Ωχωχωχ, έχω λαλήσει από το pc, εσύ καλά το λες!!! Άθλιο, ωστόσο, παραμένει κατ' εμέ.Gherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:53Πλεξίδες δεν είναι το ζιβαγκάκι;stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:12Και το ζιβαγκάκι ψαροκόκαλο. Ο στυλίστας πάσχει όταν τη ντύνει, όταν αφήνει τον κώλο ευάερο κι ευήλιο τα πάει καλύτερα.Gherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:53
Μπράβο κι από μένα.
Έχω μια απορία όμως. Τη μπότα απ' τους πειρατές την Καραϊβικής τι στον κόρακα τη φόρεσε; Έλεος δλδ. Πού πάει ο κόσμος;
Ψαροκόκαλο πού;; Οϊμέ δεν γλιέπου και πώς θα βάψω το μάτι απόψε;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SARA CROCE (ΘΕΕ ΜΟΥ!)
Re: SARA CROCE (ΘΕΕ ΜΟΥ!)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί τι έχει; Μια χαρά μπεζάκι είναι. Η μπότα με χαλάει βέβαια αλλά με δεδομένο ότι η φώτο είναι από τον Νοέμβριο του '19 δεν βλέπω κάτι το μεμπτό.stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:58Ωχωχωχ, έχω λαλήσει από το pc, εσύ καλά το λες!!! Άθλιο, ωστόσο, παραμένει κατ' εμέ.Gherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:53Πλεξίδες δεν είναι το ζιβαγκάκι;stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:12
Και το ζιβαγκάκι ψαροκόκαλο. Ο στυλίστας πάσχει όταν τη ντύνει, όταν αφήνει τον κώλο ευάερο κι ευήλιο τα πάει καλύτερα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έχεις ανέβει ποτέ προς νότια Σκόπια;Σενέκας έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:20ή έχει χαζέψει τελείως ο κόσμος ή που μας έχει καταστρέψει το ινσταγκραμ. Επειδή έχουν τη δυνατότητα και τις βλέπουν στην οθόνη ξερω γω, έχουν την ψευδαίσθηση ότι άμα βγουν στην πλατεία θα δουν 10 Σάρες Κρότσες(το οποίο δεν ισχύει ούτε για αστείο)
Θεσσαλονίκη ασούμε;
Έστω μιά φορά;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Japetus έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:17 Βρε παιδιά εσείς που ξέρετε, οι κοπελίτσες αυτές στο ινστα, γράφουν κάπου και πόσο χρεώνουν ή ποζάρουν επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 29 Αύγ 2020, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΚαρφώνεστεGherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:53Πλεξίδες δεν είναι το ζιβαγκάκι;stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:12Και το ζιβαγκάκι ψαροκόκαλο. Ο στυλίστας πάσχει όταν τη ντύνει, όταν αφήνει τον κώλο ευάερο κι ευήλιο τα πάει καλύτερα.Gherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:53
Μπράβο κι από μένα.
Έχω μια απορία όμως. Τη μπότα απ' τους πειρατές την Καραϊβικής τι στον κόρακα τη φόρεσε; Έλεος δλδ. Πού πάει ο κόσμος;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
για πεςsys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 17:07 Έχεις ανέβει ποτέ προς νότια Σκόπια;
Θεσσαλονίκη ασούμε;
Έστω μιά φορά;
Έχω σε εμβέλεια εδώ που βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε πάνω από 5 (σίγουρα) και κάτω από 10 (σκοτείνιασε) τέτοια κωλαράκια.
Έχουνε φωλιά εδώ κοντά.
.
.
και αθήνα και ίσως τρίκαλα έχει,δεν λέει κάτι βαθμολογικώςsys3x έγραψε: 29 Αύγ 2020, 20:53 Έχω σε εμβέλεια εδώ που βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε πάνω από 5 (σίγουρα) και κάτω από 10 (σκοτείνιασε) τέτοια κωλαράκια.
Έχουνε φωλιά εδώ κοντά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι εννοείς;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2020, 19:13ΚαρφώνεστεGherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:53Πλεξίδες δεν είναι το ζιβαγκάκι;stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:12
Και το ζιβαγκάκι ψαροκόκαλο. Ο στυλίστας πάσχει όταν τη ντύνει, όταν αφήνει τον κώλο ευάερο κι ευήλιο τα πάει καλύτερα.
![]()
Πως μας καρφώνουν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Βαθμολογίες βάζουν αυτοί που ΔΕ ΓΑΜΑΝΕ και οι ξες.
.
.

Εγώ είμαι του μελαχρινού στυλ. Προτιμώ τη κουνιάδα της Dileta Leotta.
Ζούμε σε ένα σύστημα.