Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Αύγ 2020, 09:07
Είδα το waiting for the barbarians. Είχε όλη τη μαγιά να γίνει κάτι ωραίο αλλά ο συναισθηματισμός του μαζί με την καρτουνίστικη ερμηνεία του Ντεπ το χάλασαν.
Πολύ καλό το βρήκα
Από βιβλίο είναι, δε μπορεί να αλλάξει την πλοκή τελείως.... μπορούσε να βάλει περισσότερο πίου πίου και άντερα και λιγότερους γεροντοέρωτες, αλλά μετά θα ήταν σαν χίλιες άλλες ταινίες. Λίγο πιό γρήγορα θα μπορούσε να το πάει πάντως.
Υποθέτω το κακό με την ταινία βρίσκεται στο ότι ο σκηνοθέτης πραγματεύεται το θέμα επιφανειακά. Πιθανότατα επειδή, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες του, δε γνωρίζει το αντικείμενο κι έτσι πέφτει στη λούμπα του μελό και συμπαρασύρει και τον άπαιχτο πρωταγωνιστή του.
Σε κάποια σεμινάρια γραψίματος που πήγα πριν χρόνια ο δάσκαλος δεν κουραζόταν να μας λέει: Γράψτε για αυτό που ξέρετε.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:43
Eίδα το the vanished. Ευχάριστη έκπληξη στην ξηρασία του καλκαιριού που με πολύ λίγα καταφέρνει πολλά. Καταπληκτική Αν Χεις. Δείτε το.
πες μου αν βρήκαν το παιδί και είμαι οκ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Ρε παιδιά πείτε μου, βγήκε καμμιά καλή ταινία φέτος; έστω πέρυσι; πρόπερσι;
Τι εννοώ καλή... δεν εννοώ σώνει και καλά τίποτα τρομερα σινεφίλ ή ψαγμένο ή φοβερές κριτικές, εννοώ απλά μια ταινία που να άρεσε στους περισσότερους, όπως ας πούμε ο τελευταίος των Μοϊκανών, Τιτανικός, Φόρεστ Γκαμπ, στρατιώτης Ράϊαν, λορντ οφ δε ρινγκς, τέτοια πράματα. Μήπως βγήκε και δεν το πήρα χαμπάρι; Έχω πήξει να βλέπω μαλακίες. Μα καλά τι βλέπει ο κόσμος, όλο Μάρβελ και Σταρ Γουόρς #13027341208;
Από πρόσφατες εμπορικές ταινίες το Ad Astra βλέπεται. Once upon a time in Hollywood επίσης καλό.
Parasite που βραβεύτηκε μάλιστα. Το The Irishman δεν είναι άσχημο παρά την έντονη ψευτιά με τα εφέ.
Και το Lighthouse αν δεν σε πειράζουν οι δηθενιές τύπου Midsommar.
Μαρβελοταινίες είναι η απόλυτη παρακμή.
τις είδα όλες αυτές και δε θυμάμαι τίποτα, το οποίο δεν είναι καλό σημάδι LOL
το 1917 είναι αυτή με το τρομερό εύρημα της μίας συνεχόμενης λήψης;
ουάου.
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2020, 15:31
τις είδα όλες αυτές και δε θυμάμαι τίποτα, το οποίο δεν είναι καλό σημάδι LOL
το 1917 είναι αυτή με το τρομερό εύρημα της μίας συνεχόμενης λήψης;
ουάου.
Εσύ πρώτος έβαλες τον πήχυ πολύ χαμηλά με το Forrest Gump (και το Τιτανικό), τι περίμενες?
Το 1917 είναι μία από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων (ασχέτως αν το επίπεδο τελευταία έχει πέσει) η οποία συμβαίνει συμπτωματικά να αρέσει και στους περισσότερους απ'όσους την είδαν.
Εγώ θα ξεχώριζα και την Ευνοούμενη του Λάνθιμου, από τις πολύ πρόσφατες.
Α, και το Τζόκερ φυσικά!
Δεν το λες Μαρβελοταινία.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Αύγ 2020, 18:43
Eίδα το the vanished. Ευχάριστη έκπληξη στην ξηρασία του καλκαιριού που με πολύ λίγα καταφέρνει πολλά. Καταπληκτική Αν Χεις. Δείτε το.
elchav έγραψε: 20 Αύγ 2020, 13:57
Είδα το Bad Boys for Life
Απίστευτα βαρετό.
Το 1ο πολυ καλο , το 2ρο επος , Το τριτο μετριοτητα , salvation καλο - υποτιμημενο , genisys βλεπε salvation , και το τελευταιο κοντραρεται με το 3 για το βραβειο του χειροτερου .