!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Μεγαλυτερη ζεστη που εχω νοιωσει στη ζωη μου = Γαλλια 2000 και κατι
Τοτε που πεθαναν καμια 100αρια απο τη ζεστη.
Πραγματικα ενοιωθες πως σε ειχαν εγκαταλειψει στην μεση της Σαχαρα και επρεπε να τη διασχισεις για να ζησεις.
Οι δε Γαλλιδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ τα ειχαν πεταξει ολα εξω. Ειναι που ειναι ημιγυμνες ολο το χρονο, τοτε δε ξεσαλωσαν.
Τοτε που πεθαναν καμια 100αρια απο τη ζεστη.
Πραγματικα ενοιωθες πως σε ειχαν εγκαταλειψει στην μεση της Σαχαρα και επρεπε να τη διασχισεις για να ζησεις.
Οι δε Γαλλιδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ τα ειχαν πεταξει ολα εξω. Ειναι που ειναι ημιγυμνες ολο το χρονο, τοτε δε ξεσαλωσαν.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Οι παραλίες πολύ δυνατές, αλλά σήμερα. ανακάλυψα. τα. Λευκαδίτικα. σαλάμια. Νταξ, γάμησαν, μεζεδάκι για κόκκινο κρασί.stella έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:15Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 01:15 Κάθισμα Λευκάδας έκανε τέτοιο κύμα σήμερα που βγήκαμε πολύ οριακά και με μαγιό και με αξιοπρέπεια απ' τη θάλασσα.
![]()
![]()
![]()
Ααααααχ πατρίδα!!!
Πόσα μαγιό έχω χάσει εκεί... (Εγκρεμνοί είναι χειρότερα)
ΥΓ: Τι 42, 43 βαθμούς γμτ, θα πεθάνουμε!!!
Though this be madness, yet there is method in 't
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πανέμορφη η Λευκάδα, καταπράσινη, παντού δέντρα, και οι θάλασσες τέλεια χρώματα, ειδικά από ψηλά. Βέβαια μόλις μπεις μέσα κρυσταλλώνεις...
Πω πω έχω ξεμείνει από σαλάμι. Καλή απόλαυση!!!Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 22:25Οι παραλίες πολύ δυνατές, αλλά σήμερα. ανακάλυψα. τα. Λευκαδίτικα. σαλάμια. Νταξ, γάμησαν, μεζεδάκι για κόκκινο κρασί.stella έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:15Ομελέτιος Δανιμαρκίας έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 01:15 Κάθισμα Λευκάδας έκανε τέτοιο κύμα σήμερα που βγήκαμε πολύ οριακά και με μαγιό και με αξιοπρέπεια απ' τη θάλασσα.
![]()
![]()
![]()
Ααααααχ πατρίδα!!!
Πόσα μαγιό έχω χάσει εκεί... (Εγκρεμνοί είναι χειρότερα)
ΥΓ: Τι 42, 43 βαθμούς γμτ, θα πεθάνουμε!!!![]()
ΥΓ: Αν περάσετε από Καρυά, καθίστε στον Καραμπουλια κάτω από τα πλατάνια για καρσάνικη σαλάτα.
Χτίζεις χαρακτήρα έτσι.Green Dragon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 22:32 Πανέμορφη η Λευκάδα, καταπράσινη, παντού δέντρα, και οι θάλασσες τέλεια χρώματα, ειδικά από ψηλά. Βέβαια μόλις μπεις μέσα κρυσταλλώνεις...
Τσούχτρες έχει η θάλασσα;Green Dragon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 22:32 Πανέμορφη η Λευκάδα, καταπράσινη, παντού δέντρα, και οι θάλασσες τέλεια χρώματα, ειδικά από ψηλά. Βέβαια μόλις μπεις μέσα κρυσταλλώνεις...
- Green Dragon
Αυτό το κάνεις στον στρατό, στην θάλασσα θέλω να απολαύσω το μπάνιο, πράγμα αδύνατο αν είναι παγωμένη. Ο λόγος είναι ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι στην παραλία αλλά να είμαι στο νερό με τις ώρες, όμως φυσικά αυτό δεν γίνεται σε θάλασσες ψυγεία.stella έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 22:49Χτίζεις χαρακτήρα έτσι.Green Dragon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 22:32 Πανέμορφη η Λευκάδα, καταπράσινη, παντού δέντρα, και οι θάλασσες τέλεια χρώματα, ειδικά από ψηλά. Βέβαια μόλις μπεις μέσα κρυσταλλώνεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 28 Ιούλ 2020, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Τις δυο φορές που έχω πάει δεν είδα ούτε μία.Μηχανικός έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:01Τσούχτρες έχει η θάλασσα;Green Dragon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 22:32 Πανέμορφη η Λευκάδα, καταπράσινη, παντού δέντρα, και οι θάλασσες τέλεια χρώματα, ειδικά από ψηλά. Βέβαια μόλις μπεις μέσα κρυσταλλώνεις...
Γενικά πάντως δεν έχω συναντήσει τόσα χρόνια εκτός απ' όταν ήμουν μικρός στον Σχοινιά.
Ωφ πολύ ζέστη.
Στο μεταξύ η γατούλα μου είναι σε κατάσταση νιρβάνα.

Στο μεταξύ η γατούλα μου είναι σε κατάσταση νιρβάνα.

Έχει ένα ωραίο δροσερό αεράκι και ησυχία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
36 στην πόλη μου, 43 στην πρωτεύουσα με κόκκινη προειδοποίηση. Βλέπω πως για όλη την βδομάδα θα είμαστε σε καύσωνα, π.χ για Σάββατο λέει στην πόλη μου θα έχουμε 40, δεν τολμάω να δω τι θα γίνεται αλλού. Και με την υγρασία δεν μπορείς να αναπνεύσεις.
Πόσο σιχαίνομαι το καλοκαίρι, πόσο.
Πόσο σιχαίνομαι το καλοκαίρι, πόσο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οταν ακουω ανθρωπο να λέει ,δεν μου αρεσει το καλοκαιρι θελω να τον δειρω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γω απλά λυπάμαι για την κατάστασή του.perseus έγραψε: 01 Σεπ 2020, 08:31 Οταν ακουω ανθρωπο να λέει ,δεν μου αρεσει το καλοκαιρι θελω να τον δειρω.
Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
(Όσοι αγαπούν τη βροχή είναι αποτυχημένα όντα.)
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Casper -
Το ίδιο παθαίνω με όσους λένε πως αγαπούν τον καύσωνα. Γιατί καλοκαίρι στην Κύπρο σημαίνει καύσωνας.perseus έγραψε: 01 Σεπ 2020, 08:31 Οταν ακουω ανθρωπο να λέει ,δεν μου αρεσει το καλοκαιρι θελω να τον δειρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις