Τα γράφουν γιατί είναι υπαλληλακια επί πληρωμήΕμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:04 Καμία φορά αναρωτιέμαι για μερικούς χρήστες. Όντως τα πιστεύουν αυτά που γράφουν ή τα γράφουν για να δικαιολογηθούν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
- phorumitis
Re: Κυρανακης
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Hector Buas
Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν μπορείς να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα αντί να κάθεσαι και να τα "ξύνεις" θα πρέπει να το κάνεις. Δεν θεωρώ την δουλειά του ντελιβερά, του courrier, του "πιτσαρά" του "τυλιχτή" η οποιαδήποτε άλλη υποτιμητική σε καμμία περίπτωση, επειδή τις έχω κάνει και ξέρω την δυσκολία τους.Papa John έγραψε: 02 Σεπ 2020, 17:50Θα συμφωνήσω εδώ,κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο και μάλιστα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:33
Άνεργος δεν θα μείνω ποτέ. Ακόμη και αν κάποτε δεν καταφέρω να ασκήσω το κανονικό μου επάγγελμα θα καβαλήσω ένα παπί και θα κάνω τον ντελιβερά. Δεν είμαι εκλεκτικός, για αυτό δεν είμαι αριστερός...
Προτιμώ να δουλεύω από το να κάθομαι.
Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός,αλλά ταυτόχρονα βγάζω σπυριά και με τους δικούς σας,μεγάλοι χλεχλέδες όλοι τους.
Το γεγονός πως υπάρχουν σήμερα, σε όλους τους πολιτικούς χώρους, "χλεχλέδες" που ντρέπονται να δουλέψουν δεν θα αλλάξει την δική γνώμη για την δουλειά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πάντως το να μιλάνε για αριστερους =0 ένσημα άτομα που ψηφίζουν ένα κόμμα το οποίο είναι γεμάτο Μητσοτακηδες, Καραμανληδες και Κεφαλογιαννηδες και από ότι φαίνεται 0 ένσημα έχουν ακόμα και στελέχη που δεν προέρχονται από κάποιο τζακι, το λες και τραγελαφικο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- dna replication
η νεα δημοκρατία του Κούλη που μάζεψε κάθε αποτυχημένο δημοσιογράφο, απόστρατο, βουλευτή, ημι-βιζιτού, κομματόσκυλο-δαπίτη και συνδικάλα,Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:51 Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν μπορείς να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα αντί να κάθεσαι και να τα "ξύνεις" θα πρέπει να το κάνεις. Δεν θεωρώ την δουλειά του ντελιβερά, του courrier, του "πιτσαρά" του "τυλιχτή" η οποιαδήποτε άλλη υποτιμητική σε καμμία περίπτωση, επειδή τις έχω κάνει και ξέρω την δυσκολία τους.
Το γεγονός πως υπάρχουν σήμερα, σε όλους τους πολιτικούς χώρους, "χλεχλέδες" που ντρέπονται να δουλέψουν δεν θα αλλάξει την δική γνώμη για την δουλειά.
τι σχέση έχει με τη δακρυβρεχτη ηθική της εργασίας που μας τσαμπουνάς εδώ?
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:51Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν μπορείς να εξασφαλίσεις ένα εισόδημα αντί να κάθεσαι και να τα "ξύνεις" θα πρέπει να το κάνεις. Δεν θεωρώ την δουλειά του ντελιβερά, του courrier, του "πιτσαρά" του "τυλιχτή" η οποιαδήποτε άλλη υποτιμητική σε καμμία περίπτωση, επειδή τις έχω κάνει και ξέρω την δυσκολία τους.Papa John έγραψε: 02 Σεπ 2020, 17:50Θα συμφωνήσω εδώ,κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο και μάλιστα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:33
Άνεργος δεν θα μείνω ποτέ. Ακόμη και αν κάποτε δεν καταφέρω να ασκήσω το κανονικό μου επάγγελμα θα καβαλήσω ένα παπί και θα κάνω τον ντελιβερά. Δεν είμαι εκλεκτικός, για αυτό δεν είμαι αριστερός...
Προτιμώ να δουλεύω από το να κάθομαι.
Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός,αλλά ταυτόχρονα βγάζω σπυριά και με τους δικούς σας,μεγάλοι χλεχλέδες όλοι τους.
Κανείς δεν είπε ότι αυτές οι δουλειές είναι υποτιμητικές. Και αν το είπε καποιος και δεν είδα, είναι ηλίθιος.
Από εκεί και πέρα γενικευεις πολύ. Ούτε εγώ έχω μείνει άνεργος. Και αν εμένα και έβρισκα μια δουλειά που να με πληρώνει κανονικά θα πήγαινα και θα ήταν και μαγκιά μου. Αλλά για 200 ευρώ ξεκάθαρα δεν πήγαινα. Είχα συμφοιτητή που δούλευε 8ωρο ντελιβερυ και δεν πληρωνόταν από το κατάστημα. Του πλήρωναν μόνο την βενζίνη και ότι έπαιρνε ηταν μόνο από τα τιπς. Ε εκεί δεν πήγαινα. Με τις δικες μου τις πλάτες δεν φτιάχνω κανέναν πουστη. Θα προτιμούσα να πάω χωριό να βάλω κήπο και να <<ξυνομαι>>
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Οι λογικοί άνθρωποι λοιδορούνται σε αυτή τη χώρα. Η εύρεση εργασίας είναι ατομική προσπάθεια. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΥΡΙΟΙ!!!!
- dna replication
- Υδράργυρος
Αυτη ειναι η απαντηση της κυβερνησης οταν ερωταται για την ανεργιαBipsco έγραψε: 02 Σεπ 2020, 20:10Οι λογικοί άνθρωποι λοιδορούνται σε αυτή τη χώρα. Η εύρεση εργασίας είναι ατομική προσπάθεια. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Διότι αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς στον Κυρανακη είναι λογική και ατομική προσπάθεια.Bipsco έγραψε: 02 Σεπ 2020, 20:10Οι λογικοί άνθρωποι λοιδορούνται σε αυτή τη χώρα. Η εύρεση εργασίας είναι ατομική προσπάθεια. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Θα με πεθάνετε ρε πουστηδες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ε προφανώς και ο κυρανάκης έχει κάνει την ατομική του προσπάθεια για να είναι εκεί που είναι αλλά πέραν τούτου ο κυρανάκης δεν ψάχνει για δουλειά.Beria έγραψε: 02 Σεπ 2020, 20:35Διότι αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς στον Κυρανακη είναι λογική και ατομική προσπάθεια.Bipsco έγραψε: 02 Σεπ 2020, 20:10Οι λογικοί άνθρωποι λοιδορούνται σε αυτή τη χώρα. Η εύρεση εργασίας είναι ατομική προσπάθεια. ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΚΥΡΙΟΙ!!!!
Θα με πεθάνετε ρε πουστηδες
- ΜπλεΜπουμπυς
Ο άνεργος δουλεύει όσο και ο Κυρανάκης, απλά δεν πληρώνεται.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Το θεωρει και αυτονόητο ο ξεδιαντρωπος, λίγη αιδως δε βλαπτει.
Εδώ ταιριάζει λίγο μπρεχτ «αυτοί που μας πήραν το βιβλίο απτο χέρι μας κατηγορούν γιατί μείναμε αμόρφωτοι»
Εδώ ταιριάζει λίγο μπρεχτ «αυτοί που μας πήραν το βιβλίο απτο χέρι μας κατηγορούν γιατί μείναμε αμόρφωτοι»
- Obi Wan Iakobi
Και δεν εχει καν τη φινετσα ενος Παπαμιμικου.sloopy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:14
Που σαν βουλευτής παίρνει 7 χιλιάρικα μισθό, που δεν έχει δουλέψει ούτε από σποντα, που μπήκε στη νομική Αθηνών από το παράθυρο με μειωμένα μόρια, που την τελείωσε λόγω ΔΑΠ και που δεν έκανε καν άσκηση και το βιογραφικό του γράφει μόνο και Α και ΟΥ και ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-