!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επικριτικοί χαρακτήρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επικριτικοί χαρακτήρες
Για μένα η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Αυτοί οι τύποι ανθρώπων κατακρίνουν τους άλλους για να νιώσουν καλύτερα. Εντοπίζουν και υπερμεγεθύνουν τα ελαττώματα των άλλων για να τονώσουν το Εγώ τους. Ουσιαστικά προβάλλοντας τα ελαττώματα του άλλου, προσπαθούν να αποδείξουν στον εαυτό τους οτι αυτοί είναι καλύτεροι μέσω της σύγκρισης. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων ποτέ δεν κάνει αυτοκριτική και ποτέ δεν θα πει κάποια καλή κουβέντα για μια επιτυχία ή για τα θετικά του άλλου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τέτοια άτομα και να αρχίσεις και συ να επικρίνεις κάποιο τρίτο πάνω στην κουβέντα. Για να γίνεις καλύτερος προσωπικά θεωρώ οτι θα πρέπει να εντοπιζεις τα θετικά του άλλου.
@Ελβετός: ε ναι, αλλά κι εσύ καταλαβαίνεις κατ'επέκταση γιατί λεω αυτα που λεω
διοτι, το να κάνεις μόνιμα τον "δασκαλάκο" είτα άμεσα είτε έμμεσα (με διάφορους τρόπους) είναι στην ουσία οτι το πρώτυπο είσαι εσύ ή το εγωιστικό μυαλό σου, αλλά επειδή εγώ ψάχνομαι και πνευματικώς, δεν είναι απλά και μόνο το μυαλό
σορυ αν τα γράφω λιγο μπερδεμένα και άτσαλα τώρα, είμαι σε φάση που πρέπει να κάνω ταυτόγχρονα και κάτι άλλο
διοτι, το να κάνεις μόνιμα τον "δασκαλάκο" είτα άμεσα είτε έμμεσα (με διάφορους τρόπους) είναι στην ουσία οτι το πρώτυπο είσαι εσύ ή το εγωιστικό μυαλό σου, αλλά επειδή εγώ ψάχνομαι και πνευματικώς, δεν είναι απλά και μόνο το μυαλό
σορυ αν τα γράφω λιγο μπερδεμένα και άτσαλα τώρα, είμαι σε φάση που πρέπει να κάνω ταυτόγχρονα και κάτι άλλο
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγώ λέω να διαχωρισουμε το επικριτικος σε κατηγορίες.
Επικριτικός 1 : έχω ανασφάλεια ότι κάτι πάει στραβά πρέπει να δρασω ,έχω φόβο για τα παιδιά μου πρέπει να συμβουλεψω, μην γίνει κάποιο λάθος στην εταιρία και την πληρώσουν όλοι.
Επικριτικος 2: κομπλεξαρα. Πρέπει να περάσει το δικό μου, οι απόψεις των άλλων είναι σκουπίδια, θέλω να είμαι πάντα πρώτος να έχω αξία, να είμαι αναγνωρισιμος, να ανέβω στη δουλειά να διοικω και να νιώθω την εξουσία μου πάνω σε άλλους, να γουστάρω την υποτέλεια τους, να απαιτώ από τους άλλους και να τους επικρινω για να επιβεβαιωνομαι.
Ναρκισσος, τοξικο αφεντικό , αδιορθωτη κατάσταση χάνεις το χρόνο σου στοπ φαιτινγκ τρέξε μακριά όσο προλαβαίνεις!
Επικριτικός 1 : έχω ανασφάλεια ότι κάτι πάει στραβά πρέπει να δρασω ,έχω φόβο για τα παιδιά μου πρέπει να συμβουλεψω, μην γίνει κάποιο λάθος στην εταιρία και την πληρώσουν όλοι.
Επικριτικος 2: κομπλεξαρα. Πρέπει να περάσει το δικό μου, οι απόψεις των άλλων είναι σκουπίδια, θέλω να είμαι πάντα πρώτος να έχω αξία, να είμαι αναγνωρισιμος, να ανέβω στη δουλειά να διοικω και να νιώθω την εξουσία μου πάνω σε άλλους, να γουστάρω την υποτέλεια τους, να απαιτώ από τους άλλους και να τους επικρινω για να επιβεβαιωνομαι.
Ναρκισσος, τοξικο αφεντικό , αδιορθωτη κατάσταση χάνεις το χρόνο σου στοπ φαιτινγκ τρέξε μακριά όσο προλαβαίνεις!
- Ελβετός Τραπεζίτης
mao mao έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:50 Για μένα η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Αυτοί οι τύποι ανθρώπων κατακρίνουν τους άλλους για να νιώσουν καλύτερα. Εντοπίζουν και υπερμεγεθύνουν τα ελαττώματα των άλλων για να τονώσουν το Εγώ τους. Ουσιαστικά προβάλλοντας τα ελαττώματα του άλλου, προσπαθούν να αποδείξουν στον εαυτό τους οτι αυτοί είναι καλύτεροι μέσω της σύγκρισης. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων ποτέ δεν κάνει αυτοκριτική και ποτέ δεν θα πει κάποια καλή κουβέντα για μια επιτυχία ή για τα θετικά του άλλου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τέτοια άτομα και να αρχίσεις και συ να επικρίνεις κάποιο τρίτο πάνω στην κουβέντα. Για να γίνεις καλύτερος προσωπικά θεωρώ οτι θα πρέπει να εντοπιζεις τα θετικά του άλλου.
Αυτο που λες ειναι σωστό.
Αυτό που περιγράφεις ειναι το κίνητρο με το οποία δρα η προσωπικότητα. Δεν ειναι πάντα το ίδιο κίνητρο. Αλλες φορές το κίνητρο αποτελεί την αιτία να εξυψωθεί η προσωπικότητα και να παράξει κάτι για το κοινό καλό και άλλωτε το κίνητρο αποτελεί την αφορμή για να εκδηλωθούν κατακριττέες πράξεις,
Ολες οι προσωπικότητες έχουν Κίνητρα για να εκφράσουν τα αισθήματα τους.
Τα Κίνητρα ειναι διττής σημασίας πάντοτε, δλδ ανάλογως με την κατάσταση που βρίσκεται η προσωπικότητα, το κίνητρο μπορεί είτε Να εξυψώσει το άτομο ειτε να το καταδικάσει.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Σχετικά με το μπολνταρισμένο, ναι, φέρνω στο μυαλό μου τώρα συγκεκριμένο άνθρωπο και είναι ακριβώς έτσι. Ακριβώς όμως. Έχω φθάσει να σκεφτώ , τί στο καλό, Θε μου σχώρα με, σκ@τοψυχος είναι?mao mao έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:50 Για μένα η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Αυτοί οι τύποι ανθρώπων κατακρίνουν τους άλλους για να νιώσουν καλύτερα. Εντοπίζουν και υπερμεγεθύνουν τα ελαττώματα των άλλων για να τονώσουν το Εγώ τους. Ουσιαστικά προβάλλοντας τα ελαττώματα του άλλου, προσπαθούν να αποδείξουν στον εαυτό τους οτι αυτοί είναι καλύτεροι μέσω της σύγκρισης. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων ποτέ δεν κάνει αυτοκριτική και ποτέ δεν θα πει κάποια καλή κουβέντα για μια επιτυχία ή για τα θετικά του άλλου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τέτοια άτομα και να αρχίσεις και συ να επικρίνεις κάποιο τρίτο πάνω στην κουβέντα. Για να γίνεις καλύτερος προσωπικά θεωρώ οτι θα πρέπει να εντοπιζεις τα θετικά του άλλου.
ΠΟυ και πάλι, αν θα μιλήσουμε στο τηλ (μια φορα τον χρονο πια, ατομο του συγγενικου περιβαλλοντος) θα του μιλησω καλα, θα του πω τι κανεις, αμα του πω "αφου μου λες αυτο για την υγεια σου ψαξε και αυτο.." (τελειως απο ενδιαφερον ανθρωπινο και που κανονικα και αναλογικα με την δικη του συμπεριφορα ουτε που θα επρεπε να ρωτησω...) και εκει θα θυμηθει καποια μαλακια που ειναι κολλημενος ο δικος του ο εγκεφαλος και θα αρχισει "εμενα θα μου πει ο γιατρος μου τι θα κανω" -λες και του ειπα εγω να μην παει σε γιατρο, να του γραψω εγω συνταγη για φαρμακα, την ωρα που ο ιδιος δεν εχει αφησει ανθρωπο για ανθρωπο να μην κατηγορησει οτι: δεν εχει κανει αυτο και τουτο και κεινο και το αλλο και το παραλλο για τον εαυτο του, για τη μανα του, για το παιδι του, για τον γειτονα, για τον αστροναυτη της ΝΑΣΑ, τεσπα, δινω ενα πιο ετσι συγκεκριμενο παραδειγμα περιστατικό , επειδη ειπωθηκε πιο πριν οτι μιλαμε γενικα, για να καταλαβουμε λιγο την εκταση του πραγματος για την οποια μιλω.
Απο την αλλη, υπαρχει και αλλη κατηγορία, εκεί δεν θα έλεγα οτι είναι ακριγώς σκατοψυχιά ίσως είναι περισσότερο ανεπιγνωστη λανθασμένη κατασταση ψυχική, να υποδεικνυεις συνεχεια με έναν λόγο "μπλαμπλαδιστικο" και μολις σου πει ο αλλος την παραμικρη αντιστοιχη παρατηρηση για εσενα να γινεσαι απο Βουδας, ΧΟυλκ (γι αυτό, και σε σχέση που κάτι σχολίασε ο Υπερ παραπανω για τα περι Θρησκειας, το εχω παρατηρήσει από πρόσωπα που ασπαζονται, γενικότερα ή πιο συγκεκριμένα, τη φάση ανατολίτικες φιλοσοφίες, γιόγκες, μάντρες, χάντρες κτλ)
- Ελβετός Τραπεζίτης
Και οχι μονο σαν «αφεντικό». Σε όλες τις περιπτώσεις μακριά απο νάρκισσους - και για πολλούς λόγους.wirth έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:52
Κατα βάθος οι Νάρκισσοι ειναι επικίνδυνη προσωπικότητα για τους γύρω τους και για όσους σχετ'ιζονται με αυτους.
Για το κίνητρο βασικά θέλω κι εγώ να κάνω λόγο και να καταλάβω, ναι!
wirth: πρακτικά, σωστά, πρέπει να τρέξεις να σωθείς από τέτοιες καταστάσεις
ΥΓ: θα κάτσω να διαβάσω τις απαντήσεις που δίνετε και με πιο άδειο μυαλό και σε χρόνο πιο ήρεμο
wirth: πρακτικά, σωστά, πρέπει να τρέξεις να σωθείς από τέτοιες καταστάσεις
ΥΓ: θα κάτσω να διαβάσω τις απαντήσεις που δίνετε και με πιο άδειο μυαλό και σε χρόνο πιο ήρεμο
αν δεν είναι όλα αυτά που λέει ο τραπεζίτης( στο β ή γ ποστ)τότε θα είναι μια περίπτωση κτητικού τύπουΣουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:43 Οπότε, Nemo , σύμφωνα με αυτά που επεσήμανα παραπάνω στο ποστ του Υπερ, μάλλον καταλήγω ξανά στο οτι, οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος από τον οποίο ξεκινά η επίκριση, αυτό που σίγουρα και επι της ουσίας δεν κρύβει είναι πραγματική αγάπη (και όχι ξερωγω συναισθηματικό κόλλημα, ιδέα περι αγάπης, συνήθεια κτλ).
Και πάλι ξαναλέω, δεν μιλάω για συγκεκριμένες φάσεις ή καταστάσεις όπου θα μιλήσεις σε κάποιον αναγκαστικά και λίγο πιο ωμά ή θα του δείξεις την πραγματικότητα ποια είναι (που και πάλι δηλαδή, δεν θα το κάνεις ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ, άλλο το ένα άλλο το άλλο), μιλάω για την συνήθεια του να είσαι μονίμως επικριτικός με τους γύρω σου
και είναι ευκολάκι να το διαπιστώσεις ..και να τον απομακρύνεις
υσ..και το γράφω αυτό έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα ενός φιλικού ζευγαριού
πως ότι και να κάνει η κοπέλα πάντα ο σύντροφος της θα έχει κάτι στραβό να τις προσάψει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 04 Ιούλ 2018, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Το διάβασα στην "Καθημερινη" και το ποστάρω. Μηπως η περιγραφή σας θυμίζει μερικούς ;
Νάρκισσοι και επαναστάτες
Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_397706
Η Σάντι Χότσκις είναι μία Αμερικανίδα ψυχολόγος, η οποία διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστήμιου της Νότιας Καλιφόρνιας. Το 2004 εξέδωσε τα αποτελέσματα της έρευνάς της για τη διαταραχή της προσωπικότητας που ονομάζουμε ναρκισσισμό, σ’ ένα βιβλίο με τον τίτλο «Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα του ναρκισσισμού». Η συγγραφέας τα προσδιορίζει ως εξής:
1) Αναισχυντία. Η ναρκισσιστική προσωπικότητα βιώνει το αίσθημα της ντροπής τελείως διαφορετικά από τις υγιείς προσωπικότητες.
2) «Μαγική σκέψη». Ο όρος αναφέρεται σ’ ένα τρόπο του σκέπτεσθαι, που βασίζεται σε στρεβλώσεις της πραγματικότητας, αυταπάτες και αυθαίρετους συσχετισμούς γεγονότων.
3) Αλαζονεία. Το ηθικό του νάρκισσου αναπτερώνεται όταν μειώνει τους άλλους.
4) Φθόνος. Ο νάρκισσος περιφρονεί εκείνους τους οποίους φθονεί, επειδή αισθάνεται ότι απειλούν την ανωτερότητά του. (Σημ. την οποία ανωτερώτητα ο Νάρκισσος αυθαίρετα καθωρίζει
)
5) Ιδιαίτερα δικαιώματα. Ο νάρκισσος αναγνωρίζει στον εαυτό του ξεχωριστά δικαιώματα και απαιτεί ευνοϊκότερη μεταχείριση έναντι των άλλων.
6) Εκμετάλλευση. Χρησιμοποιεί τους άλλους χωρίς ενδοιασμούς, ιδίως αν βρίσκονται σε ιεραρχικά κατώτερη θέση.
7) Ουδεμία αντίληψη των ορίων του εαυτού του. Για τον νάρκισσο, οι άλλοι είτε είναι προέκταση του εγώ του είτε απλώς δεν υπάρχουν καθόλου.
Τα διάβαζα αυτά χθες, σκεπτόμενος ότι ενδεχομένως μας βοηθούν να καταλάβουμε και τους ανθρώπους εκείνους, οι οποίοι πιστεύουν τόσο βαθιά στην ανωτερότητα της πολιτικής σκέψης τους και των επαναστατικών πεποιθήσεών τους, ώστε αναγνωρίζουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να αφαιρούν τη ζωή των άλλων. Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν στο βάθος κάθε Κουφοντίνα υπάρχει ένας αθεράπευτος νάρκισσος...
Η Σάντι Χότσκις είναι μία Αμερικανίδα ψυχολόγος, η οποία διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστήμιου της Νότιας Καλιφόρνιας. Το 2004 εξέδωσε τα αποτελέσματα της έρευνάς της για τη διαταραχή της προσωπικότητας που ονομάζουμε ναρκισσισμό, σ’ ένα βιβλίο με τον τίτλο «Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα του ναρκισσισμού». Η συγγραφέας τα προσδιορίζει ως εξής:
1) Αναισχυντία. Η ναρκισσιστική προσωπικότητα βιώνει το αίσθημα της ντροπής τελείως διαφορετικά από τις υγιείς προσωπικότητες.
2) «Μαγική σκέψη». Ο όρος αναφέρεται σ’ ένα τρόπο του σκέπτεσθαι, που βασίζεται σε στρεβλώσεις της πραγματικότητας, αυταπάτες και αυθαίρετους συσχετισμούς γεγονότων.
4) Φθόνος. Ο νάρκισσος περιφρονεί εκείνους τους οποίους φθονεί, επειδή αισθάνεται ότι απειλούν την ανωτερότητά του. (Σημ. την οποία ανωτερώτητα ο Νάρκισσος αυθαίρετα καθωρίζει
5) Ιδιαίτερα δικαιώματα. Ο νάρκισσος αναγνωρίζει στον εαυτό του ξεχωριστά δικαιώματα και απαιτεί ευνοϊκότερη μεταχείριση έναντι των άλλων.
6) Εκμετάλλευση. Χρησιμοποιεί τους άλλους χωρίς ενδοιασμούς, ιδίως αν βρίσκονται σε ιεραρχικά κατώτερη θέση.
7) Ουδεμία αντίληψη των ορίων του εαυτού του. Για τον νάρκισσο, οι άλλοι είτε είναι προέκταση του εγώ του είτε απλώς δεν υπάρχουν καθόλου.
Τα διάβαζα αυτά χθες, σκεπτόμενος ότι ενδεχομένως μας βοηθούν να καταλάβουμε και τους ανθρώπους εκείνους, οι οποίοι πιστεύουν τόσο βαθιά στην ανωτερότητα της πολιτικής σκέψης τους και των επαναστατικών πεποιθήσεών τους, ώστε αναγνωρίζουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να αφαιρούν τη ζωή των άλλων. Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν στο βάθος κάθε Κουφοντίνα υπάρχει ένας αθεράπευτος νάρκισσος...
- Υπερκουλτουριάρης
Όταν κάποιος σου ζητάει την γνώμη σου, είναι χρέος σου να είσαι απόλυτα ειλικρινής. Αν την λες από μόνος σου, δεν υπάρχει περίπτωση να τον επηρεάσεις "θετικά" αφού αυτόματα τον φέρνεις σε θέση αμυνόμενου.nemo έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:22
οχι οπωσδήποτε κοίτα διάβασα ολο το νήμα χθες και είχα πολλές ενστάσεις σήμερα δεν έχω τον χρόνο για να τα ξαναδιαβάσω
και να απαντήσω σε μια μια ξεχωριστά και εσύ επίσης τα γράφεις στο πολύ γενικό...
μπορώ να σου πω ότι αυτός που αγαπά και νοιάζεται έχει κάθε λόγο να τα πει και ενοχλητικά ενίοτε
χθες ειχα μια συζήτηση με ενα αγαπητό πρόσωπο και ήμουν αυτό που έγραψες και επικριτικός και ενοχλητικός
πως αλλιώς μπορείς να είσαι φιλικός ,χαλαρός; όταν ο άλλος δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα
ή τα αντιλαμβάνεται όλα στο πολύ πολύ χαλαρό;
Έπειτα αν δεν υπήρχε όλο αυτό το φάσμα που περιγράφεις πως θα γίνουμε καλύτεροι από αυτό που είμαστε;
... σε hardcore παλαιοημερολογίτικες καταστάσειςΣουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:40 Σοβαρά, σε σκέφτηκα και τρόμαξα μην έφυγες 13 μέρες πίσω πού να 'φυγα?και μετά άντε να σε μαζέψουμε
Α[/color]
Κάτι κατάλαβα με αυτό το "13 ημέρες" αλλά δεν μπορούσα να το συνδέσω
Όχι και Παλαιο ρε , μόνο χαρντκορ γνήσιος Ορθόδοξος Χριστιανισμός (το κατα δυναμιν δηλαδή..)
Όχι και Παλαιο ρε , μόνο χαρντκορ γνήσιος Ορθόδοξος Χριστιανισμός (το κατα δυναμιν δηλαδή..)
- Υπερκουλτουριάρης
Έτσι μακριά από τα σκληρά, όσο μένεις στην 4η Ιουλίου δεν ανησυχώ. Έχω φίλο, που με παίρνει για Χρόνια Πολλά 13 μερες αργότερα, ο θεούλης έχει βάλει και την ημερομηνία στο κινητό του πίσω! Κλείνει η παρένθεση.Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:20 Κάτι κατάλαβα με αυτό το "13 ημέρες" αλλά δεν μπορούσα να το συνδέσω
Κι όμως όλοι οι ενδιαφέροντες άνθρωποι που γνώρισα έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικάΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:11 Το διάβασα στην "Καθημερινη" και το ποστάρω. Μηπως η περιγραφή σας θυμίζει μερικούς ;
4) Φθόνος. Ο νάρκισσος περιφρονεί εκείνους τους οποίους φθονεί, επειδή αισθάνεται ότι απειλούν την ανωτερότητά του. (Σημ. την οποία ανωτερώτητα ο Νάρκισσος αυθαίρετα καθωρίζει)
και ως ένα βαθμό όλοι έχουμε λίγο νάρκισσο μέσα μας το ζήτημα είναι η ποσότητα
όπως και με ολα τα συμπλέγματα που κουβαλάμε όλοι μας
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:30Έτσι μακριά από τα σκληρά, όσο μένεις στην 4η Ιουλίου δεν ανησυχώ. Έχω φίλο, που με παίρνει για Χρόνια Πολλά 13 μερες αργότερα, ο θεούλης έχει βάλει και την ημερομηνία στο κινητό του πίσω! Κλείνει η παρένθεση.Σουβλίτσα έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:20 Κάτι κατάλαβα με αυτό το "13 ημέρες" αλλά δεν μπορούσα να το συνδέσω
ΥΓ: δεν εννοούσα ΓΟΧ...μπαι δε γουει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 149 Απαντήσεις
- 2793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων