Ένα ποστ που μας δείχνει ότι στο στρατό οι περισσότεροι δουλεύουν σκληρότερα από τον ιδιωτικό τομέα. Λες και δεν πέρασε κανείς απέξω εκτός από τους στρατιωτικούς....Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:46Ρε μάστορα, τι πάει να πει ''στο Δημόσιο''; Δημόσιο είναι η πρωτοκολατζού στον ΟΣΕ ή ο κλητήρας στο ΚΕΠ ή ο τελωνειακός που τα αρπάζει, δημόσιο είναι και ο χειρούργος που θα χειρουργεί επί 12 ώρες σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, και ο πιλότος του μαχητικού που κάθε φορά που απογειώνεται παίζει το κεφάλι του, και ο ΕΠΟΠ του ΠΝ που περνάει τη μισή χρονιά εν πλω ή κάτω από τα κύματα. Όλοι αυτοί από τον ίδιο οργανισμό μισθοδοτούνται, αλλά τους θεωρείς το ίδιο πράγμα; Στον ιδιωτικό υπάλληλο δεν κάνω καμία κριτική. Κριτική κάνω στον άνεργο πιτσιρικά ο οποίος τελείωσε μια σχολή με μικρές πιθανότητες αποκατάστασης και αρνείται να δουλέψει σε αξιοπρεπείς ή καλοπληρωμένες δουλειές γιατί αναζητά την ''τέλεια'' δουλειά. Η αντιπαραβολή με το δημόσιο δεν κατάλαβα που κολλάει. Δηλαδή όποιος επέλεξε να δουλέψει στο δημόσιο απαγορεύεται να εκφράζει άποψη για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα επειδή έχει ''σίγουρη δουλειά'';ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:28Α! Επομένως, παραδέχεσαι ότι στο Δημόσιο επικρατούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες αμοιβές, σίγουρα εγγυημένες. Αυτό λέω κι εγώ.Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2020, 12:36
Πάει και αντίστροφα όμως αυτό. Πολλοί του Ιδιωτικού σκυλοβρίζετε το Δημόσιο, αλλά θα πουλάγατε άνετα τον κώλο σας για μια θέση (και μάλιστα όσο πιο ξυσαρχίδικη γίνεται) στο Δημόσιο.
Προς τι λοιπόν οι υποδείξεις και η κριτική προς τους ιδιωτικούς υπαλλήλους που έχουν απαιτήσεις από την δουλειά τους και δεν είναι διατεθειμένοι να παριστάνουν τον πρωταγωνιστή του Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
-
Εμπεδοκλής
Re: Κυρανακης
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι βλεπεις τις τελευταιες εβδομαδες?Λεγεών έγραψε: 02 Σεπ 2020, 12:57 Τρία εξαιρετικά ποστ που επιβεβαιώνουν ό,τι βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Εμπεδοκλής
Re: Ο κυριος 0 ενσημα .
Όταν λες διασταυρώσεις; Το ξέρεις ότι τα ΜΜΕ πρώτα κοιτάνε να ενημερώνουν το Twitter τους και μετά το site τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:20Από διασταυρώσεις αυτών που αναφέρονται στα σόσιαλ μίντια και μμε γενικότερα. Και από περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις σε κάθε θέμα, εκτός μμε. Μόνον όταν συγκρίνεις τα φιλικά και αντίπαλα στρατόπεδα πληροφοριών, μπορείς να καταλήξεις σε κάτι που προσεγγίζει στα γεγονότα. Με το κοπυπάστε τίτλων δεν βγαίνει κάτι.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 12:34Και από πού ακριβώς βρίσκεις την ενημέρωση σήμερα;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 12:00
Ε ναι, αν ενημερώνεσαι από τα σόσιαλ μίντια, έχεις κατακτήσει την απόλυτη γνώση.
Ειδικώς σήμερα, το πρόβλημα δεν είναι η εξεύρεση πληροφορίας αλλά το φιλτράρισμα της πληροφορίας.![]()
Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι μιλάω με δεινόσαυρους...
Το καλυτερο τους είναι όταν έχουν τέτοια επιτυχημενη προπαγάνδα για τον κοινωνικό αυτοματισμό, εφόσον δουλευει αυτη η προπαγάνδα και ο λαος τρώγεται μεταξυ του τα πραγματα πανε μια χαρά.Maejima έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:05 Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η φορολογία 85%+ σε μοντέλο Σουηδίας και οι παροχές σε μοντέλο Ουγκάντας.
Αυτό οδηγεί τις σοβαρές επενδύσεις σε άλλους προορισμούς με καλύτερα φορολογικά συστήματα, και αφήνει πίσω αυτούς που είτε είναι εγκλωβισμένοι είτε είναι ή ημιπαράνομοι ή φούλ παράνομοι.
Όλα αυτά φυσικά για να εξυπηρετηθούν τα δημόσια παράσιτα και η σκατογενιά των συνταξιούχων (γνωστή και ώς γενιά του πολυτεχνείου/μπούμερς).
Παντως το προβλημα της ελληνικης οικονομιας δεν είναι κάποιος φόρος κτλπ, μιλάω για το ουσιαστικο πρόβλημα, σε επίπεδο επιφάνειας ισχύει αλλα οι επιφανειακες αναλυσεις δεν αναδεικνύουν την ουσία του προβλήματος. Η ουσία λοιπόν είναι πως στον ιμπεριαλισμό κυριαρχεί ο νόμος της ανισομερούς ανάπτυξης, η τάση για μεγάλη υπερσυσσώρευση κεφαλαίου δεν επιτρέπει στο να αναπτυχθούν ισομερώς τομεις ή περιοχές με αποτέλεσμα να βλέπουμε να ρημαζουν κλαδοι της οικονομιας που δεν αποφέρουν ποσστο κερδους αντίστοιχο με άλλους ή περιοχές για τον ίδιο λογο. Το κεφάλαιο, στην μονοπολειακη του μορφή όπου μυρίζεται κερδος θα πάει να επενδύσει με αποτέλεσμα να παρακμαζουν δραστηριοτητες και περιοχες που καλυπτουν ανθρωπινες αναγκες αλλα δεν αποφέρουν αντίστοιχο ποσοστό κέρδους. Η ελλαδα για να αντιστρέψει αυτό πρέπει να φτάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό εκμετάλλευσης της εργασίας και η οργανική συνθεση του κεφαλαιου να γυρει προς το σταθερο κεφαλαιο σε σχεση προς το μεταβλητό.
Μπορει να το επιτύχει; Μπορεί, με διαδοχικά μηνμονια και αφαίμαξη του κοσμου της εργασίας όμως ακομα και αυτά δεν εγγυόνται πως στον παγκοσμιο ανταγωνισμο θα βρεθεί σε καλύτερη θέση.
Πιθανόν.Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:18Aπαντώ και στους δυο σας. Κάποιος που από νέος είναι στα ευρωκοινοβούλια και στα λόμπι είναι πολύ καλύτερος για πολιτικός από εναν που δεν έχει τέτοια εμπειρία.stella έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:23
Τι νέο προαπαιτούμενο είναι αυτό για το πολιτικό μας μέλλον;;;
Παπαριές.
Το να δούλευε σαν δικηγόρος δεν σημαίνει τίποτα.
Το να βγαίνει όμως και να δίνει μαθήματα περί ανεργίας και βιογραφικού είναι κωλοπαιδαρια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
fixedBlastFromThePast έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:41
Αυτός ο κλόουν, άγνωστο για ποιο λόγο, θεωρείται και η επόμενη μεγάλη ελπίδα της Δεξιάς του ΣΥΡΙΖΑ.
Κυρανάκη, γράψε ρε ένα για τον ψυκτικό απ' το Περιστέρι να δω αν ξέρεις από σι-βιά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εγώ τα ξέρω. Πες τα σε όσους πιστεύουν ότι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν πάνε να δουλέψουν. Φυσικά υπάρχουν και τέτοιοι τύποι, εκλεκτικοί. Αλλά, δεν είναι ο κανόνας.alekhine έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:17ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:14 Το άλλο ερώτημα βέβαια είναι γιατί οι βενζινάδες και οι λοιποί δεν σε καλούν ούτε για συνέντευξη.
για πολλους λογους
α) γιατι για τετοια δουλεια εχουν να διαλεξουν αναμεσα σε πολλους(πανω απο 1 εκ. ανεργους εχουμε)
β) γιατι δεν εισαι αρκετα μικρος, αρκετα μεγαλος η αρκετα απελπισμενος για να μπορουν να σου προτεινουν απληρωτες υπερωριες η μαυρα
γ)γιατι αν εχεις προσοντα να πας να δουλεψεις σε γυμναστηριο μπορει ανα πασα στιγμη να τους φυγεις
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- ΜπλεΜπουμπυς
https://twitter.com/anthi7vas/status/13 ... 4374893569
https://twitter.com/momus_monologue/sta ... 3681186816
https://twitter.com/momus_monologue/sta ... 3681186816
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Όχι βρε, δεν έχω ιδέα από μμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:20Όταν λες διασταυρώσεις; Το ξέρεις ότι τα ΜΜΕ πρώτα κοιτάνε να ενημερώνουν το Twitter τους και μετά το site τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:20Από διασταυρώσεις αυτών που αναφέρονται στα σόσιαλ μίντια και μμε γενικότερα. Και από περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις σε κάθε θέμα, εκτός μμε. Μόνον όταν συγκρίνεις τα φιλικά και αντίπαλα στρατόπεδα πληροφοριών, μπορείς να καταλήξεις σε κάτι που προσεγγίζει στα γεγονότα. Με το κοπυπάστε τίτλων δεν βγαίνει κάτι.
Ειδικώς σήμερα, το πρόβλημα δεν είναι η εξεύρεση πληροφορίας αλλά το φιλτράρισμα της πληροφορίας.![]()
Περιμένω να διαφωτιστώ από τα κοτοπουλάκια ορνιθοτροφείου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Δεν έχεις. Όσο και να σνομπάρεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 15:36Όχι βρε, δεν έχω ιδέα από μμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:20Όταν λες διασταυρώσεις; Το ξέρεις ότι τα ΜΜΕ πρώτα κοιτάνε να ενημερώνουν το Twitter τους και μετά το site τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:20
Από διασταυρώσεις αυτών που αναφέρονται στα σόσιαλ μίντια και μμε γενικότερα. Και από περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις σε κάθε θέμα, εκτός μμε. Μόνον όταν συγκρίνεις τα φιλικά και αντίπαλα στρατόπεδα πληροφοριών, μπορείς να καταλήξεις σε κάτι που προσεγγίζει στα γεγονότα. Με το κοπυπάστε τίτλων δεν βγαίνει κάτι.
Περιμένω να διαφωτιστώ από τα κοτοπουλάκια ορνιθοτροφείου.
Αυτος ειναι μια κατηγορια μονος του . Περήφανος αεργος ( καριερα = χολερα ) , φυγόστρατος , πέφτουλας , ανορθογραφος - τσακωμένος με το συντακτικο . Φυσικα υπηρχαν και αλλα αστερια οπως οι τσέοι και οι περπατησα εκει ονειρευτηκα αυτο @ cv . Οι ζαιοι ειναι τοσο ταγάργια που προσπαθησαν να στειλουν ευρωβουλη την ακροαριστερη αεργη που τελικα την πιασαν με τη γιδα στην πλάτη κλεινοντας ετσι μια πολλα υποσχομενη πολιτικη καριεραHector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:46Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο το μεγάλο "αστέρι" στα "0 ένσημα" είναι ετούτος εδώ:
O εμβληματικός για τους αριστερούς πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού με μότο: "η καριέρα είναι χολέρα"...
edit. Και αποπανω εχεις και τον καθε μαλεα να σου λεει πως οι ζαιοι ειναι δεξιοι ( γιατι τους χαλανε το κομμουνιστικο αφηγημα . )
Tarkovsky έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:35fixedBlastFromThePast έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:41
Αυτός ο κλόουν, άγνωστο για ποιο λόγο, θεωρείται και η επόμενη μεγάλη ελπίδα της Δεξιάς του ΣΥΡΙΖΑ.
Κυρανάκη, γράψε ρε ένα για τον ψυκτικό απ' το Περιστέρι να δω αν ξέρεις από σι-βιά
Καλό κάνει στι ΣΥΡΙΖΑ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα συμφωνήσω εδώ,κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο και μάλιστα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:33
Άνεργος δεν θα μείνω ποτέ. Ακόμη και αν κάποτε δεν καταφέρω να ασκήσω το κανονικό μου επάγγελμα θα καβαλήσω ένα παπί και θα κάνω τον ντελιβερά. Δεν είμαι εκλεκτικός, για αυτό δεν είμαι αριστερός...
Προτιμώ να δουλεύω από το να κάθομαι.
Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός,αλλά ταυτόχρονα βγάζω σπυριά και με τους δικούς σας,μεγάλοι χλεχλέδες όλοι τους.
Θα πρέπει να είναι πολύ ωραίος ο φανταστικός σας κόσμος για να μην τον αφήνετε. Όλοι οι φίλοι μου οι αριστεροί αυτό κάνουν. και είναι αρκετοί πτυχιούχοι. όμως ακόμα κι έτσι δεν βρίσκουν όλοι δουλειά.Papa John έγραψε: 02 Σεπ 2020, 17:50Θα συμφωνήσω εδώ,κάνω κι εγώ ακριβώς το ίδιο και μάλιστα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:33
Άνεργος δεν θα μείνω ποτέ. Ακόμη και αν κάποτε δεν καταφέρω να ασκήσω το κανονικό μου επάγγελμα θα καβαλήσω ένα παπί και θα κάνω τον ντελιβερά. Δεν είμαι εκλεκτικός, για αυτό δεν είμαι αριστερός...
Προτιμώ να δουλεύω από το να κάθομαι.
Ούτε κι εγώ είμαι αριστερός,αλλά ταυτόχρονα βγάζω σπυριά και με τους δικούς σας,μεγάλοι χλεχλέδες όλοι τους.
Αυτό το πράγμα να θεωρείτε πολύ σπουδαίο την επιθυμία να δουλέψει κάποιος! Μήπως στην πραγματικότητα φοβάστε τη δουλειά;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Θα σου απαντήσω όμως : θεωρώ πως η δουλειά είναι δουλεία.Χαοτικός έγραψε: 02 Σεπ 2020, 17:55
Αυτό το πράγμα να θεωρείτε πολύ σπουδαίο την επιθυμία να δουλέψει κάποιος! Μήπως στην πραγματικότητα φοβάστε τη δουλειά;Το τελευταίο δεν πάει στο Παπατζόν
Αλλά είναι και ο μοναδικός τρόπος για να έχει κανείς λεφτά στην τσέπη.
Αν μπορούσα να ζω χωρίς να δουλεύω,θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το παράδοξο είναι ότι όταν δουλεύω,τα δίνω όλα !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis