!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγείτε έξω! Έχει ζωή έξω στην Αθήνα, πιο πολλή από ό,τι συνήθως
Re: Βγείτε έξω! Έχει ζωή έξω στην Αθήνα, πιο πολλή από ό,τι συνήθως
Περπατημένος ο φόσι.
χαχα
χαχα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δε με τρομάζεις. Απλά επιβεβαιώνεις το συμπέρασμά μου ότι αυτή η γειτονιά πρέπει να φάει βόμβες φωσφόρου.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 14:34
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το καλό μαγαζί στη γειτονιά που πήγες το έχει η Μποφίλιου
το είπα και τρέχω...
τον Μπλε Παπαγάλο έχει η Μποφίλιου ;Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 14:34
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά το καλό μαγαζί στη γειτονιά που πήγες το έχει η Μποφίλιου
το είπα και τρέχω...
yep
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
από την άλλη γιατί να τους δώσεις σχετικά γρήγορο θάνατο όταν μπορείς π.χ. να καταργήσεις το χαρτονόμισμα των 20€ και να απολαμβάνεις τα ουρλιαχτά απόγνωσης για μήνες.
Δεν πας για κανένα πούστη λόγο μπλε παπαγάλο καλοκαιριάτικα.
Θυμάμαι τη μία και μοναδική φορά που είχα κάτσει εκεί, ένα ανοιξιάτικο βράδυ. Ο κόσμος πήχτρα, καλά ποσοστά θηλυκών αλλά περικυκλωμένες από γύπες. Πάω τουαλέτα, φτάνοντας στα σκαλιά βλέπω μια ουρά από πάνω μέχρι κάτω. Περιμένω, η φύση με καλούσε, οι μπύρες είχαν κάνει τη δουλειά τους. Φτάνοντας πάνω συνειδητοποιώ πως η ουρά ήταν για τις αντρικές. Ύποπτο, συνήθως συμβαίνει το ανάποδο.
Τελικά μένω μόνος να περιμένω, ώσπου βγαίνει ένας ψηλός μουσάτος. Φαινόταν άνετος. Είχε χέσει και η βρώμα πλημμύρισε ολόκληρο τον χώρο αναμονής. Ποιος μαλάκας χέζει σε μπαρ στις 1-2 η ώρα τη νύχτα; Ποιος ;!
Θυμάμαι τη μία και μοναδική φορά που είχα κάτσει εκεί, ένα ανοιξιάτικο βράδυ. Ο κόσμος πήχτρα, καλά ποσοστά θηλυκών αλλά περικυκλωμένες από γύπες. Πάω τουαλέτα, φτάνοντας στα σκαλιά βλέπω μια ουρά από πάνω μέχρι κάτω. Περιμένω, η φύση με καλούσε, οι μπύρες είχαν κάνει τη δουλειά τους. Φτάνοντας πάνω συνειδητοποιώ πως η ουρά ήταν για τις αντρικές. Ύποπτο, συνήθως συμβαίνει το ανάποδο.
Τελικά μένω μόνος να περιμένω, ώσπου βγαίνει ένας ψηλός μουσάτος. Φαινόταν άνετος. Είχε χέσει και η βρώμα πλημμύρισε ολόκληρο τον χώρο αναμονής. Ποιος μαλάκας χέζει σε μπαρ στις 1-2 η ώρα τη νύχτα; Ποιος ;!
Με τις αλβανικές μπουρούχες που πίνουνε -και νομίζουν ότι πίνουν αφγάνια- χέζονται οι τζιβαίοιΑίγαγρος έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 15:17 Δεν πας για κανένα πούστη λόγο μπλε παπαγάλο καλοκαιριάτικα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κοίτα τί χάνω για να έχω κόψει τας πολλάς βραδυνάς εξόδους
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
Ορέστης 35
Πηγα Εξαρχεια χτες. Η περιοχη δεν πεθαβε ποτε γιατι συγκεντρνεται η νεολαια και τα γκομενακια αλλα δεν ειναι οπως προ Τσιπρα με πολλα μπαρακια και κοσμο που χορευε στο πεζοδρομιο. Τα μπαρακια γιναν καφενεδες.Athina__P έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 09:12 Και φτάσαμε πάλι στο 2014, ίσως και καλύτερα, τα στέκια έχουν καθαριότητα, ο κόσμος ο καλός είναι έξω το καλοκαίρι, έχει συναυλίες, είναι πολύ ωραία έξω στα στέκια της Αθήνας βραδυνές ώρες αλήθεια. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να το κρατήσουν πάλι ή να αρχίσει η σκόπιμη μιζέρια, για να διαμαρτυρηθούμε για κάτι και να κάπψωμε και να περιμένουμε χρόοοονια να ξαναφυτρώσει ζωή, πάντως είναι πολύ πολύ καλά και ευχάριστα αλήθεια, μη μένετε μέσα, αμαρτία είναι!
Και δεν χρειάζεται να στρίψεις. Και στην Ροζαλία να τρώς το ντουμάνι σε χτυπάει στη μύτη και μαστουριάζεις.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:32
Πηγα Εξαρχεια χτες. Η περιοχη δεν πεθαβε ποτε γιατι συγκεντρνεται η νεολαια και τα γκομενακια αλλα δεν ειναι οπως προ Τσιπρα με πολλα μπαρακια και κοσμο που χορευε στο πεζοδρομιο. Τα μπαρακια γιναν καφενεδες.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Ορέστης 35
Ο περισσοτερος κοσμος νομιζω παει στα μπιτς μπαρ. Εγω δεν εχω παει ποτε σε τετοιο.
-
Ορέστης 35
Δυστυχως υπαρχει σε ολη την Αθηνα αυτο το προβλημα απο το 15 και μετα. Προτιμηστε τους περιφερειακους πεζοδρομους.Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:38Και δεν χρειάζεται να στρίψεις. Και στην Ροζαλία να τρώς το ντουμάνι σε χτυπάει στη μύτη και μαστουριάζεις.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:32
Πηγα Εξαρχεια χτες. Η περιοχη δεν πεθαβε ποτε γιατι συγκεντρνεται η νεολαια και τα γκομενακια αλλα δεν ειναι οπως προ Τσιπρα με πολλα μπαρακια και κοσμο που χορευε στο πεζοδρομιο. Τα μπαρακια γιναν καφενεδες.
Όποτε έχω υποχρεωθεί να το κάνω έφριξα. Είμαι άνθρωπος του κέντρου. Είναι και γιά πιό σκληρά καμάκια εκεί που δεν επηρεάζονται από κακή μουσική σε δυνατή ένταση ...Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:40 Ο περισσοτερος κοσμος νομιζω παει στα μπιτς μπαρ. Εγω δεν εχω παει ποτε σε τετοιο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Και οσοι ειμαστε ψιλο-outsider τυποι και μας αρεσει να μενουμε συνεχως μεσα, να σερφαρουμε κλπ., τι πρεπει να κανουμε?Athina__P έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 09:12 Και φτάσαμε πάλι στο 2014, ίσως και καλύτερα, τα στέκια έχουν καθαριότητα, ο κόσμος ο καλός είναι έξω το καλοκαίρι, έχει συναυλίες, είναι πολύ ωραία έξω στα στέκια της Αθήνας βραδυνές ώρες αλήθεια. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να το κρατήσουν πάλι ή να αρχίσει η σκόπιμη μιζέρια, για να διαμαρτυρηθούμε για κάτι και να κάπψωμε και να περιμένουμε χρόοοονια να ξαναφυτρώσει ζωή, πάντως είναι πολύ πολύ καλά και ευχάριστα αλήθεια, μη μένετε μέσα, αμαρτία είναι!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γιατί να χρησιμοποιούμε αρνητικά φορτισμένους όρους όπως "πρόβλημα" τη στιγμή που υπάρχει η ωραιότατη λέξη "ευκαιρία".Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:42Δυστυχως υπαρχει σε ολη την Αθηνα αυτο το προβλημα απο το 15 και μετα. Προτιμηστε τους περιφερειακους πεζοδρομους.Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:38Και δεν χρειάζεται να στρίψεις. Και στην Ροζαλία να τρώς το ντουμάνι σε χτυπάει στη μύτη και μαστουριάζεις.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 16:32
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 47 Απαντήσεις