δεν απαντάς γιατί όμως. Θα σε ρωτήσει ακόμα και αν δεν το ακούσεις, "γιατί το κάνω όλο αυτό;". Θα του απαντήσεις και ας μην μιλήσεις, "για να μην σκοτώσεις τον παππού σου". Κακή ιδέα νομίζω, θα σε πιστέψει αν το κάνεις καλά και όταν πεθάνει ο παππούς, θα φταίει εκείνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
-
Planis
Όχι, θα κάνουν μάθημα σαν φασκιωμένοι και θα γκαρίζουν εις τετραπλούν και οι καθηγητές και οι μαθητές μήπως και ακουστούν.
- Dwarven Blacksmith
ε πέστου "για να μη βγάλεις κανα μάτι".enaon έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:45δεν απαντάς γιατί όμως. Θα σε ρωτήσει ακόμα και αν δεν το ακούσεις, "γιατί το κάνω όλο αυτό;". Θα του απαντήσεις και ας μην μιλήσεις, "για να μην σκοτώσεις τον παππού σου". Κακή ιδέα νομίζω, θα σε πιστέψει αν το κάνεις καλά και όταν πεθάνει ο παππούς, θα φταίει εκείνο.
Μασκες στα γυμνασια και στα λυκεια μαλακες να σωθει η κατασταση,μικρη σημασια εχει που στο διαλειμμα θα πλακωνονται στα μπαλαμουτια και τα γλωσσοφιλα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Planis
Καλά τους μαθητές, τον κακόμοιρο τον καθηγητή που θα πρέπει να μιλάει τόσες ώρες και θα έχει στο πρόσωπό του ένα κομμάτι πανί, τον σκέφτεται κανείς;
οχιPlanis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:53 Καλά τους μαθητές, τον κακόμοιρο τον καθηγητή που θα πρέπει να μιλάει τόσες ώρες και θα έχει στο πρόσωπό του ένα κομμάτι πανί, τον σκέφτεται κανείς;
Τα παιδιά αν τα βάλεις σε κινητοποίηση, χρησιμοποιώντας τρόπους που μπορούν να δουν σαν παιχνίδι χωρίς να τα φοβίσεις (γιατί κι αυτό πρέπει να αποφευχθεί) μπορούν να λειτουργήσουν εκπληκτικά. Αλλά δεν νομίζω ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν διάθεση για κάτι τέτοιο.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:42Την Άνοιξη δόθηκε σωρεία υλικού στους εκπαιδευτικούς (και κάποιο έφτασε και στους γονείς) για την χρήση αντισηπτικού, για το σωστό πλύσιμο των χεριών και για τις αποστάσεις. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβεί και για την χρήση της μάσκας.enaon έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:18Εσύ πώς θα το περνούσες; Αν ο τρόπος που εννοείς είναι να τους βαρύνουμε με το άγχος της ζωής του παππού, το μέτρο είναι κακό νομίζω.ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:11 Εξαρτάται. Εσύ είσαι έξυπνος άνθρωπος. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να πας έτσι σε μικρά παιδιά 10 χρονών και να τους πεις θα βάλετε μάσκα με το στανιό. Θέλει τον τρόπο του. Δηλαδή αν δεν δουλέψει εκεί που ο δάσκαλος είναι ήδη αρνητικά προδιατεθειμένος, δεν θα μου κάνει εντύπωση.
Χωρίς μάσκες τα παιδιά, προσοχή οι μεγάλοι.
Πολλά μπορείς να κάνεις. Παιχνίδια κυρίως αν τα παιδιά είναι μικρά. Ας πούμε για την εξήγηση του τι είναι κορωνοϊός υπήρξαν πρωτοβουλίες εκπαιδευτικών που ετοίμασαν υλικό και μοιράστηκε σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι παραμυθάκια για προνήπια, ζωγραφιές και ομαδικά παιχνίδια. Οργανωμένο και καλής ποιότητας υλικό. Συνήθως τα βήματα είναι απλά για να απομνημονεύονται. Πχ ποια είναι τα 3 πράγματα για να φοράμε σωστά τη μάσκα κλπ.
Σε ένα παιδάκι φίλου που βοηθάω καμιά φορά στα μαθήματα, θα εκμεταλλευτώ πολύ την περιέργειά του για τεχνικά πράγματα. Σκέφτομαι να πάρω ένα ψεκαστήρι που μουσκεύουμε τα ρούχα για το σιδέρωμα και διάφορα ημιδιαπερατά υλικά και ένα φακό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να του δείξω τη διασπορά των σταγονιδίων και πόσο αποτελεσματικά την εμποδίζει το χ, ψ υλικό. Εξαρτάται την ηλικία και ποιον έχεις δίπλα σου. Και πάλι υπάρχουν πολύ πιο εξειδικευμένοι από μένα σε τέτοια θέματα. Το έγραψα παραπάνω. Θα ρωτούσα Ασιάτες εκπαιδευτικούς να μάθω.
Γιατί κακά τα ψέματα, δεν είναι θέμα γνώσεων/εκπαίδευσης/σεμινάριων αλλά καθαρά για να' χουμε να λέμε και να τσιμπάμε επιδόματα επιμόρφωσης που δεν μας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσουμε ή να γκρινιάζουμε για ελλιπή παροχή τεχνογνωσίας.
Γενικώς, άλλοι φέρονται σαν κακομαθημένα νήπια σ' αυτές τις φάσεις, όχι τα παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μέσα στην βαρυχειμωνιά τα δεδομένα θα αλλάξουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:39Έχω ήδη γράψει το τι θα γίνει. Και κάποιοι τα έγραψαν πολύ πιο συγκροτημένα. Οι περισσότεροι θα αρχίζουν να φωνάζουν για την απουσία του κράτους, την αδιαφορία για τις ζωές κλπNaida έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:29Αν μεθαύριο έρθουμε σε θέση Ιταλίας και χάνονται 20-30 άνθρωποι την μέρα, τι πιστεύεις θα γίνει;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:27
Σαφώς και είναι το κυριώτερο ζήτημα γιατί είναι κάτι που θα έχει αλυσιδωτές επιδράσεις.
Γιατί μ' αυτές και μ' αυτές τις παπαριές, είμαστε πάλι στο σημείο πριν το λοκντάουν χωρίς όμως να υπάρχει η δυνατότητα για πληρωμή επ' αόριστον τόσο από το κράτος όσο και από τις επιχειρήσεις. Και απ' ό,τι ξέρω εγώ τουλάχιστον, όσοι μπορούν κινούνται οριστικά πλέον σε ευρύτερη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις σταθερές θέσεις γραφείου ή καταστήματος.
Είναι κάτι που ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει πανεύκολα εικόνα.
Σε κάθε περίπτωση, σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι η επόμενη περίοδος (φθινόπωρο-χειμώνας) θα είναι πολύ χειρότερη από την περσινή και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής, θα παγιώσει δεδομένα.
Παρατηρητής...
- Dwarven Blacksmith
Ναι, τον σκέφτονται αυτοί που δεν θέλουν να έχει στο πρόσωπο του 6 μέτρα χώμα.Planis έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:53 Καλά τους μαθητές, τον κακόμοιρο τον καθηγητή που θα πρέπει να μιλάει τόσες ώρες και θα έχει στο πρόσωπό του ένα κομμάτι πανί, τον σκέφτεται κανείς;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Προς το παρόν φρόντισε για εμβόλια γρίπης μη σου πω οτι σε κάποια περίπτωση και τουπνευμονιόκοκκου να γίνει ...Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:42 Άσχετο αλλά επειδή θα μου στρίψει βίδα αν συνεχίσει έτσι αυτή η κατάσταση, βασικά χειρότερη θα γίνει αλλά δεν τολμώ να το σκεφτώ, με το που θα κυκλοφορήσει εμβόλιο, παίζει να είμαι από τους πρώτους που θα το κάνουν κι ας βγάλω και δεύτερο κεφάλι.
Παρατηρητής...
καλό, ε και αν δεν δουλέψει, πέφτουμε από τα σύννεφα, σιγά.
Τα παιδιά είναι ενήμερα πλέον τι είναι ο κορωνοϊός γιατί πήγαιναν εκ περιτροπής, κρατούσαν αποστάσεις, έπλεναν τα χέρια πιο σχολαστικά, χρησιμοποιούσαν αντισηπτικό και δεν αντάλλαζαν αντικείμενα. Δεν ξεκινάς από το μηδέν. Βάλε και ό,τι έχουν ακούσει από τηλεόραση. Δεν θα χρησιμοποιούσα την έκφραση θα πεθάνει ο παππούς. Νομίζω υπάρχουν αρκετά πράγματα να πεις τα οποία τα βίωσαν και τα ίδια όταν το ένα κόλλαγε το άλλο και απουσίαζε η μισή τάξη. Και πάλι εξαρτάται από την ηλικία. Σε παιδί λυκείου θα μπορούσες άνετα να το πεις και αυτό (όχι με αυτό τον τρόπο βέβαια) και να τους δώσεις στοιχεία από άλλες χώρες.enaon έγραψε: 24 Αύγ 2020, 21:45δεν απαντάς γιατί όμως. Θα σε ρωτήσει ακόμα και αν δεν το ακούσεις, "γιατί το κάνω όλο αυτό;". Θα του απαντήσεις και ας μην μιλήσεις, "για να μην σκοτώσεις τον παππού σου". Κακή ιδέα νομίζω, θα σε πιστέψει αν το κάνεις καλά και όταν πεθάνει ο παππούς, θα φταίει εκείνο.
Μην περιμένεις όλες τις απαντήσεις από μένα. Υπάρχουν ειδικοί παιδοψυχολόγοι που ξέρουν να χειριστούν τέτοια ζητήματα πολύ καλύτερα. Γενικώς δεν τα έχω καθόλου καλά με την πρακτική του να λέγονται ψέματα στα παιδιά. Το βρίσκεις μπροστά σου.
- ΜπλεΜπουμπυς
1 εκατ. κόσμος θα πεινάσει λόγω της πανδημίας και των καπιταληστικων μνημονιων,
αλλά τα λαμόγια με τις ληστρικες συμβάσεις
που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις ξεπουλήματος της χώρας,
ζητάν΄και αποζημιώσεις για να μοιράσουν μέρισμα στους μετόχους.

Αυτό είναι καπιταλισμός. Ιδιωτική εταιρεία που αποζημιώνεται απο το κράτος γιατί είχε αναδουλειές.
Εδώ βέβαια δεν θα βρείτε σαύρες να διαμαρτύρονται για το που πάνε οι φοροι τους όπως με τις δωρεάν μασκες στα σχολεία.
αλλά τα λαμόγια με τις ληστρικες συμβάσεις
που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις ξεπουλήματος της χώρας,
ζητάν΄και αποζημιώσεις για να μοιράσουν μέρισμα στους μετόχους.
Αυτό είναι καπιταλισμός. Ιδιωτική εταιρεία που αποζημιώνεται απο το κράτος γιατί είχε αναδουλειές.
Εδώ βέβαια δεν θα βρείτε σαύρες να διαμαρτύρονται για το που πάνε οι φοροι τους όπως με τις δωρεάν μασκες στα σχολεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 24 Αύγ 2020, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Τι προτείνεις;
έτσι είναι νομίζω και εγώ, αλλά η αλήθεια δεν είναι εύκολο να ειπωθεί, είμαστε πολύ περήφανοι για να πούμε "σας παρακαλούμε, κάντε το για εμάς."ST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 22:02 Γενικώς δεν τα έχω καθόλου καλά με την πρακτική του να λέγονται ψέματα στα παιδιά. Το βρίσκεις μπροστά σου.
Θα προτιμήσουμε να τα πούμε ανεύθυνα, ακόμα και αν κινδυνεύουμε, βάζουμε τον εγωισμό μας πάνω από την υγεία μας.
είπα νομίζω, τα παιδιά χωρίς μάσκα, προσοχή οι μεγάλοι στις επαφές μαζί τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις