Γνωρίζεις η θυμάσαι μήπως ποιος αριστερός έγραψε τα παραπάνω?
Κανένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν τα έγραψε αυτά.
Δηλαδή ο Χαοτικός δεν είναι αριστερός? Απλώς τον υποκρίνεται?
Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 28 Αύγ 2020, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω αλλάξει σε 22+ χρόνια υπηρεσίας καμιά 15αριά υπουργούς ,η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άντρες. Για 2 μόνο έχω να πω καλά λόγια: Στυλιανίδης ( ΝΔ) και Ευθυμίου ( ΠΑΣΟΚ).
Ας βάλουν και μαθήματα σερβιρίσματος στα σχολεία και κλείσαμε.
Πουτανες και γκαρσονια θέλουνε να κάνουνε τα παιδιά, ας έχουν και την κατάλληλη εκπαίδευση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπράβο στην Νέα Δημοκρατία αν είναι αληθινή η είδηση, η αλήθεια είναι οτι το επίπεδο του τσιρλιντινγκ στην χώρα είναι χαμηλό, υπάρχει θέληση αλλά η έλλειψη σοβαρής εκπαίδευσης δεν μπορεί να κρυφτεί.
Beria έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:31
Ας βάλουν και μαθήματα σερβιρίσματος στα σχολεία και κλείσαμε.
Πουτανες και γκαρσονια θέλουνε να κάνουνε τα παιδιά, ας έχουν και την κατάλληλη εκπαίδευση
Εδώ που τα λέμε Beria, αν αντικαταστήσεις τoυς χαρακτηρισμούς "πουτάνες και γκαρσόνια" με τους χαρακτηρισμούς "ινφλουένσερς και μπαρίστας" έχει κατιτίς το ελκυστικόν και όχι υποτιμητικόν το κόνσεπτ.
Στύγιος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:30
Έχω αλλάξει σε 22+ χρόνια υπηρεσίας καμιά 15αριά υπουργούς ,η συντριπτική πλειοψηφία ήταν άντρες. Για 2 μόνο έχω να πω καλά λόγια: Στυλιανίδης ( ΝΔ) και Ευθυμίου ( ΠΑΣΟΚ).
Για την ΟΛΜΕ ποια είναι τα στατιστικά σου;
Διαχρονικά ανεπαρκής , συνδικαλισμός και απεργίες -τουφεκιές στον αέρα με 5-10% συμμετοχή , κανένα ρεαλιστικό αίτημα ,γι' αυτό και έχει απαξιωθεί στα μάτια των συναδέλφων.
Χαοτικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:28
...
Για τον πιο μαλάκα δεν λέω από τους δυο σας. Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Ωστόσο πήξε που δεν σου βγαίνει με τίποτα. Είμαι ο πιο αντισεξιστής και μάλιστα από τα μικράτα μου. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα εμφάνιση για βάλω εναντίον κάποιου. Μόνο ότι είναι βόδι αναδεικνύω και εννοείται πάντα το μυαλό του άλλου. Όχι αν είναι ωραίος ή άσχημος. Μια χαρά συμπαθέστατοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέχρι να καταλάβεις ότι είναι βόδια και σιχάματα στο μυαλό.
Αν ψάχνεις για μαλάκα στην περίπτωση αυτή ψάξε στο μπάνιο ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει καθρέφτης.
Η αλήθεια είναι πως πιάστηκες με την γίδα στην πλάτη και τώρα τα "γυρίζεις"! Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω δηλαδή...
Δηλαδή ο Χαοτικός δεν είναι αριστερός? Απλώς τον υποκρίνεται?
Ούτε ένα κοπλιμέντο δε μπορούμε να σε κάνουμε ρε αδερφάκι μου, κατευθείαν να πέσεις πάνω να μας φας, κάτσε σύγκρινε τώρα τον εαυτό σου με τον τρίβλακα τον σύντροφο σου και αυτοπροσδιορίσου όπως στομπούτσο γουστάρεις, εμένα πάλι στα ρχίδια μου, λουλού.
Για την ΟΛΜΕ ποια είναι τα στατιστικά σου;
Διαχρονικά ανεπαρκής , συνδικαλισμός και απεργίες -τουφεκιές στον αέρα με 5-10% συμμετοχή , κανένα ρεαλιστικό αίτημα ,γι' αυτό και έχει απαξιωθεί στα μάτια των συναδέλφων.
Ε, κατά τα φαινόμενα η απαξίωση δεν σημαίνει κάτι σε πρακτικό επίπεδο. Αντιθέτως, σε βάθος χρόνου βοηθά στην παγίωση και αποδοχή μιας νοοτροπίας.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους υπουργούς.
Οπότε, δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα.
enaon έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:43
ποια είναι η ελληνική λέξη για το τσιρλιντινγκ;
κραυγήτορας;
παλαμακοδηγός;
Ζενίθεδρος.
δεν μοιάζει, είναι εκείνος που δίνει τον ρυθμό, οδηγεί το πλήθος στην επευφημία, σαν την ταμπέλα "παλαμάκια" του βάζουν στο κοινό στην τιβι. Ωραία έννοια είναι, να βοηθήσουμε το υπουργείο να την μεταφράσει, να συνεισφέρουμε και εμείς κάπως στην εξέλιξη.
Οι συγκεκριμένοι έβγαζαν πάντα και μια σοβαρότητα σαν άνθρωποι γενικότερα. Πραγματική, όχι σαν την 'μετριοπάθεια' της νερόβραστης μετριότητας.
Σχετικά με το θέμα, νομίζω 7 σελίδες είναι πολλές. Βλακεία το cheerleading αλλά όχι ότι είναι και κάτι κακό, μάλλον αδιάφορο μου φαίνεται.