Ευχαριστώ!stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:48 Δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Εναλλακτικά, στο LinkedIn γίνεται χαμός με recruiters. Λες τι χρειάζεσαι (προσόντα και οτιδήποτε άλλο, π.χ. εμπειρία κτλ) και έχουν βάση δεδομένων με βιογραφικά, ώστε να σε φέρουν σε επαφή με άτομα που θέλουν να εργαστούν επάνω στο αντικείμενο.
https://www.adecco.gr/employers/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ο κυριος 0 ενσημα .
κάτι κάνεις λάθος εσύ. Η επιλογή προσωπικού δεν είναι βάζω μια αγγελία και σε όποιον στείλει βιογραφικό τον καλώ να έρθει. Θέλει ξεσκαρτάρισμα, τηλεφωνική επικοινωνία πριν τους καλέσεις για συνέντευξη για να δεις αν ενδιαφέρονται σοβαρά, και στο τέλος επιλέγεις να δεις 3-4.Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:11Τα στοιχεία που έχω είναι οι δύο αγγελίες που χρειάστηκε να βάλω. Το τι κούραση έχω τραβήξει από αυτήν την ιστορία δεν περιγράφεται, τα 16ωρα που χτυπάω πάντα τέτοια περίοδο για κανένα 40ήμερο δεν συγκρίνονται ούτε γι' αστείο. Πάνω από τους μισούς δεν έρχονται (χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά) και από αυτούς που έρχονται βλέπω τα απίστευτα. Είναι πολύ λίγοι οι νορμάλ.stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:03 Υπάρχουν κάποια στοιχεία σε αυτό που παραθέτεις ή μπα;;;
Εγώ 3 φορές έχω μπει στη διαδικασία τους τελευταίους μήνες να κάνω recruitment και έγινε χαμός. Όλοι ήρθαν, εννοείται, ακόμη και για θέση πρακτικάριου.
- Green Dragon
Πολύ πιθανό, πχ μια αλλαγή που έκανα όταν έβαλα την δεύτερη αγγελία μείωσε τα τηλέφωνα στο 1/4 σε σχέση με την πρώτη φορά (και είναι και πιο high season για αναζήτηση εργασίας τώρα), προφανώς κόβοντας ένα μεγάλο κομμάτι αχρήστων που δεν έχουν σκοπό να δουλέψουν. Δεν είπα ότι είμαι εξπέρ, ίσα ίσα. Αλλά το ότι χρειάζεται τόσο ξεσκαρτάρισμα δείχνει πως όντως υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θέλει να δουλέψει μόνο στην φαντασία της.mao mao έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:55κάτι κάνεις λάθος εσύ. Η επιλογή προσωπικού δεν είναι βάζω μια αγγελία και σε όποιον στείλει βιογραφικό τον καλώ να έρθει. Θέλει ξεσκαρτάρισμα, τηλεφωνική επικοινωνία πριν τους καλέσεις για συνέντευξη για να δεις αν ενδιαφέρονται σοβαρά, και στο τέλος επιλέγεις να δεις 3-4.Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:11 Τα στοιχεία που έχω είναι οι δύο αγγελίες που χρειάστηκε να βάλω. Το τι κούραση έχω τραβήξει από αυτήν την ιστορία δεν περιγράφεται, τα 16ωρα που χτυπάω πάντα τέτοια περίοδο για κανένα 40ήμερο δεν συγκρίνονται ούτε γι' αστείο. Πάνω από τους μισούς δεν έρχονται (χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά) και από αυτούς που έρχονται βλέπω τα απίστευτα. Είναι πολύ λίγοι οι νορμάλ.
- EKPLIKTIKOS
stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:18Περίεργο μου φαίνεται, δεν σε αμφισβητώ εννοείται. Αν είναι κάτι εξειδικευμένο, ίσως αξίζει να το δώσεις σε recruitment office. Θα ξενοιάσεις.Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:11Τα στοιχεία που έχω είναι οι δύο αγγελίες που χρειάστηκε να βάλω. Το τι κούραση έχω τραβήξει από αυτήν την ιστορία δεν περιγράφεται, τα 16ωρα που χτυπάω πάντα τέτοια περίοδο για κανένα 40ήμερο δεν συγκρίνονται ούτε γι' αστείο. Πάνω από τους μισούς δεν έρχονται (χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά) και από αυτούς που έρχονται βλέπω τα απίστευτα. Είναι πολύ λίγοι οι νορμάλ.stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:03 Υπάρχουν κάποια στοιχεία σε αυτό που παραθέτεις ή μπα;;;
Εγώ 3 φορές έχω μπει στη διαδικασία τους τελευταίους μήνες να κάνω recruitment και έγινε χαμός. Όλοι ήρθαν, εννοείται, ακόμη και για θέση πρακτικάριου.
Μπα αληθεια λεει αλλα εξαρταται κ απο τη δουλειά. Αν ειναι καμια αγγελία τυπου γραμματειακή υποστήριξη θα στειλουν 200, οι 100 δε θα ερθουν καν, κ απο τους αλλους 100 οι μισοί θα ειναι ό,τι μπορεις να φανταστείς. Απο πρεζου που το πήρε σερι με ξενύχτι κ ήρθε με το γκομενο μπας κ ψειρισει τπτ απο το γραφείο μέχρι 40αρη πλαδαρο 1.97 με ασπρο σορτσακι ασπρη καλτσα ψηλή με κοκκινη και μπλε ριγα κ ελβιελες. Τελικα καμια 10αρια το πολυ θα ειναι φιτ φορ δε τασκ κ απο αυτούς αν τους παρεις οι 2 θα κάνουν γκοστινγκ
επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές σε φάση να ψάχνω για δουλειά, θα σου πω τι παίζει στην άλλη πλευρά. Όταν ψάχνεις για δουλειά και σε πιέζει ο χρόνος, αρχίζεις και στέλνεις βιογραφικά παντού, χωρίς να το πολυσκεφθείς. Όταν αρχίζεις να στέλνεις 10δες βιογραφικά δεν κάθεσαι να διαβάσεις καλά καλά περί τίνος πρόκειται. Έτσι όταν σκάσει τηλ για κάποια από αυτές τις δουλειές, το σκέφτεσαι ξανά, λες δεν θέλω να το κάνω αυτό και το απορρίπτεις πριν τη συνέντευξη.Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 22:04
Πολύ πιθανό, πχ μια αλλαγή που έκανα όταν έβαλα την δεύτερη αγγελία μείωσε τα τηλέφωνα στο 1/4 σε σχέση με την πρώτη φορά (και είναι και πιο high season για αναζήτηση εργασίας τώρα), προφανώς κόβοντας ένα μεγάλο κομμάτι αχρήστων που δεν έχουν σκοπό να δουλέψουν. Δεν είπα ότι είμαι εξπέρ, ίσα ίσα. Αλλά το ότι χρειάζεται τόσο ξεσκαρτάρισμα δείχνει πως όντως υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που θέλει να δουλέψει μόνο στην φαντασία της.
Αυτό δε σημαίνει οτι δε θες να δουλέψεις. Σημαίνει οτι δεν θες να χάσεις το χρόνο σου για κάτι που για εσένα δεν έχει νόημα.
-
BlastFromThePast
Μήπως έχουν βγει τίποτα κακές φήμες ότι είσαι ακροδεξιός εργοδότης που δεν δίνει ούτε τα νόμιμα;Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:11Τα στοιχεία που έχω είναι οι δύο αγγελίες που χρειάστηκε να βάλω. Το τι κούραση έχω τραβήξει από αυτήν την ιστορία δεν περιγράφεται, τα 16ωρα που χτυπάω πάντα τέτοια περίοδο για κανένα 40ήμερο δεν συγκρίνονται ούτε γι' αστείο. Πάνω από τους μισούς δεν έρχονται (χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά) και από αυτούς που έρχονται βλέπω τα απίστευτα. Είναι πολύ λίγοι οι νορμάλ.stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:03 Υπάρχουν κάποια στοιχεία σε αυτό που παραθέτεις ή μπα;;;
Εσύ από τα 200 βιογραφικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις 5 με υψηλές πιθανότητες να ταιριάζουν για τη θέση; Πρέπει να καλέσεις να έρθουν και οι 200;EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Σεπ 2020, 22:10
Μπα αληθεια λεει αλλα εξαρταται κ απο τη δουλειά. Αν ειναι καμια αγγελία τυπου γραμματειακή υποστήριξη θα στειλουν 200, οι 100 δε θα ερθουν καν, κ απο τους αλλους 100 οι μισοί θα ειναι ό,τι μπορεις να φανταστείς. Απο πρεζου που το πήρε σερι με ξενύχτι κ ήρθε με το γκομενο μπας κ ψειρισει τπτ απο το γραφείο μέχρι 40αρη πλαδαρο 1.97 με ασπρο σορτσακι ασπρη καλτσα ψηλή με κοκκινη και μπλε ριγα κ ελβιελες. Τελικα καμια 10αρια το πολυ θα ειναι φιτ φορ δε τασκ κ απο αυτούς αν τους παρεις οι 2 θα κάνουν γκοστινγκ
Μου χει τύχει αυτό με ένα μαλάκα μηχανικό στη Θεσσαλονίκη. Με καλει η γραμματεία το πρωί για να είμαι για συνέντευξη σε 3 ώρες εκεί. Ντύθηκα άρον άρον και πήγα. Περίμεναν και κάτι άλλοι για συνέντευξη. Όπως κατάλαβα ούτε μπήκε κανείς στον κόπο να διαβάσει τα βιογραφικά. Απλά πήραν τη στίβα και άρχισαν να καλούν κόσμο να έρθει. Σου λέει θα δω αυτό το πρωί 10 μαλάκες, ένας θα μου κάνει.
- Green Dragon
Γνωρίζω μόνο έναν ανταγωνιστή μου που πληρώνει λίγο παραπάνω, όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουν λιγότερο έως και πολύ λιγότερο. Και επειδή συζητάμε σοβαρά, πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε να παίξεις αλλού.BlastFromThePast έγραψε: 05 Σεπ 2020, 22:14 Μήπως έχουν βγει τίποτα κακές φήμες ότι είσαι ακροδεξιός εργοδότης που δεν δίνει ούτε τα νόμιμα;
- Green Dragon
Έχω αρχίσει να μαθαίνω, πχ κόβω κάποιους από το τηλέφωνο. Μέχρι τώρα έβρισκα όλο το προσωπικό που χρειαζόμουν μέσω γνωριμιών όπου ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, πχ conversion rate>50-60%. Αυτό όμως δεν μπορούσε να με καλύψει αυτήν την στιγμή και αναγκάστηκα να βάλω αγγελία.mao mao έγραψε: 05 Σεπ 2020, 22:18 Εσύ από τα 200 βιογραφικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις 5 με υψηλές πιθανότητες να ταιριάζουν για τη θέση; Πρέπει να καλέσεις να έρθουν και οι 200;
Μου χει τύχει αυτό με ένα μαλάκα μηχανικό στη Θεσσαλονίκη. Με καλει η γραμματεία το πρωί για να είμαι για συνέντευξη σε 3 ώρες εκεί. Ντύθηκα άρον άρον και πήγα. Περίμεναν και κάτι άλλοι για συνέντευξη. Όπως κατάλαβα ούτε μπήκε κανείς στον κόπο να διαβάσει τα βιογραφικά. Απλά πήραν τη στίβα και άρχισαν να καλούν κόσμο να έρθει. Σου λέει θα δω αυτό το πρωί 10 μαλάκες, ένας θα μου κάνει.
EKPLIKTIKOS, mao mao έχετε και οι δύο δίκιο, πολύ κοντά στην πραγματικότητα οι περιγραφές.
Είμαι νουμπάς στο άθλημα, τι να πω
- Hector Buas
Re: Κυρανακης
ΟΧΙ, ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ.
Οι απόψεις που εκφράζει ο Κυρανάκης στο συγκεκριμένο video είναι πολιτικές και μόνο πολιτικές. Αλλά οι σημερινοί αριστεροί δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στον Κυρανάκη και στο κάθε Κυρανάκη σε πολιτικό επίπεδο. Οπότε του επιτίθενται σε προσωπικό, προσπαθώντας να μειώσουν την προσωπικότητα του και μέσα από την μείωση της προσωπικότητας του να μειώσουν τελικά κα το πολιτικό βάρος των θέσεων του.
Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο στην συζήτηση αυτή: σε αντίθεση με την "κλασσικούς" δεξιούς των περασμένων χρόνων ο Κυρανάκης δεν αναγνωρίζει ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε τους λεγόμενους αγώνες της αριστεράς. Αυτό οι σημερινοί δεν μπορούν να το δεχθούν: είναι για αυτούς ένα θανάσιμο πλήγμα.
Οι αριστεροί στερήθηκαν τα κύρια στοιχεία της ιδεολογίας τους με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Μετά από αυτό το γεγονός, η Ελληνική αριστερά παρέμεινε ένα ιδεολογικό όχημα που δεν μπορεί πια να εξελιχθεί γιατί είχε ολοκληρωτική εξάρτηση από την Σοβιετική Ένωση. Έγινε ένα ιδεολογικό trabant δηλαδή.
- Hector Buas
Σύντροφε Brainstorm, δεν μπορώ να ξέρω τι άκριβώς περιμένατε. Εκείνο το οποίο έχει σημασία εδώ είναι οι θέσεις του Κυρανάκη και όχι πως έφτασε εκεί που έφτασε, ούτε τι ένσημα είχε. Πολλές φορές η προηγούμενη εμπειρία, εργασίακή, κοινωνική πολιτική κτλ., δεν έχει και μεγάλη σχέση για την εξέλιξη ενός ενθρώπου. Ο πολύς Bill Gates ίδρυσε την Microsoft τo 1975 όταν ήταν μόλις 20 ετών. Μπορεί το ίδιο να ισχύει και στον πολιτικό τομέα και για τον Κυρανάκη. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να πιστεύουν αυτοί που τον ψήφισαν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:45Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:33 Το πως έφτασε ο Κυρανάκης να είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν το εξετάζω. Αφορά εκείνους που τον ψήφισαν. Μπορεί να τον ψηφιζα και εγώ ο ίδιος αν ήταν υποψήφιος στην περιφέρεια που ψηφίζω.
Ε καλά, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.
Ο Κυρανάκης εμφανίζεται στα παράθυρα με κάποιες θέσεις. Μπορεί κανείς να συμφωνήσει με αυτές, μπορεί και να διαφωνήσει. Αλλά, όπως δείχνει και αυτό το νήμα δεν μπορεί κανείς να αδιαφορήσει για αυτές.
- Hector Buas
Ευχαριστώ!Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:01Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:33 Την άποψη μου για τις δηλώσεις του Κυρανάκη την έχω πεί πολλές φορές εδώ: δεν βρίσκω τίποτε το παράξενο η ασυνήθιστο σε αυτές. Μπορώ μάλιστα να δηλώσω πως προσωπικά τις βρίσκω και λίγο κοινότυπες, αν κάποιος ξέρει τι "παίζει" στην εργασιακή "πιάτσα".![]()
Διάβασε εδώ πως απαντάει ο τυπάς στα επιχειρήματα για να καταλάβεις καλύτερα το πνεύμα του.
viewtopic.php?f=25&t=21677&p=1286246&hi ... n#p1286246
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Kυρανάκης, ο Μπιλ Γκέιτς της Πολιτικής...Hector Buas έγραψε: 06 Σεπ 2020, 00:34 Ο πολύς Bill Gates ίδρυσε την Microsoft τo 1975 όταν ήταν μόλις 20 ετών. Μπορεί το ίδιο να ισχύει και στον πολιτικό τομέα και για τον Κυρανάκη.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αρχικά δεν τον είχα σε τρολλοεκτίμηση αλλά τελικά αποδεικνύεται ανώτερο νουδουλομπότ από under. Στηρίζω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Σεπ 2020, 01:10Kυρανάκης, ο Μπιλ Γκέιτς της Πολιτικής...Hector Buas έγραψε: 06 Σεπ 2020, 00:34 Ο πολύς Bill Gates ίδρυσε την Microsoft τo 1975 όταν ήταν μόλις 20 ετών. Μπορεί το ίδιο να ισχύει και στον πολιτικό τομέα και για τον Κυρανάκη.ρε τρολιάρη....κόντεψα να σε πάρω στα σοβαρά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis