!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ρε σεις δεν ειμαι Οβελιξ αλλα εχει δει κανεις κανεναν να πεθαινει το καλοκαιρι απο γριπη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χέλλη για να μην το κουράζουμε, στην κλίμακα από το 1 ως το 10 πόσο "it's just a flu" εκτιμάς τον covid;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- NewModelArmy
Εγω σε όλη μου τη ζωη ενα άτομο ήξερα που μπηκε με γριπη στο νοσοκομείο. Εναν 80χρονο θειο μου με καρδια. Τη γλυτωσε κιολας.GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:00 Ρε σεις δεν ειμαι Οβελιξ αλλα εχει δει κανεις κανεναν να πεθαινει το καλοκαιρι απο γριπη;
Καλά τώρα. Όλοι γνωρίζουμε 1-2 άτομα που πεθαίνουν από όλες τις αιτίες κάθε καλοκαίρι. Αυτό δε λέει τίποτα. Δηλαδή πόσους ξέρετε που πεθαίνουν από εγκεφαλικό ή ανεύρισμα ή οτιδήποτε άλλο;
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Μέσα σε όλα οι τσάτσοι της κυβέρνησης.
Πριν..

..μετα

Πριν..
..μετα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 24 Αύγ 2020, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οκ. Αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που τους έδωσαν σημασία τώρα. Δεν είχες ποτέ σφαγές ανάλογες αυτής στην Ιταλία σε τόσες πολλές χώρες σε όλο τον πλανήτη. Είχες εξάρσεις και προβλήματα σε κάποιες χώρες.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:59Γιατί πάντα αυτό έκαναν. Απλά πριν δεν τους έδιναν σημασία οι κυβερνήσεις, τα μήντια κι εσύ. Τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον βαθμό. Το 2009 θυμάσαι τι έλεγαν; Τους θυμάσαι να μην είναι ανήσυχοι; Μέτρα δεν πρότειναν, πέρα από αυτά που πρότειναν σαν γιατροί και σαν οργανισμοί υγείας: εμβολιασμούς, υγιεινή, απολύμανση, κτλ. Τώρα που οι κυβερνήσεις τούς δίνουν βήμα να προτείνουν κι άλλα μέτρα, ε, τα προτείνουν.ST48410 έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:21 Αυτά τα στοιχεία όμως τα έχουν και οι καθηγητές. Γιατί είναι τόσο ανήσυχοι και προτείνουν νέα μέτρα; Δεν θα έπρεπε να είχαμε και 5-6 λοιμωξιολόγους που να λένε δεν τρέχει τίποτα παιδιά απλώς κάνουμε περισσότερα τεστ τώρα;
Στην πραγματικότητα όλα αυτά τα μέτρα που έχουν ληφθεί φέτος έχουν συζητηθεί και από τον ΠΟΥ και από τον ECDC το 2009, αλλά ουδέποτε ζητήθηκε άμεσα η γνώμη τους για το τι πρέπει να γίνει κι έτσι οι εκθέσεις τους παραμένουν απλώς αναλύσεις αποτελεσματικότητας και κόστους.
Κοίτα τώρα τι γίνεται https://www.worldometers.info/coronavirus/
Ινδία, Μεξικό, Ευρώπη, ΗΠΑ κλπ
- hellegennes
Όχι, αγάπη. Προτείνω να κόψουμε τις μαλακίες με τα περιττά μέτρα που στραγγαλίζουν την οικονομία και άρα ΚΑΙ την δυνατότητά μας να έχουμε σύστημα υγείας και γενικά να λειτουργεί το κράτος. Αν κάποια στιγμή η κατάσταση γίνει αληθινά χειρότερη, τότε ας ληφθούν έξτρα μέτρα. Αυτήν την στιγμή χάνουμε χρόνο και χρήματα με μαλακίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:47 Άρα Χέλι προτείνεις να πάμε να γλειψουμε πόμολα τώρα να την περάσουμε ελαφρά κ να έχουμε ανοσια για το χειμώνα;![]()
Ό,τι κι αν προτείνω όμως, είναι ανούσιο, γιατί δεν αποφασίζω εγώ τίποτα. Όταν κάποια στιγμή αρχίζει να γίνεται αισθητή η ύφεση που προκαλέσαμε το καλοκαίρι με ανούσιες μαλακίες, θα πω σε όσους επηρεάζεστε «λυπάμαι πολύ, αυτές είναι οι συνέπειες» και θα συνεχίζω εν πολλοίς να ζω ανεπηρέαστος, γιατί κάνω ένα επάγγελμα που είναι δύσκολο να επηρεαστεί από τέτοιου είδους κρίση.
Γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνω πράγματα που έχω πει ξανά και ξανά. Ο κορωνοϊός είναι πιο επικίνδυνος από την γρίπη. Το ίδιο και ο έμπολα. Όπως δεν απαιτείται αυτήν την στιγμή να πάρουμε μέτρα για τον έμπολα στην Ελλάδα, έτσι δεν απαιτείται και για τον κορωνοϊό. Πόσο πιο απλά να το θέσω;vatraxos έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:01 Χέλλη για να μην το κουράζουμε, στην κλίμακα από το 1 ως το 10 πόσο "it's just a flu" εκτιμάς τον covid;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επομένως, it's just a flu.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:10 Γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνω πράγματα που έχω πει ξανά και ξανά. Ο κορωνοϊός είναι πιο επικίνδυνος από την γρίπη. Το ίδιο και ο έμπολα. Όπως δεν απαιτείται αυτήν την στιγμή να πάρουμε μέτρα για τον έμπολα στην Ελλάδα, έτσι δεν απαιτείται και για τον κορωνοϊό. Πόσο πιο απλά να το θέσω;
Δε νομίζω ότι λέει αυτόvatraxos έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:12Επομένως, it's just a flu.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:10 Γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνω πράγματα που έχω πει ξανά και ξανά. Ο κορωνοϊός είναι πιο επικίνδυνος από την γρίπη. Το ίδιο και ο έμπολα. Όπως δεν απαιτείται αυτήν την στιγμή να πάρουμε μέτρα για τον έμπολα στην Ελλάδα, έτσι δεν απαιτείται και για τον κορωνοϊό. Πόσο πιο απλά να το θέσω;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.iefimerida.gr/news/406736/a ... akoinothenNewModelArmy έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:03Εγω σε όλη μου τη ζωη ενα άτομο ήξερα που μπηκε με γριπη στο νοσοκομείο. Εναν 80χρονο θειο μου με καρδια. Τη γλυτωσε κιολας.GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:00 Ρε σεις δεν ειμαι Οβελιξ αλλα εχει δει κανεις κανεναν να πεθαινει το καλοκαιρι απο γριπη;
- NewModelArmy
Ο Εμπολα ειχε ΕΝΑ κρουσμα σε ολη την Ευρώπη. Τι σύγκριση είναι αυτή.
Όχι, αυτό εννοείST48410 έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:13Δε νομίζω ότι λέει αυτόvatraxos έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:12Επομένως, it's just a flu.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2020, 00:10 Γιατί με αναγκάζετε να επαναλαμβάνω πράγματα που έχω πει ξανά και ξανά. Ο κορωνοϊός είναι πιο επικίνδυνος από την γρίπη. Το ίδιο και ο έμπολα. Όπως δεν απαιτείται αυτήν την στιγμή να πάρουμε μέτρα για τον έμπολα στην Ελλάδα, έτσι δεν απαιτείται και για τον κορωνοϊό. Πόσο πιο απλά να το θέσω;
- hellegennes
Το εμβόλιο της γρίπης έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα στο κύριο δημογραφικό γκρουπ που απειλείται με θάνατο, δηλαδή τους άνω των 65. Φυσικά συνίσταται γιατί... γιατί όχι; Είναι αρκετά ασφαλές και ό,τι κι αν αποτρέπει καλό είναι. Πάντως ακόμη και οι έρευνες που βρίσκουν ανταπόκριση στο εμβόλιο από τους ηλικιωμένους, δεν βρίσκουν ικανή αποτελεσματικότητα για να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα. Εξ ου και πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες ετησίως.vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:54Με αυτή τη λογική, ο covid επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τους γνωστούς ιούς της γρίπης για τους οποίους υπάρχει ΚΑΙ εμβόλιο ΚΑΙ θεραπεία.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2020, 23:44Ναι, δεν γίνεται επιτήρηση ακριβώς γιατί η δραστηριότητα της γρίπης είναι ανύπαρκτη σε σχέση με τον χειμώνα, όπου ανύπαρκτη = μόνο εκατοντάδες κρούσματα την ημέρα και μερικοί νεκροί, σε σχέση με χιλιάδες κρούσματα την ημέρα τον χειμώνα και εκατοντάδες νεκρούς. Δηλαδή ό,τι έχουμε τώρα με τον κορωνοϊό. Ένα ανύπαρκτο επίπεδο απειλής.
Συνέλθετε. Αυτό είναι το γράφημα των νεκρών των τελευταίων 2 εβδομάδων. Αυτή η τελείως φλατ, πορτοκαλί γραμμή είναι η γραμμή τάσης:
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από ΕΟΔΥ
Η επιτήρηση της γρίπης για την περίοδο 2019 – 2020 σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα θα ξεκινήσει την εβδομάδα 40/2019 (30 Σεπτεμβρίου-06 Οκτωβρίου 2019) και θα ολοκληρωθεί την εβδομάδα 20/2020 (11–17 Μαΐου 2020).
Μάιο με Σεπτεμβρίο, είναι 0 τα κρούσματα, (όταν δεν έχεις πανδημία γρίπης)
Η γρίπη καλείται εποχική. Δεν είναι τυχαίο.
Σωτηρία 2014-2017, άδεια τα κρεβάτια το καλοκαίρι, διασωληνωσεις που και που για γρίπη τον χειμωνα. Κανένα σχεδόν μέτρο προστασίας, και κανένας κίνδυνος για το προσωπικό. (εμπειρικά)
Η επιτήρηση της γρίπης για την περίοδο 2019 – 2020 σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και στην Ελλάδα θα ξεκινήσει την εβδομάδα 40/2019 (30 Σεπτεμβρίου-06 Οκτωβρίου 2019) και θα ολοκληρωθεί την εβδομάδα 20/2020 (11–17 Μαΐου 2020).
Μάιο με Σεπτεμβρίο, είναι 0 τα κρούσματα, (όταν δεν έχεις πανδημία γρίπης)
Η γρίπη καλείται εποχική. Δεν είναι τυχαίο.
Σωτηρία 2014-2017, άδεια τα κρεβάτια το καλοκαίρι, διασωληνωσεις που και που για γρίπη τον χειμωνα. Κανένα σχεδόν μέτρο προστασίας, και κανένας κίνδυνος για το προσωπικό. (εμπειρικά)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις