vatraxos έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:35
sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:30
Νon4me έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:27
O βατραχος εχει προσγειωθει στην πραγματικοτητα απ οτι βλεπω στο παρον θρεντ . τα υπολοιπα κομμουνια ( ημιτασιον και μη ) κουμπώνουν σπαγγους στο χαρταετο .
Βρε από τότε που τον θυμάμαι προσγειωμένος ήντονε, απλά προσπαθεί να τα αναλύσει όλα με υπέρ παρωχημένους όρους της εποχής των δεινοσαύρων.
Για τους υπόλοιπους δεν θέλω να σχολιάσω, αρκετό βρισίδι για σήμερα, αύριο.
Έχεις δίκιο, στα 1915 μοιράζαν τις αγορές με πολέμους. Σήμερα οι πόλεμοι έχουν καταργηθεί και οι αγορές δεν θα αλλάξουν χέρια ποτέ ξανά.
Γνωστά πράματα αυτά.
Μλκ, αν κάποτε κάτσεις να διαβάσεις (σοβαρά όμως) Λένιν, θα σου πέσουν τα σαγόνια από το πόσο επίκαιρη είναι η ανάλυσή του για το στάδιο που βρίσκεται σήμερα το καπιταλιστικό σύστημα.
Έχει πλάκα που νομίζεις ότι δεν έχω ξεκοκκαλίσει όλους τους θεωρητικούς και μη της αριστεράς και του αναρχισμού, αυτά βέβαια όταν ακόμη ήμανε καλός άνθρωπος, από έφηβος μέχρι τα 19-20 μου.
Έχουν αλλάξει πολλά πράματα από τότες, δεν ξέρω άμα το πρόσεξες, οκ οκ, ξέρω.
Είναι πολύ κακό πράμα νομίζω να σε κόβει το μυαλό και να αυτοπεριορίζεσαι στην "ασφάλεια" που σου παρέχει μία γαμημένη ιδεολογία μπροστά στο χάος της ύπαρξης.
Πρέπει να φτύσεις στα μούτρα κάθε μορφή πίστης για να κάνεις το πραγματικό ληπ οφ φέηθ, θέλει και κουράγιο επίσης για να πεις φτου κι από την αρχή.
Πήρα πολύ καλές βάσεις από όλους τους συντρόφους δε λέω, αλλά μέχρι εκεί, πάλεψα και τελικά κατάφερα να τα σκοτώσω όλα αυτά μέσα μου, δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά να σκέφτεσαι μόνος σου, απλά δεν γίνεται να αγαπάς καμμία ιδεολογική θαλπωρή ταυτόχρονα.