Κοίτα, όλο μου το σόι σχεδόν, είναι δάσκαλοι και καθηγητές. Μεγάλωσα ανάμεσα τους. Ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν έχετε μάθει να δουλεύετε, δεν έχετε ιδέα τι θα πει δουλειά. Για όποιον χτυπάει τουλάχιστον 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα, για 12 μήνες, με 20 εργάσιμες άδεια, η γκρίνια σας για τη δυσκολία της δουλειάς σας είναι ύβρις.Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2020, 21:54Στα 67 ρε μαλάκα, αν δεν έχω πεθάνει μέχρι τότε.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 20:02Και τώρα ζωάρα ζούνε. Εργάζονται συνολικά 8 μήνες το χρόνο και πληρώνονται 12. Αν μάλιστα είναι και του δημοσίου, γάμησέ τα. Βαριούνται που ζουν, περιμένουν να πάνε 55 χρονών για να βγούνε στη σύνταξη. Γκρίνια συνέχεια για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή τους, αλλά αντικειμενικά για τη δουλειά που κάνουν, οπότε και αν, είναι όντως πολλά τα λεφτά που πληρώνονται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:44
Κάποτε ζούσαν ζωάρα όμως, να τα λέμε και αυτά. Πολλά λεφτά.
Μην πετάτε παπαριές ,αν δε ξέρετε.Έλα να κάνεις ΕΣΥ μάθημα στο "κλουβί" αίθουσα ,σε 27άρι τμήμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι εκπαιδευτικοί κουτοπόνηροι;
-
Γιάννης
Re: Είναι οι εκπαιδευτικοί κουτοπόνηροι;
Μπες στην τάξη μου σε 27άρια τμήματα- και με μάσκα φέτος ,να δούμε πόσες ώρες θ' αντέξεις πριν πηδήξεις απ' το παράθυρο.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:35Κοίτα, όλο μου το σόι σχεδόν, είναι δάσκαλοι και καθηγητές. Μεγάλωσα ανάμεσα τους. Ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν έχετε μάθει να δουλεύετε, δεν έχετε ιδέα τι θα πει δουλειά. Για όποιον χτυπάει τουλάχιστον 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα, για 12 μήνες, με 20 εργάσιμες άδεια, η γκρίνια σας για τη δυσκολία της δουλειάς σας είναι ύβρις.Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2020, 21:54Στα 67 ρε μαλάκα, αν δεν έχω πεθάνει μέχρι τότε.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 20:02
Και τώρα ζωάρα ζούνε. Εργάζονται συνολικά 8 μήνες το χρόνο και πληρώνονται 12. Αν μάλιστα είναι και του δημοσίου, γάμησέ τα. Βαριούνται που ζουν, περιμένουν να πάνε 55 χρονών για να βγούνε στη σύνταξη. Γκρίνια συνέχεια για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή τους, αλλά αντικειμενικά για τη δουλειά που κάνουν, οπότε και αν, είναι όντως πολλά τα λεφτά που πληρώνονται.
Μην πετάτε παπαριές ,αν δε ξέρετε.Έλα να κάνεις ΕΣΥ μάθημα στο "κλουβί" αίθουσα ,σε 27άρι τμήμα.
Τι μάθημα σας έκανε;Γηράσκω αείποτε διδασκόμενος.Yochanan έγραψε: 08 Σεπ 2020, 21:58δατΣτύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:12 Για να γίνεις εκπαιδευτικός , πρέπει να είσαι ταυτόχρονα και σκληρός καριόλης, Terminator ,χωρίς συναίσθημα. Τα παιδιά οσμίζονται τον φόβο να ξέρεις και σε 27άρι τμήμα δε βγάζεις ούτε βδομάδα...
πρώτη φορά που λυπήθηκα πραγματικα αθρωπο ηταν ενας φιλολογος στην γ γυμνασιου. τον τελειωσανε με συνοπτικες. εγω ημουν καλος και υπακουος στρατιωτης αλλα οι υπολοιποι οσμιστηκανε αιμα και τον ΦΑΓΑΝΕ
Λοιπον ο ανθρωπος ηταν πρωτοδιοριζομενος και μας εκανε γλωσσα/λογοτεχνια πως το λενε σημερα δε ξερω καπως ετσι το λεγανε τοτε. πολυ μορφωμενος με καλα μεταπτυχιακα απο εξω αλλα δυστυχως του πηρανε οτν αερα γιατι δεν ειχε χαρακτηρα να επιβληθει και το οσμιστηκανε οπως ειπες. στο τελος καταληξε να κοπαναει την εδρα κατακοκκινος απο το θυμο του και καπου εκει τον χασαμε. απολυση στην πρωτη χρονια. στεναχωρηθηκα. ηταν εμφανως μπουλης και μαμακιας αλλα δεν ηταν κακος ανθρωπος, νομιζω απλως αδυναμος χαρακτηρας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κατάλαβα για το πρώτοYochanan έγραψε: 09 Σεπ 2020, 00:20 Λοιπον ο ανθρωπος ηταν πρωτοδιοριζομενος και μας εκανε γλωσσα/λογοτεχνια πως το λενε σημερα δε ξερω καπως ετσι το λεγανε τοτε. πολυ μορφωμενος με καλα μεταπτυχιακα απο εξω αλλα δυστυχως του πηρανε οτν αερα γιατι δεν ειχε χαρακτηρα να επιβληθει και το οσμιστηκανε οπως ειπες. στο τελος καταληξε να κοπαναει την εδρα κατακοκκινος απο το θυμο του και καπου εκει τον χασαμε. απολυση στην πρωτη χρονια. στεναχωρηθηκα. ηταν εμφανως μπουλης και μαμακιας αλλα δεν ηταν κακος ανθρωπος, νομιζω απλως αδυναμος χαρακτηρας
Επίσης για το δεύτερο
Έχω κοπανήσει έδρα κι έχω ουρλιάξει τα πρώτα χρόνια αρκετές φορές..... μετά έρχεται η εμπειρία.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αυτές οι δουλειές (οι λεγάμενες κανονικές) δεν προσδίδουν παιδεία και μια ανώτερη πνευματική ωρίμανση. Είναι δουλειές που πάνε πίσω την ελληνική κοινωνία.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:35Κοίτα, όλο μου το σόι σχεδόν, είναι δάσκαλοι και καθηγητές. Μεγάλωσα ανάμεσα τους. Ξέρω πάρα πολύ καλά. Δεν έχετε μάθει να δουλεύετε, δεν έχετε ιδέα τι θα πει δουλειά. Για όποιον χτυπάει τουλάχιστον 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα, για 12 μήνες, με 20 εργάσιμες άδεια, η γκρίνια σας για τη δυσκολία της δουλειάς σας είναι ύβρις.Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2020, 21:54Στα 67 ρε μαλάκα, αν δεν έχω πεθάνει μέχρι τότε.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 20:02
Και τώρα ζωάρα ζούνε. Εργάζονται συνολικά 8 μήνες το χρόνο και πληρώνονται 12. Αν μάλιστα είναι και του δημοσίου, γάμησέ τα. Βαριούνται που ζουν, περιμένουν να πάνε 55 χρονών για να βγούνε στη σύνταξη. Γκρίνια συνέχεια για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή τους, αλλά αντικειμενικά για τη δουλειά που κάνουν, οπότε και αν, είναι όντως πολλά τα λεφτά που πληρώνονται.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Γω θα τους είχα προσοχή. Αλλά αίθουσα μπλιαχ.Στύγιος έγραψε: 09 Σεπ 2020, 00:38 Έχω κοπανήσει έδρα κι έχω ουρλιάξει τα πρώτα χρόνια αρκετές φορές..... μετά έρχεται η εμπειρία.
τραβα να δουλεψεις οικοδομη, να δουμε σε ποσα λεπτα θα πηδηξεις απο τη σκαλωσια.Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:43 Μπες στην τάξη μου σε 27άρια τμήματα- και με μάσκα φέτος ,να δούμε πόσες ώρες θ' αντέξεις πριν πηδήξεις απ' το παράθυρο.![]()
ελα, μην το παρατραβας. οκ, εχετε κι εσεις τις δυσκολιες σας, αλλα γενικοτερα η δουλεια σας ειναι απο τις ευκολοτερες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οι αντρες σπουδαζουν θετικες επιστημες. τα φιλολογικα ειναι για γυναικες, εκτος ισως απο καμμια νομικη.Yochanan έγραψε: 09 Σεπ 2020, 00:20 Λοιπον ο ανθρωπος ηταν πρωτοδιοριζομενος και μας εκανε γλωσσα/λογοτεχνια πως το λενε σημερα δε ξερω καπως ετσι το λεγανε τοτε. πολυ μορφωμενος με καλα μεταπτυχιακα απο εξω αλλα δυστυχως του πηρανε οτν αερα γιατι δεν ειχε χαρακτηρα να επιβληθει και το οσμιστηκανε οπως ειπες. στο τελος καταληξε να κοπαναει την εδρα κατακοκκινος απο το θυμο του και καπου εκει τον χασαμε. απολυση στην πρωτη χρονια. στεναχωρηθηκα. ηταν εμφανως μπουλης και μαμακιας αλλα δεν ηταν κακος ανθρωπος, νομιζω απλως αδυναμος χαρακτηρας
ε, λογικο να μην μπορει να επιβληθει αμα του ελειπε τεστοστερονη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Γενιά της Αμαρτίας
Διαφωνώ, διαφωνώ, διαφωνώ.
Ακριβώς το αντίθετο υπάρχει σαν μοναδική προοπτική.
Γιατί να αφήσουμε το κλέος της πατρίδος στα μουνιά.
Αν είναι δυνατόν για την Ιστορία μας να αφήνουμε να έχουν τα πρωτεία.
Οφείλουμε ως άνδρες να πέσουμε στο διάβασμα. Να γίνουμε εμείς οι φιλόλογοι του αύριο.
Σημειώνω ότι είμαι μάλλον φεμινιστής, αλλά ως άνδρας θέλω να δώσω το καλό παράδειγμα.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ανθρωπιστικές σπουδές είναι το μεγάλο ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο της Ελλάδας.
Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη φάση της Ιστορίας που αν παρατήσουμε την ελληνομάθεια θα δημιουργηθεί τέτοιο χάσμα για τις επόμενες γενιές,
που θα χαθεί παντελώς η ταυτότητά μας. Όποια κι αν είναι αυτή.
Μόλις το αντιληφθούμε θα επενδύσουμε στις ανθρωπιστικές σπουδές, που είναι τρομερός κλάδος.
Έχουμε την πιο πλούσια Ιστορία στην Ευρώπη, την πιο υπέροχη γλώσσα, τα αρχαία μας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχουμε με το σχέδιο αυτό, είναι η τέλεια συνταγή.
Τα παιδιά μας θα διδάσκουν στην Ευρώπη, θα 'μαστε όλοι κουλτουριάρηδες, θα 'χουμε προβάδισμα στα πάντα
Απλά σκέψου το.
Καλά τα χρήσιμα επαγγέλματα, αλλά κανείς δε γάμησε μ' αυτά, έχει γεμίσει ο κόσμος με θετικούς επιστήμονες.
Το ενδιαφέρον είναι για μένα αυτό που σπουδάζω, και οι ανθρωπιστικές επιστήμες γαμάνε εν γένει.
Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.
Ακριβώς το αντίθετο υπάρχει σαν μοναδική προοπτική.
Γιατί να αφήσουμε το κλέος της πατρίδος στα μουνιά.
Αν είναι δυνατόν για την Ιστορία μας να αφήνουμε να έχουν τα πρωτεία.
Οφείλουμε ως άνδρες να πέσουμε στο διάβασμα. Να γίνουμε εμείς οι φιλόλογοι του αύριο.
Σημειώνω ότι είμαι μάλλον φεμινιστής, αλλά ως άνδρας θέλω να δώσω το καλό παράδειγμα.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ανθρωπιστικές σπουδές είναι το μεγάλο ανεκμετάλλευτο κεφάλαιο της Ελλάδας.
Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη φάση της Ιστορίας που αν παρατήσουμε την ελληνομάθεια θα δημιουργηθεί τέτοιο χάσμα για τις επόμενες γενιές,
που θα χαθεί παντελώς η ταυτότητά μας. Όποια κι αν είναι αυτή.
Μόλις το αντιληφθούμε θα επενδύσουμε στις ανθρωπιστικές σπουδές, που είναι τρομερός κλάδος.
Έχουμε την πιο πλούσια Ιστορία στην Ευρώπη, την πιο υπέροχη γλώσσα, τα αρχαία μας.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχουμε με το σχέδιο αυτό, είναι η τέλεια συνταγή.
Τα παιδιά μας θα διδάσκουν στην Ευρώπη, θα 'μαστε όλοι κουλτουριάρηδες, θα 'χουμε προβάδισμα στα πάντα
Απλά σκέψου το.
Καλά τα χρήσιμα επαγγέλματα, αλλά κανείς δε γάμησε μ' αυτά, έχει γεμίσει ο κόσμος με θετικούς επιστήμονες.
Το ενδιαφέρον είναι για μένα αυτό που σπουδάζω, και οι ανθρωπιστικές επιστήμες γαμάνε εν γένει.
Αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης