!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Αν δεν θέλετε να βρίσετε τις ξεφτιλισμένες σιμητόπουστες απορώ, για ποιον άλλο λόγο προσπαθείτε να κάνετε διάλογο μαζί τους;
Πόσο παραπάνω να ξεφτιλιστούν δηλαδή;
Τι περιμένετε να ακούσετε άλλο;
Τι;
Τι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις παλικάρι μου;Πάρταλος έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:27Δηλαδή να δεχτούμε, σε ένα ξεχωριστό πακέτο για χάρη των θαλασσίων ζωνών , ότι θα αποφασίσει το ΔΔ για το που ανήκουν Ελληνικά κατοικημένα νησιά;Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:10Δεν ξέρω. Εκείνο που λέω είναι ότι αν η Τουρκία επιχειρήσει να φορτώσει την ατζέντα με ένα σωρό θέματα γιά να μη καταλήξουμε πουθενά, η Ελλάδα θα μπορούσε να αντιπροτείνει μοίρασμά τους σε 3-4 πακέτα, ώστε τουλάχιστον κάποια να προχωρήσουν και κυρίως το θέμα τής οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών.
.
.
Οχι έτσι. Κάπως έτσι.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:19Πακέτο 1: Καστελόριζο και Ανατολική Μεσόγειος.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:10Δεν ξέρω. Εκείνο που λέω είναι ότι αν η Τουρκία επιχειρήσει να φορτώσει την ατζέντα με ένα σωρό θέματα γιά να μη καταλήξουμε πουθενά, η Ελλάδα θα μπορούσε να αντιπροτείνει μοίρασμά τους σε 3-4 πακέτα, ώστε τουλάχιστον κάποια να προχωρήσουν και κυρίως το θέμα τής οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών.
Πακέτο 2: Καθεστώς αμφισβητούμενης κυριαρχίας νήσων στο Αιγαίο, αποστρατικοποίηση.
Πακέτο 3: Χάραξη Θαλασσίων Ζωνών (υφαλοκρυπίδα, ΑΟΖ και χωρικά ύδατα) στο Αιγαίο - Συνεκμετάλλευση.
Μπορεί να είναι κάποια άλλα;
Δηλαδή ουσιαστικά Λέπο, αν κοιτάξουμε τι πρακτικά σημαίνουν οι προτάσεις σου, μιλάς για πλήρη αποδοχή των τουρκικών θέσεων, μήπως και χάσουμε κάποια κοιτάσματα στο ελάχιστο κομμάτι που θα απομείνει ως δική μας ΑΟΖ πέραν του 28ου.
Αν λες κάτι διαφορετικό, εξήγησε μας.
Πακέτο 1: Χάραξη Θαλασσίων Ζωνών παντού.
Πακέτο 2: Αποστρατιωτικοποίηση νησιών
........
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ποτέ δεν διακρινόσουν γιά το μυαλό σου. Τώρα νομίζω ότι τα έχεις χάσει τελείως.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:35 Αν δεν θέλετε να βρίσετε τις ξεφτιλισμένες σιμητόπουστες απορώ, για ποιον άλλο λόγο προσπαθείτε να κάνετε διάλογο μαζί τους;
Τι;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να φθάσει ένα τέτοιο θέμα σε Διεθνές Δικαστήριο; Τι νομικά επιχειρήματα έχει η τουρκική πλευρά;Πάρταλος έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:27Δηλαδή να δεχτούμε, σε ένα ξεχωριστό πακέτο για χάρη των θαλασσίων ζωνών , ότι θα αποφασίσει το ΔΔ για το που ανήκουν Ελληνικά κατοικημένα νησιά;Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:10Δεν ξέρω. Εκείνο που λέω είναι ότι αν η Τουρκία επιχειρήσει να φορτώσει την ατζέντα με ένα σωρό θέματα γιά να μη καταλήξουμε πουθενά, η Ελλάδα θα μπορούσε να αντιπροτείνει μοίρασμά τους σε 3-4 πακέτα, ώστε τουλάχιστον κάποια να προχωρήσουν και κυρίως το θέμα τής οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών.
1.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Όλη η ουσία εδώ είναι στις λεπτομέρειες. Ποια θα είναι τα υπόλοιπα πακέτα; Ήδη το 2 δεν το συζητά η ελληνική πλευρά.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:37Οχι έτσι. Κάπως έτσι.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:19Πακέτο 1: Καστελόριζο και Ανατολική Μεσόγειος.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:10 Δεν ξέρω. Εκείνο που λέω είναι ότι αν η Τουρκία επιχειρήσει να φορτώσει την ατζέντα με ένα σωρό θέματα γιά να μη καταλήξουμε πουθενά, η Ελλάδα θα μπορούσε να αντιπροτείνει μοίρασμά τους σε 3-4 πακέτα, ώστε τουλάχιστον κάποια να προχωρήσουν και κυρίως το θέμα τής οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών.
Πακέτο 2: Καθεστώς αμφισβητούμενης κυριαρχίας νήσων στο Αιγαίο, αποστρατικοποίηση.
Πακέτο 3: Χάραξη Θαλασσίων Ζωνών (υφαλοκρυπίδα, ΑΟΖ και χωρικά ύδατα) στο Αιγαίο - Συνεκμετάλλευση.
Μπορεί να είναι κάποια άλλα;
Δηλαδή ουσιαστικά Λέπο, αν κοιτάξουμε τι πρακτικά σημαίνουν οι προτάσεις σου, μιλάς για πλήρη αποδοχή των τουρκικών θέσεων, μήπως και χάσουμε κάποια κοιτάσματα στο ελάχιστο κομμάτι που θα απομείνει ως δική μας ΑΟΖ πέραν του 28ου.
Αν λες κάτι διαφορετικό, εξήγησε μας.
Πακέτο 1: Χάραξη Θαλασσίων Ζωνών παντού.
Πακέτο 2: Αποστρατιωτικοποίηση νησιών
........
Και επίσης τι θα κερδίσουμε από τη βιασύνη; Πόση ΑΟΖ πέραν του 28ου με πόσο ορυκτό πλούτο;
Η τουρκια δεν εχει καν δικαιωμα να μιλαει για τα 12νησα βασει του διεθνους δικαιου οποτε τι να συζητησουμε μαζι τους για αυτα και την αποστρατικοποιηση
Οδηγείς ανάποδα στην εθνική οδό παλικαράκι μου, εγώ δεν έμαθα ποτέ στη ζωή μου να μιλώ ευγενικά σε ναρκισσιστικά ανθρωποειδή.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:37Ποτέ δεν διακρινόσουν γιά το μυαλό σου. Τώρα νομίζω ότι τα έχεις χάσει τελείως.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:35 Αν δεν θέλετε να βρίσετε τις ξεφτιλισμένες σιμητόπουστες απορώ, για ποιον άλλο λόγο προσπαθείτε να κάνετε διάλογο μαζί τους;
Τι;
Τις κόρνες τις ακούς;
Φυσικά δεν τις ακούς.
Συνέχισε, εδώ είμαστε.
.
.
- Belisarius
Πάντως η αποστρατικοποίηση των νησιών και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "αμφισβητούμενων" είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο. Να αφαιρεθεί από το τουρκικό διπλωματικό οπλοστάσιο.
Νέα επεξηγηματική προέκταση της συμφωνίας με την Ιταλία όπου θα διευκρινίζεται η παραχώρηση και τον εξαρτώμενων νήσων και προσφυγή στη Χάγη με συμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νήσων με έξυπνα τοποθετημένο το διακύβευμα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο. Ακόμα καλύτερα θα ήταν η παρουσία βάσεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων εκ μέρους κάποιων εκ των συμβαλλόμενων μερών, ασκήσεις, ελλιμενισμοί, στάση αεροσκαφών κτλ.
Νέα επεξηγηματική προέκταση της συμφωνίας με την Ιταλία όπου θα διευκρινίζεται η παραχώρηση και τον εξαρτώμενων νήσων και προσφυγή στη Χάγη με συμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νήσων με έξυπνα τοποθετημένο το διακύβευμα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο. Ακόμα καλύτερα θα ήταν η παρουσία βάσεων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων εκ μέρους κάποιων εκ των συμβαλλόμενων μερών, ασκήσεις, ελλιμενισμοί, στάση αεροσκαφών κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 13 Σεπ 2020, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εχουμε γεμισει μαρλαφεκες ετοιμους να συζητησουν κ να παραδωσουν τα παντα
τοσο ηλιθιοι δεν μπορει να ειναι κ να ξεπουλιουνται σαν ποντιες πουτανες .....
τοσο ηλιθιοι δεν μπορει να ειναι κ να ξεπουλιουνται σαν ποντιες πουτανες .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 13 Σεπ 2020, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν υπάρχει στρατός επάνω, αστυνομία είναι.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:44 Πάντως η αποστρατικοποίηση των νησιών και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "αμφισβητούμενων" είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο. Να αφαιρεθεί από το τουρκικό διπλωματικό οπλοστάσιο.
Νέα επεξηγηματική προέκταση της συμφωνίας με την Ιταλία όπου θα διευκρινίζεται η παραχώρηση και τον εξαρτώμενων νήσων και προσφυγή στη Χάγη με συμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νήσων με έξυπνα τοποθετημένο το διακύβευμα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο.
Ordem e Progresso.
Εγώ στη μέση ήμουν, γιατί δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια για τους τούρκους ούτε πίστεψα ποτέ στο νέο secular muslim powerhouse που θα έφερνε μια νέα πνοή στην ΕΕsys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:24Δεκτά μάνμου όλα αυτά που λες, αλλά για πες με, εσύ που ήσουνα όταν αυτά τα ανθρωπάκια σε κάθε νέα πληροφορία για κοιτάσματα στις προαναφερθείσες περιοχές σχίζανε τα κατουρημένα κιλοτάκια τους φωνάζοντας ου ου πσεκχαζμένοι ναζί που ασφυχτιάτε την Τούρκιε γκε ντον εβρωμπαηγκόν μπροζαναντολιζμόνε τήσνε;elchav έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:39Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κοιτάσματα αν δεν γίνει δοκιμαστική γεώτρηση.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:32 Κατά τα άλλα μιλάμε για απίστευτο θράσος από όλους εσάς που μέχρι πριν λίγο καιρό αμφισβητούσατε (ακόμη και τώρα για τα επιβεβαιωμένα έγραψες "τα πιθανά"έλεοc κάπου) τα κοιτάσματα στην ανατολική Μεσόγειο και το Ιόνιο, και θα ήταν πολύ οκ αν απλά αμφισβητούσατε και δεν κάνατε σαν ψεκασμένοι.
Γενικά, δεν υπάρχουν κοιτάσματα αν δεν επιβεβαιωθούν. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο όρος.
Στην εποχή των ΑΠΕ, το φυσικό αέριο μεσο-μακροπρόθεσμα θα γίνει ανευ ουσίας, το πετρέλαιο πάλι όχι γιατί το μισό χρησιμοποιείται για πετροχημικά,κ.α. και όχι για παραγωγή ενέργειας.sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:32 Α και το πρώτο μέλημα είναι το φυσικό αέριο, που φυσικά υπάρχει άφθονο, όχι το πετρέλαιο, μετά το πετρέλαιο.
Και πριν ακόμη από αυτό είναι ο ηστ μεντ, ούτε καν τα δικά μας κοιτάσματα.
Αλλά αυτό είναι η προσωπική γνώμη του υποφαινόμενου.
Α;
![]()
Από την άλλη, γελούσα με κοιτάσματα από ανθρώπους όπως ο Μάζης ή ο Βελόπουλος που δεν ξέρανε σε ποια περιοχή μιλούσαν (αρχικά για Αιγαίο, μετά για Μεσόγειο λες και είναι το ίδιο) ενώ δεν είχαν κάνει καν σεισμικές έρευνες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Πάτα λίγο πιο δυνατά την κόρνα παιδί μου δεν ακούγεται.
Η κόρνα σου φταίει μάλλον.
.
.
- Belisarius
Στη πράξη έχουμε πρόβλημα με αυτή τη ρητορική.Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:46Δεν υπάρχει στρατός επάνω, αστυνομία είναι.Belisarius έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:44 Πάντως η αποστρατικοποίηση των νησιών και το ιδιοκτησιακό καθεστώς των "αμφισβητούμενων" είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί με κάποιο τρόπο. Να αφαιρεθεί από το τουρκικό διπλωματικό οπλοστάσιο.
Νέα επεξηγηματική προέκταση της συμφωνίας με την Ιταλία όπου θα διευκρινίζεται η παραχώρηση και τον εξαρτώμενων νήσων και προσφυγή στη Χάγη με συμμάχους για την αποστρατικοποίηση των νήσων με έξυπνα τοποθετημένο το διακύβευμα. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κάτι τέτοιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις