!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Επαλήθευση username!
Καλά, μην το παρακάνεις και φύγουν οι χρήστες πριν προλάβουν να πιστοποιηθούν!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ναι, αλλά όσοι μείνουν θα μείνουν για πάντα.Spiros252 έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:05 Καλά, μην το παρακάνεις και φύγουν οι χρήστες πριν προλάβουν να πιστοποιηθούν!
Θα έχει αποδειχτεί πόσο σκληροτράχηλοι είναι, αφού θα 'χουν αντέξει τα βασανιστήρια του Μνήμου.
Παλαιομνήμων έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 01:06 Είμαι σε διαδικασία σκληρής ανακρίσεως τού χρήστη geospun (μέσω π.μ.), προκειμένου εν τέλει να λάβει την ψήφο μου (την μία εκ των τριών απαιτουμένων) προς πιστοποίησίν του. Εννοείται πως, όποιος άλλος τον ξέρει και έχει βεβαιότητα ότι είναι αυτός (ή θέλει να τον ανακρίνει, ώστε να αποκτήσει αυτήν την βεβαιότητα), μπορεί να το κάνει!![]()
Μη με ανακρίνεις τότε.
Βρήκα λύση.
- Bill Hicks
πού'σαι ρε μαλάκα Αμετροεπή! ανησύχησα ότι δεν θα σε ξαναπετύχω και θα τό'χω βάρος στην συνείδησή μου.
θυμάσαι που σε ένα από τα περίτεχνα νήματά σου είχαμε συζητήσει το φλέγον θέμα τής κενής σελίδας στην τυπογραφία; ε, μια συνηθισμένη μέρα κατα την διάρκεια τών καθηκόντων μου, έπεσα εντελώς τυχαία πάνω σ'ένα συγκλονιστικό στοιχείο-τεκμήριο και το'χα τάμα στο συγχωρεμένο να το καταθέσω στο νήμα. αλλά με μετακόμιση, δουλειά πίπα-κώλο κλπ είχα ψιλοξεκόψει και δεν αξιώθηκα ποτέ!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
Αμετροεπής
Ξεχνιούνται αυτά φίλε Bill;
Περιμένω με αγωνία το “συγκλονιστικό στοιχείο-τεκμήριο” και ζητώ συγγνώμη για το off topic εκ των προτέρων.
Ααα εσυ εχασες και την πιστοποιηση σου φευγοντας; ή δεν ειχες ποτε επειδη εχεις αλλο νικ; ουτε που θυμαμαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 09 Ιούλ 2018, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Nameless Ghoul
Χάθηκε όπως έφευγα. Όπως χάθηκε και ο μετρητής δημοσιεύσεων, και τα ιγκνορ στα οποία με είχαν βάλει άλλοι χρήστες.Custom_F έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 19:40 quote="Nameless Ghoul" post_id=153843 time=1531153869 user_id=545
Ααα εσυ εχασες και την πιστοποιηση σου φευγοντας; ή δεν ειχες ποτε επειδη εχεις αλλο νικ; ουτε που θυμαμαι...
Βασικά, είναι καινούριος λογαριασμός, τελείως διαφορετικός, εκ του μηδενός, που απλά τυχαίνει να έχει το ίδιο νικ με τον παλιό που δεν υπάρχει πιά (και τον ίδιο άθρωπο από πίσω).
Με άλλα λόγια, δεν ήμουν εγώ, ήτανε ο άλλος, που έλεγε και ο Χορν.
- Παλαιομνήμων
Εντάξει, ακόμα βραστά αυγά -ή άλλες παλιές αγαπημένες μεθόδους- δεν χρησιμοποίησα (χωρίς να υπόσχομαι τίποτα για την συνέχεια όμως)...Spiros252 έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 11:05 Καλά, μην το παρακάνεις και φύγουν οι χρήστες πριν προλάβουν να πιστοποιηθούν!

Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
----------
- Παλαιομνήμων
Φοβήθηκες τα επερχόμενα βραστά αυγά, βρε; Δεν είναι τίποτα! Όλα μια συνήθεια!geospun έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 22:05Παλαιομνήμων έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 01:06 Είμαι σε διαδικασία σκληρής ανακρίσεως τού χρήστη geospun (μέσω π.μ.), προκειμένου εν τέλει να λάβει την ψήφο μου (την μία εκ των τριών απαιτουμένων) προς πιστοποίησίν του. Εννοείται πως, όποιος άλλος τον ξέρει και έχει βεβαιότητα ότι είναι αυτός (ή θέλει να τον ανακρίνει, ώστε να αποκτήσει αυτήν την βεβαιότητα), μπορεί να το κάνει!![]()
![]()
Μη με ανακρίνεις τότε.
Βρήκα λύση.![]()
Υ.Γ. Άντε, δώστε του μια πιστοποίηση τού καημένου. Δεν μπορώ να πω ότι κατέληξα σε ατράνταχτα ασφαλή συμπεράσματα, αλλά μού φαίνεται τίμιος και ειλικρινής!
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
----------
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Το chat στην εφαρμογή tapatalk του phorum.gr έχει διακοπεί πλέον, εδώ και μερικές εβδομάδες.
Επομένως η Ά διαδικασία πιστοποίησης μέσω tapatalk τερματίζεται.
Τα παρακάτω μέλη έχουν υποβάλλει αίτημα για πιστοποίηση μέσω tapatalk αλλά δεν ολοκληρώθηκε.
Παρακαλούνται όσοι ανα-γνωρίζουν τα μέλη να τα επαληθεύσουν με τη διαδικασία της αναφοράς.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Jack Shephard
LOUROS
Rudiche
edit: Jack Shephard και LOUROS πιστοποιήθηκαν
Επομένως η Ά διαδικασία πιστοποίησης μέσω tapatalk τερματίζεται.
Τα παρακάτω μέλη έχουν υποβάλλει αίτημα για πιστοποίηση μέσω tapatalk αλλά δεν ολοκληρώθηκε.
Παρακαλούνται όσοι ανα-γνωρίζουν τα μέλη να τα επαληθεύσουν με τη διαδικασία της αναφοράς.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Jack Shephard
LOUROS
Rudiche
edit: Jack Shephard και LOUROS πιστοποιήθηκαν
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Για Τζακ ειχα κανει παλιοτερα και ξανακανα τωρα μηπως χαθηκε - αν οχι αγνοησε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- shrike
Κι εγώ είχα κάνει, άρα έχει τουλάχιστον 2.Yochanan έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 13:39 Για Τζακ ειχα κανει παλιοτερα και ξανακανα τωρα μηπως χαθηκε - αν οχι αγνοησε.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Έχει ήδη 2 αλλά δεν βρίσκω δική σου.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- shrike
ΟΚ, να βρω ποστ του να του κάνω τώρα ή ισχύει που σου το λέω εδώ οπότε προχωράς κανονικά;
Edit: οκ, πήγα και του 'κανα. Ήταν πιο γρήγορο απ' το να περιμένω να δεις το ποστ μου, να απαντήσεις κλπ κλπ