Χρήστο μου, εγώ, είμαι οπαδός της Αμερικής, πολιτιστικά. Μου αρέσει και η country, και αν ήμουν Αμερικάνος, μάλλον θα ψήφιζα και Ρεπουμπλικανούς, αν όχι κάτι τρίτο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:00Επίδραση του κυρίαρχου αμερικανικού πολιτισμού
Σημ
Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί αλλά μόνο κυρίαρχοι και μη κυρίαρχοι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
Re: τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
Ordem e Progresso.
Και εγώ το ίδιοCavaliere έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:02Χρήστο μου, εγώ, είμαι οπαδός της Αμερικής, πολιτιστικά. Μου αρέσει και η country, και αν ήμουν Αμερικάνος, μάλλον θα ψήφιζα και Ρεπουμπλικανούς, αν όχι κάτι τρίτο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:00Επίδραση του κυρίαρχου αμερικανικού πολιτισμού
Σημ
Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί αλλά μόνο κυρίαρχοι και μη κυρίαρχοι
Και το κατ εξοχή φιλοαμερικανικο πολιτικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή του ΚΚΕ εσωτερικού..
Αυτό να το πεις στους Συριζαίους.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:05Και το κατ εξοχή φιλοαμερικανικο πολιτικό κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή του ΚΚΕ εσωτερικού..
Ordem e Progresso.
Τόσες Αμερικανιές έχουν περάσει. Μου κάνει εντύπωση που στη Γερμανία γιορτάζουν το Halloween.
Kρατήσαμε τα θετικά από μουσική, κινηματογράφο, αθλητισμό κλπ. χωρίς να ξεχάσουμε τα δικά μας, τα οποία ανακαλύψαμε ξανά σε μεγαλύτερη ηλικία. Εξάλλου και εκείνοι επισκέπτονται τους αρχαιολογικούς χώρους και διαβάζουν αρχαίους Έλληνες συγγραφείς.
Kρατήσαμε τα θετικά από μουσική, κινηματογράφο, αθλητισμό κλπ. χωρίς να ξεχάσουμε τα δικά μας, τα οποία ανακαλύψαμε ξανά σε μεγαλύτερη ηλικία. Εξάλλου και εκείνοι επισκέπτονται τους αρχαιολογικούς χώρους και διαβάζουν αρχαίους Έλληνες συγγραφείς.
Στο ΣΥΡΙΖΑ είμαι οργανωμένος
Υπέρ της Ρωσίας και του Τρίτου κόσμου τάσσονται το ΚΚΕ η ΛΑΕ και η Χρυσή Αυγή ..
Εδώ ολόκληρο ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του 80 είχε κάνει ολόκληρη στροφή υπέρ της Αμερικής εκείνες τις εποχές ..
Παίδες
Ο κυρίαρχος πολιτισμός της σήμερον είναι ο Αμερικανικός (όχι ο ευρωπαϊκός η δυτικός αλλά αμερικανικός )
Ακόμη και πολιτικά ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τις ΗΠΑ όπως ο ρατσισμός κατά των μαύρων εκεί ..εξάγονται σε εμάς εδώ σήμερα σαν να αφορούν την δική μας χώρα ως προβλήματα ...
Ο κυρίαρχος πολιτισμός της σήμερον είναι ο Αμερικανικός (όχι ο ευρωπαϊκός η δυτικός αλλά αμερικανικός )
Ακόμη και πολιτικά ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά τις ΗΠΑ όπως ο ρατσισμός κατά των μαύρων εκεί ..εξάγονται σε εμάς εδώ σήμερα σαν να αφορούν την δική μας χώρα ως προβλήματα ...
- Otto Weininger
Πήξε.foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51θα μπορούσαν να εισάγουν την τεράστια παράδοση στο να θεωρούνται οι κλασσικές και φιλοσοφικές σπουδές αντρική ενασχόληση για τιτάνες της σκέψης, όπως άλλωστε ήταν και στον αρχαίο κόσμο. Αντί για κοτέτσι που βγάζει αδιόριστες ηλίθιες, που είναι στην Ελλάδα.stargazer έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:41Εμένα μου φαίνεται συνεχεία της εισαγωγής Αμερικάνικων εθίμων στην Ελληνική κουλτούρα.Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:33
ομολογουμένως περίεργη απόφαση, αλλά όχι και για κράξιμο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους βύσμα είχαν για να το καταγέρουν, ή τι να θέλουν να κάνουν στα σχολεία![]()
αλλά όόόόόχι. Πρέπει να είναι εκπαίδευση των κοριτσιών πώς να κουνάνε τον κώλο τους για να εμψυχωθεί η ομάδα ράγκμπυ.
Γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αισθητική του νεοδημοκρατικού βόθρου.
Όταν τελειώσουμε με τον ιό, η Κεραμεως θα φέρει και το υποχρεωτικό Spring Break.
Εσύ τυλιξου με ένα σεντόνι και άρχισε να φιλοσοφείς μέχρι να ενωθούν τα φρύδια σου
Let them make the first mistake. We make the last move.
E, εδώ που τα λέμε φόσι και το γκάνγκστα στάιλε των χιπχοπράπηδων δεν είναι εξόχου αισθητικής ούτε αντιστοίχων βιωμάτων αλλά τσακίζει.foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51θα μπορούσαν να εισάγουν την τεράστια παράδοση στο να θεωρούνται οι κλασσικές και φιλοσοφικές σπουδές αντρική ενασχόληση για τιτάνες της σκέψης, όπως άλλωστε ήταν και στον αρχαίο κόσμο. Αντί για κοτέτσι που βγάζει αδιόριστες ηλίθιες, που είναι στην Ελλάδα.stargazer έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:41Εμένα μου φαίνεται συνεχεία της εισαγωγής Αμερικάνικων εθίμων στην Ελληνική κουλτούρα.Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:33
ομολογουμένως περίεργη απόφαση, αλλά όχι και για κράξιμο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους βύσμα είχαν για να το καταγέρουν, ή τι να θέλουν να κάνουν στα σχολεία![]()
αλλά όόόόόχι. Πρέπει να είναι εκπαίδευση των κοριτσιών πώς να κουνάνε τον κώλο τους για να εμψυχωθεί η ομάδα ράγκμπυ.
Γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αισθητική του νεοδημοκρατικού βόθρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπουργείο χάριν Παιδιάς

- Μαυροβασίλης
χαιρετίζω!Cavaliere έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:58 Μια χαρά είναι. Καλά κάνουν. Θέλουμε χαζές bimbos να ουρλιάζουν, και ομορφόπαιδα στιλ Rob Low να παίζουν μπάλα. Άι από κει, με τα ταγάρια και τα ρακόμελα. Αφού μας αρέσει το αμερικάνικο.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν φαίνεται ιδιαίτερα κερδοφόρο αυτόfoscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51
θα μπορούσαν να εισάγουν την τεράστια παράδοση στο να θεωρούνται οι κλασσικές και φιλοσοφικές σπουδές αντρική ενασχόληση για τιτάνες της σκέψης, όπως άλλωστε ήταν και στον αρχαίο κόσμο. Αντί για κοτέτσι που βγάζει αδιόριστες ηλίθιες, που είναι στην Ελλάδα.
Ότι λοξα η τρέλα η έστω ότι σωστό γίνεται μόδα στην Αμερική , γίνεται μόδα παγκόσμια ..
Οι συριζαίοι έχουν κολλήσει μόνον στους μητροπολιτικούς γιάπηδες (τρομάρα τους) βγάζοντας από το πλαίσιο το κάντρυ πλαίσιο.
Γι' αυτό είναι οι κατ' εξοχήν φαν του σεξεντδεσίτυ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε πρόβλημα να συναντηθεί με τον ΤραμπΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 15:18Οι συριζαίοι έχουν κολλήσει μόνον στους μητροπολιτικούς γιάπηδες (τρομάρα τους) βγάζοντας από το πλαίσιο το κάντρυ πλαίσιο.
Γι' αυτό είναι οι κατ' εξοχήν φαν του σεξεντδεσίτυ.![]()
- Interregnum
- Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος
Οι μαθητιώσα νεολαία ομίλησε (εμ μάλλον ετραγούδησε)!
Πάντως, υπάρχουν κι άλλες λύσεις που φαίνεται πως δεν τις σκέφτηκαν οι κυβερνώντες..
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)