!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SARA CROCE (ΘΕΕ ΜΟΥ!)
Re: SARA CROCE (ΘΕΕ ΜΟΥ!)
αυτό που θα είχε γέλιο στο πάτωμα θα ήταν φωτό των αυστηρών με τα γκομενάκια τους
Φτιάχνουν και ωραίες μακαρονάδες...enterprise-psi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 13:51https://www.instagram.com/p/B5FQnDioWSn ... d47nhzmp6l
Napoli![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μπράβο στην κοπέλα που δεν σκίζει το καλτσόν της στα βράχια, όχι μπράβο!!!
Βρε παιδιά εσείς που ξέρετε, οι κοπελίτσες αυτές στο ινστα, γράφουν κάπου και πόσο χρεώνουν ή ποζάρουν επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν;
ορισμένες όντως διαφημίζουν υπηρεσίες. Οι περισσότερες διαφημίζουν τον εαυτό τους ελπίζοντας να τσιμπήσουν καμιά δουλειά, καονική ή άλλου τύπου, στον χώρο του θεάματος, και μια άλλη σημαντική μερίδα, κυρίως οι πιο διάσημες αλλά όχι μόνο, διαφημίζουν προϊόντα: τους πληρώνουν οι σπόνσορες για να κρατάνε/ φοράνε τα προιόντα τους στις φωτό που βγάζουν.Japetus έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:17 Βρε παιδιά εσείς που ξέρετε, οι κοπελίτσες αυτές στο ινστα, γράφουν κάπου και πόσο χρεώνουν ή ποζάρουν επειδή δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν;
Η συμπαθής Σάρα φαντάζομαι ανήκει στην τελευταία κατηγορία
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
30/100 μετριοτατη
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ποτε ? το βραδυ η το πρωι?nowhere έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:29 αυτό που θα είχε γέλιο στο πάτωμα θα ήταν φωτό των αυστηρών με τα γκομενάκια τους
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπράβο κι από μένα.stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:37 Μπράβο στην κοπέλα που δεν σκίζει το καλτσόν της στα βράχια, όχι μπράβο!!!
Έχω μια απορία όμως. Τη μπότα απ' τους πειρατές την Καραϊβικής τι στον κόρακα τη φόρεσε; Έλεος δλδ. Πού πάει ο κόσμος;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σάρα Κρότσες, ο πληθυντικός μόνο στο δεύτεροΣενέκας έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:20ή έχει χαζέψει τελείως ο κόσμος ή που μας έχει καταστρέψει το ινσταγκραμ. Επειδή έχουν τη δυνατότητα και τις βλέπουν στην οθόνη ξερω γω, έχουν την ψευδαίσθηση ότι άμα βγουν στην πλατεία θα δουν 10 Σάρες Κρότσες(το οποίο δεν ισχύει ούτε για αστείο)
δεν λες Μεσούτοι Οζίληδες, λες;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Και το ζιβαγκάκι ψαροκόκαλο. Ο στυλίστας πάσχει όταν τη ντύνει, όταν αφήνει τον κώλο ευάερο κι ευήλιο τα πάει καλύτερα.Gherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:53Μπράβο κι από μένα.stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:37 Μπράβο στην κοπέλα που δεν σκίζει το καλτσόν της στα βράχια, όχι μπράβο!!!
Έχω μια απορία όμως. Τη μπότα απ' τους πειρατές την Καραϊβικής τι στον κόρακα τη φόρεσε; Έλεος δλδ. Πού πάει ο κόσμος;
stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:37 Μπράβο στην κοπέλα που δεν σκίζει το καλτσόν της στα βράχια, όχι μπράβο!!!
Εντάξει εγώ δεν τρελάθηκα κιολας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
και οι αγκώνες μυτεροί γάμησέ τα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πλεξίδες δεν είναι το ζιβαγκάκι;stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 16:12Και το ζιβαγκάκι ψαροκόκαλο. Ο στυλίστας πάσχει όταν τη ντύνει, όταν αφήνει τον κώλο ευάερο κι ευήλιο τα πάει καλύτερα.Gherschaagk έγραψε: 29 Αύγ 2020, 15:53Μπράβο κι από μένα.stella έγραψε: 29 Αύγ 2020, 14:37 Μπράβο στην κοπέλα που δεν σκίζει το καλτσόν της στα βράχια, όχι μπράβο!!!
Ψαροκόκαλο πού;; Οϊμέ δεν γλιέπου και πώς θα βάψω το μάτι απόψε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Η αγαμία σας τρώει γιατί υπηρετάτε τη συμβατικότητα, την κυρίαρχη ιδεολογία και τις αξιώσεις προσώπων που εξαρτηθήκατε. Δε με λυπεί καθόλου. Να ήσασταν πιο μάγκες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.