!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
-
stergiosbik
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Θα ψηθουμε απο βδομαδα.
Ετοιμαστειτε!
Ετοιμαστειτε!
Υγρασία να μην έχει και η υψηλή θερμοκρασία παλεύεται. Ειδικά αν φυσάει κιόλας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Αναμενομενο.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:36 Υγρασία να μην έχει και η υψηλή θερμοκρασία παλεύεται. Ειδικά αν φυσάει κιόλας.
Ολες ειστε κρυουλιαρες.Εμεις κοντευουμε να βγαλουμε μεχρι και το δερμα μας κι εσεις ειστε στο ανετο.
Δεν ειμαι κρυουλιαρα. Το αντίθετο. Απλά άμα έχει 36 έξω με υγρασία δεν παλεύεται. Αν είναι 40 έξω και έστω και με ζεστό αέρα παλεύεται μια χαρά.stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:43Αναμενομενο.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:36 Υγρασία να μην έχει και η υψηλή θερμοκρασία παλεύεται. Ειδικά αν φυσάει κιόλας.
Ολες ειστε κρυουλιαρες.Εμεις κοντευουμε να βγαλουμε μεχρι και το δερμα μας κι εσεις ειστε στο ανετο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Παντα η υγρασια επιδεινωνει την οποια κατασταση αλλα κανε καμμια βολτα κατα δω καταμεσημερο που δεν εχει υγρασια να δεις ποσο παλευεται το 40αρι.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:48Δεν ειμαι κρυουλιαρα. Το αντίθετο. Απλά άμα έχει 36 έξω με υγρασία δεν παλεύεται. Αν είναι 40 έξω και έστω και με ζεστό αέρα παλεύεται μια χαρά.stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:43Αναμενομενο.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:36 Υγρασία να μην έχει και η υψηλή θερμοκρασία παλεύεται. Ειδικά αν φυσάει κιόλας.
Πεμπτη-Παρασκευη μαλιστα λενε για 42-43 βαθμους.
Καμάρι μου μεγάλωσα σε καμινι σαν τη Λαρσα. Χωρίς κλιματιστικό ούτε καν ανεμιστήρες δεν είχαμε . Και μεσημέρι μετά τις 2 περπατούσα κάνα μισάωρο, από τη δουλειά της μαμάς μου στο σπίτι και κατά τις 4.30 ξανά ένα μισάωρο να πάω πάλι στη δουλειά. Λες να με τρομάζουν τα 40ρια;stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:52Παντα η υγρασια επιδεινωνει την οποια κατασταση αλλα κανε καμμια βολτα κατα δω καταμεσημερο που δεν εχει υγρασια να δεις ποσο παλευεται το 40αρι.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:48Δεν ειμαι κρυουλιαρα. Το αντίθετο. Απλά άμα έχει 36 έξω με υγρασία δεν παλεύεται. Αν είναι 40 έξω και έστω και με ζεστό αέρα παλεύεται μια χαρά.stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:43
Αναμενομενο.
Πεμπτη-Παρασκευη μαλιστα λενε για 42-43 βαθμους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οποιος εζησε καλοκαιρι στον καμπο αργα ή γρηγορα θα δεχτει προσφορα απο την Marvel
-
stergiosbik
Τα 40αρια γλυκεια μου,ειναι η καθημερινοτητα μας εδω που λεει ο λογος.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 00:07Καμάρι μου μεγάλωσα σε καμινι σαν τη Λαρσα. Χωρίς κλιματιστικό ούτε καν ανεμιστήρες δεν είχαμε . Και μεσημέρι μετά τις 2 περπατούσα κάνα μισάωρο, από τη δουλειά της μαμάς μου στο σπίτι και κατά τις 4.30 ξανά ένα μισάωρο να πάω πάλι στη δουλειά. Λες να με τρομάζουν τα 40ρια;stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:52Παντα η υγρασια επιδεινωνει την οποια κατασταση αλλα κανε καμμια βολτα κατα δω καταμεσημερο που δεν εχει υγρασια να δεις ποσο παλευεται το 40αρι.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:48
Δεν ειμαι κρυουλιαρα. Το αντίθετο. Απλά άμα έχει 36 έξω με υγρασία δεν παλεύεται. Αν είναι 40 έξω και έστω και με ζεστό αέρα παλεύεται μια χαρά.
Πεμπτη-Παρασκευη μαλιστα λενε για 42-43 βαθμους.![]()
- Ομελέτιος Δανιμαρκίας
Κάθισμα Λευκάδας έκανε τέτοιο κύμα σήμερα που βγήκαμε πολύ οριακά και με μαγιό και με αξιοπρέπεια απ' τη θάλασσα.
Though this be madness, yet there is method in 't
Ναι γλυκέ μου, αντιλαμβάνομαι ότι είναι η καθημερινότητα σας, αυτό που λέω είναι οτι παλεύεται αν δεν έχει υγρασία.stergiosbik έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 00:22Τα 40αρια γλυκεια μου,ειναι η καθημερινοτητα μας εδω που λεει ο λογος.Naida έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 00:07Καμάρι μου μεγάλωσα σε καμινι σαν τη Λαρσα. Χωρίς κλιματιστικό ούτε καν ανεμιστήρες δεν είχαμε . Και μεσημέρι μετά τις 2 περπατούσα κάνα μισάωρο, από τη δουλειά της μαμάς μου στο σπίτι και κατά τις 4.30 ξανά ένα μισάωρο να πάω πάλι στη δουλειά. Λες να με τρομάζουν τα 40ρια;stergiosbik έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:52
Παντα η υγρασια επιδεινωνει την οποια κατασταση αλλα κανε καμμια βολτα κατα δω καταμεσημερο που δεν εχει υγρασια να δεις ποσο παλευεται το 40αρι.
Πεμπτη-Παρασκευη μαλιστα λενε για 42-43 βαθμους.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δύο πράγματα για να μην μαλώνετε. Ή μάλλον τρία:
1) Το φετινό καλοκαίρι θυμίζει τα καλοκαίρια της χώρας μας πριν από 20-30 χρόνια, δηλαδή κανονική ζέστη το μεγαλύτερο διάστημα και κάποιες εξάρσεις με υψηλότερες θερμοκρασίες που όμως σπάνια έφταναν πολύ μεγάλες τιμές. Επίσης, χαμηλή υγρασία στην ανατολική Ελλάδα και υψηλή στην δυτική αλλά και καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς αφρικανική σκόνη. Γενικά πολύ πιο ανεκτό απ' ότι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
2) Αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους σαν 40 δεν είναι 40 αλλά 35-37 και αυτό γιατί οι προγνώσεις δίνουν το πιο ζεστό σημείο την πιο ζεστή ώρα της ημέρας. Φυσικά το 98% της πόλης έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτό, πχ στο σπίτι μου μετρώ συστηματικά 3-4 βαθμούς κάτω τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πραγματικό 40 είναι σα να μπαίνεις σε φούρνο. Έχουμε μάθει λίγο λάθος τις θερμοκρασίες.
3) Οι γυναίκες σε γενικές γραμμές κλίνουν προς το 'κρυώνω' ενώ οι άντρες προς το 'ζεσταίνομαι'. Εξαιρέσεις πολλές αλλά το trend είναι ξεκάθαρο.
1) Το φετινό καλοκαίρι θυμίζει τα καλοκαίρια της χώρας μας πριν από 20-30 χρόνια, δηλαδή κανονική ζέστη το μεγαλύτερο διάστημα και κάποιες εξάρσεις με υψηλότερες θερμοκρασίες που όμως σπάνια έφταναν πολύ μεγάλες τιμές. Επίσης, χαμηλή υγρασία στην ανατολική Ελλάδα και υψηλή στην δυτική αλλά και καθαρή ατμόσφαιρα χωρίς αφρικανική σκόνη. Γενικά πολύ πιο ανεκτό απ' ότι είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
2) Αυτό που έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους σαν 40 δεν είναι 40 αλλά 35-37 και αυτό γιατί οι προγνώσεις δίνουν το πιο ζεστό σημείο την πιο ζεστή ώρα της ημέρας. Φυσικά το 98% της πόλης έχει χαμηλότερη θερμοκρασία από αυτό, πχ στο σπίτι μου μετρώ συστηματικά 3-4 βαθμούς κάτω τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πραγματικό 40 είναι σα να μπαίνεις σε φούρνο. Έχουμε μάθει λίγο λάθος τις θερμοκρασίες.
3) Οι γυναίκες σε γενικές γραμμές κλίνουν προς το 'κρυώνω' ενώ οι άντρες προς το 'ζεσταίνομαι'. Εξαιρέσεις πολλές αλλά το trend είναι ξεκάθαρο.
ξυπόλτη και με την άσφαλτο να βράζει ξέχασεςNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 00:07 Καμάρι μου μεγάλωσα σε καμινι σαν τη Λαρσα. Χωρίς κλιματιστικό ούτε καν ανεμιστήρες δεν είχαμε . Και μεσημέρι μετά τις 2 περπατούσα κάνα μισάωρο, από τη δουλειά της μαμάς μου στο σπίτι και κατά τις 4.30 ξανά ένα μισάωρο να πάω πάλι στη δουλειά. Λες να με τρομάζουν τα 40ρια;![]()
Όχι παπούτσια φόραγα.Καπέλο και γυαλιά δεν φόραγα.nowhere έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 08:56ξυπόλτη και με την άσφαλτο να βράζει ξέχασεςNaida έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 00:07 Καμάρι μου μεγάλωσα σε καμινι σαν τη Λαρσα. Χωρίς κλιματιστικό ούτε καν ανεμιστήρες δεν είχαμε . Και μεσημέρι μετά τις 2 περπατούσα κάνα μισάωρο, από τη δουλειά της μαμάς μου στο σπίτι και κατά τις 4.30 ξανά ένα μισάωρο να πάω πάλι στη δουλειά. Λες να με τρομάζουν τα 40ρια;![]()
Και ειχα και ένα μπουκαλάκι απο φαντα πορτοκαλί με νερό με πάγο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
καλά δεν ξαναβοηθάω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-