!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:51
Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:47
Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:35 ...
Δεν ζητάς την έγκριση κάποιου για να τον απορρίψεις. Την δική σου έγκριση πρέπει να ζητήσει για να σου δώσει την δυνατότητα να τον απορρίψεις. Εγώ, ας πούμε δεν μπορώ να σε απορρίψω. Μπορώ να σε καταδικάσω, να σου επιτεθώ, να σε απορρίψω αποκλείεται. Δεν με έχεις ρωτήσει, προφανώς διότι δεν δίνεις μία για την άποψή μου. Όταν όμως κανείς δεν δίνει ποτέ σημασία για την άποψη κάποιου, αυτός ο κάποιος αρχίζει κι επιτίθεται νομίζοντας ότι απορρίπτει, σαν γκόμενα που δεν της δίνει κανείς σημασία και πάει στο μπαρ για να φωνάξει στην μούρη των αδιάφορων θαμώνων: "ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΟ".
Θολώνεις την έννοια της απόρριψης η μου φαίνεται? Η έννοια της απόρριψης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο στην Ελληνική γλώσσα και δεν προυποθέτει καμμία επιπλέον συνθήκη. Αν δεν συμφωνώ με αυτά που ισχυρίζεται η κάνει κάποιος τον απορρίπτω. Έτσι απλά, χωρίς τίποτε περισσότερο. Μπορώ επιπλέον να τον επικρίνω, να τον καταγγείλω, να τον καταδικάσω ακόμη και να του επιτεθώ, αν είμαι βίαιος. Αλλά αυτά είναι επιπλέον ενέργειες αφού τον απορρίψω...
Διάβασε το λινκ που παρέθεσες, άντε.
Έγώ το διάβασα το link και το κατάλαβα. Είσαι σίγουρος όμως πως εσύ το κατάλαβες?

Ο παρακάτω τύπος είναι μια ακραία μορφή των παρδαλοτήτων που υποστηρίζεις και μας ζητάς να αποδεχθούμε:

Diversity.jpg

Μια τέτοια παρδαλότητα δεν μπορεί να απαιτεί να την αποδεχθούμε! Θα την απορρίψουμε! Αν τώρα υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που αποδέχονται τέτοιες ακρότητες το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς...

Η μόνη "απαίτηση" σε όλα αυτά αφορά την συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι οφείλουν να έχουν μια ήρεμη συμπεριφορά ανεξάρτητα από την παλαβομάρα αυτού που βρίσκεται απέναντί τους. Αλλά μέχρι εκεί: η παλαβομάρα δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Εμετικά τοξικοί αρρενωποί αστυνομικοί παραβιασαν με τη συμπεριφορά τους το σώμα και τη ταυτότητα του Ηλία Γ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Άμα σας την φορέσει καμιά παρδαλότητα θα τραγουδάτε τη μελωδία της ευτυχίας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 15:41 Άμα σας την φορέσει καμιά παρδαλότητα θα τραγουδάτε τη μελωδία της ευτυχίας.
Γιατί να συζητάμε για πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν?
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2020, 15:41 Άμα σας την φορέσει καμιά παρδαλότητα θα τραγουδάτε τη μελωδία της ευτυχίας.
οι ποδηλατότητες είναι οπισθογεμείς
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

To δικό μου ερώτημα είναι άλλο.

Αν κυκλοφορούσε μια γυναίκα έτσι

Εικόνα

θεωρείτε ότι οι αντιδράσεις των ευαίσθητων για την παραβίαση/υποτίμηση/καταρράκωση της ταυτότητας της θα ήταν οι ίδιες;

Θεωρείτε ότι θα γινόταν χαλαρά αποδεκτή σε οποιοδήποτε προοδευτικό χώρο, χωρίς να υπάρξει λεκτική ή υπονοούμενη υποτίμηση ή απόρριψη;

Ή ότι το ζητούμενο είναι απλώς η ασυλία σε ό,τι αφορά την ελευθερία έκφρασης των λοατκι;

Προσωπικώς έχω την εντύπωση, ότι ειδικώς στον συγκεκριμένο χώρο, οι προδιαγραφές της εμφάνισης παίζουν πολύ πιο ρυθμιστικό ρόλο. Και η "πατριαρχία" στους ρόλους, είναι συνήθως πολύ πιο διακριτή απ' ό,τι στους στρέιτ. Αλλά αυτή είναι ακόμη μία από τις μικρές, γλυκές και τρυφερές ιδιαιτερότητες που πρέπει να αποδεχθούμε σιωπηλά, μην τυχόν και στάξει η ουρά των ευαισθητοποιημένων γαϊδάρων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Ρε σεις, μπορειτε να απορριπτετε οσο θελετε την/τον παραπανω στην φωτογραφια, αλλα η κριτικη σας δεν μπορει να ειναι δημοσια παρα μονο ιδωτικη. Καταλαβατε;

Στην δημοσια σφαιρα πρεπει να υπαρχει σεβασμος των συνανθρωπων μας.
Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 16:11 To δικό μου ερώτημα είναι άλλο.

Αν κυκλοφορούσε μια γυναίκα έτσι

Εικόνα

θεωρείτε ότι οι αντιδράσεις των ευαίσθητων για την παραβίαση/υποτίμηση/καταρράκωση της ταυτότητας της θα ήταν οι ίδιες;

Θεωρείτε ότι θα γινόταν χαλαρά αποδεκτή σε οποιοδήποτε προοδευτικό χώρο, χωρίς να υπάρξει λεκτική ή υπονοούμενη υποτίμηση ή απόρριψη;

Ή ότι το ζητούμενο είναι απλώς η ασυλία σε ό,τι αφορά την ελευθερία έκφρασης των λοατκι;

Προσωπικώς έχω την εντύπωση, ότι ειδικώς στον συγκεκριμένο χώρο, οι προδιαγραφές της εμφάνισης παίζουν πολύ πιο ρυθμιστικό ρόλο. Και η "πατριαρχία" στους ρόλους, είναι συνήθως πολύ πιο διακριτή απ' ό,τι στους στρέιτ. Αλλά αυτή είναι ακόμη μία από τις μικρές, γλυκές και τρυφερές ιδιαιτερότητες που πρέπει να αποδεχθούμε σιωπηλά, μην τυχόν και στάξει η ουρά των ευαισθητοποιημένων γαϊδάρων.
Οι λοατκι θα ήταν οι πρώτοι που θα κατηγορούσαν μια τέτοια κοπέλα για "τοξική θηλυκότητα" ή τίποτα παρόμοια κουλά.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 15:32
Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:51
Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:47

Θολώνεις την έννοια της απόρριψης η μου φαίνεται? Η έννοια της απόρριψης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο στην Ελληνική γλώσσα και δεν προυποθέτει καμμία επιπλέον συνθήκη. Αν δεν συμφωνώ με αυτά που ισχυρίζεται η κάνει κάποιος τον απορρίπτω. Έτσι απλά, χωρίς τίποτε περισσότερο. Μπορώ επιπλέον να τον επικρίνω, να τον καταγγείλω, να τον καταδικάσω ακόμη και να του επιτεθώ, αν είμαι βίαιος. Αλλά αυτά είναι επιπλέον ενέργειες αφού τον απορρίψω...
Διάβασε το λινκ που παρέθεσες, άντε.
Έγώ το διάβασα το link και το κατάλαβα. Είσαι σίγουρος όμως πως εσύ το κατάλαβες?

Ο παρακάτω τύπος είναι μια ακραία μορφή των παρδαλοτήτων που υποστηρίζεις και μας ζητάς να αποδεχθούμε:

Diversity.jpg

Μια τέτοια παρδαλότητα δεν μπορεί να απαιτεί να την αποδεχθούμε! Θα την απορρίψουμε! Αν τώρα υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που αποδέχονται τέτοιες ακρότητες το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς...

Η μόνη "απαίτηση" σε όλα αυτά αφορά την συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι οφείλουν να έχουν μια ήρεμη συμπεριφορά ανεξάρτητα από την παλαβομάρα αυτού που βρίσκεται απέναντί τους. Αλλά μέχρι εκεί: η παλαβομάρα δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα.
Συγνώμη, αλλά τη φωτογραφία του ντυμένου πούστη παραπάνω που τη βρήκες; Έχεις κανένα αρχείο με ντυμένους πούστηδες ή ψάχνεις για πούστηδες στο διαδίκτυο; Οτιδήποτε από τα δύο και αν ισχύει κάποιος στρέιτ δεν το βρίσκει φυσιολογικό για κάποιον που δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο μεριές.

Γεμίσαμε ομοφυλόφιλους εδώ μέσα που το παίζουν αντρούκλες. Άρρωστες καταστάσεις...
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 09:33
Πως ακριβώς φαντάζεσαι το μπούλινγκ από λοατκι πριν ονομαστούν έτσι;

Ειλικρινά τώρα, θεωρείς ότι είμαι από τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα αν δουν κάποιο τύπο με στρασάκια, ότι θα θεωρήσω κάτι τέτοιο διασάλευση της δημόσιας τάξης ή ότι γενικότερα μου πέφτει λόγος για το πως τη βρίσκει ο καθένας; :lol:

Για να το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, αυτό που έχω βαρεθεί είναι να προβάλλεται ως εξόχως σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα η αντιμετώπιση που έχει από τους καράμπαμπες ασφαλίτες και νοικοκυρέους (το πρόσθεσα κι αυτό γιατί σου ξέφυγε :) )η έκφραση της ιδιαιτερότητας της ιδιαιτερότητας της κάθε λοατκι προσθήκης.

Ας φοράει ό,τι θέλει, ας φέρεται όπως θέλει αρκεί να αντιληφθεί ότι καραμπαμπισμός υπήρχε και πριν την ανακάλύψη της νέας ταυτότητας του και ότι από το κοινωνικό σύνολο θα αντιμετωπίζεται όπως και οι προηγούμενοι.

Με λίγα λόγια αγαπητέ, δεν προτίθεμαι να βάλω στην πρώτη λίστα των κοινωνικών προβλημάτων τα στρασάκια. Απλώς γιατί και αυτά, μια απελπισμένη μίμηση καραμπαμπισμού είναι.

μα ειναι δυνατον βρε γαλη να φανταστω οτι εισαι τετοιος ανθρωπος κι οτι εχεις προβλημα με τυπους που φορανε στρας;

αλιμονο! ειναι ολοφανερο οτι εχεις βαρεθει να βλεπεις παρομοιες ειδησεις σα κι αυτη η οποια δεν αναπαραχθηκε σε κανενα μεσο αλλα μπηκε σε ενα ποστ εδω αναμεσα σε 100αδες αλλα που μπαινουν καθε μερα κι εσυ απο τη βαρεμαρα σου ειπες να γραψεις και καμια 40αρια ποστ (μετρημενα so far) επι του θεματος οχι τιποταλλο δηλαδη αλλα επειδη οπως λες σεχουν κουρασει κι εχεις βαρεθει τετοιες ειδησεις..

αλλωστε 10 χρονια πριν στο ακουσμα μιας τετοιας ειδησης ειναι βεβαιο οτι θα το περναγες στο ντουκου..!

γιαυτο κι εγω επιμενω να λεω οτι πρεπει να εχεις φαει πολυ μπουλινγκ απο τυπους με στρας (πριν ονομαστουν λοατκι) γιατι δε μπορω να διανοηθω οτι εισαι φασιστρια..
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ας μου εξηγήσει οποίος μπορεί, τι είναι η τοξική αρρενωπότητα. Κάπου είχα διαβάσει πως όλοι εκείνοι που πλάθουν λέξεις και έννοιες είναι βλαμμένοι στάνταρ και κάτι μου λέει πως είναι αλήθεια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

omg kai 3 lol έγραψε: 26 Αύγ 2020, 17:19 γιαυτο κι εγω επιμενω να λεω οτι πρεπει να εχεις φαει πολυ μπουλινγκ απο τυπους με στρας (πριν ονομαστουν λοατκι) γιατι δε μπορω να διανοηθω οτι εισαι φασιστρια..
To εμετικά τοξική φασίστρια, μου αρέσει περισσότερο. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Αύγ 2020, 18:50
omg kai 3 lol έγραψε: 26 Αύγ 2020, 17:19 γιαυτο κι εγω επιμενω να λεω οτι πρεπει να εχεις φαει πολυ μπουλινγκ απο τυπους με στρας (πριν ονομαστουν λοατκι) γιατι δε μπορω να διανοηθω οτι εισαι φασιστρια..
To εμετικά τοξική φασίστρια, μου αρέσει περισσότερο. :P

το τοξικη παραπεμπει σε ταξικη, και δε νομιζω να πολυταιριαζει σε ενα ελευθερο παιδι του καμπου..
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 16:07
Γιατί να συζητάμε για πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν?
Δεν ισχύει πάντα αυτό που λέμε "Ποιος σε γαμάει ρε;" Μερικές φορές βρίσκεται κανένας σύντροφος που σας συμπονά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

georgebi έγραψε: 24 Αύγ 2020, 11:19 Συνέλαβαν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο στα Εξάρχεια επειδή απάντησε σε ομοφοβικά σχόλια
https://www.efsyn.gr/node/256751
Ακτιβιστή του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος συνέλαβαν χθες στα Εξάρχεια άνδρες της αστυνομίας για απειλή και εξύβριση, γιατί τους απάντησε σε ομοφοβικά σχόλια που έκαναν την ώρα που περπατούσε.

Ο Ηλίας Γ. αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Φίλοι και σύντροφοί του καλούν ατομικότητες και συλλογικότητες του φεμινιστικού, ΛΟΑΤΚΙ+ και αντιφασιστικού κινήματος σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, στις 12:00, στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 16) με αίτημα την άμεση αθώωσή του.

Όλο το κάλεσμα έχει ως εξής:
Ο Ηλίας δεν είναι ένοχος, ο Ηλίας δεν είναι μόνος

Την Κυριακή το απόγευμα 23 Αυγούστου, ο φίλος μας και ακτιβιστής του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος Ηλίας Γ. δέχτηκε λεκτική ομοφοβική επίθεση από αστυνομικούς, καθώς περπατούσε στα Εξάρχεια. Διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν είχαν κανένα δικαίωμα να τον προσβάλλουν για τη σεξουαλικότητα και την έκφραση φύλου του και εντελώς ανενδοίαστα, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, τον συνέλαβαν.

Τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου του απέδωσαν κατηγορίες για απειλή και εξύβριση. Πρόκειται για χυδαία ψεύδη και στημένο κατηγορητήριο που μόνο στόχο έχει να ταλαιπωρήσει έναν άνθρωπο και να τον τιμωρήσει, επειδή δε σιώπησε. Ο Ηλίας δεν είναι ένοχος.

Ένοχοι είναι οι αστυνομικοί που ενσαρκώνουν σε εμετικό βαθμό το πρότυπο της τοξικής αρρενωπότητας, προσβάλλοντας, εκφοβίζοντας και παραβιάζοντας με τη συμπεριφορά τους τα σώματα μας και τις ταυτότητες μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκες, θηλυκότητες και ΛΟΑΤΚΙ+ υποκείμενα υφίστανται σεξιστικά, ομοφοβικά και τρανσφοβικά σχόλια από τους ένστολους μπράβους του Χρυσοχοίδη.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στους δρόμους της πόλης και ειδικά στα Εξάρχεια που έχουν μετατραπεί σε στρατιωτικοποιημένη ζώνη, οι ζωές μας δεν είναι ασφαλείς. Κινδυνεύουν διαρκώς από την αστυνομική αυθαιρεσία. Την έχουμε βιώσει αλλά δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε την αστυνομική δυστοπία και να παραμερίσουμε την επιθυμία μας να κυκλοφορούμε ελεύθερες, χωρίς να μας παρενοχλούν και χωρίς να μας εκδικούνται γι’ αυτό που είμαστε.

Ο Ηλίας δεν είναι μόνος. Καμία/ κανένα δεν είναι μόνη/ο
Καλούμε ατομικότητες και συλλογικότητες του φεμινιστικού, ΛΟΑΤΚΙ+ και αντιφασιστικού κινήματος σε συγκέντρωση συμπαράστασης στο φίλο μας, αύριο, Δευτέρα 24 Αυγούστου, στις 12:00 στο κτίριο 16 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Απαιτούμε την άμεση αθώωση του Ηλία.
Κάτω τα χέρια από τα σώματα και τις ζωές μας.
Φιλες, φίλοι, συντρόφια

είναι αυτό που λεμε

ηγουν μπετον αρμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Ομελέτιος Δανιμαρκίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ομελέτιος Δανιμαρκίας »

Ομοφοβική επίθεση κι υπερβολές. Ειδικό σώμα fashion police είναι τα παιδιά και κάναν τη δουλειά τους.
...
Εκτός αν δεν είναι, και δεν είναι αυτή η δουλειά τους.
Though this be madness, yet there is method in 't
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”