Athina__P έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 21:41
Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 21:33
Εμένα πάντως, εαν με ρωτήσει κάποιος που θα έκανα κέφι να βγω έξω, δεν ξέρω τί να του απαντήσω γιατί δεν κάνω κέφι τίποτα από όλα αυτά που έκανα μέχρι πριν κάποιο καιρό.
Δηλαδή, το κέντρο κάποτε, έτσι όπως το περιγράφει η νηματοθέτρια, μου άρεσε πολύ.
Σήμερα, δεν θέλω, νοιώθω κάπως ξέμπαρκη, νοιώθω και το περιβάλλον λίγο γύρω μου σαν βαβέλ (από πολλές απόψεις)
Μόνο για παρατήρηση και αλλαγή εικόνων ίσως να με ξεκούραζε ένας ωραίος καφές σε ένα συμπαθητικό "καφέ" (χωρίς πολύ κόσμο, το "καφέ")
Ε, αυτές τις μέρες είναι λιγότερο Βαβέλ, τόλμησέ το. Στο Γκάζι, έχει ωραίες ταράτσες με μουσική. Περνάς από την πλατεία και ακούς τη μουσική που παίζει ο καθένας και διαλέγεις πού θα πας. Αυτό το είχε εδώ και καιρό, βέβαια, σιγά σιγά καθιερώθηκε.
Η Αθήνα σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς έχει αυτές τις γωνίτσες που μπορείς να χαλαρώσεις, σε πολλά σημεία. Απλά να δεις γνωστούς για καφεδάκι, αυτό το έξω σε ένα ωραίο σημείο, είναι τονωτικό. Έχω την εντύπωση απλά ότι ο φοιτητόκοσμος μετά την εξεταστική έμεινε ακόμα σε μεγάλο ποσοστό στην Αθήνα και κυκλοφορεί έξω και μάλλον θα είναι έτσι για μερικές μέρες ακόμα. Κυρίως τέτοιες ηλικίες βλέπεις, αλλά και κάθε είδους άλλη ηλικία.
Εμένα πάλι οι ηλικίες που έχουμε πιο πολλή συνάφεια, όλο βρίσκουν δικαιολογίες να κλείνονται, δεν έχει λέει τον κατάλληλο καιρό και περνάνε οι μήνες και τα χρόνια! Ε, αυτές τις μέρες τα απογεύματα του καλοκαιριού βγαίνουν και αυτοί! Επιτέλους! Τους βλέπεις και αυτούς σε αρκετά σημαντικό ποσοστό όξω και γενικά το κλίμα είναι ευχάριστο.
Τί να σου πρωτοπώ τώρα
Ας πούμε, αυτό το να δεις ένα γνωστό να πιεις καφεδάκι, μπα, τα λέω από το τηλ με τους γνωστούς και όλο τα ίδια λέμε κι επειδή έχουμε όλοι μας προβληματα, γκρινιάζουμε για τα προβλήματα.
Να δω κάποιον που έχω να δω καιρό και που μαζί του θα θελω να συζητήσω κάτι παραπάνω, αυτό είναι σπάνιο και εκεί λέω ναι.
Για τις μουσικές, αχ βαχ, τι να πω τώρα για αυτό, πάνε και αυτά που ήξερα, ακόμα κι εκεί άλλαξα, είναι ολόκληρη κουβέντα, πολύ ενδιαφέρουσα για εμένα αλλά δεν έχω όρεξη τώρα να την κάνω.
Και γενικά, οι μουσικές της Αθήνας είναι νομίζω όλο σε αυτό το χιπστεράδικο στυλ (ανεξάρτητα από την μουσικη κι όλας κάποιες φορές)
Γενικώς δηλαδη, από ό,τι καταλαβαίνεις, ή έπαθα κλεισούρα λόγω συνθηκών και συνήθισα ή άλλαξα τόσο πολύ σε κάποια πράγματα που με βλέπω να παίρνω τα βουνά και να παριστανω τον Πατουχα