Θα δούμε. Προς το παρόν μου είπαν να ξαναπάω σε 2 εβδομάδες γιά ακτινογραφία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Σιδερένιος Λέπορελο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ΖόρικαLeporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:56 Από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι την έξοδο από την κλινική, 17 ημέρες. Ομως τις τελευταίες 3-4 δεν είχα συμπτώματα.
περαστικά σου
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Κατάλαβα. Ζόρι δηλαδή. Περαστικά σου και πάλι.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:56Από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι την έξοδο από την κλινική, 17 ημέρες. Ομως τις τελευταίες 3-4 δεν είχα συμπτώματα.Naida έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:52Μπράβο που το ξεπέρασες!!! Σου εύχομαι υγεία κι από δω και πέρα. Πόσες μέρες σου διήρκησε;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:08 Επαθα πνευμονία και χρειάσθηκε να νοσηλευθώ στην κλινική Жан Митрев στα Σκόπια. Βγήκα σήμερα και είμαι καλά. Τις περισσότερες από τις μέρες δεν ήμουν σε θέση να γράφω και στο phorum και μετά είχα ξεχάσει το password και δεν ήταν αποθηκευμένο στο τηλέφωνο. Γράφω από το σπίτι που έχω το laptop.
Οπότε μάσκα και πάλι για μάσκα ε;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:59 Οχι, τίποτε απ'όλα αυτά και παρ'όλα αυτά κανείς δεν κόλλησε. Αντίθετα, κόλλησαν όσοι ήλθαν στο γραφείο μου.
Τώρα εσύ έχεις αντισώματα; δηλαδή δεν κολλάς πάλι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολυ υψηλες τιμες πιεσης! Δεν ειχες καθολου συμπτωματα το προηγουμενο διαστημα, πριν να χτυπησεις κοκκινο;Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:37 Μλκες αυτό που με έσωσε ήταν ότι ήμουν πρώην αθλητής και ανθεκτικός γενικά οργανισμός.
Εμφάνισα 19άρι πίεση στο σχολείο ( καμία σχέση με τάξη) και με στείλανε στο Κέντρο Υγείας .Από κει μου έδωσαν εξιτήριο μετά από 4 ώρες .Μετά από 2 μέρες έφτασα 21 και με την κρίση πανικού ...24,8 με 15,2
Νοσηλεύτηκα 3 μέρες ,έκτοτε ακολουθώ αγωγή...
Winter is coming
Ένας εδώ μέσα βγαίνει απ το σπίτι του και κόλλησε
Καλά καθόμαστε εδώ μέσα
Καλά καθόμαστε εδώ μέσα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Θεωρητικα δεν κολλάει. Αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι, οι επιστήμονες δεν ξέρουν για πόσο δεν κολλάει. Δεν απέκτησε δηλαδή άνοσια για πάντα.Naida έγραψε: 07 Σεπ 2020, 21:04Κατάλαβα. Ζόρι δηλαδή. Περαστικά σου και πάλι.
Οπότε μάσκα και πάλι για μάσκα ε;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:59 Οχι, τίποτε απ'όλα αυτά και παρ'όλα αυτά κανείς δεν κόλλησε. Αντίθετα, κόλλησαν όσοι ήλθαν στο γραφείο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 07 Σεπ 2020, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Σιδερένιος Leporello! 
(Τώρα άνοιξα το νήμα
)
(Τώρα άνοιξα το νήμα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Φαντάζομαι για ένα χ διάστημα είναι ασφαλής. Λογικά.Gewponos90 έγραψε: 07 Σεπ 2020, 21:31Θεωρητικα δεν κολλάει. Αλλά αν δεν έχει αλλάξει κάτι, οι επιστήμονες δεν ξέρουν για πόσο δεν κολλάει. Δεν απέκτησε δηλαδή άνοσια για πάντα.Naida έγραψε: 07 Σεπ 2020, 21:04Κατάλαβα. Ζόρι δηλαδή. Περαστικά σου και πάλι.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:56 Από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι την έξοδο από την κλινική, 17 ημέρες. Ομως τις τελευταίες 3-4 δεν είχα συμπτώματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εννοείς την d... Συνήθως δεν δίνουν τπτ το καλοκαίρι απλά συνιστούν ένα εικοσάλεπτο καθημερινά μπράτσα πόδια στον ήλιο...Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:43Την έχω χαμηλή. Θα ζητήσω από τη γιατρό μου να μου την συνταγογραφίσει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:25Ενα από τα πρώτα θεραπευτικα σχήματα που θυμάμαι να δινονται πειραματικά τον χειμώνα, ήταν χλωροκινη+αζιθρομυκινη+ψευδάργυρος+βιτ d. Τωρα αν ειναι καλο ή κακό, τι και πώς, δε γνωρίζω.Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:29 https://anagnostis.org/article/koronoio ... ti-ston-io
Η έλλειψη βιταμίνης d μας κάνει ευάλωτους στον ιό.
Τρέχω να κάνω ηλιοθεραπεία.
Τέλος Σεπτεμβρίου γίνεται πάλι η εξέταση.
Παρατηρητής...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ "GOODIES"...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- hellegennes
Σοβαρά, τώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν νομίζω. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από αυτά που αναφέρει.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:51Ειναι καλα και λιγο πιο κατω σε πετσοκοβει και για τις μασκες και για τον τροπο μεταδοσης![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις