Συμφώνησα με ένα σχόλιο που έγινε. Απαγορεύεται;
Για το ηθικό τι θες να πούμε; Δεν είναι όλοι οι καθηγητές όπως τους περιγράφεις.
Δεν είμαι καθόλου κουτοπόνηρος, είμαι ακριβώς το αντίθετο.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:52Εσύ μια χαρά κουτοπόνηρος μου φαίνεσαι...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:50Απλά λέω ότι όσα βγάλω απ' αυτά πάνε κατευθείαν στο ταμείο. Δεν τα χρειάζομαι για άμεση ανάγκη.
Μ' ενδιαφέρει το ηθικό. Μπορούμε να μείνουμε στο θέμα πλιζ;
Επίσης αν δεν αγαπάς τα παιδιά και το αντικείμενο που θα διδάσκεις, δεν έχει κανένα νόημα να γίνεις εκπαιδευτικός.
Όπως είπα, αν θες να κυνηγήσεις τα λεφτά βρες άλλη δουλειά.
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.
Θέλω να βρω κάτι για να κάνω, να αμείβεται και να είναι σίγουρη δουλειά.- Casper - έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:53 Άρα το ίδιο λέμε. Τα έξτρα πάνε στην άκρη, δεν τα θες για επιβίωση.
Συμφώνησα με ένα σχόλιο που έγινε. Απαγορεύεται;
Για το ηθικό τι θες να πούμε; Δεν είναι όλοι οι καθηγητές όπως τους περιγράφεις.
Αυτός ήταν σκαλωμένος απ' ό,τι κατάλαβα.- Casper - έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:58 Είχα έναν πολύ καλό φιλόλογο στην τρίτη λυκείου. Τι καλό δηλαδή... θα γράφαμε παγκύπριες και μας παράτησε από τον Γενάρη. Τελοσπάντων, καλός άνθρωπος ήτανε αλλά την ώρα του μαθήματος "μάλλωνε" με κάποιες συμμαθήτριες φανατικά γιατί ήταν της αντίπαλης ιδεολογίας σε σημείο που μας έλεγε να κλείσουμε τα βιβλία γιατί δεν θα γίνει μάθημα. Μας παράτησε για να γίνει βουλευτής και μας έλεγε πόσο πολύ ανησυχούσε για να μην χάσει την αγνότητά του.
Με συγχωρείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:54Δεν είμαι καθόλου κουτοπόνηρος, είμαι ακριβώς το αντίθετο.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:52Εσύ μια χαρά κουτοπόνηρος μου φαίνεσαι...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:50
Απλά λέω ότι όσα βγάλω απ' αυτά πάνε κατευθείαν στο ταμείο. Δεν τα χρειάζομαι για άμεση ανάγκη.
Επίσης αν δεν αγαπάς τα παιδιά και το αντικείμενο που θα διδάσκεις, δεν έχει κανένα νόημα να γίνεις εκπαιδευτικός.
Δεν ξέρω γιατί απαντάς λες και σε πείραξα πουθενά.
Θα δούμε τι θα κάνω, είμαι σε φάση που το σκέπτομαι.
"Όστις αγαπά ,παιδεύει". Επειδή αγαπάμε τα παιδιά, είμαστε αυστηροί μαζί τους. Ειδικά στο Γυμνάσιο κάνουμε και μία "στρατιωτικοποίηση" για να μάθουν να πειθαρχούν σε κανόνες , όχι στα όρια του τρόμου αλλά με παιδαγωγικά κριτήρια.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:52Εσύ μια χαρά κουτοπόνηρος μου φαίνεσαι...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:50Απλά λέω ότι όσα βγάλω απ' αυτά πάνε κατευθείαν στο ταμείο. Δεν τα χρειάζομαι για άμεση ανάγκη.
Αυτό λέγω ρε παίδες. Αυστηρότητα και όχι κουτοπονηριά.Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:07"Όστις αγαπά ,παιδεύει". Επειδή αγαπάμε τα παιδιά, είμαστε αυστηροί μαζί τους. Ειδικά στο Γυμνάσιο κάνουμε και μία "στρατιωτικοποίηση" για να μάθουν να πειθαρχούν σε κανόνες , όχι στα όρια του τρόμου αλλά με παιδαγωγικά κριτήρια.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:52Εσύ μια χαρά κουτοπόνηρος μου φαίνεσαι...Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:50
Απλά λέω ότι όσα βγάλω απ' αυτά πάνε κατευθείαν στο ταμείο. Δεν τα χρειάζομαι για άμεση ανάγκη.
Κανένα πρόβλημα.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:06Με συγχωρείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:54Δεν είμαι καθόλου κουτοπόνηρος, είμαι ακριβώς το αντίθετο.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:52
Εσύ μια χαρά κουτοπόνηρος μου φαίνεσαι...
Δεν ξέρω γιατί απαντάς λες και σε πείραξα πουθενά.
Θα δούμε τι θα κάνω, είμαι σε φάση που το σκέπτομαι.
Σε τμήματα που είχα από την Α' Γυμνασίου ,επί 3 συναπτά έτη, αφέθηκα να χαλαρώσω μόνο στο τέλος της Γ' Γυμνασίου. Άμα σε "καβαλήσουν" στο ενδιάμεσο , πάει το παιχνίδι..Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:10Αυτό λέγω ρε παίδες. Αυστηρότητα και όχι κουτοπονηριά.Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:07"Όστις αγαπά ,παιδεύει". Επειδή αγαπάμε τα παιδιά, είμαστε αυστηροί μαζί τους. Ειδικά στο Γυμνάσιο κάνουμε και μία "στρατιωτικοποίηση" για να μάθουν να πειθαρχούν σε κανόνες , όχι στα όρια του τρόμου αλλά με παιδαγωγικά κριτήρια.parafrwn έγραψε: 07 Σεπ 2020, 15:52
Εσύ μια χαρά κουτοπόνηρος μου φαίνεσαι...
Τα ήθη έχουν αλλάξει γιατί ο Έλληνας έχει χαλαρώσει.
Μου έκανε μάθημα συγγενικό πρόσωπο και δεν είδα καμία αυστηρότητα.
Με απογοήτευσε. Είπα στο ίδιο άτομο να γίνει πιο αυστηρό, με τους μαθητές.
Είμαι φαν παλαιών μεθόδων διδασκαλίας. Ο νέος δε μαθαίνει με χάιδεμα.Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:18Σε τμήματα που είχα από την Α' Γυμνασίου ,επί 3 συναπτά έτη, αφέθηκα να χαλαρώσω μόνο στο τέλος της Γ' Γυμνασίου. Άμα σε "καβαλήσουν" στο ενδιάμεσο , πάει το παιχνίδι..Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:10Αυτό λέγω ρε παίδες. Αυστηρότητα και όχι κουτοπονηριά.Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 16:07
"Όστις αγαπά ,παιδεύει". Επειδή αγαπάμε τα παιδιά, είμαστε αυστηροί μαζί τους. Ειδικά στο Γυμνάσιο κάνουμε και μία "στρατιωτικοποίηση" για να μάθουν να πειθαρχούν σε κανόνες , όχι στα όρια του τρόμου αλλά με παιδαγωγικά κριτήρια.
Τα ήθη έχουν αλλάξει γιατί ο Έλληνας έχει χαλαρώσει.
Μου έκανε μάθημα συγγενικό πρόσωπο και δεν είδα καμία αυστηρότητα.
Με απογοήτευσε. Είπα στο ίδιο άτομο να γίνει πιο αυστηρό, με τους μαθητές.
Οι ΈΛληνες είναι κοπρόσκυλα. Οι εκπαιδευτικοί ήταν ανέκαθεν φιλεργατικοί.