Κόκκορας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:01 σου αρεσε; κατσε να σε πω και το αλλο σκηνικο που εχω παθει,σαχλαμαριτσες δηλαδη,δεν περασαμε και την γεδρωσια
καλοκαιρι στο roof garden(βεραντα ηθελα να γραψω δεν το θυμομουν ρωτησα την γυνη) ενος καλου ξενοδοχειου στην Αθηνα
ειμαι ντυμενος στην τριχα,η γυναικα επισης,θα καταπληξουμε τα πληθη που λεει και η υβ σανον
ε γυριζουμε εδω εκει,ολα πιασμενα,βρισκουμε ενα τραπεζι κοντα στο πιανο...summer time κλιν κλοκ η δεσποινις διπλα...κ.λπ
ενταξει ειμαστε,the acropolis απο την μια μερια
ερχεται ο σερβιτορος.πανυψηλος!γιγαντας
βασικα δεν πρεπει να ηταν και τοσο ψηλος,εμεις καθομασταν σε κοντες καρεκλες,τελος παντων
δεν θυμαμαι τι παραγγειλαμε παραγγειλαμε ομως
ε περιμενουμε.περιμενοντας αν εισαι και με την γυναικα σου που ειστε ολη μερα μαζι υπαρχουν στιγμες που δεν εχεις και τοσα πολλα να πεις
παρατηρεις
εναν χαμο!μα ποσοι σερβιτοροι; ενας για καθε πελατη!φοβερα πραγματα
ερχεται το νερακι...το ανοιγει ενας επιδεξια,μας βαζει(εμενα δεν μου πολυαρεσουν αυτα,αλλα τελος παντων την δουλεια του κανει ο ανθρωπος)
πινω..δεν ηπια δυο γουλιες..ερχεται ενας αλλος αρπαζει το μπουκαλι,ξανα βαζει.τον κοιταω χαμογελαω.χαμογελα.ολα ενταξει
ε μετα απο λιγο πινω μια γουλια...ερχεται ενας που μας εβλεπε στο βαθος...παει να γεμισει(Τι να γεμισει;) τελος παντων ολα καλα(τωρα κοιταω την γυναικα μου παντως)
μετα λεω κατσε μην πινεις νερο
μιση ωρα χωρις νερο την βγαζω.με τσιλιες ηπια
ειχε ερθει και το ψωμι κατι κριτσινια...παντως εχω αρχισει να αισθανομαι καπως αβολα με ολη αυτην την περιποιηση το δε πιανο δεν ηξερα οτι ειναι τοσο θορυβωδες οργανο!και ειναι και το νερο,να πιει κανεις ή να μην πιει;
παιρνω ενα κριτσινι να φαω περιμενοντας το φαγητο...κοκκαλο ηταν το ατιμο με το που το σπαω κανει το μισο ενα γκελ τεραστιο πανω απο τα κεφαλια μας και ΓΚΛΟΥΠ στην σαμπανιερα,που χαν βαλει το νερο να κρυωνει
και ξερεις πως πανε αυτα,αραγε μας πηρε κανεις χαμπαρι; γυρω γυρω το βλεμμα,ενα χαμογελο της πιανιστριας(οχι απο αυτα τα συμβατικα παντως,τουτεστιν ευθυμησε,οποτε;)
ωραιο παγωτο ειχε μια φορα!χειροποιητο
Παιδιά, ο άνθρωπος είναι τεράστιος. Μπράβο, αδερφέ, τα λες τρομερά, είσαι δικός μας.
ΓΑΛΗ, τρέχα, αυτό θα σου αρέσει.
Κόκορα, τρομερά ποστ, πολύ δυνατά.