Εσύ προβαίνεις σε ρατσιστική ρητορική μίσους, γιατί τσουβαλιαζεις όλους τους μετανάστες. Σορι που δεν είμαι ρατσιστής σαν εσένα και δεν είμαι ναζι που ψηφίζει χρυσή αυγή και μετά κατηγορεί τον Ερντογάν ότι είναι χιτλερικοςLord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:52εσύ υποστηρίζεις την έλευση των ουρουκχαι ισλαμοφασιστών που τους ονομάζεις πρόσφυγες.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:50εσείς λέτε να γίνουμε μεσαίωνας πρώην χρυσαυγιτη.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:47
Ο χριστιανιμός ξέφυγε από τον μεσαίωνα, το ισλαμ ακόμη εκεί βρίσκεται. Οι προοδευτικούληδες λέτε να γίνουμε μεσαίωνας για να μην κακοκαρδίσουμε τους ουρουκ χαι,
βρε ουστ
εσύ υποστηρίζεις ότι η τουρκία δνε είναι επιθετική και πρ΄πειε να της κάτοσυμε για να μη γίνει
Σπάνια έχω συναντήσει τόσα αρνητικά μαζεμένα σε έναν άνθρωπο.
Καθόλου περίεργο που είσαι ζαίος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Highlander
Re: Πάμε πόλεμο
είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος του ερντογαν.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:53Εσύ προβαίνεις σε ρατσιστική ρητορική μίσους, γιατί τσουβαλιαζεις όλους τους μετανάστες. Σορι που δεν είμαι ρατσιστής σαν εσένα και δεν είμαι ναζι που ψηφίζει χρυσή αυγή και μετά κατηγορεί τον Ερντογάν ότι είναι χιτλερικοςLord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:52εσύ υποστηρίζεις την έλευση των ουρουκχαι ισλαμοφασιστών που τους ονομάζεις πρόσφυγες.
εσύ υποστηρίζεις ότι η τουρκία δνε είναι επιθετική και πρ΄πειε να της κάτοσυμε για να μη γίνει
Καθόλου περίεργο που είσαι ζαίος![]()
τουλάχιστον είσαι και κάπου χρήσιμος
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Highlander
Εντάξει για να μου το λέει ναζί που ψηφίζει χρυσή αυγή και λέει για σκαιβοροια Σαμαρά θα έχει βασιμοτηταLord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:55είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος του ερντογαν.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:53Εσύ προβαίνεις σε ρατσιστική ρητορική μίσους, γιατί τσουβαλιαζεις όλους τους μετανάστες. Σορι που δεν είμαι ρατσιστής σαν εσένα και δεν είμαι ναζι που ψηφίζει χρυσή αυγή και μετά κατηγορεί τον Ερντογάν ότι είναι χιτλερικοςLord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:52
εσύ υποστηρίζεις την έλευση των ουρουκχαι ισλαμοφασιστών που τους ονομάζεις πρόσφυγες.
Καθόλου περίεργο που είσαι ζαίος![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 28 Αύγ 2020, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι στον σαουδαραβικό λαό?Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51Ε κοίτα ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης πετρελαιοπηγών "αποτυχημένος" δεν ειναι, αλλά σε φωτισμένη μειοψηφία κατά πάσα πιθανότητα, δεν ανήκει.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:46φωτεισμένη μειοψηφία οι καρανίκες.....Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:43
Φωτισμένη μειοψηφία που αντιτάσσεται στα ιδεολογήματα προπροηγουμενου αιώνα και στον εθνοφανατισμο, βεβαίως.
αχ ρε καήμενε. Αποτυχημένος και φωτισμένος δεν πάει μαζί
Δεν χρειάζεται να ε΄σιαι σαουδάραβας κροίσος για να μην είσαι αποτυχημένος, αρκεί να μην παρασιτείς σε αργομισθίες και να μην ζεις καθ εξιν από το ταμείο ανεργείας
Υπολόγιζε ότι κάποιοι δεν είναι απλοί Ζαίοι, είναι Τούρκοι της μειονότητας του προξενείου.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:55
είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος του ερντογαν.
δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΧΑ επειδή ζω εκτός ελλάδας εδώ και 8 χρόνια. Ευχαρίστως θα ψήφιζα αν ερχόμουν για τις εκλογές.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56Εντάξει για να μου το λέει ναζί που ψηφίζει χρυσή αυγή θα έχει βασιμοτηταLord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:55είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος του ερντογαν.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:53
Εσύ προβαίνεις σε ρατσιστική ρητορική μίσους, γιατί τσουβαλιαζεις όλους τους μετανάστες. Σορι που δεν είμαι ρατσιστής σαν εσένα και δεν είμαι ναζι που ψηφίζει χρυσή αυγή και μετά κατηγορεί τον Ερντογάν ότι είναι χιτλερικος![]()
τουλάχιστον είσαι και κάπου χρήσιμος![]()
Το να μιλάει απαξιωτικά για τη ΧΑ το γκρουπουσκουλο το 3% είναι αστείο.
Highlander εγώ φίλε είμαι καλοπροαίρετος προς εσένα. Πες μου σε παρακάλω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιμάμογλου αν γίνει πρόεδρος σε σχέση την εξωτερική πολιτική του θα ναι διαφορετικός
Έχει καταδικάσει την Γαλάζια πατρίδα; Την κατοχή της Συρίας ; Έχει κάνει κάποιοα μετροπαθή δήλωση για τις Ελληνοτουρκικές διαφορές;Έχει μιλήσει ενάντια στο κόμμα του που μιλά για κατοχή από εμάς 19 νησιών;
Και ξεχνάς εύκολα ότι τον Ιμάμογλου εκτός από τους Κεμαλιστές τον στηρίζει ένα μεγάλο μέρος γκρίζων λύκων που έφυγαν μετά την διάσπαση του κόμματος. Πες μου από που προκύπτει ότι είναι μετριοπαθής.
Έχει καταδικάσει την Γαλάζια πατρίδα; Την κατοχή της Συρίας ; Έχει κάνει κάποιοα μετροπαθή δήλωση για τις Ελληνοτουρκικές διαφορές;Έχει μιλήσει ενάντια στο κόμμα του που μιλά για κατοχή από εμάς 19 νησιών;
Και ξεχνάς εύκολα ότι τον Ιμάμογλου εκτός από τους Κεμαλιστές τον στηρίζει ένα μεγάλο μέρος γκρίζων λύκων που έφυγαν μετά την διάσπαση του κόμματος. Πες μου από που προκύπτει ότι είναι μετριοπαθής.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
το ανέφερα και αυτό όταν είπα ότι ελλείψει σύμβασης ίσως είναι καλό το μπαγιοκο του προξενείου.
τεσπα. Σε κάθε κοινωνία υπάρχει και το 1% ηλιθίων/τρελών/προδοτών
- Highlander
Καλά ένας πρώην χρυσαυγιτης που γράφει σαν να βγήκε από τον στάβλο δεν είναι σε θέση να λέει ποιος είναι αποτυχημένος και ποιος όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα σπουδές, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν έχει κανει ούτε στον ύπνο του.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι στον σαουδαραβικό λαό?Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51Ε κοίτα ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης πετρελαιοπηγών "αποτυχημένος" δεν ειναι, αλλά σε φωτισμένη μειοψηφία κατά πάσα πιθανότητα, δεν ανήκει.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:46
φωτεισμένη μειοψηφία οι καρανίκες.....
αχ ρε καήμενε. Αποτυχημένος και φωτισμένος δεν πάει μαζί
Δεν χρειάζεται να ε΄σιαι σαουδάραβας κροίσος για να μην είσαι αποτυχημένος, αρκεί να μην παρασιτείς σε αργομισθίες και να μην ζεις καθ εξιν από το ταμείο ανεργείας
Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική επιτυχία ή η οικονομική κατάσταση είναι τελείως ανεξάρτητη του αν ανήκεις σε φωτισμένη ιδεολογική μειοψηφία ή όχι.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είσαι άδικος. Ξεχνάς τους ΜΚΟτζηδες που βγάζουν τρελά μαύρα λεφτά από αυτές τις υποθέσεις. Δεν είναι μόνο οι ζαίοι και οι Τούρκοι που στηρίζουν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Καραισχύει αυτό που έγραψες.Awesomatic έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:00Είσαι άδικος. Ξεχνάς τους ΜΚΟτζηδες που βγάζουν τρελά μαύρα λεφτά από αυτές τις υποθέσεις. Δεν είναι μόνο οι ζαίοι και οι Τούρκοι που στηρίζουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Λες ψέματα ναζοτρολακι, γιατί το θυμάμαι παρα πολύ καλά ότι το έχεις γράψει και το πιθανότερο λες γενικά ψέματα γιατί αλλα λες τη μια και άλλα την άλλη και για το εξωτερικό.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:57δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΧΑ επειδή ζω εκτός ελλάδας εδώ και 8 χρόνια. Ευχαρίστως θα ψήφιζα αν ερχόμουν για τις εκλογές.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56Εντάξει για να μου το λέει ναζί που ψηφίζει χρυσή αυγή θα έχει βασιμοτηταLord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:55
είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος του ερντογαν.
τουλάχιστον είσαι και κάπου χρήσιμος![]()
Το να μιλάει απαξιωτικά για τη ΧΑ το γκρουπουσκουλο το 3% είναι αστείο.
Εσύ τώρα κατηγορούσες τον Ερντογάν ότι είσαι χιτλερικος και λες ότι θα ψηφίσεις ευχαρίστως ΧΑ.
Next.
- Highlander
Ξεχάσατε να γράψετε για τον Σόρος που τρώει ελληνόπουλα.sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:01Καραισχύει αυτό που έγραψες.Awesomatic έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:00Είσαι άδικος. Ξεχνάς τους ΜΚΟτζηδες που βγάζουν τρελά μαύρα λεφτά από αυτές τις υποθέσεις. Δεν είναι μόνο οι ζαίοι και οι Τούρκοι που στηρίζουν.Μηχανικός έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:57
Υπολόγιζε ότι κάποιοι δεν είναι απλοί Ζαίοι, είναι Τούρκοι της μειονότητας του προξενείου.
Συνέχισε.Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:02Ξεχάσατε να γράψετε για τον Σόρος που τρώει ελληνόπουλα.sys3x έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:01Καραισχύει αυτό που έγραψες.Awesomatic έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:00
Είσαι άδικος. Ξεχνάς τους ΜΚΟτζηδες που βγάζουν τρελά μαύρα λεφτά από αυτές τις υποθέσεις. Δεν είναι μόνο οι ζαίοι και οι Τούρκοι που στηρίζουν.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μιλάς σε πανεπιστημιακό με 38 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ,850+ αναφορές στο έργο του, μόνιμη θέση μελους ΔΕΠ σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συμμετοχή ως επιστημονικά υπεύθυνου ή coinvestigator σε ερευνητικά προγράμματα άνω του 1,5 εκ. ευρώ, που αρνήθηκε διορισμό σε θέση μέλους δεπ στο ΑΠΘ όπου είχε εκλεγεί. Και το βασικό σε μηχανικό όχι σε διδακτορα πέρι φύλου των αγγέλων ή grievance studiesHighlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:59Καλά ένας πρώην χρυσαυγιτης που γράφει σαν να βγήκε από τον στάβλο δεν είναι σε θέση να λέει ποιος είναι αποτυχημένος και ποιος όχι, διότι κατά πάσα πιθανότητα σπουδές, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δεν έχει κανει ούτε στον ύπνο του.Lord Brum έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:56γιατί τέτοιος ρατσισμός απέναντι στον σαουδαραβικό λαό?Highlander έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51
Ε κοίτα ο Σαουδάραβας ιδιοκτήτης πετρελαιοπηγών "αποτυχημένος" δεν ειναι, αλλά σε φωτισμένη μειοψηφία κατά πάσα πιθανότητα, δεν ανήκει.
Από εκεί και πέρα έτσι κι αλλιώς η επαγγελματική επιτυχία ή η οικονομική κατάσταση είναι τελείως ανεξάρτητη του αν ανήκεις σε φωτισμένη ιδεολογική μειοψηφία ή όχι.
Θα σέβεσαι αποτυχημένε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia