Κοινή συνεισφορά με ιδία μέσα και κοινό στόχο. Επωφελής συμφωνία δυο μερών. Perfect.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2020, 13:34 Κερδοσκοπικές βλέψεις μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας. Εκπόρνευση![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εμπορευματοποίηση του έρωτα. Εκμαυλισμός των αξιών 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καμία εμπορευματοποίηση, το κέρδος που παράγεται είναι από κοινού προσφορά και αποδίδεται ισομερώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ήλιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Μας κέρασαν και λικέρ μαστίχα. Εμ τόσο που πήγε ο λογαριασμός όλο το μπουκάλι έπρεπε να κεράσουν. Αλλά μας έφεραν αντί κατάλογο ταμπλετ για να δούμε το μενού.Εντάξει κάτι είναι και αυτό.
Μας κέρασαν και λικέρ μαστίχα. Εμ τόσο που πήγε ο λογαριασμός όλο το μπουκάλι έπρεπε να κεράσουν. Αλλά μας έφεραν αντί κατάλογο ταμπλετ για να δούμε το μενού.Εντάξει κάτι είναι και αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να μην πάτε σε βλαχογκουρμέδικα.Naida έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:47 Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ήλιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Ordem e Progresso.
Πως ξεχωρίζεις το βλαχογκουρμε από το γνήσιο;Cavaliere έγραψε: 26 Αύγ 2020, 10:39Να μην πάτε σε βλαχογκουρμέδικα.Naida έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:47 Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ήλιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
το χοιρινό δεν έχει μέλια και ανανάδες, έχει ξίγκια, πιπέρια, αλάτια, σκόρδαNaida έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:05Πως ξεχωρίζεις το βλαχογκουρμε από το γνήσιο;Cavaliere έγραψε: 26 Αύγ 2020, 10:39Να μην πάτε σε βλαχογκουρμέδικα.Naida έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:47 Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ήλιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Έχει αμέ. Κι είναι μιαμι.the comet the course the tail έγραψε: 26 Αύγ 2020, 12:03το χοιρινό δεν έχει μέλια και ανανάδες, έχει ξίγκια, πιπέρια, αλάτια, σκόρδα![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με το αίσθημα.Naida έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:05Πως ξεχωρίζεις το βλαχογκουρμε από το γνήσιο;Cavaliere έγραψε: 26 Αύγ 2020, 10:39Να μην πάτε σε βλαχογκουρμέδικα.Naida έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:47 Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ή7λιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Ordem e Progresso.
Μάλλον την εμπειρία εννοείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κuzina;Naida έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:47 Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ήλιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 15:08Κuzina;Naida έγραψε: 25 Αύγ 2020, 19:47 Πήγαμε σε μαγαζί στο Θησείο καθίσαμε δίπλα στις γραμμές, είχε ήλιο αλλά δεν είχε ζέστη. Εγώ τουλάχιστον δεν ζεσταινομουν, είχε και λίγο αεράκι. Οσος κόσμος και να κυκλοφορεί εκεί είναι λες και κάνουν όλοι ησυχία. Πηραμε κάτι πιτάκια με χοιρινό φιλέτο, μια σως, καραμελωμένα κρεμμύδια και γιαούρτι, εγώ πήρα χοιρινό με μέλι, σογια σως, ανανά και πουρε γλυκοπατατας και δοκίμασα και λίγο rib eye με μια σως πιπεριού. Δεν με ενθουσίασε.
Μας κέρασαν και λικέρ μαστίχα. Εμ τόσο που πήγε ο λογαριασμός όλο το μπουκάλι έπρεπε να κεράσουν. Αλλά μας έφεραν αντί κατάλογο ταμπλετ για να δούμε το μενού.Εντάξει κάτι είναι και αυτό.![]()
Τώρα κατά πόσο είναι βλαχογκουρμε δεν ξέρω. Πιασοκωλέ είναι πάντως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε κάθε περίπτωση, οι πολύ "τουριστικές" ή "καλλιτεχνικές" περιοχές είναι επικίνδυνες.
Όπου βλέπεις λογοτεχνικές περιγραφές υλικών, κράτα πάντα μεγάλο πορτοφόλι και μικρό καλάθι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω ξαναπάει αλλά δεν θυμάμαι τόσο ακριβάΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 15:11Σε κάθε περίπτωση, οι πολύ "τουριστικές" ή "καλλιτεχνικές" περιοχές είναι επικίνδυνες.
Όπου βλέπεις λογοτεχνικές περιγραφές υλικών, κράτα πάντα μεγάλο πορτοφόλι και μικρό καλάθι.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά να πάθετε, είχατε και στο χωριό σας. Εγώ πάω σε καφενείο και τρώω.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση