ που σίγουρα μπορούμε να το εντάξουμε στη σφαίρα της φαντασίας.
Σήμερα πάλι διαβάζω ότι οι Ρώσοι άφησαν να διαρρεύσει ότι οι Τούρκοι όντως έχουν παραγγείλει Su-35.
Βέβαια το πιο πιθανό είναι να εκμεταλλευονται την συγκυρία της δίκης μας αγοράς Rafale για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ΝΑΤΟ αλλά και να ρίξουν το τυράκι στην Τουρκία.
Λέτε να κάνει τέτοιο καλό στην χώρα μας ο σουλτάνος;
Σε ποια κεντρική πλατεία της χώρας θα πρέπει να στηθεί το άγαλμα του;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Θα στείλουμε κι εμείς στρατό υπέρ των αντιπάλων τους, και θα τους γαμήσουμε με δονητές που έχουν μπαταρίες λιθίου.elchav έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:40 Κι όσο οι Ελ συζητάνε 30 χρόνια πετρέλαιοπιθανές περιοχές παίζοντας στρατεγκο με τους καλούς τους γείτονες, οι Τούρκοι κοιτάνε μπροστά βάζοντας χέρι στη μονή διαθέσιμη χώρα με μεγάλα κοιτάσματα λιθίου
https://www.agenceecofin.com/industrie/ ... du-lithium
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μερικοι συντροφοι περιμενουν να λυσει το προβλημα η γεωλογια
αλλα δεν μπορουμε να εναποθετουμε ολες μας τις ελπιδες στις τεκτονικες πλακες
διοτι θα σπαμε πλακες στα μουντρουμια της αμασειας.
αλλα δεν μπορουμε να εναποθετουμε ολες μας τις ελπιδες στις τεκτονικες πλακες
διοτι θα σπαμε πλακες στα μουντρουμια της αμασειας.
Μα δεν λέω να πάμε εμείς στην Χάγη γιά το θέμα τής αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, τι θα είχαμε να κερδίσουμε; Ομως αν η Τουρκία το βάζει σαν όρο γιά να πάει γιά το θέμα των θαλασσίων ζωνών, τι κάνεις; Λες δεν πάω και χάνεις το blame game; Εγώ λέω call their bluff και λες εντάξει. Σε χωριστό πακέτο φυσικά.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:53Έχουμε ισχυρή θέση αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ρίσκου και δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Τουρκία να συνεχίζει τη ρητορική. Είναι διαφορετικό να πάμε στη Χάγη με τους Γάλλους και τους Ιταλούς σε στημένη δίκη και άλλο με την Τουρκία.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:39Ερχεσαι στα λόγια μου. Η θέση τής Ελλάδας στο θέμα τής αποστρατιωτικοποίησης είναι αρκούντως ισχυρή. Βλέπεις τα επιχειρήματα στην σελίδα του ΥΠΕΞ. Στο θέμα δε των "αμφισβητούμενων" νησιών, είναι τόσο ισχυρή που δεν νομίζω ότι οι Τούρκοι θα το φέρουν σαν θέμα γιά την Χάγη. Και φυσικά πρέπει αυτά τα θέματα να λυθούν κάπως. Η Ιταλία θα μπορούσε να δηλώσει ότι δεν έχει αντίρρηση γιά την στρατιωτικοποίηση των Δεδεκανήσων, όσο αστείο και να φαίνεται αυτό σήμερα.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:44Πάντως η αποστρατικοποίηση των νησιών και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "αμφισβητούμενων" είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο. Να αφαιρεθεί από το τουρκικό διπλωματικό οπλοστάσιο.
Νέα επεξηγηματική προέκταση της συμφωνίας με την Ιταλία όπου θα διευκρινίζεται η παραχώρηση και τον εξαρτώμενων νήσων και προσφυγή στη Χάγη με συμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νήσων με έξυπνα τοποθετημένο το διακύβευμα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο. Ακόμα καλύτερα θα ήταν η παρουσία βάσεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων εκ μέρους κάποιων εκ των συμβαλλόμενων μερών, ασκήσεις, ελλιμενισμοί, στάση αεροσκαφών κτλ.
Η λογική μου είναι η ίδια με αυτή που λέει να πάμε με την Κύπρο και την Αίγυπτο στη Χάγη για οριοθέτηση της ΑΟΖ. Ότι και να αποφασίσει το δικαστήριο στο τέλος θα έχουμε ΑΟΖ με τη Κύπρο. Αν πάμε για το ίδιο θέμα με τη Τουρκία και κάθε χώρα χωριστά το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό. Κάπως έτσι. Αλλά βέβαια αυτά θέλουν προσοχή, εγώ απλά πετάω τη σαχλαμάρα μου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Κόκκορας
leporello να ρθεις να κατσεις στην Ροδο κ και μετα να προτεινεις αποστρατικοποιησεις απεναντι στον τουρκο
απο τα σκοπια και εγω μπορω να προτεινω τον γενικο αφοπλισμο μας ως ενδειξη καλης θελησης
στην πραξη παραδιδεις στις ορεξεις του εκαστοτε εθνικιστη απεναντι τα νησια
οπως παραδωσαμε την κυπρο με την αποσυρση της μεραρχιας
δηλαδη αυτο το λαθος το ξανακαναμε
να το ξαναδοκιμασουμε,ποσο σοφο θα ειναι;
η προταση ειναι κακιστη,απορω τι καθεσαι και συζητας
ακομα και ο τσαμπερλαιν απεναντι στον χιτλερ καταλαβε πως η κατευναστικη πολιτικη απλα εξυπηρετουσε τις επιδιωξεις του
απο τα σκοπια και εγω μπορω να προτεινω τον γενικο αφοπλισμο μας ως ενδειξη καλης θελησης
ακομα και ο τσαμπερλαιν απεναντι στον χιτλερ καταλαβε πως η κατευναστικη πολιτικη απλα εξυπηρετουσε τις επιδιωξεις του
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
11 λίρες Τουρκίας έχει, όποιος ξέρει τη γλώσσα ας το διαβάσει.

- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Belisarius
Έτσι όπως το θέτω εγώ δεν πάμε με τη Τουρκία στο δικαστήριο για να αποφασιστεί αν θα έχουμε στρατό ή όχι. Πάμε π.χ. με Γαλλία και Ιταλία για να αποφασιστεί πόσο περισσότερο στρατό θα μπορούμε να έχουμε στα νησιά. Δηλαδή το δικαστήριο θα μας πει ότι δεν μπορεί να αγκυροβολεί το Ντε Γκώλ για πάνω από 3μηνο και δεν μπορούν να σταθμεύουν 3 τάγματα παραπάνω απ ότι έχουμε αλλά μόνο 1 επιπλέον. Αυτό δημιουργεί ισχυρό τετελεσμένο. Μετά η Τουρκία δεν θα μπορεί να πει τίποτα.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:10 Μα δεν λέω να πάμε εμείς στην Χάγη γιά το θέμα τής αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, τι θα είχαμε να κερδίσουμε; Ομως αν η Τουρκία το βάζει σαν όρο γιά να πάει γιά το θέμα των θαλασσίων ζωνών, τι κάνεις; Λες δεν πάω και χάνεις το blame game; Εγώ λέω call their bluff και λες εντάξει. Σε χωριστό πακέτο φυσικά.
Αν πάμε με τη Τουρκία σίγουρα θα μειωθεί η φρουρά.
- ΜπλεΜπουμπυς
Μετα την συνεκμετάλλευση - μοιρασιά του Αιγαίου-ΑΟΖ με τους Τουρκους ( που θα υπογραψει οσονούπω η ΝΔ) και το Ευχαριστώ στους ''φίλους'' Αμερικανο Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστες να δω που θα σταθμεύουμε τις φρεγάτες και τις Ραφαλες.
Για τις τορπιλες δεν υπαρχει ρωτημα.
Στον πατο των μπαντριωτων,δεξιων,νεοφιλελερων,φασιστων και cia
Για τις τορπιλες δεν υπαρχει ρωτημα.
Στον πατο των μπαντριωτων,δεξιων,νεοφιλελερων,φασιστων και cia
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 13 Σεπ 2020, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ποιός μίλησε γιά αποστρατιωτικοποίηση; Ισα - ίσα εγώ είπα πως η ελληνική θέση έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει σε ένα ενδεχόμενο δικαστήριο. Και από νησιά ξέρω. Ενάμιση χρόνο έκανα στην Σάμο στρατιώτης.Κόκκορας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:10leporello να ρθεις να κατσεις στην Ροδο κ και μετα να προτεινεις αποστρατικοποιησεις απεναντι στον τουρκο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καλά η Ιταλία, η Γαλλία πως εμπλέκεται; Και λες να πάμε στα ψέμματα στο δικαστήριο και καλά ότι διαφωνούμε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:27Έτσι όπως το θέτω εγώ δεν πάμε με τη Τουρκία στο δικαστήριο για να αποφασιστεί αν θα έχουμε στρατό ή όχι. Πάμε π.χ. με Γαλλία και Ιταλία για να αποφασιστεί πόσο περισσότερο στρατό θα μπορούμε να έχουμε στα νησιά. Δηλαδή το δικαστήριο θα μας πει ότι δεν μπορεί να αγκυροβολεί το Ντε Γκώλ για πάνω από 3μηνο και δεν μπορούν να σταθμεύουν 3 τάγματα παραπάνω απ ότι έχουμε αλλά μόνο 1 επιπλέον. Αυτό δημιουργεί ισχυρό τετελεσμένο. Μετά η Τουρκία δεν θα μπορεί να πει τίποτα.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:10 Μα δεν λέω να πάμε εμείς στην Χάγη γιά το θέμα τής αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, τι θα είχαμε να κερδίσουμε; Ομως αν η Τουρκία το βάζει σαν όρο γιά να πάει γιά το θέμα των θαλασσίων ζωνών, τι κάνεις; Λες δεν πάω και χάνεις το blame game; Εγώ λέω call their bluff και λες εντάξει. Σε χωριστό πακέτο φυσικά.
Αν πάμε με τη Τουρκία σίγουρα θα μειωθεί η φρουρά.
1.
- Κόκκορας
στρατιωτης μπορει να εκανες και διακοπες να εκανες,αλλα δεν μενεις εδω.
απο εκει και περα τα προβληματα σε οποιες συμφωνιες με την τουρκια δεν ηταν οι καθ αυτες συμφωνιες
αλλα οι εγγυησεις
βασικος λογος για τον οποιο και το αναν απερριφθη
στον βαθμο που δεν μπορουσε να επιβαλλει κανεις καποιους ορους στην τουρκια αυτη τους καταπατουσε
και με αυτο δεδομενο πρεπει να μιλαμε
απο εκει και περα τα προβληματα σε οποιες συμφωνιες με την τουρκια δεν ηταν οι καθ αυτες συμφωνιες
αλλα οι εγγυησεις
βασικος λογος για τον οποιο και το αναν απερριφθη
στον βαθμο που δεν μπορουσε να επιβαλλει κανεις καποιους ορους στην τουρκια αυτη τους καταπατουσε
και με αυτο δεδομενο πρεπει να μιλαμε
- Belisarius
Ιταλία, Γαλλία είναι παράδειγμα. Είναι πιο σοβαρά από αυτά που λέει η Τουρκία και πιο απλά από αυτό που η ηγεσία σκέφτεται να κάνει με τη Κύπρο.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:37 Καλά η Ιταλία, η Γαλλία πως εμπλέκεται; Και λες να πάμε στα ψέμματα στο δικαστήριο και καλά ότι διαφωνούμε; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Πιο απλά θέλουμε ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στα νησιά και ούτε δικαστήρια ούτε τίποτε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις