Ναι δέχομαι και πμ. Πέραν όμως από την ειρωνία σου ένας στην Καβάλα που πέθανε 53 χρονών δούλευε σε σούπερ μάρκετ. Εσύ συνέχισε να ειρωνεύεσαι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Και πως τον κόλλησαν τον ιο; πηγαίνοντας ή γυρίζοντας;
και μη μου πεις από γλωσσοφιλα με αγνώστους ξένους τουρίστες
Αν γύρισαν θετικοί σημαίνει οτι το είχαν προτού φύγουν για τα νησιά
Arisvilla έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:33
Λογικό το βρίσκω το ρεπορταζ. Αυτοι που πάνε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο είναι σε μεγάλο βαθμό γόνοι πλούσιων οικογενειών. Δεν νομίζω από τα Λιόσια ή το Κερατσίνι να πάνε στη Μύκονο.
Μια χαρά τα λέει ο πατησιώτης. Και το θέμα δεν είναι τα 534 Ευρώ. Το θέμα είναι να πάρουν το ίδιο (όποιο ποσό κριθεί ότι αντέχει το κράτος) οι εργαζόμενοι του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα όταν βρίσκονται σε αναστολή. Έχουμε βαρεθεί να είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού μονίμως και όποτε ακούγεται κάποια αντίθετη φωνή να υπάρχουν δικαιολογίες της πλάκας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:38Το ζητούμενο δεν είναι να μειώσουμε τον μισθό αυτών που είναι ασφαλείς αλλά να συμπληρώσουμε το μισθό όσων δεν είναι.πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:27Ατυχώς συνδέονται.Διότι όταν υπάρχουν γείτονες που έχουν δεμένη και σίγουρη την κατσίκα τους και ζητούν μέτρα κατά του ιού που θα έχουν συνέπειες στις κατσίκες των άλλων μόνο,δεν γίνεται να μη συζητηθεί και αυτό.
Αντιλαμβάνεσθε νομίζω ότι εάν κοπούν στο μισό και παραπάνω οι δαπάνες του κράτους για διακόσιες χιλιάδες εκπαιδευτικούς θα έχει πολύ περισσότερα για να αποζημιώσει τα μπαρ και τις ταβέρνες που θα κλείσει.Εάν μάλιστα όλες οι συντάξεις για το διάστημα της καραντίνας κατέβαιναν στα 534 ευρώ,θα μπορούσε να κρατήσει μέχρι το εμβόλιο.
534 για όλους τον μήνα και όλοι μέσα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο είναι μια πολιτική.Το θέλω λοκντάουν και εγώ να παίρνω ολόκληρο τον μισθό μου ή τη σύνταξή μου δεν είναι.
Αλλά αυτό δεν ταιριάζει με τη θρησκεία του αυτομαστιγώματος.![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Στη Μέρκελ και τους "φειδωλούς" πέστα αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:38 Το ζητούμενο δεν είναι να μειώσουμε τον μισθό αυτών που είναι ασφαλείς αλλά να συμπληρώσουμε το μισθό όσων δεν είναι.
Η λογική σου είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή του άρθρου όμως.nemo έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:48Και πως τον κόλλησαν τον ιο; πηγαίνοντας ή γυρίζοντας;
και μη μου πεις από γλωσσοφιλα με αγνώστους ξένους τουρίστες
Αν γύρισαν θετικοί σημαίνει οτι το είχαν προτού φύγουν για τα νησιά
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τε λέει; πως πάει το πότισμα;πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:51Στη Μέρκελ και τους "φειδωλούς" πέστα αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:38 Το ζητούμενο δεν είναι να μειώσουμε τον μισθό αυτών που είναι ασφαλείς αλλά να συμπληρώσουμε το μισθό όσων δεν είναι.Δεν ξέρω Ελληνα πολιτικό που να μη θέλει να κόψει χρήμα η ΕΚΤ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έχω βάλει ένα στη γλάστρα αλλά δε λέει να καρπίσει. Το ποτίζω αλλά ούτε ένα Ευρώ ακόμα. Θα φταίει το χώμα μάλλον ή ότι δεν είμαι ΔΥ. Τι λες;sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:59Τε λέει; πως πάει το πότισμα;πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:51Στη Μέρκελ και τους "φειδωλούς" πέστα αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:38 Το ζητούμενο δεν είναι να μειώσουμε τον μισθό αυτών που είναι ασφαλείς αλλά να συμπληρώσουμε το μισθό όσων δεν είναι.Δεν ξέρω Ελληνα πολιτικό που να μη θέλει να κόψει χρήμα η ΕΚΤ.
![]()
Και γω ιυ ήμουν είμαι και θα είμαι, μαζί τους φάγαμε τους καρπούς του εβροφυτού που έχει τις ρίζες του στη Βασιλεία.ST48410 έγραψε: 23 Αύγ 2020, 22:01Έχω βάλει ένα στη γλάστρα αλλά δε λέει να καρπίσει. Το ποτίζω αλλά ούτε ένα Ευρώ ακόμα. Θα φταίει το χώμα μάλλον ή ότι δεν είμαι ΔΥ. Τι λες;sys3x έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:59Τε λέει; πως πάει το πότισμα;πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:51
Στη Μέρκελ και τους "φειδωλούς" πέστα αυτά.Δεν ξέρω Ελληνα πολιτικό που να μη θέλει να κόψει χρήμα η ΕΚΤ.
![]()
Ότι πει ο Ολλαντός γεωπόνος λοιπόν και μην ακούω γκρίνιες.
Η πλάκα πάντως είναι Στάθη ότι όλα αυτά τα τσουτσούνια πρήζανε τους όρχεις μας για ψεκαστικά και λεφτόδεντρα, ακριβώς δηλαδή αυτά που επικαλούνται τώρα, έχει πολύ πλάκα, έχουνε δηλαδή κι άμα δεν ήταν τόσο γελοίοι ίσως να γελούσαμε με την καρδγιά μας τώρα αλλά φευ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εχουμε κυβέρνηση γι αυτά.πατησιωτης έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:51Στη Μέρκελ και τους "φειδωλούς" πέστα αυτά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Αύγ 2020, 21:38 Το ζητούμενο δεν είναι να μειώσουμε τον μισθό αυτών που είναι ασφαλείς αλλά να συμπληρώσουμε το μισθό όσων δεν είναι.Δεν ξέρω Ελληνα πολιτικό που να μη θέλει να κόψει χρήμα η ΕΚΤ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Nope. Δεν υπάρχει μέτρηση της γρίπης το καλοκαίρι. Το διάγραμμα που έφερα δείχνει κρούσματα συμπτωματικών της γρίπης του 2009. Χαλαρά θα μπορούσαν να είχαν υπάρξει 500.000 ασυμπτωματικοί εκείνο το καλοκαίρι. Απλά δεν το μετρήσαμε ποτέ.vatraxos έγραψε: 23 Αύγ 2020, 17:27 Γιατί; Τι αντίστοιχα στοιχεία έχουμε για τη γρίπη το καλοκαίρι; Τα 200+ καθημερινά κρούσματα δεν είναι εκτίμηση, είναι μετρημένα κρούσματα επί συγκεκριμένου ημερήσιου αριθμού ελέγχων. Τα 200 κρούσματα γρίπης κάθε καλοκαίρι είναι εβδομαδιαία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
https://instanews.gr/89851/ellada/arith ... ymera.html
https://www.inkefalonia.gr/koinonia/820 ... fthinoporo
αν βρει καποιος το αρθρο του ας το ανεβασει
γκουγκλαρα να δω ποιος ειναι αυτος ο Φωκας και μηπως βρω το αρθρο και ο ανθρωπος ειχε πει το Μαιο οτι φοβαται πως το δευτερο κυμα θα ερθει νωριτερα απο το φθινοπωροΈνας από τους πιο σοβαρούς και διακεκριμένους επιστήμονες ο καθηγητής Γουργουλιάνης, με απλά λόγια έδωσε στον κόσμο να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας.
Την ώρα που οι περισσότεροι βλέπουν μόνο τον αριθμό των κρουσμάτων ο καθηγητής είδε τη μεγάλη εικόνα και τη μετέφερε στους πολίτες.
Με μια ανάρτηση του στο facebook έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά όσα έγραψε:
Η γνώση σώζει. Η Ελληνική επιτυχημένη πορεία πρέπει να συνεχισθεί!
Κάποιες από τις έγκριτες εφημερίδες της Κυριακής περιγράφουν μια εικόνα «αποτυχίας» στη διαχείριση της πανδημίας, μετατοπίζοντας την ευθύνη είτε στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας είτε σε δυσκολίες συνεργασίας.
Ας δούμε όμως την σημερινή πραγματικότητα. Ανά ημέρα τις τελευταίες αυτές ημέρες τα τεστ που γίνονται στην Ελλάδα σε σχέση με τον πληθυσμό κάθε χώρας είναι πολλά, σχεδόν όσα στην Αυστρία, Ρουμανία, Ελβετία και πολύ περισσότερα από άλλες χώρες όπως η Σλοβακία, η Κροατία, η Ιταλία. Από αυτά, θετικά είναι λίγο περισσότερο από 1% ενώ είναι τριπλάσια στην Βουλγαρία, Σλοβενία, Ελβετία, Τσεχία, εξαπλάσια στην Ρουμανία και την Αμερική και δεκαπλάσια στην Κροατία. Ο λόγος επιβεβαιωμένοι θάνατοι προς επιβεβαιωμένα περιστατικά στη Ελλάδα είναι 2,9% όσο και στη Αυστρία , μισός από τον Ευρωπαικό μέσο όρο (6,3%) και πολύ λιγότερος από την Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία που φθάνει το 13%. Αυτές οι εξαιρετικές επιδόσεις της πατρίδας μας καταγράφονται περισσότερο από δύο μήνες με ανοικτή τη χώρα ,με σχεδόν κανονική ζωή.
Ίσως ξαναζούμε τις συνηθισμένες αντιπαραθέσεις της φυλής μας που συνοδεύουν τις επιτυχίες. Διερωτώμαι επίσης , εάν η άγνοια ή ο φόβος εμποδίζει κάποιους να παρακολουθούν τα δεδομένα. Ευτυχώς που πάλι στον τύπο της Κυριακής υπάρχει η εκτίμηση του ακαδημαικού Θανάση Φωκά που τιμά τη χώρα μας διεθνώς «Αν στις επόμενες 10 ημέρες ο αριθμός των θανάτων ακολουθήσει την καμπύλη των προβλέψεών μας, τότε ίσως η πανδημία φθάνει στο τέλος της» .
Συνεχίζουμε να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.
Η ψυχραιμία και σίγουρα η γνώση σώζει ζωές.
LETO έγραψε: 23 Αύγ 2020, 22:58 https://instanews.gr/89851/ellada/arith ... ymera.html
Διερωτώμαι επίσης , εάν η άγνοια ή ο φόβος εμποδίζει κάποιους να παρακολουθούν τα δεδομένα.
...που έχουν συγκεκριμένα αίτια και πηγές.
Δεν ξέρω τι λεει ο Φωκάς αλλά μην βασίζεσαι καθόλου στα λεγόμενα του Γουργουλιάνη. Ελεγε τον Μαιο οτι η ζέστη σκοτώνει τον ιο, οτι τέλη Ιουλίου θα μηδενίσουμε σε κρούσματα κτλ. Δες εδω. https://www.thenewspaper.gr/2020/05/07/ ... aleifthei/LETO έγραψε: 23 Αύγ 2020, 22:58 https://instanews.gr/89851/ellada/arith ... ymera.html
γκουγκλαρα να δω ποιος ειναι αυτος ο Φωκας και μηπως βρω το αρθρο και ο ανθρωπος ειχε πει το Μαιο οτι φοβαται πως το δευτερο κυμα θα ερθει νωριτερα απο το φθινοπωροΈνας από τους πιο σοβαρούς και διακεκριμένους επιστήμονες ο καθηγητής Γουργουλιάνης, με απλά λόγια έδωσε στον κόσμο να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας.
Την ώρα που οι περισσότεροι βλέπουν μόνο τον αριθμό των κρουσμάτων ο καθηγητής είδε τη μεγάλη εικόνα και τη μετέφερε στους πολίτες.
Με μια ανάρτηση του στο facebook έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αναλυτικά όσα έγραψε:
Η γνώση σώζει. Η Ελληνική επιτυχημένη πορεία πρέπει να συνεχισθεί!
Κάποιες από τις έγκριτες εφημερίδες της Κυριακής περιγράφουν μια εικόνα «αποτυχίας» στη διαχείριση της πανδημίας, μετατοπίζοντας την ευθύνη είτε στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας είτε σε δυσκολίες συνεργασίας.
Ας δούμε όμως την σημερινή πραγματικότητα. Ανά ημέρα τις τελευταίες αυτές ημέρες τα τεστ που γίνονται στην Ελλάδα σε σχέση με τον πληθυσμό κάθε χώρας είναι πολλά, σχεδόν όσα στην Αυστρία, Ρουμανία, Ελβετία και πολύ περισσότερα από άλλες χώρες όπως η Σλοβακία, η Κροατία, η Ιταλία. Από αυτά, θετικά είναι λίγο περισσότερο από 1% ενώ είναι τριπλάσια στην Βουλγαρία, Σλοβενία, Ελβετία, Τσεχία, εξαπλάσια στην Ρουμανία και την Αμερική και δεκαπλάσια στην Κροατία. Ο λόγος επιβεβαιωμένοι θάνατοι προς επιβεβαιωμένα περιστατικά στη Ελλάδα είναι 2,9% όσο και στη Αυστρία , μισός από τον Ευρωπαικό μέσο όρο (6,3%) και πολύ λιγότερος από την Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία που φθάνει το 13%. Αυτές οι εξαιρετικές επιδόσεις της πατρίδας μας καταγράφονται περισσότερο από δύο μήνες με ανοικτή τη χώρα ,με σχεδόν κανονική ζωή.
Ίσως ξαναζούμε τις συνηθισμένες αντιπαραθέσεις της φυλής μας που συνοδεύουν τις επιτυχίες. Διερωτώμαι επίσης , εάν η άγνοια ή ο φόβος εμποδίζει κάποιους να παρακολουθούν τα δεδομένα. Ευτυχώς που πάλι στον τύπο της Κυριακής υπάρχει η εκτίμηση του ακαδημαικού Θανάση Φωκά που τιμά τη χώρα μας διεθνώς «Αν στις επόμενες 10 ημέρες ο αριθμός των θανάτων ακολουθήσει την καμπύλη των προβλέψεών μας, τότε ίσως η πανδημία φθάνει στο τέλος της» .
Συνεχίζουμε να τηρούμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.
Η ψυχραιμία και σίγουρα η γνώση σώζει ζωές.
- hellegennes
Εγώ τα παρακολουθώ εδώ και μια δεκαετία. Ναι, δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Μιλάμε για το τι ζημιά έκανε ο κορωνοϊός σε σχέση με το τι κάνει η γρίπη. Η γρίπη προκαλεί πολλαπλάσια ζημιά στην δημόσια υγεία. Είναι ένα θέμα που το έχουμε συζητήσει ξανά και ξανά στο φόρουμ και έχω αναφερθεί πολλές φορές στην σοβαρότητά του, αλλά το 99% των χρηστών του φόρουμ σνόμπαρε την σοβαρότητα του θέματος.ST48410 έγραψε: 23 Αύγ 2020, 19:12 Δεν ξέρω φίλε. Δεν έχω παρακολουθήσει τόσο στενά τα νούμερα της γρίπης άλλων ετών. Η υποκειμενική εντύπωση είναι πως δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη. Θέλω να πω ότι με γρίπη δεν θυμάμαι μονάδες νοσοκομείων να κλείνουν, ομάδες γιατρών ή πολιτών να μπαίνουν σε καραντίνα, γιατροί να ντύνονται σαν αστροναύτες και να λαμβάνονται οποιαδήποτε μέτρα οικονομικής φύσης (κλείσιμο καταστημάτων πχ) επειδή σε μια περιοχή είχαμε μαζεμένα κρούσματα. Άρα τι να συγκρίνω;
Αυτά που λες αφορούν αντιδράσεις του κράτους. Το αν είναι δικαιολογημένες ή όχι αντιδράσεις είναι συζητήσιμο, αλλά επειδή το κράτος δεν αντιδρούσε ανάλογα στην γρίπη δεν σημαίνει ότι δεν είχε ανάλογο ή και μεγαλύτερο (στην Ελλάδα) φορτίο. Η γρίπη είναι αυτή που γεμίζει τις ΜΕΘ κάθε χρόνο και ενώ ο κύριος όγκος είναι μεταξύ Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, δεν σημαίνει ότι το καλοκαίρι η γρίπη αποτελεί μικρότερο βάρος από αυτό που προκαλεί ο Κορωνοϊός αυτήν την στιγμή. Κόσμος μπαίνει σε ΜΕΘ και πεθαίνει και το καλοκαίρι από γρίπη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1654 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις