hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:00Περίεργος ιός. Όταν κάτσεις κάτω κλείνει ο διακόπτης μετάδοσης. Ξανανοίγει, δε, αν περάσουν 12 τα μεσάνυχτα. Ο ιός της Σταχτοπούτας.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:51 Στην Βενετία πάντως ένα σωρό κόσμος έχει πάει και κυκλοφορεί με μάσκα στους δρόμους και την βγάζει όταν κάτσει κάπου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Planis
Re: Ο πρώτος νεκρός
Αν επιτρέπεται τι ηλικία;jason έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:01 Κάτι που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δεν το περνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου
Φιλαράκι μου κάθε μέρα γυμναστήριο είναι 3 μήνες στο κρεβάτι
Δεν έχει πια κορωνοιο, έκανε όλα τα τεστ
Είναι σαν να βλέπεις τον παππού σου, 15 κιλά κάτω, μου ψιθυρίζει για να μιλήσει και περπατάει με το ζόρι
Φυσικά δεν μπορεί να μετακινηθεί, ενθουσιάστηκε τις προαλλες που μπόρεσε να χασμουρηθει μετά 3 μήνες γιατί σημαίνει ότι ο οργανισμός δίνει σήμα ότι δεν μπορεί
-
μαρια αντουανετταd
δε ξέρω σε ποιόν άλλο γιατρό αναφέρεσαι που έχει περάσει νύχτα την ιολογία...αλλά στις ιατρικές σχολές το μάθημα λέγεται μικροβιολογία..είμαι σίγουρη ότι δε ξέρεις καν ότι ο ιός είναι μικρόβιο...επίσης αυτό ο γιατρός και όποιος γιατρός που εσύ υποτιμάς από μια οθόνη υπολογιστή τουλάχιστον έχει κανει μια εφημερία σε νοσοκομείο στη ζωή του,έχει ξενυχτήσει περιμένωντας το εκαβ να φέρει περιστατικά..έχει πιάσει έναν ασθενή,τον έχει ακροαστει,έχει δει τα κοπρανά τυ τους εμετούς του..εσύ ρε φίλαρακι τι έχεις κάνει από όλα αυτά και ποιός είσαι που θα τον κρίνεις;..ασχολείσου με το αντικείμενο σου και τήρησε τα μέτρα των ειδικών όσο μπορείς!φιλικά!καληνύχταOANNHSEA έγραψε: 24 Αύγ 2020, 18:52Πρώτον, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να καταλαβαίνει τι έγραψες στην αρχική απάντηση...μαρια αντουανετταd έγραψε: 24 Αύγ 2020, 18:06νομίζεις τώρα ότι εγινες πνευματώδης και είπες ατάκα;στην ανωτάτη ιατρική...μη γίνεστε ρεζίλι...γράφει ο καθένας 'οτι θέλει εδώ μέσα και μεχρι χτες ούτε η γρίπη δεν ήξερε τι είναι
Δεύτερον, ελπίζω να μην έχεις περάσει και εσύ το μάθημα της ιολογίας νύχτα όπως ο άλλος ιατρός που έχουμε εδώ μέσα...
.
38, κάθε χρόνο εξετάσεις κομάντοST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:04Αν επιτρέπεται τι ηλικία;jason έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:01 Κάτι που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δεν το περνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου
Είναι σαν να βλέπεις τον παππού σου, 15 κιλά κάτω, μου ψιθυρίζει για να μιλήσει και περπατάει με το ζόρι
Φυσικά δεν μπορεί να μετακινηθεί, ενθουσιάστηκε τις προαλλες που μπόρεσε να χασμουρηθει μετά 3 μήνες γιατί σημαίνει ότι ο οργανισμός δίνει σήμα ότι δεν μπορεί
- Otto Weininger
jason έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:01 Κάτι που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δεν το περνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου
+1
Γνωστός μας στην Ιταλία, 42 ετών, μη καπνιστής και με γυμνασμένο σώμα (Ιταλός αιώνιος κλαρινογαμπρος) που το τσίμπησε στην πρώτη φάση, έχουν περάσει 3 μήνες που έχει ληξει η ιστορία και ακόμα φουσκώνει όταν περπάτησει ένα πεζοδρόμιο από άκρη σε άκρη.
Συν κάτι φυσιοθεραπείες που έκανε μέχρι και πρόσφατα μετα απο ενα μήνα ανάσκελα στο νοσοκομείο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ειναι κουμαριτζης ο ιος παντωςhellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:00Περίεργος ιός. Όταν κάτσεις κάτω κλείνει ο διακόπτης μετάδοσης. Ξανανοίγει, δε, αν περάσουν 12 τα μεσάνυχτα. Ο ιός της Σταχτοπούτας.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2020, 20:51 Στην Βενετία πάντως ένα σωρό κόσμος έχει πάει και κυκλοφορεί με μάσκα στους δρόμους και την βγάζει όταν κάτσει κάπου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 25 Αύγ 2020, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτοι με τα γυμναστήρια και τις πρωτεΐνες ανηκουν στις ευάλωτες ομαδες.jason έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:0738, κάθε χρόνο εξετάσεις κομάντοST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:04Αν επιτρέπεται τι ηλικία;jason έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:01 Κάτι που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος είναι ότι δεν το περνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου
Ούτε γιαούρτι έτρωγε, ο κλασσικός στεγνός τύπος με κοιλιακούς που γράφτηκε για να πηδήξει
Διαλύθηκε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason την 25 Αύγ 2020, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Το έχω απαντήσει αυτό. Οι επιδημιολόγοι είναι κάθε χρόνο εξαιρετικά ανήσυχοι, απλά δεν τους βλέπεις στα κανάλια. Ε, τώρα έχουν airtime και είναι εξαιρετικά ανήσυχοι live. Είναι το ίδιο με το «σήμερα γίνονται περισσότερα εγκλήματα από ό,τι πριν 30 χρόνια». Όχι, δεν γίνονται, απλά τώρα τα ακούς όλα ad infinitum.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:56 Ωστόσο αυτό δεν είναι απάντηση στην ερώτησή μου. Οι επιδημιολόγοι έχουν υπόψη τους αυτά τα στοιχεία που δίνεις εδώ. Και είναι εξαιρετικά ανήσυχοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α να γεια σου!enaon έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:46εγω πάντως λέω οτι είναι ανεδαφικό να βάλεις μάσκα σε παιδιά δημοτικού αν ο σκοπός είναι να σταματήσεις την διασπορά και όχι να φερθείς στους μεγάλους σαν να είναι παιδιά για να νιώσουν ασφάλεια.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 23:35 Έχω την εντύπωση ότι η (μη) μάσκα έχει γίνει κάτι σαν το σύμβολο της αντίστασης. Δεν νομίζω ότι έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιους διχασμούς τώρα.
όπως λεμε τόσο καιρό, η μάσκα βοηθάει πέρα των άλλων να θυμόμαστε όλοι ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα, να έχουμε εγρήγορση. Οπότε όχι μάσκα στα παιδιά, για να θυμόμαστε όλοι οτι θα μας κολλήσουν αν δεν προσέχουμε.
Είχα γράψει και παλιότερα ότι εκτός της καραμέλας της "ατομικής ευθύνης" υπάρχουν και κανα δυο άλλα είδη "ευθυνών" που κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει.
Ένα από αυτά απευθύνεται στους παρεπιδημούντες μπαρουφολόγους που πρότειναν κλείσιμο σχολείων. Αν δεν αποτελεί ευθύνη όλων μας, η πάση θυσία, συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τις νεότερες γενιές ενός λαού, τότε τι ακριβώς έννοια δίνουμε στη λέξη;
Μη δείχνετε τα πιτσιρίκια. Μαζευτείτε, προστατευτείτε, κάντε ΕΣΕΙΣ ό,τι είναι δυνατόν, για να μπορούν να συνεχίσουν την όποια εκπαίδευσή τους.
Την πολιτική ευθύνη, το άλλο είδος, τη χρεώνουμε (γιατί σπανίως την αναλαμβάνει) σ' εκείνον που βάζει την τελική υπογραφή για το ο,τιδήποτε. Πέρα, λοιπόν, από τους συνήθεις πολιτικούς υπόπτους, μας προέκυψε και μια επιτροπή ειδικών (λέει). Γνωρίζουμε σύνθεση; Γνωρίζουμε τα της λειτουργίας της; Κάποιος εδώ έγραψε πριν πως "δεν μπορεί, έχουν κι αυτοί μικρά παιδιά". Με την ίδια "βεβαιότητα" εγώ θα γράψω ότι μερικοί εξ αυτών είναι γνωστοί "ψωμόλυσσες" που θεώρησαν την (τηλε)προβολή των ημερών ευκαιρία ζωής.
Για πείτε μου, λοιπόν, έχουμε ή δεν έχουμε το δικαίωμα ως πολίτες να γνωρίζουμε ποιος και πότε εισηγείται το ο,τιδήποτε σ' αυτήν την επιτροπή; Ειδάλλως, εγω θα ισχυριστώ ότι οι "ειδικοί" λένε: "Καλό θα ήταν να παρθούν αυτά τα 5 μέτρα..."
Ο πολιτικός τους συνομιλητής θα ανεβάσει: "Και δεν τα κάνουμε 10; Έτσι κι αλλιώς για κακό δεν είναι..."
Ο ψοφοδεής σωτηράκης μπορεί να πει: "Δεν είναι κακή ιδέα κύριε υπουργέ μου. Και 15 να τα κάνουμε δεν θα μας πει κανείς τίποτα..."
Έχουμε ή δεν έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε ΠΟΙΟΣ έβαλε σε αυτήν την επιτροπή τις λέξεις "Νηπιαγωγείο" και "Μάσκες" στην ίδια πρόταση;
Σίγουρα έχει ονοματεπώνυμο. Ευθύνη δεν έχει;
Στο κάτω κάτω θα ήμουν ευτυχής να το γνωρίζω, καθώς δεν πιστεύω ότι θα ξανάχω ευκαιρία στη ζωή μου να δω από τόσο κοντά εξωγήινο.
Μία γενική ερώτηση:
Γίνεται γάμο και μετά δεξίωση αγαπητού σας προσώπου. Θα είχατε παρουσία με μάσκα και αποστάσεις ή με πιο μικρή προσοχή;
Γίνεται γάμο και μετά δεξίωση αγαπητού σας προσώπου. Θα είχατε παρουσία με μάσκα και αποστάσεις ή με πιο μικρή προσοχή;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
πές τα βρε εσθήρ γιατί έχουν ξεσαλώσει εδώ μέσα.μαρια αντουανετταd έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:05 δε ξέρω σε ποιόν άλλο γιατρό αναφέρεσαι που έχει περάσει νύχτα την ιολογία...αλλά στις ιατρικές σχολές το μάθημα λέγεται μικροβιολογία..είμαι σίγουρη ότι δε ξέρεις καν ότι ο ιός είναι μικρόβιο...επίσης αυτό ο γιατρός και όποιος γιατρός που εσύ υποτιμάς από μια οθόνη υπολογιστή τουλάχιστον έχει κανει μια εφημερία σε νοσοκομείο στη ζωή του,έχει ξενυχτήσει περιμένωντας το εκαβ να φέρει περιστατικά..έχει πιάσει έναν ασθενή,τον έχει ακροαστει,έχει δει τα κοπρανά τυ τους εμετούς του..εσύ ρε φίλαρακι τι έχεις κάνει από όλα αυτά και ποιός είσαι που θα τον κρίνεις;..ασχολείσου με το αντικείμενο σου και τήρησε τα μέτρα των ειδικών όσο μπορείς!φιλικά!καληνύχτα
Πραγματικό σημερινό με την εργαζόμενη του δίπλα γραφείου
- (εγώ): Μάσκα δεν έχεις;
- Χρειάζεται;
- Που ξέρεις που ήμουν και αν δεν μεταφέρω κάτι;
- Ε καλά τώρα, δεν είναι εύκολο με την μάσκα συνέχεια (σσ την εμποδίζει να γράφει στο fb)
- Χέρια έπλυνες όταν μπήκες;
- Προσέχω που πιάνω
- Πέρασες καλά;
- Είμαι λίγο κρυωμένη αλλά μάλλον από το aircondition στο πλοίο
- Πως μπορείς να το ξέρεις;
- Ε να, δεν έχω απώλεια όσφρησης. Έχω ακούσει πως αυτό είναι το χαρακτηριστικό σύμπτωμα.
Τώρα σε ρωτάω. Είναι η άλλη κρυωμένη και δεν παίρνει μέτρα για να προστατέψει τους συναδέλφους της. Τι θεωρείς ότι έπρεπε να κάνω εγώ; Να βγάλω τη μάσκα μου για να μην αισθάνεται άσχημα και yolo ;
Εννοείται ότι άκουσε φωνή και κοκάλωσε μόλις πήγε να πλησιάσει το γραφείο μου. Δημοκρατικότατα λοιπόν δεν επέμεινα να φορέσει μάσκα αλλά απολύμανα μπροστά της ότι έπιανε από πράγματα που χρησιμοποιούμε και οι 2 μπας και ντραπεί και πάει και πλύνει κάνα χέρι.
Οχι δεν θα φοραγα τιποτα. Αν παλι θελανε μονο μασκαραδες στον γαμο, θα εστελνα χαρισμα και ευχες.Αρχέλαος έγραψε: 25 Αύγ 2020, 00:13 Μία γενική ερώτηση:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις