!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Συγγνώμη που βρίσκεις την πραγματικότητα αποκρουστική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επιμένουν να ανοίξουν τα σχολεία με 300 κρούσματα, ενώ με τα μισά είχαν κάνει γενικό λοκνταουν, αρχές φθινοπώρου που θα σκάσουν και οι υπόλοιπες ιώσεις.
Ο κόσμος θα αρρωσταίνει από απλή ίωση και θα παθαινει κρίση πανικού. Αν δεν είναι πολύ καλά προετοιμασμενοι και στηρίζονται στο θα φοράνε μάσκα, είναι πολύ επικίνδυνοι.
Ο κόσμος θα αρρωσταίνει από απλή ίωση και θα παθαινει κρίση πανικού. Αν δεν είναι πολύ καλά προετοιμασμενοι και στηρίζονται στο θα φοράνε μάσκα, είναι πολύ επικίνδυνοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
συμφωνώ με όλα αυτά.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:13 Επιμένουν να ανοίξουν τα σχολεία με 300 κρούσματα, ενώ με τα μισά είχαν κάνει γενικό λοκνταουν, αρχές φθινοπώρου που θα σκάσουν και οι υπόλοιπες ιώσεις.
Εξακολουθεί να είναι κατάπτυστος ο Χελληγενής με όλα αυτά που λέει ενάντια στις μάσκες.
- nik_killthemall
Άλλο πράγμα το use failure κι άλλο πράγμα το failure σκέτο ! Είτε μιλάμε για προφυλακτικό, είτε για μάσκα είτε για κράνος. Η σωστή χρήση προφυλακτικού, μάσκας, κράνους έχει ποσοστά επιτυχίας κοντά στο 100% ! Στον πραγματικό κόσμο όμως η σωστή χρήση ΔΕΝ είναι 100% !
Ένας που χρησιμοποιεί σωστά το προφυλακτικό προφανώς για κάθε 100 φορές που γαμάει ΔΕΝ θα αφήνει την άλλη έγγυο στις 15 ... Το 85% περιλαμβάνει μέσα και στατιστικά χρήσης από έφηβους π.χ.
Ουσιαστικά το όλο ποιντ είναι πως πιθανότατα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ΔΕΝ θα χρησιμοποιεί σωστά, αλλά επικίνδυνα, την μάσκα. Οκ το ίδιο ποσοστό δεν χρησιμοποιεί σωστά αλλά επικίνδυνα, την ψήφο του, το τιμόνι, το αλκόολ, τον εγκέφαλό του κλπ χαίρω πολύ.
Ένας που χρησιμοποιεί σωστά το προφυλακτικό προφανώς για κάθε 100 φορές που γαμάει ΔΕΝ θα αφήνει την άλλη έγγυο στις 15 ... Το 85% περιλαμβάνει μέσα και στατιστικά χρήσης από έφηβους π.χ.
Ουσιαστικά το όλο ποιντ είναι πως πιθανότατα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ΔΕΝ θα χρησιμοποιεί σωστά, αλλά επικίνδυνα, την μάσκα. Οκ το ίδιο ποσοστό δεν χρησιμοποιεί σωστά αλλά επικίνδυνα, την ψήφο του, το τιμόνι, το αλκόολ, τον εγκέφαλό του κλπ χαίρω πολύ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δεν είμαι κατά στο να φοράνε μάσκα όλοι. Δεν ξέρω πόσο ανθυγιεινό είναι όμως 8 ώρες με μάσκα. Αυτό που πιστεύω ομως είναι ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στη μάσκα για να αντιμετωπίσουν τέτοιο όγκο κρουσμάτων.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14συμφωνώ με όλα αυτά.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:13 Επιμένουν να ανοίξουν τα σχολεία με 300 κρούσματα, ενώ με τα μισά είχαν κάνει γενικό λοκνταουν, αρχές φθινοπώρου που θα σκάσουν και οι υπόλοιπες ιώσεις.
Εξακολουθεί να είναι κατάπτυστος ο Χελληγενής με όλα αυτά που λέει ενάντια στις μάσκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να ρωτήσω κάτι; Ιταλία θα πηγαίνατε για δουλειά αρχές Σεπτέμβρη, ταξίδι 2 ημέρες; 
ναι. Θα έπρεπε να κάνουν μικρότερες τάξεις, να καταργήσουν κάποια δευτερεύοντα μαθήματα και να θεσπίσουν πρωί-απόγευμα. Με έκτακτες προσλήψεις ωρομίσθιων και υποχρεωτικές υπερωρίες για τους δασκάλους, μην ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα το ωράριο είναι 5 ώρες όχι 8.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:17Δεν είμαι κατά στο να φοράνε μάσκα όλοι. Δεν ξέρω πόσο ανθυγιεινό είναι όμως 8 ώρες με μάσκα. Αυτό που πιστεύω ομως είναι ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στη μάσκα για να αντιμετωπίσουν τέτοιο όγκο κρουσμάτων.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14συμφωνώ με όλα αυτά.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:13 Επιμένουν να ανοίξουν τα σχολεία με 300 κρούσματα, ενώ με τα μισά είχαν κάνει γενικό λοκνταουν, αρχές φθινοπώρου που θα σκάσουν και οι υπόλοιπες ιώσεις.
Κατά τη γνώμη μου ο λόγος που δεν το κάνουν δεν είναι το κόστος, σιγά που δε μπορεί το κράτος να πάρει δέκα χιλιάδες ωρομίσθιους ιδιαίτερα όταν τα καθίκια διορίζουν 100 συνοριοφύλακες στην... Κορινθία και τέτοια. Ούτε ειναι η διατάραξη του προγράμματος των εργαζόμενων γονέων, λες και δεν είναι διατάραξη αν κορωνιάσουν όλοι.
Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι ξεκάθαρα οι πιέσεις από τα ιδιωτικά σχολεία (τα μεγάλα ιδιωτικά με την αποφασούλα της Κεραμέως για αύξηση των μαθητών ανά ταξή σε 25 από 22 μειώσανε τον αριθμό των τμημάτων και άρα και του προσωπικού μέχρι και 20%) και από όλο το χάλι της παραπαιδείας και των δραστηριοτήτων.
- NewModelArmy
Πλέον δεν έχει καμία διαφορά η Ιταλία σε σχέση με την Ελλάδα από άποψη κρουσματων.stella έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:24 Να ρωτήσω κάτι; Ιταλία θα πηγαίνατε για δουλειά αρχές Σεπτέμβρη, ταξίδι 2 ημέρες;![]()
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως δεν πρέπει να ανοίξουν καθόλου τα σχολεία. Να δώσουν έμφαση σε σοβαρή τηλεκπαίδευση. Με κανονική εκπαίδευση όμως όχι μαλακίες. Με απουσίες, εργασίες, βαθμούς κτλ. Αλλά είναι αυτά που προανέφερες.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:27ναι. Θα έπρεπε να κάνουν μικρότερες τάξεις, να καταργήσουν κάποια δευτερεύοντα μαθήματα και να θεσπίσουν πρωί-απόγευμα. Με έκτακτες προσλήψεις ωρομίσθιων και υποχρεωτικές υπερωρίες για τους δασκάλους, μην ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα το ωράριο είναι 5 ώρες όχι 8.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:17Δεν είμαι κατά στο να φοράνε μάσκα όλοι. Δεν ξέρω πόσο ανθυγιεινό είναι όμως 8 ώρες με μάσκα. Αυτό που πιστεύω ομως είναι ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στη μάσκα για να αντιμετωπίσουν τέτοιο όγκο κρουσμάτων.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14
συμφωνώ με όλα αυτά.
Κατά τη γνώμη μου ο λόγος που δεν το κάνουν δεν είναι το κόστος, σιγά που δε μπορεί το κράτος να πάρει δέκα χιλιάδες ωρομίσθιους ιδιαίτερα όταν τα καθίκια διορίζουν 100 συνοριοφύλακες στην... Κορινθία και τέτοια. Ούτε ειναι η διατάραξη του προγράμματος των εργαζόμενων γονέων, λες και δεν είναι διατάραξη αν κορωνιάσουν όλοι.
Ο λόγος που δεν το κάνουν είναι ξεκάθαρα οι πιέσεις από τα ιδιωτικά σχολεία (τα μεγάλα ιδιωτικά με την αποφασούλα της Κεραμέως για αύξηση των μαθητών ανά ταξή σε 25 από 22 μειώσανε τον αριθμό των τμημάτων και άρα και του προσωπικού μέχρι και 20%) και από όλο το χάλι της παραπαιδείας και των δραστηριοτήτων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Δε νομίζω οτι πιστεύει κανεις πραγματικά οτι τα σχολειά θα λειτουργήσουν κανονικά. Ο τρόπος που θελουν να δουλέψει ολο αυτο ειναι out of this world οχι μόνο για μεσα στην τάξη αλλα κ εξω απο αυτη, πχ τα παιδια θα παίζουν μπάσκετ με μασκα; η δικιά μου προγνωση είναι πως θα εξαναγκαστουν σε μεικτό συστημα το πολυ απο αρχες ή μεσα Οκτώβρη. Το θεμα ειναι οτι μεχρι τοτε ίσως υπαρξουν ατυχήματαNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:17Δεν είμαι κατά στο να φοράνε μάσκα όλοι. Δεν ξέρω πόσο ανθυγιεινό είναι όμως 8 ώρες με μάσκα. Αυτό που πιστεύω ομως είναι ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στη μάσκα για να αντιμετωπίσουν τέτοιο όγκο κρουσμάτων.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14συμφωνώ με όλα αυτά.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:13 Επιμένουν να ανοίξουν τα σχολεία με 300 κρούσματα, ενώ με τα μισά είχαν κάνει γενικό λοκνταουν, αρχές φθινοπώρου που θα σκάσουν και οι υπόλοιπες ιώσεις.
Προφανώς αυτη η ψευτοκανονικοτητα ειναι απλα για να πληρωθούν τα ιδιωτικα σχολεια, φροντιστήρια κτλ
Μολις τελειώσει αυτό θα δούμε τις πραγματικές πολιτικες.
πραγματι, αλλα εδω που τα λεμε, οσον αφορα στη μασκα, 99% την χρησιμοποιει λαθος. ενω ας πουμε το κρανος η την καποτα οχι και τοσοι.nik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14 Άλλο πράγμα το use failure κι άλλο πράγμα το failure σκέτο ! Είτε μιλάμε για προφυλακτικό, είτε για μάσκα είτε για κράνος. Η σωστή χρήση προφυλακτικού, μάσκας, κράνους έχει ποσοστά επιτυχίας κοντά στο 100% ! Στον πραγματικό κόσμο όμως η σωστή χρήση ΔΕΝ είναι 100% !
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μα βιάζονται κιόλας. Να ανοίξουν στις 7. Μια εβδομάδα μόλις από την τελευταία ας πούμε επιστροφή των αδειούχων. Εν τω μεταξύ υπάρχουν παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες(άσθμα, καρδιολογικά) κτλ. Δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτονται.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:32Δε νομίζω οτι πιστεύει κανεις πραγματικά οτι τα σχολειά θα λειτουργήσουν κανονικά. Ο τρόπος που θελουν να δουλέψει ολο αυτο ειναι out of this world οχι μόνο για μεσα στην τάξη αλλα κ εξω απο αυτη, πχ τα παιδια θα παίζουν μπάσκετ με μασκα; η δικιά μου προγνωση είναι πως θα εξαναγκαστουν σε μεικτό συστημα το πολυ απο αρχες ή μεσα Οκτώβρη. Το θεμα ειναι οτι μεχρι τοτε ίσως υπαρξουν ατυχήματαNaida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:17Δεν είμαι κατά στο να φοράνε μάσκα όλοι. Δεν ξέρω πόσο ανθυγιεινό είναι όμως 8 ώρες με μάσκα. Αυτό που πιστεύω ομως είναι ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στη μάσκα για να αντιμετωπίσουν τέτοιο όγκο κρουσμάτων.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:14
συμφωνώ με όλα αυτά.
Εξακολουθεί να είναι κατάπτυστος ο Χελληγενής με όλα αυτά που λέει ενάντια στις μάσκες.![]()
Προφανώς αυτη η ψευτοκανονικοτητα ειναι απλα για να πληρωθούν τα ιδιωτικα σχολεια, φροντιστήρια κτλ
Μολις τελειώσει αυτό θα δούμε τις πραγματικές πολιτικες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάντως έχει γίνει χαμός, όλοι ψάχνονται για ιδιαίτερα φέτος.
εγώ πιστεύω πως πρέπει να λειτουργήσουν έστω και για δυο ώρες τη μέρα έστω και πρωί απόγευμα. Είναι εντελώς καταστροφή για τα παιδια αυτό που συμβαίνει, ιδιαίτερα για τα πολύ μικρά που πήγαν πέρυσι ή θα πάνε φέτος Α' έως Γ'. Η τηλεκπαίδευση είναι μη ρεαλιστική σε αυτές τις τάξεις, ιδιαίτερα με το μαλάκα τον μιλένιαλ γονιό που δεν έχει πια υπολογιστή αλλά μόνο κινητά και τον μαλάκα τον ΔΥ δάσκαλο που είναι κοπρίτης και άνθρωπος των σπηλαίων.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:31Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως δεν πρέπει να ανοίξουν καθόλου τα σχολεία. Να δώσουν έμφαση σε σοβαρή τηλεκπαίδευση. Με κανονική εκπαίδευση όμως όχι μαλακίες. Με απουσίες, εργασίες, βαθμούς κτλ. Αλλά είναι αυτά που προανέφερες.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:27ναι. Θα έπρεπε να κάνουν μικρότερες τάξεις, να καταργήσουν κάποια δευτερεύοντα μαθήματα και να θεσπίσουν πρωί-απόγευμα. Με έκτακτες προσλήψεις ωρομίσθιων και υποχρεωτικές υπερωρίες για τους δασκάλους, μην ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα το ωράριο είναι 5 ώρες όχι 8.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:17
Δεν είμαι κατά στο να φοράνε μάσκα όλοι. Δεν ξέρω πόσο ανθυγιεινό είναι όμως 8 ώρες με μάσκα. Αυτό που πιστεύω ομως είναι ότι δεν μπορούν να στηριχτούν στη μάσκα για να αντιμετωπίσουν τέτοιο όγκο κρουσμάτων.
Απλώς όπως είπα θεωρώ πως δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Τους ενδιαφέρει ο τζίρος της παραπαιδείας και της ιδιωτικής παιδείας.
Και για 2 ωρες την μέρα πάλι θα υπάρχει μεταδοτικότητα. Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο αλλά και πάλι θα έχει αντίκτυπο σε κρούσματα κτλ.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:45εγώ πιστεύω πως πρέπει να λειτουργήσουν έστω και για δυο ώρες τη μέρα έστω και πρωί απόγευμα. Είναι εντελώς καταστροφή για τα παιδια αυτό που συμβαίνει, ιδιαίτερα για τα πολύ μικρά που πήγαν πέρυσι ή θα πάνε φέτος Α' έως Γ'. Η τηλεκπαίδευση είναι μη ρεαλιστική σε αυτές τις τάξεις, ιδιαίτερα με το μαλάκα τον μιλένιαλ γονιό που δεν έχει πια υπολογιστή αλλά μόνο κινητά.Naida έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:31Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως δεν πρέπει να ανοίξουν καθόλου τα σχολεία. Να δώσουν έμφαση σε σοβαρή τηλεκπαίδευση. Με κανονική εκπαίδευση όμως όχι μαλακίες. Με απουσίες, εργασίες, βαθμούς κτλ. Αλλά είναι αυτά που προανέφερες.foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2020, 17:27
ναι. Θα έπρεπε να κάνουν μικρότερες τάξεις, να καταργήσουν κάποια δευτερεύοντα μαθήματα και να θεσπίσουν πρωί-απόγευμα. Με έκτακτες προσλήψεις ωρομίσθιων και υποχρεωτικές υπερωρίες για τους δασκάλους, μην ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα το ωράριο είναι 5 ώρες όχι 8.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-