Ναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Ειλικρινά με κουφαίνεις. Δηλαδή θεωρείς ότι σε έσωσε ο θεός, όχι η ιατρική;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Δεν θυμάμαι να μην ήσουν. Περαστικά και από μένα. Είσαι σίγουρος ότι το τεστ ήταν θετικό για τον συγκεκριμένο ιό;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ευχαριστώ. Εκανα τέσσερα τεστ. Ενα όταν άρχισαν τα συμπτώματα, ένα όταν μπήκα στο νοσοκομείο (μάλιστα με διπλό δείγμα), ένα το Σάββατο και ένα σήμερα το πρωϊ. Τα δύο πρώτα ήταν θετικά. Το τρίτο αρνητικό. Το τελευταίο το περιμένω. Αλλωστε, κόλλησαν οι πιό στενοί μου συνεργάτες.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:19Δεν θυμάμαι να μην ήσουν. Περαστικά και από μένα. Είσαι σίγουρος ότι το τεστ ήταν θετικό για τον συγκεκριμένο ιό;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
΄Όπως και να'χει, περαστικά κι αγύριστα Leporello.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ ανέφερα αυτά που συνέβησαν. Αναγνωρίζω ότι το δείγμα είναι τόσο μικρό που δεν προσφέρεται γιά οριστικά συμπεράσματα. Π.χ. εκείνος που κάθησε στο γραφείο μου μία ώρα με μάσκα και δεν κόλλησε, ήταν την πρώτη μου ημέρα στην δουλειά. Ενδέχεται να είχα μεν τον ιό αλλά να μη μπορούσα ακόμη να τον μεταδώσω.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:14Δεν νομίζω. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από αυτά που αναφέρει.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:51Ειναι καλα και λιγο πιο κατω σε πετσοκοβει και για τις μασκες και για τον τροπο μεταδοσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 07 Σεπ 2020, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
memento mori / carpe diem
Danza macabra, Chiesa dei Disciplini, Clusone, Bergamo,1485

Danza macabra, Chiesa dei Disciplini, Clusone, Bergamo,1485

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 07 Σεπ 2020, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Είχαμε πολλούς θανάτους από τα δυο γηροκομεία. Στο Βέλγιο πέθαναν όλοι. Δεν έμεινε κανείς για να πεθαίνει τώρα. Έχουμε ίδιο πληθυσμό και εκεί πέθαναν σχεδόν 10.000 άτομα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:50 Το Βέλγιο σήμερα είχε ένα νεκρό με 580 κρουσματα, ενώ εμείς με 5 νεκρούς είχαμε 160. Γελάει ο πλανητης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περαστικά και από εμένα!
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- hellegennes
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι άπειρες οι παράμετροι. Απολύμαινες τις επιφάνειες στο γραφείο σου; Ξέρουμε αν κόλλησαν έτσι όσοι κόλλησαν; Ξέρουμε αν όντως κόλλησαν από σένα ή από αλλού; Γιατί η συσχέτιση δεν συνεπάγεται αιτιακή σύνδεση, ειδικά όταν μιλάμε για ιό που κυκλοφορεί κανονικά στην κοινότητα.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:28Εγώ ανέφερα αυτά που συνέβησαν. Αναγνωρίζω ότι το δείγμα είναι τόσο μικρό που δεν προσφέρεται γιά οριστικά συμπεράσματα. Π.χ. εκείνος που κάθησε στο γραφείο μου μία ώρα με μάσκα και δεν κόλλησε, ήταν την πρώτη μου ημέρα στην δουλειά. Ενδέχεται να είχα μεν τον ιό αλλά να μη μπορούσα ακόμη να τον μεταδώσω.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:14Δεν νομίζω. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από αυτά που αναφέρει.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:51 Ειναι καλα και λιγο πιο κατω σε πετσοκοβει και για τις μασκες και για τον τροπο μεταδοσης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περαστικά σου! Μας κοψοχόλιασες!
Άλλη φόρα όποιος κολλήσει κορωνοιο να δώσει το account του σε συν-πχορουμίτη να μας δίνει updates
Άλλη φόρα όποιος κολλήσει κορωνοιο να δώσει το account του σε συν-πχορουμίτη να μας δίνει updates
Τίποτα ,ξυπνάω ένα πρωί Κυριακής κανονικά και μετά από 1 ώρα άρχισε να φέρνει το δωμάτιο βόλτα..Lestat έγραψε: 07 Σεπ 2020, 21:18Πολυ υψηλες τιμες πιεσης! Δεν ειχες καθολου συμπτωματα το προηγουμενο διαστημα, πριν να χτυπησεις κοκκινο;Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:37 Μλκες αυτό που με έσωσε ήταν ότι ήμουν πρώην αθλητής και ανθεκτικός γενικά οργανισμός.
Εμφάνισα 19άρι πίεση στο σχολείο ( καμία σχέση με τάξη) και με στείλανε στο Κέντρο Υγείας .Από κει μου έδωσαν εξιτήριο μετά από 4 ώρες .Μετά από 2 μέρες έφτασα 21 και με την κρίση πανικού ...24,8 με 15,2
Νοσηλεύτηκα 3 μέρες ,έκτοτε ακολουθώ αγωγή...
- Σαρακατσανος
Καλή ανάρρωση Leporello! Τώρα το είδα.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:53Παλάμη σου κάνει;Fluffy έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:46μπορεις να δείξεις λίγο δερμα;Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:43
Την έχω χαμηλή. Θα ζητήσω από τη γιατρό μου να μου την συνταγογραφίσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις