Προσωπικα δεν το βλεπω να γινεται κατι. Απλα εντονη ρητορικη απο πλευρας Τουρκιας.LETO έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:17δεν υπαρχει περιπτωση να περασει ετσι ολο αυτοaxilmar έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:07Δεν προκειται να γινει τιποτα. Απλα συζηταμε εδω να περνα η ωρα.vatraxos έγραψε: 27 Αύγ 2020, 11:16 Συνοψίζοντας μετά από 560 σελίδες, τι λέτε, τελικά είμαστε κοντά σε πόλεμο ή οι εξελίξεις παρά το γεγονός ότι δείχνουν αυξημένη ένταση, τελικά ακριβώς αυτές αποτρέπουν αυτό το ενδεχόμενο;
ή θα παρει η τουρκια ενα μαθημα απο εμας (δεν εξεταζω τις προεκτασεις που θα εχει αυτο, το πιθανοτερο αρνητικες) ή αλλους ή θα γινουμε πουτανακι τους αν τους περασουν εστω τα μισα απο οσα ζητανε, σε βαθος δεκαετιων.
το δεν θα γινει τιποτα και θα περασει οπως το 87 ή το 96 δεν υπαρχει πλεον, ειναι 100% πολεμικη η σταση τους, και μονο για το μισος που ποτισε τους πολιτες της γειτονος ο ερντογαν πρεπει να τιμωρηθει σκληρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ο πόλεμος θα εξυπηρετήσει τη τζοκεροποίηση του πληθυσμού μας. Ολοι οι διεξοδούχοι, τον αποζητούν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Θα την κάνει την προβοκάτσια ο Τούρκος.
Δεν παιζει να κάτσει ήσυχος.
Έτσι λειτουργεί.
Δεν παιζει να κάτσει ήσυχος.
Έτσι λειτουργεί.
- Dwarven Blacksmith
AlienWay έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:26 Ο πόλεμος θα εξυπηρετήσει τη τζοκεροποίηση του πληθυσμού μας. Ολοι οι διεξοδούχοι, τον αποζητούν.
Λήτζιον, σκληρό εθνικιστικό κτήνος.Λεγεών έγραψε: 27 Αύγ 2020, 08:50Περιμένουν επιθετική κίνηση της Τουρκίας πρώτα. Αν γίνει κάτι, τότε το αναγγέλλει αμέσως για κάθε νησί, ανεξάρτητα από την έκβαση της κινήσεως.Υδράργυρος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 08:36Και γιατί δεν το κάνει από τώρα;hades έγραψε: 27 Αύγ 2020, 08:03
για την Κρήτη σε τwitt του το είδα. Για το Αιγαίο το λέω εγώ ως λογικό επόμενο βήμα![]()
Αν η Τουρκία δεν κάνει την κίνηση, θα το ανακοινώνει σταδιακά σε σημεία του Αιγαίου (Κρήτη, Σποράδες και πάει λέγοντας) μέχρι να γίνει τετελεσμένο και η Τουρκία να το δεχτεί.
Ο γκόμενος σου είναι δεμένος χειροπόδαρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Philip Mortimer
Αν ο στόχος κάποιων είναι να γίνει η Ελλάδα Ισραήλ που πέφτουν πύραυλοι σε κατοικημένες περιοχές, ας πάνε να ζήσουν εκεί.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:06Ισραήλ, αν και με τον Λίβανο έχω υπέροχες εμπειρίες, έχω δουλέψει για Λιβανέζο επιχειρηματία, είναι 1 αιώνα πιο μπροστά από τα άλλα Αράβια. Αλλά σαφέστατα Ισραήλ. Δεν έχουμε ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ.Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:04 η ουσια ειναι η απαντηση στο ερωτημα που πρεπει να δωσουμε για το μελλον μας
Ισραηλ η Λιβανος ;
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εννοούν ως προς την νοοτροπία και την ετοιμότητα χαζούλη.Philip Mortimer έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:34Αν ο στόχος κάποιων είναι να γίνει η Ελλάδα Ισραήλ που πέφτουν πύραυλοι σε κατοικημένες περιοχές, ας πάνε να ζήσουν εκεί.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:06Ισραήλ, αν και με τον Λίβανο έχω υπέροχες εμπειρίες, έχω δουλέψει για Λιβανέζο επιχειρηματία, είναι 1 αιώνα πιο μπροστά από τα άλλα Αράβια. Αλλά σαφέστατα Ισραήλ. Δεν έχουμε ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ.Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:04 η ουσια ειναι η απαντηση στο ερωτημα που πρεπει να δωσουμε για το μελλον μας
Ισραηλ η Λιβανος ;
- Philip Mortimer
Αμφίδρομα είναι αυτα.Belisarius έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:37Εννοούν ως προς την νοοτροπία και την ετοιμότητα χαζούλη.Philip Mortimer έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:34Αν ο στόχος κάποιων είναι να γίνει η Ελλάδα Ισραήλ που πέφτουν πύραυλοι σε κατοικημένες περιοχές, ας πάνε να ζήσουν εκεί.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:06 Ισραήλ, αν και με τον Λίβανο έχω υπέροχες εμπειρίες, έχω δουλέψει για Λιβανέζο επιχειρηματία, είναι 1 αιώνα πιο μπροστά από τα άλλα Αράβια. Αλλά σαφέστατα Ισραήλ. Δεν έχουμε ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ.
Εγώ επιλέγω Ευρώπη, πάντως. Όποιος θέλει να πάει Ισραήλ και τον συγκινεί η ιδέα να ζει με τη λογική εμπόλεμης ζώνης, ας πάει
Μερκ, χτύπα ένα φραπόγαλο ρε.Υδράργυρος έγραψε: 27 Αύγ 2020, 09:12 Τα 12 μίλια στο Αιγαίο και οπουδήποτε αλλού δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις δεν προσφέρουν τίποτα τη στιγμή που το Όρουτς ρέις κάνει έρευνες εκεί που τις κάνει. Μόνο ανάταση ηθικού προσφέρει, και αποτελέσματα στην εναγώνια αναζήτηση θετικών ειδήσεων. Δεν πλήττεις την Τουρκία επεκτείνοντας την αιγειαλίτιδα ζώνη στην πλευρά της Ιταλίας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
θα συμφωνουσα μαζι σου αν εμεναν στη ρητορικη και στα αλλα μετωπα τουςaxilmar έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:24Προσωπικα δεν το βλεπω να γινεται κατι. Απλα εντονη ρητορικη απο πλευρας Τουρκιας.LETO έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:17δεν υπαρχει περιπτωση να περασει ετσι ολο αυτο
ή θα παρει η τουρκια ενα μαθημα απο εμας (δεν εξεταζω τις προεκτασεις που θα εχει αυτο, το πιθανοτερο αρνητικες) ή αλλους ή θα γινουμε πουτανακι τους αν τους περασουν εστω τα μισα απο οσα ζητανε, σε βαθος δεκαετιων.
το δεν θα γινει τιποτα και θα περασει οπως το 87 ή το 96 δεν υπαρχει πλεον, ειναι 100% πολεμικη η σταση τους, και μονο για το μισος που ποτισε τους πολιτες της γειτονος ο ερντογαν πρεπει να τιμωρηθει σκληρα
κανουν το αντιθετο σε ιρακ, συρια, λιβυη
το καλο ειναι οτι δεν τιθεται καν συγκριση μας με αυτους
μακαρι βεβαια να εχεις δικιο
- Belisarius
Ωραία, τότε όπως λες στους άλλους, πήγαινε Ευρώπη και άδειασε μας τη γωνία. Εδώ δεν γειτονεύουμε με Λουξεμβούργο και Βέλγιο αλλά με Τουρκία, Αλβανία και Λιβύη. 30 δις για άμυνα δεν μας φτάνουν αν μιλάμε σοβαρά.Philip Mortimer έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:38Αμφίδρομα είναι αυτα.Belisarius έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:37Εννοούν ως προς την νοοτροπία και την ετοιμότητα χαζούλη.Philip Mortimer έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:34
Αν ο στόχος κάποιων είναι να γίνει η Ελλάδα Ισραήλ που πέφτουν πύραυλοι σε κατοικημένες περιοχές, ας πάνε να ζήσουν εκεί.
Εγώ επιλέγω Ευρώπη, πάντως. Όποιος θέλει να πάει Ισραήλ ας πάει
Καταλαβαίνω την επιθυμία σου να είσαι Δανία, αλλά δεν έχεις τους ίδιους γείτονες όπως οι Δανοί.Philip Mortimer έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:34Αν ο στόχος κάποιων είναι να γίνει η Ελλάδα Ισραήλ που πέφτουν πύραυλοι σε κατοικημένες περιοχές, ας πάνε να ζήσουν εκεί.Cavaliere έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:06Ισραήλ, αν και με τον Λίβανο έχω υπέροχες εμπειρίες, έχω δουλέψει για Λιβανέζο επιχειρηματία, είναι 1 αιώνα πιο μπροστά από τα άλλα Αράβια. Αλλά σαφέστατα Ισραήλ. Δεν έχουμε ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ.Αγις έγραψε: 27 Αύγ 2020, 12:04 η ουσια ειναι η απαντηση στο ερωτημα που πρεπει να δωσουμε για το μελλον μας
Ισραηλ η Λιβανος ;
Ordem e Progresso.
- Belisarius
Και αυτή είναι η πολιτική της χώρας πλέον:
https://twitter.com/e_amyna/status/1298 ... 59392?s=20
Στη θεωρία τουλάχιστον τελείωσαν οι ψευδαισθήσεις.
https://twitter.com/e_amyna/status/1298 ... 59392?s=20
Στη θεωρία τουλάχιστον τελείωσαν οι ψευδαισθήσεις.
κακως ασχολειστε με ρισκαδορικες + γουτσου γουτσου νοοτροπιες τυπου μορτιμερ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Αν πάμε για αύξηση εξοπλισμών είμαστε all in, τα έχουμε ποντάρει όλα στο ότι τα κοιτάσματα θα κάνουν απόσβεση. Και αν δεν κάνουν πάμε για ακόμα πιο άσχημες καταστάσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις