Έγώ το διάβασα το link και το κατάλαβα. Είσαι σίγουρος όμως πως εσύ το κατάλαβες?Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:51Διάβασε το λινκ που παρέθεσες, άντε.Hector Buas έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:47Θολώνεις την έννοια της απόρριψης η μου φαίνεται? Η έννοια της απόρριψης έχει συγκεκριμένο περιεχόμενο στην Ελληνική γλώσσα και δεν προυποθέτει καμμία επιπλέον συνθήκη. Αν δεν συμφωνώ με αυτά που ισχυρίζεται η κάνει κάποιος τον απορρίπτω. Έτσι απλά, χωρίς τίποτε περισσότερο. Μπορώ επιπλέον να τον επικρίνω, να τον καταγγείλω, να τον καταδικάσω ακόμη και να του επιτεθώ, αν είμαι βίαιος. Αλλά αυτά είναι επιπλέον ενέργειες αφού τον απορρίψω...Βλήμα έγραψε: 26 Αύγ 2020, 13:35 ...
Δεν ζητάς την έγκριση κάποιου για να τον απορρίψεις. Την δική σου έγκριση πρέπει να ζητήσει για να σου δώσει την δυνατότητα να τον απορρίψεις. Εγώ, ας πούμε δεν μπορώ να σε απορρίψω. Μπορώ να σε καταδικάσω, να σου επιτεθώ, να σε απορρίψω αποκλείεται. Δεν με έχεις ρωτήσει, προφανώς διότι δεν δίνεις μία για την άποψή μου. Όταν όμως κανείς δεν δίνει ποτέ σημασία για την άποψη κάποιου, αυτός ο κάποιος αρχίζει κι επιτίθεται νομίζοντας ότι απορρίπτει, σαν γκόμενα που δεν της δίνει κανείς σημασία και πάει στο μπαρ για να φωνάξει στην μούρη των αδιάφορων θαμώνων: "ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΟ".
Ο παρακάτω τύπος είναι μια ακραία μορφή των παρδαλοτήτων που υποστηρίζεις και μας ζητάς να αποδεχθούμε:
Μια τέτοια παρδαλότητα δεν μπορεί να απαιτεί να την αποδεχθούμε! Θα την απορρίψουμε! Αν τώρα υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που αποδέχονται τέτοιες ακρότητες το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς...
Η μόνη "απαίτηση" σε όλα αυτά αφορά την συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι οφείλουν να έχουν μια ήρεμη συμπεριφορά ανεξάρτητα από την παλαβομάρα αυτού που βρίσκεται απέναντί τους. Αλλά μέχρι εκεί: η παλαβομάρα δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα.