!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
-
talaipwros
Re: τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
Και αυτό μια μορφή cheerleading είναι:
καλα εσύ τι θα έλεγες;
Κωλύομαι να το περιγράψω
να πω, να πω;stargazer έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:28 Αφού δεν έχουμε σχολικά πρωταθλήματα, τι θα κάνουμε τις τσιρλίντερς;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Παρεξήγησις, ο σφιχτοκώλης θα μας βρει την ελληνική λέξη εννοούσα.enaon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:51δεν μοιάζει, είναι εκείνος που δίνει τον ρυθμό, οδηγεί το πλήθος στην επευφημία, σαν την ταμπέλα "παλαμάκια" του βάζουν στο κοινό στην τιβι. Ωραία έννοια είναι, να βοηθήσουμε το υπουργείο να την μεταφράσει, να συνεισφέρουμε και εμείς κάπως στην εξέλιξη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Όποια κάνει τσιρλίντινγκ είναι πουτάνα, συμπέραναν οι μπούμερς του πχόρουμ κατόπιν παρακολούθησης σεβαστού όγκου τηλεοπτικού υλικού.
Περισσότερη προσοχή από το Υπουργείο χρειάζεται η ντροπάλή κοπέλα που κουβαλάει 14 βιβλία αγκαλιά στο διάδρομο και αποτελεί κίνδυνο σύγκρουσης.
- NewModelArmy
Πολυ μπουμερο-σχολιο ρε συ.Beria έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:31 Ας βάλουν και μαθήματα σερβιρίσματος στα σχολεία και κλείσαμε.
Πουτανες και γκαρσονια θέλουνε να κάνουνε τα παιδιά, ας έχουν και την κατάλληλη εκπαίδευση
Αηδία, μπλιαχχ, προτιμώ Karolina Protsenko
Το περίμενα ότι για τρίτη φορά θα εμείνεις στη μαλακία σου δεξιέ. Είναι η ιδιότητα του χώρου σου. Δεν φταις εσύ. δεν ξέρετε απλά να κουβεντιάζετε και να επιχειρηματολογείτε.Hector Buas έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:42Αν ψάχνεις για μαλάκα στην περίπτωση αυτή ψάξε στο μπάνιο ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει καθρέφτης.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:28 ...
Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
Η αλήθεια είναι πως πιάστηκες με την γίδα στην πλάτη και τώρα τα "γυρίζεις"! Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δηλαδή...
Η υπουργός είναι ένα βόδι και δεν το σώνετε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αν πω, ότι ένας λαός που ψηφίζει το Μητσοτακαίικο, τον Βορίδη, και τον Γεωργιάδη, είναι βόδια, θα γίνω κακός;
Ordem e Progresso.
sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:45Ούτε ένα κοπλιμέντο δε μπορούμε να σε κάνουμε ρε αδερφάκι μου, κατευθείαν να πέσεις πάνω να μας φας, κάτσε σύγκρινε τώρα τον εαυτό σου με τον τρίβλακα τον σύντροφο σου και αυτοπροσδιορίσου όπως στομπούτσο γουστάρεις, εμένα πάλι στα ρχίδια μου, λουλού.Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:28Hector Buas έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:22
Από όλους τους αριστερούς εδώ μέσα "παίζει" να είσαι ο πιο υποκριτής...
Δηλαδή ο Χαοτικός δεν είναι αριστερός? Απλώς τον υποκρίνεται?
Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
![]()
Τι είπε ρε μαλάκα ο άνθρωπος; ότι διώξαμε Τούρκους. Ε δεν διώξαμε; στη γειτονιά μου μικρός είχαμε κάτι τούρκους . Δεν καταλάβαινα πολλά αλλά πρέπει μάλλον να ήταν πολιτικοί πρόσφυγες. Είχαμε έναν αλκοολικό που όλο έβριζε γενικά όταν μέθαγε. Είχαμε οικογένειες με τσακωμούς, γενικά πολύ φασαρία γινότανε. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι οι Τούρκοι έφυγαν. Κάπου ακούστηκε ότι έφυγαν από τη φασαρία γιατί δεν άντεχαν.
Τους διώξαμε ρε!
Όχι.
Αν δώσεις κυβερνητική και όχι ιδεολογική εναλλακτική, όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.