Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45
..... Η τηλεκπαίδευση είναι μη ρεαλιστική σε αυτές τις τάξεις, ιδιαίτερα με το μαλάκα τον μιλένιαλ γονιό που δεν έχει πια υπολογιστή αλλά μόνο κινητά και τον μαλάκα τον ΔΥ δάσκαλο που είναι κοπρίτης και άνθρωπος των σπηλαίων.
....
Άχαχαχαχ πόσο δίκαιο έχεις, το είδα με τα μάτια μου στην Καραντίνα,Μαμά μιλλένιαλ με παιδί Τετάρτης δημοτικού με την μεγαλύτερη συσκευή στο σπίτι να είναι ένα 8ρι τάμπλετ.
Δάσκαλος να στέλνει ασκήσεις με σκανναρισμένα χειρόγραφα και να θέλει τις απαντήσεις ΜΟΝΟ σε .docx (και ήταν και κλάσματα ),Άντε φτιάξε κλάσματα στο ταμπλετ που δεν ανοίγει καν natively .doc
Δεν μπορείς να πεις πάντως, για όλους έναν καλό λόγο τον έχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 28 Αύγ 2020, 01:06
'Εστω κι αν ξεσκιστήκαμε στην e-class με 300 εργασίες και στο webex με 63 live μαθητές
Ναι εντάξει αυτό σίγουρα αναιρεί τη δασκάλα του γιου μου που εξαφανίστηκε ένα μήνα, έβαλε τίτλους μαθημάτων χωρίς περιεχόμενα στο eclass για να φαίνεται ότι κάτι κανει, έστειλε μια εργασία που την είχε κατεβάσει από το protaki.gr, έκανε τρία live με το πρώτο να είναι αναγνωριστικό πέντε λεπτών και τα άλλα δύο μετά το Πάσχα, ακύρωσε όλα τα υπόλοιπα μόλις ανακοινώθηκε ότι θα ανοίξουν τα σχολεία (δηλαδή σχεδόν ένα μήνα πριν) και από τις τρεις εβδομάδες των μισών μαθημάτων την τρίτη πήρε ΚΑ. Σιγά και τη σημαντική ταξη που είναι η πρώτη δημοτικού.
(άσε που το να στριμωχνεις 63 μαθητές διαφορετικών τμηματων σε ένα live session δεν είναι ακριβώς λόγος υπερηφανειας)
'Εστω κι αν ξεσκιστήκαμε στην e-class με 300 εργασίες και στο webex με 63 live μαθητές
300 εργασίες ακούγονται πολλές αλλά σε μια φυσική τάξη πόσες διόρθωνες στο ίδιο διάστημα;
Επίσης γιατι 63 μαθητές; Πήρες παραπάνω τάξεις επειδή οι άλλοι εκπαιδευτικοί δεν ήξεραν από "γκομπίουτερ";
Τα παραπάνω ευρήματα υποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό μολύνθηκε με διαφορετικό στέλεχος τον Αύγουστο σε σχέση με το Μάρτιο, τεκμηριώνοντας ότι πρόκειται για επαναμόλυνση και όχι αναζωπύρωση της πρώτης λοίμωξης. Επιπλέον, βρέθηκε ότι το χρονικό διάστημα μεταξύ της πρώτης και δεύτερης μετάδοσης ήταν 142 ημερές.
Η περίπτωση του 33χρονου άνδρα αφορά επαρκώς τεκμηριωμένο περιστατικό επαναμόλυνσης και εγείρει σοβαρά ζητήματα αναφορικά με τη στρατηγική εμβολιασμού και επίσης τη δυνατότητα κυκλοφορίας του ιού στην κοινότητα ακόμα και αν έχει επιτευχθεί η ανοσία αγέλης. Από την άλλη σκοπιά είναι πιθανόν η επαναμόλυνση να σχετίζεται με ήπια συμπτώματα, οπότε αν αυτό ισχύει, δεν θα μας ανησυχεί ιδιαίτερα η κλινική έκβαση σε όσους επαναμολύνονται. https://www.enikos.gr/society/736904/ko ... inei-gia-t
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Τέτοιες και χειρότερες αντιδράσεις έχω διαπιστώσει από πολύ πιο μειλίχιους επαγγελματίες του κλάδου σου. Δικαιολογημένες, αλλά δεν βλέπουν τη μεγαλύτερη εικόνα στην οποία αποτελούν τους αναλώσιμους.
Δεν είμαι μειλίχιος ,σκληρός καριόλης και bad ass είμαι.
ΒΟΔΙ είσαι, υποστηρίζω ethereal.
Θυμάσαι στα δυο quote που μου έκανες στο παλιό τι μου είχες γράψει; Ήταν καθοριστικά και ανεξήγητα.
Οποίος δάσκαλος δεν θέλει να κάνει μάθημα διότι φοβάται ας παραιτηθεί. Υπάρχει μεγάλη επετηρίδα που θα δεχόταν να δουλέψει δίπλα στο Τσερνόμπιλ ή τη χωματερή των Λιοσίων. Ό,τι τέλος πάντων είναι πιο επικίνδυνο...
Πρωτοσύγκελος Αλέξιος Κανίνας: Είμαι Θετικός στον Κορονοϊό
Την άποψη ότι από τη Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού εξέφραζε το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου μέσω του ραδιοφώνου ο Πρωτοσύγκελος Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών π. Αλέξιος Κανίνας.
Μέσα σε 6 μήνες ήρθε η ώρα να ανακοινώσει με θάρρος ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ζητώντας από τους πιστούς να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.
Όπως δηλώνει ο ίδιος, βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό εδώ και μία εβδομάδα, δεν έχει εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα και για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι Τρικαλινοί πιστοί.
Ναι εντάξει αυτό σίγουρα αναιρεί τη δασκάλα του γιου μου που εξαφανίστηκε ένα μήνα...
Αφού όλα σε σένα τυχαίνουν και γενικά αφού οι Έλληνες είμαστε σκατολαός σύμφωνα με την πάγια άποψή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν φεύγεις για το Βέλγιο ή κάποια άλλη τυπική ευρωπαϊκή χώρα. Σίγουρα έχεις τις περγαμηνές για να βρεις καλή δουλειά εκεί.
Σοβαρά σε ρωτάω. Από την ατέλειωτη γκρίνια που ρίχνεις για την Ελλάδα, δείχνεις δυστυχισμένος. Κι εμένα μου την σπάνε διάφορα γραφικά πράγματα στον τρόπο λειτουργίας του κράτους και της κοινωνίας και την νοοτροπία, αλλά όχι τόσο που να βρίσκω συνέχεια κάτι αρνητικό να πω και να γκρινιάζω 24/24. Οι περιγραφές σου βγάζουν θυμό και νεύρα.
Δεν σε ρωτάω καθόλου ειρωνικά, μην μαλακιστείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την άποψη ότι από τη Θεία Κοινωνία δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού εξέφραζε το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου μέσω του ραδιοφώνου ο Πρωτοσύγκελος Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών π. Αλέξιος Κανίνας.
Μέσα σε 6 μήνες ήρθε η ώρα να ανακοινώσει με θάρρος ότι είναι θετικός στον κορονοϊό, ζητώντας από τους πιστούς να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.
Όπως δηλώνει ο ίδιος, βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό εδώ και μία εβδομάδα, δεν έχει εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα και για τον λόγο αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι Τρικαλινοί πιστοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,