!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
Re: τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
Χαζομάρα είναι αυτό. Θα έπρεπε να προωθούν κάτι σε στιλ ενόργανη, ρυθμική κτλ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σταμάτα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ρε, φτάνει, συγκρίσεις της πούτσας και γιατί κιόλα; για να μπεις σε ένα καλούπι που δε σε χωράει;Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:16sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:45Ούτε ένα κοπλιμέντο δε μπορούμε να σε κάνουμε ρε αδερφάκι μου, κατευθείαν να πέσεις πάνω να μας φας, κάτσε σύγκρινε τώρα τον εαυτό σου με τον τρίβλακα τον σύντροφο σου και αυτοπροσδιορίσου όπως στομπούτσο γουστάρεις, εμένα πάλι στα ρχίδια μου, λουλού.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:28
Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
![]()
Τι είπε ρε μαλάκα ο άνθρωπος; ότι διώξαμε Τούρκους. Ε δεν διώξαμε; στη γειτονιά μου μικρός είχαμε κάτι τούρκους . Δεν καταλάβαινα πολλά αλλά πρέπει μάλλον να ήταν πολιτικοί πρόσφυγες. Είχαμε έναν αλκοολικό που όλο έβριζε γενικά όταν μέθαγε. Είχαμε οικογένειες με τσακωμούς, γενικά πολύ φασαρία γινότανε. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι οι Τούρκοι έφυγαν. Κάπου ακούστηκε ότι έφυγαν από τη φασαρία γιατί δεν άντεχαν.
Τους διώξαμε ρε!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα δεν είναι θέμα ιδεολογίας μόνο. Χριστιανοδημοκράτες πολιτικοί, υπάρχουν, σε όλα τα πλάτη της γκάμας. Έχω μεγάλο ηθικό πρόβλημα, πρόβλημα Αρχών. Και νεοδημοκράτης να ήμουν, θα είχα θέμα.
Ordem e Progresso.
Μια άλλη φορά ένας Τούρκος έκανε καμάκι σε μια κοπέλα σε μια στάση. Στηνα αρχή ήταν ευγενική στην άρνηση της αλλά αυτός επέμενε. Κάποια στιγμή την ακούμε να φωνάζει "Φύγε από ρε. άσε με ήσυχη".sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:23Σταμάτα να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ρε, φτάνει, συγκρίσεις της πούτσας και γιατί κιόλα; για να μπεις σε ένα καλούπι που δε σε χωράει;Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:16sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:45
Ούτε ένα κοπλιμέντο δε μπορούμε να σε κάνουμε ρε αδερφάκι μου, κατευθείαν να πέσεις πάνω να μας φας, κάτσε σύγκρινε τώρα τον εαυτό σου με τον τρίβλακα τον σύντροφο σου και αυτοπροσδιορίσου όπως στομπούτσο γουστάρεις, εμένα πάλι στα ρχίδια μου, λουλού.
![]()
Τι είπε ρε μαλάκα ο άνθρωπος; ότι διώξαμε Τούρκους. Ε δεν διώξαμε; στη γειτονιά μου μικρός είχαμε κάτι τούρκους . Δεν καταλάβαινα πολλά αλλά πρέπει μάλλον να ήταν πολιτικοί πρόσφυγες. Είχαμε έναν αλκοολικό που όλο έβριζε γενικά όταν μέθαγε. Είχαμε οικογένειες με τσακωμούς, γενικά πολύ φασαρία γινότανε. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι οι Τούρκοι έφυγαν. Κάπου ακούστηκε ότι έφυγαν από τη φασαρία γιατί δεν άντεχαν.
Τους διώξαμε ρε!
Κι άλλος που εκδιώχθηκε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
αλήθεια τώρα;Uppercut έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:05Μάλλον έπρεπε να πω ότι τα κορίτσια πρέπει να πηγαίνουν με τσεμπέρι στο σχολείο για να μην χαλάσουμε τα ήθη και τα έθιμα μας.
υγ. φτου, σε πέρασα για τον under, σορυ
Ρωτάει τι κακό είναι να μαθαίνουν τα κορίτσια ότι είναι αξία να κουνάνε τον κώλο τους; Αυτός τώρα αγαπάει την Ελλάδα και λέει τους αριστερούς προδότες;
- Dwarven Blacksmith
Όλοι οι χοροί και οι αθλητικές δραστηριότητες "κούνημα του κώλου" είναι, αν κάποιος θέλει να είναι θείτσα.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:50 Ρωτάει τι κακό είναι να μαθαίνουν τα κορίτσια ότι είναι αξία να κουνάνε τον κώλο τους; Αυτός τώρα αγαπάει την Ελλάδα και λέει τους αριστερούς προδότες;
Βέβαια η απόφαση λέει απλά ότι "επιτρέπεσαι η είσοδος εκπροσώπων της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού", όχι ότι προωθείται κάποια αξία.
Α δεν το ήξερα ,επιτέλους δικαιώνονται τα στριπτιζάδικαDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54Όλοι οι χοροί και οι αθλητικές δραστηριότητες "κούνημα του κώλου" είναι, αν κάποιος θέλει να είναι θείτσα.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:50 Ρωτάει τι κακό είναι να μαθαίνουν τα κορίτσια ότι είναι αξία να κουνάνε τον κώλο τους; Αυτός τώρα αγαπάει την Ελλάδα και λέει τους αριστερούς προδότες;
Βέβαια η απόφαση λέει απλά ότι "επιτρέπεσαι η είσοδος εκπροσώπων της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού", όχι ότι προωθείται κάποια αξία.
ελάτε ρε παιδιά να μεταφράσουμε την έννοια, δεν είναι απλά χορός, είναι ρόλος ευθύνης σε μια οργανωμένη κοινωνία το τσιρλιντινγκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54Όλοι οι χοροί και οι αθλητικές δραστηριότητες "κούνημα του κώλου" είναι, αν κάποιος θέλει να είναι θείτσα.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:50 Ρωτάει τι κακό είναι να μαθαίνουν τα κορίτσια ότι είναι αξία να κουνάνε τον κώλο τους; Αυτός τώρα αγαπάει την Ελλάδα και λέει τους αριστερούς προδότες;
- Dwarven Blacksmith
Και δεν είπε κανείς κάτι για κορίτσια, να προσθέσω.
Θείτσες.
Θείτσες.
Άντερ και ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ πριν την ανοιχτή ομιλία του Κούλη στο στάδιο.

πες τα, σφυρίζουν αδιάφορα μερικοί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:58 Και δεν είπε κανείς κάτι για κορίτσια, να προσθέσω.
Θείτσες.
Κουνιστοκωλοζητοκραυγαστήριαenaon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:57ελάτε ρε παιδιά να μεταφράσουμε την έννοια, δεν είναι απλά χορός, είναι ρόλος ευθύνης σε μια οργανωμένη κοινωνία το τσιρλιντινγκ.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:54Όλοι οι χοροί και οι αθλητικές δραστηριότητες "κούνημα του κώλου" είναι, αν κάποιος θέλει να είναι θείτσα.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 18:50 Ρωτάει τι κακό είναι να μαθαίνουν τα κορίτσια ότι είναι αξία να κουνάνε τον κώλο τους; Αυτός τώρα αγαπάει την Ελλάδα και λέει τους αριστερούς προδότες;
το απαξιωνεις, έχει την έννοια του οδηγού μέσα, του ηγέτη.
Είχα κάποτε δυο φίλους με εταιρεία Cheerleaders, που κλείνανε δουλειές με συλλόγους μπάσκετ. Της πουτάνας το μνι. Επειδή έκανα παρέα με πρόεδρο ΚΑΕ έβλεπα τι γινότανε, ωραίος κόσμος, να μπει στα σχολεία μας, πρέπει να εκπαιδεύσουμε κλαρινογαμβρούς και ξεκωλιάρες του μέλλοντος.
Ordem e Progresso.