Την έχω χαμηλή. Θα ζητήσω από τη γιατρό μου να μου την συνταγογραφίσει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:25Ενα από τα πρώτα θεραπευτικα σχήματα που θυμάμαι να δινονται πειραματικά τον χειμώνα, ήταν χλωροκινη+αζιθρομυκινη+ψευδάργυρος+βιτ d. Τωρα αν ειναι καλο ή κακό, τι και πώς, δε γνωρίζω.Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:29 https://anagnostis.org/article/koronoio ... ti-ston-io
Η έλλειψη βιταμίνης d μας κάνει ευάλωτους στον ιό.
Τρέχω να κάνω ηλιοθεραπεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ο πρώτος νεκρός
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μπορεις να δείξεις λίγο δερμα;Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:43Την έχω χαμηλή. Θα ζητήσω από τη γιατρό μου να μου την συνταγογραφίσει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:25Ενα από τα πρώτα θεραπευτικα σχήματα που θυμάμαι να δινονται πειραματικά τον χειμώνα, ήταν χλωροκινη+αζιθρομυκινη+ψευδάργυρος+βιτ d. Τωρα αν ειναι καλο ή κακό, τι και πώς, δε γνωρίζω.Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 19:29 https://anagnostis.org/article/koronoio ... ti-ston-io
Η έλλειψη βιταμίνης d μας κάνει ευάλωτους στον ιό.
Τρέχω να κάνω ηλιοθεραπεία.
ωραία, νέας γενιάς, μήπως μπορείς να δεις και πόσα mg είναι;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:41Οχι, μάλλον είναι καλή η κατάστασή μου πιά. Το χάπι που παίρνω λέγεται Xarelto
https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/xarelto
Καλή ανάρρωση και πάλι.
10 mgenaon έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:48ωραία, νέας γενιάς, μήπως μπορείς να δεις και πόσα mg είναι;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:41Οχι, μάλλον είναι καλή η κατάστασή μου πιά. Το χάπι που παίρνω λέγεται Xarelto
https://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/xarelto
Καλή ανάρρωση και πάλι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καλή και γρήγορη ανάρρωση. Χαρήκαμε όλοι που μάθαμε νέα σου. Πολύ ενδιαφέρουσες και οι πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας.
Μπράβο που το ξεπέρασες!!! Σου εύχομαι υγεία κι από δω και πέρα. Πόσες μέρες σου διήρκησε;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:08Επαθα πνευμονία και χρειάσθηκε να νοσηλευθώ στην κλινική Жан Митрев στα Σκόπια. Βγήκα σήμερα και είμαι καλά. Τις περισσότερες από τις μέρες δεν ήμουν σε θέση να γράφω και στο phorum και μετά είχα ξεχάσει το password και δεν ήταν αποθηκευμένο στο τηλέφωνο. Γράφω από το σπίτι που έχω το laptop.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2020, 12:55Ναι. Εύχομαι να είναι καλά και να έχουμε γρήγορα νέα του
Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- MasterofDope
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Καλη ανάρρωση και κράτα ψηλά το κεφάλι!!!
Δεν ειναι τίποτα το σοβαρό αν προσέχεις τον εαυτό σου
Δεν ειναι τίποτα το σοβαρό αν προσέχεις τον εαυτό σου
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Σιδερενιος φιλε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παλάμη σου κάνει;Fluffy έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:46μπορεις να δείξεις λίγο δερμα;Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:43Την έχω χαμηλή. Θα ζητήσω από τη γιατρό μου να μου την συνταγογραφίσει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:25
Ενα από τα πρώτα θεραπευτικα σχήματα που θυμάμαι να δινονται πειραματικά τον χειμώνα, ήταν χλωροκινη+αζιθρομυκινη+ψευδάργυρος+βιτ d. Τωρα αν ειναι καλο ή κακό, τι και πώς, δε γνωρίζω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
σιδερένιος LeporelloLeporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:35 Ευχαριστώ. Δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία, αν και μου είπαν στο νοσοκομείο ότι ήμουν από τα ελαφρά περιστατικά. Το βράδυ τής Τετάρτης που είπα ότι είχα βγεί θετικός, ανέβασα υψηλό πυρετό (38,0) που όμως έπεσε με ένα depon. Την άλλη ημέρα εμφάνισα ακόμη υψηλότερο πυρετό (38,6) αλλά και χαμηλό οξυγόνο (90%) και πολλές εισπνοές ανά λεπτό (27). Αυτά με έκαναν να ζητήσω βοήθεια και πήγα στο καλύτερο νοσοκομείο στην χώρα γιά Covid. Ημουν σχετικά μεγάλης ηλικίας (62) και παχύσαρκος και φοβήθηκα πολύ.
Μου χορήγησαν οξυγόνο μόνο κατά την εισαγωγή μου. Κατά τα άλλα κυρίως με παρακολουθούσαν. Η κυριότερη θεραπευτική αγωγή ήταν αντιθρομβωτικά ενώ έπαιρνα πλήθος βιταμινών, όλα ενδοφλέβια. Μου έπαιρναν αίμα δύο φορές την ημέρα και μου έκαναν 3 ακτινογραφίες. Ευτυχώς, η πνευμονία δεν επεκτάθηκε και σιγά - σιγά άρχισε να πέφτει ο πυρετός.
Μου άφησε τα εξής σημάδια:
- Εγινα θρήσκος
- Επεσα κάτω από το όριο παχυσαρκίας που σε εντάσσει στις ευπαθείς ομάδες.
- Τα χέρια μου είναι σαν του junkie και είναι πιθανόν να συλληφθώ αν κυκλοφορήσω στον δρόμο
ω να γμσLeporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:45 Εμόλυνα τρείς ανθρώπους, οι οποίοι μόλυναν άλλους τρείς. Εγώ φοράω πάντα μάσκα, αλλά στο γραφείο την βγάζω όταν είμαι μόνος. Κόλλησαν όσοι μπήκαν στο γραφείο μου χωρίς μάσκα, ακόμη και αν ήταν γιά λίγο χρόνο. Αντίθετα, όσοι μπήκαν επίσης φορώντας μάσκα, δεν κόλλησαν. Ενας από αυτούς μάλιστα κάθησε γιά σχεδόν μία ώρα, χωρίς να κολλήσει. Κάποια μέρα κάναμε ένα meeting 4 άτομα σε μία μεγάλη αίθουσα (γενικώς, έχουμε περιορίσει τα meetings). Μεταξύ των τεσσάρων ήμουν ο μόνος που φορούσε μάσκα και το meeting κράτησε 2,5 ώρες. Πιό κοντά σ'εμένα ήταν η διοικητική διευθύντρια η οποία δεν φορούσε μάσκα. Δεν κόλλησε! Φαίνεται επομένως ότι ο κλειστός χώρος μολύνεται εύκολα και είναι επικίνδυνος.
είχατε ανοιχτά παράθυρα? εξαερισμός? aircondition?
Από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι την έξοδο από την κλινική, 17 ημέρες. Ομως τις τελευταίες 3-4 δεν είχα συμπτώματα.Naida έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:52Μπράβο που το ξεπέρασες!!! Σου εύχομαι υγεία κι από δω και πέρα. Πόσες μέρες σου διήρκησε;Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:08Επαθα πνευμονία και χρειάσθηκε να νοσηλευθώ στην κλινική Жан Митрев στα Σκόπια. Βγήκα σήμερα και είμαι καλά. Τις περισσότερες από τις μέρες δεν ήμουν σε θέση να γράφω και στο phorum και μετά είχα ξεχάσει το password και δεν ήταν αποθηκευμένο στο τηλέφωνο. Γράφω από το σπίτι που έχω το laptop.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
η καλυτερη μουGherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:53Παλάμη σου κάνει;Fluffy έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:46μπορεις να δείξεις λίγο δερμα;Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:43
Την έχω χαμηλή. Θα ζητήσω από τη γιατρό μου να μου την συνταγογραφίσει.
αλλα δεν βοηθά την σχεση με την βιταμινα ντε
λογικα λεπο θα πηγαινεις το επομενο 3μηνο για παρακολουθηση
Οχι, τίποτε απ'όλα αυτά και παρ'όλα αυτά κανείς δεν κόλλησε. Αντίθετα, κόλλησαν όσοι ήλθαν στο γραφείο μου.dna replication έγραψε: 07 Σεπ 2020, 20:55ω να γμσLeporello έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:45 Εμόλυνα τρείς ανθρώπους, οι οποίοι μόλυναν άλλους τρείς. Εγώ φοράω πάντα μάσκα, αλλά στο γραφείο την βγάζω όταν είμαι μόνος. Κόλλησαν όσοι μπήκαν στο γραφείο μου χωρίς μάσκα, ακόμη και αν ήταν γιά λίγο χρόνο. Αντίθετα, όσοι μπήκαν επίσης φορώντας μάσκα, δεν κόλλησαν. Ενας από αυτούς μάλιστα κάθησε γιά σχεδόν μία ώρα, χωρίς να κολλήσει. Κάποια μέρα κάναμε ένα meeting 4 άτομα σε μία μεγάλη αίθουσα (γενικώς, έχουμε περιορίσει τα meetings). Μεταξύ των τεσσάρων ήμουν ο μόνος που φορούσε μάσκα και το meeting κράτησε 2,5 ώρες. Πιό κοντά σ'εμένα ήταν η διοικητική διευθύντρια η οποία δεν φορούσε μάσκα. Δεν κόλλησε! Φαίνεται επομένως ότι ο κλειστός χώρος μολύνεται εύκολα και είναι επικίνδυνος.
είχατε ανοιχτά παράθυρα? εξαερισμός? aircondition?
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις