!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυρανακης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Re: Κυρανακης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Gewponos90 έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:19
Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:17
stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:07 ...
Hector έλα εδώ, για πες, παραδέχεσαι ότι λέει ψέματα;;;
Το κουτσουμπάκι που άνοιξε το νήμα με τον τίτλο "Ο κυριος 0 ενσημα" αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δηλώσεις του Κυρανάκη οι οποίες προφανώς δεν του άρεσαν. Και επειδή οι δηλώσεις δεν του άρεσαν αποφάσισε να "δολοφονήσει" τον χαρακτήρα του Κυρανάκη αναφερόμενο στα "0 ένσημα" που έχει ο Κυρανάκης.

Εσύ τι θέλεις να συζητήσουμε; τις δηλώσεις του Κυρανάκη η τον χαρακτήρα του Κυρανάκη; Με άλλα λόγια θέλεις να κάνουμε πολιτική συζήτηση η κουτσομπολιό;

Γιατί οι περισσότεροι από τους αριστερούς που επικρίνουν τον Κυρανάκη εδώ δεν αναφέρονται στις δηλώσεις του αλλά απλώς τον κουτσομπολεύουν. Σαν τις γριές στα χωριά που έπιαναν τις πεζούλες τα απογέυματα και κουτσομπόλευαν την "προκοπή" όποιου η όποιας πέρναγε από μπροστά τους...

Τι πρέπει να συζητήσουμε τελικά; Τις δηλώσεις του Κυρανάκη η την "προκοπή" του;

Να σε ρωτήσω κάτι; Όταν οι δεξιοι αναφέρονται σε αριστερούς με 0 ενσημα ειναι δολοφονία χαρακτήρα ή αλήθεια;
Η πολιτική συζήτηση είναι πολιτική συζήτηση και το κουτσομπολιό είναι κουτσομπολιό και πρέπει να ξέρει ο καθένας μας τι κάνει κάθε φορά. Αν κάποιος σχολιάζει την εκάστοτε "προκοπή" κάποιου για να αποδομήσει τον χαρακτήρα του και να μειώσει τις απόψεις του τότε έχουμε δολοφονία χαρακτήρα. Χρησιμοποιούμε δηλαδή το κουτσομπολιό ως πολιτική άποψη. Κάνουμε κατινιές δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:22
Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:17
stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:07 ...
Hector έλα εδώ, για πες, παραδέχεσαι ότι λέει ψέματα;;;
Το κουτσουμπάκι που άνοιξε το νήμα με τον τίτλο "Ο κυριος 0 ενσημα" αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δηλώσεις του Κυρανάκη οι οποίες προφανώς δεν του άρεσαν. Και επειδή οι δηλώσεις δεν του άρεσαν αποφάσισε να "δολοφονήσει" τον χαρακτήρα του Κυρανάκη αναφερόμενο στα "0 ένσημα" που έχει ο Κυρανάκης.

Εσύ τι θέλεις να συζητήσουμε; τις δηλώσεις του Κυρανάκη η τον χαρακτήρα του Κυρανάκη; Με άλλα λόγια θέλεις να κάνουμε πολιτική συζήτηση η κουτσομπολιό;

Γιατί οι περισσότεροι από τους αριστερούς που επικρίνουν τον Κυρανάκη εδώ δεν αναφέρονται στις δηλώσεις του αλλά απλώς τον κουτσομπολεύουν. Σαν τις γριές στα χωριά που έπιαναν τις πεζούλες τα απογέυματα και κουτσομπόλευαν την "προκοπή" όποιου η όποιας πέρναγε από μπροστά τους...

Τι πρέπει να συζητήσουμε τελικά; Τις δηλώσεις του Κυρανάκη η την "προκοπή" του;
Είναι πολύ απλό αυτό που σου ζητάω, στο γράφω αναλυτικά.

Να παραδεχτείς ότι λέει ψέματα θέλω, βάσει των όσων σου παρέθεσα. Δεν είναι κουτσομπολιό, αλίμονο. Ένας πολιτικός κρίνεται για τις δηλώσεις του, είναι μέρος της δουλειάς του.
Την άποψη μου για τις δηλώσεις του Κυρανάκη την έχω πεί πολλές φορές εδώ: δεν βρίσκω τίποτε το παράξενο η ασυνήθιστο σε αυτές. Μπορώ μάλιστα να δηλώσω πως προσωπικά τις βρίσκω και λίγο κοινότυπες, αν κάποιος ξέρει τι "παίζει" στην εργασιακή "πιάτσα".

Το πως έφτασε ο Κυρανάκης να είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν το εξετάζω. Αφορά εκείνους που τον ψήφισαν. Μπορεί να τον ψηφιζα και εγώ ο ίδιος αν ήταν υποψήφιος στην περιφέρεια που ψηφίζω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Λέει ψέματα ή όχι;;;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:33 Το πως έφτασε ο Κυρανάκης να είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν το εξετάζω. Αφορά εκείνους που τον ψήφισαν. Μπορεί να τον ψηφιζα και εγώ ο ίδιος αν ήταν υποψήφιος στην περιφέρεια που ψηφίζω.

Ε καλά, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ακομα και ο Κυρανακης ειναι καλυτερος απο τον ζαιικο εσμο

φανταστειτε τι ελεεινοι ειναι οι ζαιοι δηλαδη
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:45
Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:33 Το πως έφτασε ο Κυρανάκης να είναι βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δεν το εξετάζω. Αφορά εκείνους που τον ψήφισαν. Μπορεί να τον ψηφιζα και εγώ ο ίδιος αν ήταν υποψήφιος στην περιφέρεια που ψηφίζω.

Ε καλά, δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.
Τον Κυρανάκη δεν τον ήξερε η μάνα του κοντά ένα χρόνο πριν τις εκλογές. Μετά άρχισε να βγαίνει στα κανάλια. Η εκλογή του ήταν εξασφαλισμένη. Συνήθως, ο κόσμος ψηφίζει σαν το μπιγκ μπράδερ. Θέλει να βλέπει το νούμερο που ψηφίζει στην τηλεόραση να βρίζει αυτούς που βρίζει και ο ίδιος. Ασχέτως αν είναι νούμερο και το βιογραφικό του για κλάματα...
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Ο κυριος 0 ενσημα .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sloopy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:14 Βγήκε το νεο φρουτο βουλευτη της ΝΔ, να πει ότι για τους 1 εκατ ανέργους φταίνε οι ίδιοι οι άνεργοι που δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά και που δεν έχουν κάτσει να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού.
Που σαν βουλευτής παίρνει 7 χιλιάρικα μισθό, που δεν έχει δουλέψει ούτε από σποντα, που μπήκε στη νομική Αθηνών από το παράθυρο με μειωμένα μόρια, που την τελείωσε λόγω ΔΑΠ και που δεν έκανε καν άσκηση και το βιογραφικό του γράφει μόνο και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Δώσε καμία συμβουλή στους ομοϊδεάτες σου πως να παρασιτούν μια ζωή και να γίνουν επαγγελματίες απ@τεώνες γλείφοντας κ@λους ενώ σέρνονται στα πολιτικά γραφεία από 20 χρονών και άσε τις συμβουλές στους βιοπαλαιστές.
Τελικά έκανα λάθος. Ο Κυρανάκης έχει τουλάχιστον κατά 90% δίκιο.

Είναι πάρα πολλοί οι άνεργοι που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να δουλέψουν.

Όταν το 50-60% που κλείνει ραντεβού για συνέντευξη δεν έρχεται, ε κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που έχει μάθει να ζει με το τίποτα. Αν έχουν ένα σπίτι δικό τους και 150 ευρώ τον μήνα για φαΐ-ΔΕΗ, όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Hector Buas έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:33 Την άποψη μου για τις δηλώσεις του Κυρανάκη την έχω πεί πολλές φορές εδώ: δεν βρίσκω τίποτε το παράξενο η ασυνήθιστο σε αυτές. Μπορώ μάλιστα να δηλώσω πως προσωπικά τις βρίσκω και λίγο κοινότυπες, αν κάποιος ξέρει τι "παίζει" στην εργασιακή "πιάτσα".
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:00
sloopy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:14 Βγήκε το νεο φρουτο βουλευτη της ΝΔ, να πει ότι για τους 1 εκατ ανέργους φταίνε οι ίδιοι οι άνεργοι που δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά και που δεν έχουν κάτσει να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού.
Που σαν βουλευτής παίρνει 7 χιλιάρικα μισθό, που δεν έχει δουλέψει ούτε από σποντα, που μπήκε στη νομική Αθηνών από το παράθυρο με μειωμένα μόρια, που την τελείωσε λόγω ΔΑΠ και που δεν έκανε καν άσκηση και το βιογραφικό του γράφει μόνο και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Δώσε καμία συμβουλή στους ομοϊδεάτες σου πως να παρασιτούν μια ζωή και να γίνουν επαγγελματίες απ@τεώνες γλείφοντας κ@λους ενώ σέρνονται στα πολιτικά γραφεία από 20 χρονών και άσε τις συμβουλές στους βιοπαλαιστές.
Τελικά έκανα λάθος. Ο Κυρανάκης έχει τουλάχιστον κατά 90% δίκιο.

Είναι πάρα πολλοί οι άνεργοι που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να δουλέψουν.

Όταν το 50-60% που κλείνει ραντεβού για συνέντευξη δεν έρχεται, ε κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που έχει μάθει να ζει με το τίποτα. Αν έχουν ένα σπίτι δικό τους και 150 ευρώ τον μήνα για φαΐ-ΔΕΗ, όλα καλά.
Υπάρχουν κάποια στοιχεία σε αυτό που παραθέτεις ή μπα;;;

Εγώ 3 φορές έχω μπει στη διαδικασία τους τελευταίους μήνες να κάνω recruitment και έγινε χαμός. Όλοι ήρθαν, εννοείται, ακόμη και για θέση πρακτικάριου.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Εδω βριζουν τον Κυρανακη οι ψηφοφοροι του Καρανικα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:03 Υπάρχουν κάποια στοιχεία σε αυτό που παραθέτεις ή μπα;;;

Εγώ 3 φορές έχω μπει στη διαδικασία τους τελευταίους μήνες να κάνω recruitment και έγινε χαμός. Όλοι ήρθαν, εννοείται, ακόμη και για θέση πρακτικάριου.
Τα στοιχεία που έχω είναι οι δύο αγγελίες που χρειάστηκε να βάλω. Το τι κούραση έχω τραβήξει από αυτήν την ιστορία δεν περιγράφεται, τα 16ωρα που χτυπάω πάντα τέτοια περίοδο για κανένα 40ήμερο δεν συγκρίνονται ούτε γι' αστείο. Πάνω από τους μισούς δεν έρχονται (χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά) και από αυτούς που έρχονται βλέπω τα απίστευτα. Είναι πολύ λίγοι οι νορμάλ.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:11
stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:03 Υπάρχουν κάποια στοιχεία σε αυτό που παραθέτεις ή μπα;;;

Τα στοιχεία που έχω είναι οι δύο αγγελίες που χρειάστηκε να βάλω. Το τι κούραση έχω τραβήξει από αυτήν την ιστορία δεν περιγράφεται, τα 16ωρα που χτυπάω πάντα τέτοια περίοδο για κανένα 40ήμερο δεν συγκρίνονται ούτε γι' αστείο. Πάνω από τους μισούς δεν έρχονται (χωρίς να ειδοποιήσουν φυσικά) και από αυτούς που έρχονται βλέπω τα απίστευτα. Είναι πολύ λίγοι οι νορμάλ.
Περίεργο μου φαίνεται, δεν σε αμφισβητώ εννοείται. Αν είναι κάτι εξειδικευμένο, ίσως αξίζει να το δώσεις σε recruitment office. Θα ξενοιάσεις.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

under έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:07 Εδω βριζουν τον Κυρανακη οι ψηφοφοροι του Καρανικα ;
Όχι.

Εδώ αποφεύγουν να παραδεχτούν οι ψηφοφόροι του Κυρανάκη ότι ο ίδιος λέει ψέματα, αναντιστοιχίες και εν τέλει κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:18 Περίεργο μου φαίνεται, δεν σε αμφισβητώ εννοείται. Αν είναι κάτι εξειδικευμένο, ίσως αξίζει να το δώσεις σε recruitment office. Θα ξενοιάσεις.
Πως ακριβώς λειτουργούν αυτά; Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Green Dragon έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:44
stella έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:18 Περίεργο μου φαίνεται, δεν σε αμφισβητώ εννοείται. Αν είναι κάτι εξειδικευμένο, ίσως αξίζει να το δώσεις σε recruitment office. Θα ξενοιάσεις.
Πως ακριβώς λειτουργούν αυτά; Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου.
Δες εδώ για να πάρεις μια ιδέα. Εναλλακτικά, στο LinkedIn γίνεται χαμός με recruiters. Λες τι χρειάζεσαι (προσόντα και οτιδήποτε άλλο, π.χ. εμπειρία κτλ) και έχουν βάση δεδομένων με βιογραφικά, ώστε να σε φέρουν σε επαφή με άτομα που θέλουν να εργαστούν επάνω στο αντικείμενο.

https://www.adecco.gr/employers/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”