!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγείτε έξω! Έχει ζωή έξω στην Αθήνα, πιο πολλή από ό,τι συνήθως

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Βγείτε έξω! Έχει ζωή έξω στην Αθήνα, πιο πολλή από ό,τι συνήθως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Περπατημένος ο φόσι.

χαχα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 14:34
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το καλό μαγαζί στη γειτονιά που πήγες το έχει η Μποφίλιου

το είπα και τρέχω...
δε με τρομάζεις. Απλά επιβεβαιώνεις το συμπέρασμά μου ότι αυτή η γειτονιά πρέπει να φάει βόμβες φωσφόρου.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το καλό μαγαζί στη γειτονιά που πήγες το έχει η Μποφίλιου

το είπα και τρέχω...
τον Μπλε Παπαγάλο έχει η Μποφίλιου ;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αίγαγρος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 14:45

το είπα και τρέχω...
τον Μπλε Παπαγάλο έχει η Μποφίλιου ;
yep
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
foscilis

από την άλλη γιατί να τους δώσεις σχετικά γρήγορο θάνατο όταν μπορείς π.χ. να καταργήσεις το χαρτονόμισμα των 20€ και να απολαμβάνεις τα ουρλιαχτά απόγνωσης για μήνες.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Δεν πας για κανένα πούστη λόγο μπλε παπαγάλο καλοκαιριάτικα.

Θυμάμαι τη μία και μοναδική φορά που είχα κάτσει εκεί, ένα ανοιξιάτικο βράδυ. Ο κόσμος πήχτρα, καλά ποσοστά θηλυκών αλλά περικυκλωμένες από γύπες. Πάω τουαλέτα, φτάνοντας στα σκαλιά βλέπω μια ουρά από πάνω μέχρι κάτω. Περιμένω, η φύση με καλούσε, οι μπύρες είχαν κάνει τη δουλειά τους. Φτάνοντας πάνω συνειδητοποιώ πως η ουρά ήταν για τις αντρικές. Ύποπτο, συνήθως συμβαίνει το ανάποδο.
Τελικά μένω μόνος να περιμένω, ώσπου βγαίνει ένας ψηλός μουσάτος. Φαινόταν άνετος. Είχε χέσει και η βρώμα πλημμύρισε ολόκληρο τον χώρο αναμονής. Ποιος μαλάκας χέζει σε μπαρ στις 1-2 η ώρα τη νύχτα; Ποιος ;!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αίγαγρος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 15:17 Δεν πας για κανένα πούστη λόγο μπλε παπαγάλο καλοκαιριάτικα.

Θυμάμαι τη μία και μοναδική φορά που είχα κάτσει εκεί, ένα ανοιξιάτικο βράδυ. Ο κόσμος πήχτρα, καλά ποσοστά θηλυκών αλλά περικυκλωμένες από γύπες. Πάω τουαλέτα, φτάνοντας στα σκαλιά βλέπω μια ουρά από πάνω μέχρι κάτω. Περιμένω, η φύση με καλούσε, οι μπύρες είχαν κάνει τη δουλειά τους. Φτάνοντας πάνω συνειδητοποιώ πως η ουρά ήταν για τις αντρικές. Ύποπτο, συνήθως συμβαίνει το ανάποδο.
Τελικά μένω μόνος να περιμένω, ώσπου βγαίνει ένας ψηλός μουσάτος. Φαινόταν άνετος. Είχε χέσει και η βρώμα πλημμύρισε ολόκληρο τον χώρο αναμονής. Ποιος μαλάκας χέζει σε μπαρ στις 1-2 η ώρα τη νύχτα; Ποιος ;!
Με τις αλβανικές μπουρούχες που πίνουνε -και νομίζουν ότι πίνουν αφγάνια- χέζονται οι τζιβαίοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Κοίτα τί χάνω για να έχω κόψει τας πολλάς βραδυνάς εξόδους
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Athina__P έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 09:12 Και φτάσαμε πάλι στο 2014, ίσως και καλύτερα, τα στέκια έχουν καθαριότητα, ο κόσμος ο καλός είναι έξω το καλοκαίρι, έχει συναυλίες, είναι πολύ ωραία έξω στα στέκια της Αθήνας βραδυνές ώρες αλήθεια. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να το κρατήσουν πάλι ή να αρχίσει η σκόπιμη μιζέρια, για να διαμαρτυρηθούμε για κάτι και να κάπψωμε και να περιμένουμε χρόοοονια να ξαναφυτρώσει ζωή, πάντως είναι πολύ πολύ καλά και ευχάριστα αλήθεια, μη μένετε μέσα, αμαρτία είναι!
Πηγα Εξαρχεια χτες. Η περιοχη δεν πεθαβε ποτε γιατι συγκεντρνεται η νεολαια και τα γκομενακια αλλα δεν ειναι οπως προ Τσιπρα με πολλα μπαρακια και κοσμο που χορευε στο πεζοδρομιο. Τα μπαρακια γιναν καφενεδες.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:32
Πηγα Εξαρχεια χτες. Η περιοχη δεν πεθαβε ποτε γιατι συγκεντρνεται η νεολαια και τα γκομενακια αλλα δεν ειναι οπως προ Τσιπρα με πολλα μπαρακια και κοσμο που χορευε στο πεζοδρομιο. Τα μπαρακια γιναν καφενεδες.
Και δεν χρειάζεται να στρίψεις. Και στην Ροζαλία να τρώς το ντουμάνι σε χτυπάει στη μύτη και μαστουριάζεις.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ορέστης 35

Ο περισσοτερος κοσμος νομιζω παει στα μπιτς μπαρ. Εγω δεν εχω παει ποτε σε τετοιο.
Ορέστης 35

Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:38
Και δεν χρειάζεται να στρίψεις. Και στην Ροζαλία να τρώς το ντουμάνι σε χτυπάει στη μύτη και μαστουριάζεις.
Δυστυχως υπαρχει σε ολη την Αθηνα αυτο το προβλημα απο το 15 και μετα. Προτιμηστε τους περιφερειακους πεζοδρομους.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:40 Ο περισσοτερος κοσμος νομιζω παει στα μπιτς μπαρ. Εγω δεν εχω παει ποτε σε τετοιο.
Όποτε έχω υποχρεωθεί να το κάνω έφριξα. Είμαι άνθρωπος του κέντρου. Είναι και γιά πιό σκληρά καμάκια εκεί που δεν επηρεάζονται από κακή μουσική σε δυνατή ένταση ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Athina__P έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 09:12 Και φτάσαμε πάλι στο 2014, ίσως και καλύτερα, τα στέκια έχουν καθαριότητα, ο κόσμος ο καλός είναι έξω το καλοκαίρι, έχει συναυλίες, είναι πολύ ωραία έξω στα στέκια της Αθήνας βραδυνές ώρες αλήθεια. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να το κρατήσουν πάλι ή να αρχίσει η σκόπιμη μιζέρια, για να διαμαρτυρηθούμε για κάτι και να κάπψωμε και να περιμένουμε χρόοοονια να ξαναφυτρώσει ζωή, πάντως είναι πολύ πολύ καλά και ευχάριστα αλήθεια, μη μένετε μέσα, αμαρτία είναι!
Και οσοι ειμαστε ψιλο-outsider τυποι και μας αρεσει να μενουμε συνεχως μεσα, να σερφαρουμε κλπ., τι πρεπει να κανουμε?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:42
Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:38
Δυστυχως υπαρχει σε ολη την Αθηνα αυτο το προβλημα απο το 15 και μετα. Προτιμηστε τους περιφερειακους πεζοδρομους.
Γιατί να χρησιμοποιούμε αρνητικά φορτισμένους όρους όπως "πρόβλημα" τη στιγμή που υπάρχει η ωραιότατη λέξη "ευκαιρία".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”