Fixed. Τέτοιοι όροι εισάγουν από τη φύση τους διακρίσεις, προσπάθησε επιτέλους να γίνεις λίγο inclusive.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:34Ε ναι, το πρόβλημα είναι το αν θα συμμετάσχουν και τα αγόρια άτομα που δεν διαθέτουν μήτρα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:31Λεπτομέρεια.stargazer έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:28 Αφού δεν έχουμε σχολικά πρωταθλήματα, τι θα κάνουμε τις τσιρλίντερς;
Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα θέμα με τις λεπτομέρειες
Διαφορετικά, θα είναι μια κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων στην ερωτική έκφραση των ανηλίκων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
Re: τα σεξιστικά στερεότυπα σε μάραναν βλαχομπαζόλα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εμένα μου φαίνεται συνεχεία της εισαγωγής Αμερικάνικων εθίμων στην Ελληνική κουλτούρα. Όχι για να μας αλλοτριώσουν βεβαία, αυτό έχει γίνει ήδη, αλλά γιατί ανοίγουν νέους εμπορικούς ορίζοντες.Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:33
ομολογουμένως περίεργη απόφαση, αλλά όχι και για κράξιμο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους βύσμα είχαν για να το καταγέρουν, ή τι να θέλουν να κάνουν στα σχολεία![]()
Όπως με το Halloween, που εδώ και 2-3 χρόνια το πασάρουν σαν μάστ. Όπως και με το χιπ χοπ που όλα τα μικρά ξαφνικά γίνανε γκάνγκστα, φορώντας φούτερ που ξεκινάν από 120e και παπούτσια από 150.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
NewModelArmy έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:24 Την ωρα της γυμναστικης αντι να μας αφηνουν να παιξουμε μπασκετ μας βασανιζαν με κατι δημοτικους χωρους που θα σου φανουν χρησιμοι μονο στο γαμο της ξαδερφης σου.Υπο αυτο το πρισμα τι cheerleading τι συρτο στο 3.
Πάντα, σε κάθε σχολείο, υπάρχει ο κλασικός σπασοκλαμπάνιας εκπαιδευτικός που την έχει δει διδάσκαλος του Έθνους και
θέλει "να διδάξει τις παραδόσεις του λαού μας στις νεότερες γενιές".
υπάρχει τέτοιο πράγμα?foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:55 https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/a ... deias-pics
Την ευκαιρία να γνωρίσουν το cheerleading θα έχουν οι μαθητές από τη νέα σεζόν.
Το Υπουργείο Παιδείας έχει υπογράψει εδώ και μερικές μέρες την σχετική εγκύκλιο, η οποία επιτρέπει την είσοδο εκπροσώπων της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021.
Θα δημιουργήσουμε και ομάδες αμρικαν φουτμπολ? Αλλιώς δεν λέει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
θα μπορούσαν να εισάγουν την τεράστια παράδοση στο να θεωρούνται οι κλασσικές και φιλοσοφικές σπουδές αντρική ενασχόληση για τιτάνες της σκέψης, όπως άλλωστε ήταν και στον αρχαίο κόσμο. Αντί για κοτέτσι που βγάζει αδιόριστες ηλίθιες, που είναι στην Ελλάδα.stargazer έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:41Εμένα μου φαίνεται συνεχεία της εισαγωγής Αμερικάνικων εθίμων στην Ελληνική κουλτούρα.Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:33
ομολογουμένως περίεργη απόφαση, αλλά όχι και για κράξιμο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είδους βύσμα είχαν για να το καταγέρουν, ή τι να θέλουν να κάνουν στα σχολεία![]()
αλλά όόόόόχι. Πρέπει να είναι εκπαίδευση των κοριτσιών πώς να κουνάνε τον κώλο τους για να εμψυχωθεί η ομάδα ράγκμπυ.
Γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αισθητική του νεοδημοκρατικού βόθρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 28 Αύγ 2020, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Kαι twerkingΑγις έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:02πολ ντανσινγκΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:59Δημοτικούς χορούς δε θέτε, τσιρλίντινγκ δε θέτε, τι θέτε;foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 13:55 https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/a ... deias-pics
Την ευκαιρία να γνωρίσουν το cheerleading θα έχουν οι μαθητές από τη νέα σεζόν.
Το Υπουργείο Παιδείας έχει υπογράψει εδώ και μερικές μέρες την σχετική εγκύκλιο, η οποία επιτρέπει την είσοδο εκπροσώπων της της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού (Ε.Ο.Τ.-Α.Ο.Χ.) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2020-2021.
![]()
Τι ξεβλάχεμα βρε παιδιά. Εγώ έχω πάθει πλάκα με την σκατοφίατση του ελληνικού χώρου. Αρχίζουμε από εκεί. Βλέπεις σειρές του 1990 και σου φαίνονται όλοι όμορφοι (τότε τους θεωρούσες κοινούς). Γιατί μόνο σε σειρές βλέπεις πια την ωραία φάτσα. Έξω είναι πολλοί λίγοι. Επίσης η γλώσσα έχει αλλάξει. Βλέπεις σειρές (και από το 90 ακόμη όχι πιο παλιά) και απορείς με την γλώσσα του τότε και του τώρα. Αναίδεια, βλακεία, ξερολίαση, κακή εκφορά και δεν συμμαζεύεται.
Κάτι σαν την Ρώμη και τους Έλληνες, που δεν ήταν Έλληνες.
Κάτι σαν την Ρώμη και τους Έλληνες, που δεν ήταν Έλληνες.
Και αυτό γιατί είναι αναγκαστικά κάτι κακό ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:43NewModelArmy έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:24 Την ωρα της γυμναστικης αντι να μας αφηνουν να παιξουμε μπασκετ μας βασανιζαν με κατι δημοτικους χωρους που θα σου φανουν χρησιμοι μονο στο γαμο της ξαδερφης σου.Υπο αυτο το πρισμα τι cheerleading τι συρτο στο 3.![]()
Πάντα, σε κάθε σχολείο, υπάρχει ο κλασικός σπασοκλαμπάνιας εκπαιδευτικός που την έχει δει διδάσκαλος του Έθνους και
Ξέρω τέτοιους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ως πολιτικό χώρο ανήκουν στο ΚΚΕ .
Προσπαθώ όσο μπορώ αλλά η αλήθεια είναι ότι you can't learn an old cat new tricks.Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:41Fixed. Τέτοιοι όροι εισάγουν από τη φύση τους διακρίσεις, προσπάθησε επιτέλους να γίνεις λίγο inclusive.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:34Ε ναι, το πρόβλημα είναι το αν θα συμμετάσχουν και τα αγόρια άτομα που δεν διαθέτουν μήτρα.Υδράργυρος έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:31
Λεπτομέρεια.
Αυτή η κυβέρνηση έχει ένα θέμα με τις λεπτομέρειες
Διαφορετικά, θα είναι μια κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων στην ερωτική έκφραση των ανηλίκων.
Ό,τι έμαθε, έμαθε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι ;
Ξαναγυρίζεις στον ΣΥΡΙΖΑ;
Μια χαρά είναι. Καλά κάνουν. Θέλουμε χαζές bimbos να ουρλιάζουν, και ομορφόπαιδα στιλ Rob Low να παίζουν μπάλα. Άι από κει, με τα ταγάρια και τα ρακόμελα. Αφού μας αρέσει το αμερικάνικο.
Ordem e Progresso.
Λοιπόν παίδες
Ανέκαθεν στο ιστορικό γίγνεσθαι οι χώρες που ως υπερδυνάμεις ήταν κυρίαρχες έκαναν εξαγωγή πολιτισμικών προτύπων ιδεών και ηθων και εθίμων
Αυτό άσχετα με την πολιτισμική ποιότητα αυτών
Η κυρίαρχη δύναμη της σήμερον είναι η Αμερική
Και ..ότι κυκλοφορεί εκει γίνεται μόδα παγκόσμια
Με καουμπόηδες και ινδιάνους μεγάλωσε η γενιά μου
Με ντίσκο και ροκ μουσική
Τι ..ελληνική παράδοση ήθη και έθιμα μου τσαμπουνατε ;
Ανέκαθεν στο ιστορικό γίγνεσθαι οι χώρες που ως υπερδυνάμεις ήταν κυρίαρχες έκαναν εξαγωγή πολιτισμικών προτύπων ιδεών και ηθων και εθίμων
Αυτό άσχετα με την πολιτισμική ποιότητα αυτών
Η κυρίαρχη δύναμη της σήμερον είναι η Αμερική
Και ..ότι κυκλοφορεί εκει γίνεται μόδα παγκόσμια
Με καουμπόηδες και ινδιάνους μεγάλωσε η γενιά μου
Με ντίσκο και ροκ μουσική
Τι ..ελληνική παράδοση ήθη και έθιμα μου τσαμπουνατε ;
Επίδραση του κυρίαρχου αμερικανικού πολιτισμούCavaliere έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:58 Μια χαρά είναι. Καλά κάνουν. Θέλουμε χαζές bimbos να ουρλιάζουν, και ομορφόπαιδα στιλ Rob Low να παίζουν μπάλα. Άι από κει, με τα ταγάρια και τα ρακόμελα. Αφού μας αρέσει το αμερικάνικο.
Σημ
Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί αλλά μόνο κυρίαρχοι και μη κυρίαρχοι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Γιατί μιλάμε για προσπάθειες που είναι ξεκάθαρα εγωιστικές και στοχεύουν στη κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών των εκπαιδευτικώνΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:52Και αυτό γιατί είναι αναγκαστικά κάτι κακό ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:43NewModelArmy έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:24 Την ωρα της γυμναστικης αντι να μας αφηνουν να παιξουμε μπασκετ μας βασανιζαν με κατι δημοτικους χωρους που θα σου φανουν χρησιμοι μονο στο γαμο της ξαδερφης σου.Υπο αυτο το πρισμα τι cheerleading τι συρτο στο 3.![]()
Ξέρω τέτοιους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ως πολιτικό χώρο ανήκουν στο ΚΚΕ .
και όχι των μαθητών. Αν κάποιος εκπαιδευτικός εχει τα καρύδια του Μπαντέρας στη ταινία "Take the Lead" να του δώσω τα εύσημα, οι περισσότεροι
εκπαιδευτικοί που ξεκινάνε "εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες" συμπεριφέρονται σα τις θεούσες του κατηχητικού που θεωρούν μέγιστη αμαρτία να παίζουν μπάσκετ τα 16χρονα εν ώρα γυμναστικής(γυμναστική και μπάσκετ ,που ακούστηκε αυτός ο συνδυασμός?!)
Ειλικρινά, δεν ξέρω από που να πρωτοπιάσω τον σεξισμό που ζέχνει αυτό το ποστ:foscilis έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:51θα μπορούσαν να εισάγουν την τεράστια παράδοση στο να θεωρούνται οι κλασσικές και φιλοσοφικές σπουδές αντρική ενασχόληση για τιτάνες της σκέψης, όπως άλλωστε ήταν και στον αρχαίο κόσμο. Αντί για κοτέτσι που βγάζει αδιόριστες ηλίθιες, που είναι στην Ελλάδα.stargazer έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:41Εμένα μου φαίνεται συνεχεία της εισαγωγής Αμερικάνικων εθίμων στην Ελληνική κουλτούρα.Σενέκας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 14:33
αλλά όόόόόχι. Πρέπει να είναι εκπαίδευση των κοριτσιών πώς να κουνάνε τον κώλο τους για να εμψυχωθεί η ομάδα ράγκμπυ.
Γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αισθητική του νεοδημοκρατικού βόθρου.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance