!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι οι εκπαιδευτικοί κουτοπόνηροι;
Re: Είναι οι εκπαιδευτικοί κουτοπόνηροι;
Πιστεύω πως είναι λάθος να τους τσουβαλιάζουμε όλους. Δεν θα ήταν λάθος αν για παράδειγμα εγώ που ήμουν απογοητευμένος από έναν καθηγητή μου στο Μεταπτυχιακό που ήταν επιεικώς απαράδεκτος , έκρινα άσχημα όλους τους υπόλοιπους που ήταν σωστοί τόσο ως προς την συμπεριφορά τους απεναντί σε μας τους φοιτητές όσο και στο διδακτικό τους έργο;- Casper - έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:57Ναι γενικά ισχύει αυτό που λες (μην λες πολλά όμως γιατί θα μας ρίξουν ντομάτες εδώ μέσαpylothess έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:46Τους Κυπρίους τους θεωρώ γενικά πιο νοικοκυρεμένους. Όχι ειδικά στην εκπαίδευση. Θεωρώ πως έχουν άλλη νοοτροπία. Το κράτος τους είναι πιο οργανωμένο και όχι ένας κράτος καφενείο σαν το Ελλαδιστάν. Πάντως δεν νομίζω πως όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι κουτοπόνηροι. Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που πραγματικά προσφέρουν έργο.- Casper - έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:35
Όλα παίζουν. Εξαρτάται πώς το εννοείς το "νοικοκυρεμένος" στην εκπαίδευση. Σε άλλο νήμα έγραψα πως οι περισσότεροι καθηγητές μας το είχαν δεδομένο πως όλοι πάνε ιδιαίτερα και επίτηδες δεν έκαναν μάθημα ή απλά δεν τους ένοιαζε.
Τεσπα, μην χαλάω το θέμα.). Συμφωνώ πάντως. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που αγαπάνε την διδασκαλία και θέλουν πραγματικά να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στα παιδιά. Όσοι το κάνουν για τα λέφτα και την σίγουρη θέση στο δημόσιο, είναι κακοί εκπαιδευτικοί.
-
- Casper -
Έτσι! Συμφωνώ απόλυταpylothess έγραψε: 08 Σεπ 2020, 00:04Πιστεύω πως είναι λάθος να τους τσουβαλιάζουμε όλους. Δεν θα ήταν λάθος αν για παράδειγμα εγώ που ήμουν απογοητευμένος από έναν καθηγητή μου στο Μεταπτυχιακό που ήταν επιεικώς απαράδεκτος , έκρινα άσχημα όλους τους υπόλοιπους που ήταν σωστοί τόσο ως προς την συμπεριφορά τους απεναντί σε μας τους φοιτητές όσο και στο διδακτικό τους έργο;- Casper - έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:57Ναι γενικά ισχύει αυτό που λες (μην λες πολλά όμως γιατί θα μας ρίξουν ντομάτες εδώ μέσαpylothess έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:46
Τους Κυπρίους τους θεωρώ γενικά πιο νοικοκυρεμένους. Όχι ειδικά στην εκπαίδευση. Θεωρώ πως έχουν άλλη νοοτροπία. Το κράτος τους είναι πιο οργανωμένο και όχι ένας κράτος καφενείο σαν το Ελλαδιστάν. Πάντως δεν νομίζω πως όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι κουτοπόνηροι. Υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που πραγματικά προσφέρουν έργο.). Συμφωνώ πάντως. Υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που αγαπάνε την διδασκαλία και θέλουν πραγματικά να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στα παιδιά. Όσοι το κάνουν για τα λέφτα και την σίγουρη θέση στο δημόσιο, είναι κακοί εκπαιδευτικοί.
Το "Die Welle" το έδειξα φέτος στην Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή της Γ' Γυμνασίου. Έκανε φοβερή εντύπωση στα παιδιά και το συζητήσαμε στην τάξη.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:48Εδώ βλέπουμε τον Στύγιο:Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:44Μλκ στην Α' Γυμνασίου είχα κάποτε 2 30άρια τμήματα.Νταρνάκας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 21:28
Έτσι. Εκπαίδευση τύπου ΜΕΤΑ, π.χ. "μπείτε στην αίθουσα ξεκινώντας με έρπην από την αυλή μέχρι τις σκάλες" κι από κει και πέρα "με λαγουδάκια και τις τσάντες στην ανάταση".Τους είχα εκπαιδεύσει να σηκώνονται μόλις έμπαινα μέσα για μάθημα εγώ ή ο διευθυντής
![]()
pylothess έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:49Που δίδασκες; Περιοχή; Ήταν μήπως κανένα θρησκευτικό οικοτροφείο;Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:44Μλκ στην Α' Γυμνασίου είχα κάποτε 2 30άρια τμήματα.Νταρνάκας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 21:28
Έτσι. Εκπαίδευση τύπου ΜΕΤΑ, π.χ. "μπείτε στην αίθουσα ξεκινώντας με έρπην από την αυλή μέχρι τις σκάλες" κι από κει και πέρα "με λαγουδάκια και τις τσάντες στην ανάταση".Τους είχα εκπαιδεύσει να σηκώνονται μόλις έμπαινα μέσα για μάθημα εγώ ή ο διευθυντής
![]()
Δημόσιο ,22+ χρόνια υπηρεσίας ( 4 φροντιστήριο πριν και παράλληλα 2 ιδιωτικό)...
Διευθυντής Γυμνασίου επίσης για 2 έτη.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Στύγιε κάμνεις ιδιαίτερα; Γ Λυκείου;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Γιάννης
Και τώρα ζωάρα ζούνε. Εργάζονται συνολικά 8 μήνες το χρόνο και πληρώνονται 12. Αν μάλιστα είναι και του δημοσίου, γάμησέ τα. Βαριούνται που ζουν, περιμένουν να πάνε 55 χρονών για να βγούνε στη σύνταξη. Γκρίνια συνέχεια για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή τους, αλλά αντικειμενικά για τη δουλειά που κάνουν, οπότε και αν, είναι όντως πολλά τα λεφτά που πληρώνονται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:44Κάποτε ζούσαν ζωάρα όμως, να τα λέμε και αυτά. Πολλά λεφτά.nickzamp3 έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:26 Οι εκπαιδευτικοί για μένα είναι οι μόνοι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι εργατικοί. Τόσο πολύ που η ρετσινιά του ελληνικού δημοσίου είναι μάλλον ύβρις γι' αυτούς.
- Γενιά της Αμαρτίας
Στην αρχή μπορεί να 'ναι και δύσκολα για τους φιλολόγους. Με κάποια εμπειρία αρχίζεις και κάνεις τρελά φράγκα.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 20:02Και τώρα ζωάρα ζούνε. Εργάζονται συνολικά 8 μήνες το χρόνο και πληρώνονται 12. Αν μάλιστα είναι και του δημοσίου, γάμησέ τα. Βαριούνται που ζουν, περιμένουν να πάνε 55 χρονών για να βγούνε στη σύνταξη. Γκρίνια συνέχεια για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή τους, αλλά αντικειμενικά για τη δουλειά που κάνουν, οπότε και αν, είναι όντως πολλά τα λεφτά που πληρώνονται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:44Κάποτε ζούσαν ζωάρα όμως, να τα λέμε και αυτά. Πολλά λεφτά.nickzamp3 έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:26 Οι εκπαιδευτικοί για μένα είναι οι μόνοι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι εργατικοί. Τόσο πολύ που η ρετσινιά του ελληνικού δημοσίου είναι μάλλον ύβρις γι' αυτούς.
Η δουλειά αυτή είναι μίζερη για μένα όμως.
Τελικά δεν θα το κάνω.
Εδώ και 20 χρόνια όχι, δε θέλω κι άλλωστε υπηρετώ σε άλλο νομό σε σχέση με την κατοικία.
- Γενιά της Αμαρτίας
Εκεί είναι τα φράγκα.Στύγιος έγραψε: 08 Σεπ 2020, 20:08
Εδώ και 20 χρόνια όχι, δε θέλω κι άλλωστε υπηρετώ σε άλλο νομό σε σχέση με την κατοικία.
Αυτό θα έκανα.
Στα 67 ρε μαλάκα, αν δεν έχω πεθάνει μέχρι τότε.Γιάννης έγραψε: 08 Σεπ 2020, 20:02Και τώρα ζωάρα ζούνε. Εργάζονται συνολικά 8 μήνες το χρόνο και πληρώνονται 12. Αν μάλιστα είναι και του δημοσίου, γάμησέ τα. Βαριούνται που ζουν, περιμένουν να πάνε 55 χρονών για να βγούνε στη σύνταξη. Γκρίνια συνέχεια για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή τους, αλλά αντικειμενικά για τη δουλειά που κάνουν, οπότε και αν, είναι όντως πολλά τα λεφτά που πληρώνονται.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:44Κάποτε ζούσαν ζωάρα όμως, να τα λέμε και αυτά. Πολλά λεφτά.nickzamp3 έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:26 Οι εκπαιδευτικοί για μένα είναι οι μόνοι δημόσιοι υπάλληλοι που είναι εργατικοί. Τόσο πολύ που η ρετσινιά του ελληνικού δημοσίου είναι μάλλον ύβρις γι' αυτούς.
Μην πετάτε παπαριές ,αν δε ξέρετε.Έλα να κάνεις ΕΣΥ μάθημα στο "κλουβί" αίθουσα ,σε 27άρι τμήμα.
δατΣτύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:12 Για να γίνεις εκπαιδευτικός , πρέπει να είσαι ταυτόχρονα και σκληρός καριόλης, Terminator ,χωρίς συναίσθημα. Τα παιδιά οσμίζονται τον φόβο να ξέρεις και σε 27άρι τμήμα δε βγάζεις ούτε βδομάδα...
πρώτη φορά που λυπήθηκα πραγματικα αθρωπο ηταν ενας φιλολογος στην γ γυμνασιου. τον τελειωσανε με συνοπτικες. εγω ημουν καλος και υπακουος στρατιωτης αλλα οι υπολοιποι οσμιστηκανε αιμα και τον ΦΑΓΑΝΕ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
22+ χρόνια υπηρεσίας στην τάξη...Yochanan έγραψε: 08 Σεπ 2020, 21:58δατΣτύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:12 Για να γίνεις εκπαιδευτικός , πρέπει να είσαι ταυτόχρονα και σκληρός καριόλης, Terminator ,χωρίς συναίσθημα. Τα παιδιά οσμίζονται τον φόβο να ξέρεις και σε 27άρι τμήμα δε βγάζεις ούτε βδομάδα...
πρώτη φορά που λυπήθηκα πραγματικα αθρωπο ηταν ενας φιλολογος στην γ γυμνασιου. τον τελειωσανε με συνοπτικες. εγω ημουν καλος και υπακουος στρατιωτης αλλα οι υπολοιποι οσμιστηκανε αιμα και τον ΦΑΓΑΝΕ
Κι από ΕΠΑΛ πέρασα , μόνο μια χρονιά δυσκολεύτηκα άπειρα με τμήμα... Β' Γυμνασίου. Γυρνούσα σπίτι με πονοκέφαλο. Από κει που δεν το περιμένεις , έρχεται.
ΉΡΩΣ!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 20 Απαντήσεις