Γερόντισσα είμαι, με γρίφους θα μιλάω.
Τι άλλο;
Γερόντισσα είμαι, με γρίφους θα μιλάω.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά-πολλά όταν εργάζεσαι σε χαμηλών απαιτήσεων επαγγέλμάτα, όπως είναι τα περισσότερα από αυτά που συζητάμε εδώ.Yannis έγραψε: 25 Αύγ 2020, 08:43 ...
Το τι θα δεχοσουν \ δεχοταν καποιος και τι δρομο θα τραβαγες ειναι μεγαλη και αλλη κουβεντα..οι 9στους 10 λαντζιερηδες ειναι πακισταν.....φυσικα θα τραβαγες ως νεοελληνας αλλον δρομο
..εγω εξεταζω τι γινεται σε αυτο το συστημα σαν συστημα
Πες μου την οικονομικη, την κοινωνικη, την κληρονομικη,αν εχεις νοικι οικογενεια παιδια και τελος την σωματικη κατασταση σου κ θα σου πω τι θα δεχοσουν και τι οχι
...
"6 μαγαζιά σε 5 χρόνια"? Μήπως ήλθε τελικά η ώρα να σκεφτείς να κάνεις κάτι άλλο? Δεν σε "πάει" αυτό που κάνεις...Yannis έγραψε: 25 Αύγ 2020, 08:43 ...
ασφαλεια τα 6 μαγαζια σε 5 χρονια; και αλλα τοσα με συζητησεις που ολο και ρωταω;
Αυτη τη στιγμη μου χρωσταει Μηνιατικο ιουλιου...μαυρη ε4γασια λογω κορωνοιου θα με παει σεπτεμβρη(εχουμε κλεισει για 15γουστο και εργασιες για διαμορφωση χωρου το χειμωνα με κορωνοιο)... Ειναι ο δευτερος εργοδοτης απ τους 6 που μου χρωσταει λεφτα 15γουστο ....και μου υποσχεται να τα δωσει απο σεπτεμβρη...διακοπες δεν πηγα...
Μαντεψε θα φυγω κι απο κει.....αλλα το θεμα ειναι οτι οι συνθηκες στην πλειοψηφια ειναι ομοιες...
Να είναι σε επίπεδο που μπορεί να ζήσει αυτος και η οικογενεια του το 2020;Hector Buas έγραψε: 25 Αύγ 2020, 16:27 Π.χ. ένας εποχιακός εργαζόμενος που φορτώνει/ξεφορτώνει βαλίτσες από ένα αεροπλάνο κατα την διάρκεια της τουριστικής περιόδου δεν μπορεί να έχει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις, παρ' όλο που όντως κάνει μία ιδιαίτερα βαριά δουλειά.
Ούτε μία στο εκατομμύριο, όπως έχουν γίνει τα πράγματα. Όπως έγραψε και ο φίλος σου ο Γιάννης στα προηγούμενα:Fluffy έγραψε: 26 Αύγ 2020, 06:37Να είναι σε επίπεδο που μπορεί να ζήσει αυτος και η οικογενεια του το 2020;Hector Buas έγραψε: 25 Αύγ 2020, 16:27 Π.χ. ένας εποχιακός εργαζόμενος που φορτώνει/ξεφορτώνει βαλίτσες από ένα αεροπλάνο κατα την διάρκεια της τουριστικής περιόδου δεν μπορεί να έχει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις, παρ' όλο που όντως κάνει μία ιδιαίτερα βαριά δουλειά.
Η χαμηλή εξειδίκευση έχει φέρει στον χώρο του τουρισμού πάρα πολλούς αλλοδαπούς που ανταγωνίζονται στις συγκεκριμένες εργασίες τους "οικογενειάρχες" του ίδιου χώρου. Επομένως οι αμοιβές στον χώρο θα μείνουν χαμηλά η θα πέσουν ακόμη περισσότερο. Είναι μία από τις παρενέργειες της λαθρομετανάστευσης την οποία και σύ ο ίδιος υποστήριξες...Yannis έγραψε: 25 Αύγ 2020, 08:43 ...
Το τι θα δεχοσουν \ δεχοταν καποιος και τι δρομο θα τραβαγες ειναι μεγαλη και αλλη κουβεντα..οι 9στους 10 λαντζιερηδες ειναι πακισταν.....φυσικα θα τραβαγες ως νεοελληνας αλλον δρομο
...
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος...
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του
τουρισμο θέλαμε, για τον λαόhellegennes έγραψε: 26 Αύγ 2020, 23:41 Λυπάμαι, αλλά θα μείνουν χωρίς λεφτά γιατί δεν θέλατε τουρισμό.