Σπάσε μη σε αφαλοκόψω..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιωαννα Κουσκουση: Τα ειπε εξω απο τα δοντια και την εκοψαν στον αερα!
Έχε χάρη που είμαι 50% Τρικαλινός, αλλιώς θα τα λέγαμε...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Εδώ έχεις ένα δίκιο , κι ο Σακαφλιάς την "έφαγε" από Τρικαλινό . Μισά- μισά ,εντάξει;
εγώ δεν θα πάρω κάτι? πως θα πληρώσω τον κουγια να με αθωώσει?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μαζεψου λιγο ομως , με τα κουβαληματα και τους δικους σου ανθρωπους γιατι αυτα καταληγουν σε ειμαι δικος σας και τοτε ειναι καπως αργα αφου τη συνεχεια την εχουμε ξαναδει .Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:22
εγώ κουβαλάω σε κάθε περιπτωση, να κουβαλήσει και αυτή τα δικά της και τους δικούς της ανθρώπους,
ρε μωρό,Νon4me έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:30Μαζεψου λιγο ομως , με τα κουβαληματα και τους δικους σου ανθρωπους γιατι αυτα καταληγουν σε ειμαι δικος σας και τοτε ειναι καπως αργα αφου τη συνεχεια την εχουμε ξαναδει .Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:22
εγώ κουβαλάω σε κάθε περιπτωση, να κουβαλήσει και αυτή τα δικά της και τους δικούς της ανθρώπους,
σας έδωσα ένα παράδειγμα τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια οθόνη για εκπαιδευτικούς λόγους.
σιγά μην πήγαινα να σφάξω την ΓΑΛΗ, που μπορεί να είναι καρχια ώρες ώρες αλλά και ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά του πχώρουμ.
στην τελική, ποιος θα την λέει στα κοθμόνια όταν λείπω?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
30% και για τις δύο ,τα υπόλοιπα ,τα στοιχήματα ,τα "σπόρια" δικά μας ,μπέσα;
- Otto Weininger
Κανεις δεν αποχώρησε.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:18 Οκ, ειλικρινά λυπάμαι για την αποχώρηση του Otto.
Και αποδέχομαι την ήττα μου, τι άλλο;
Let them make the first mistake. We make the last move.
κλείσαμε αν και η εκπαιδευτική "μάχη" έλαβε τέλος.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Φλωρεψε η κουβέντα, abort
εκεί εσύ να στήσεις πάγκο με τσιρότα, γάζες και ιώδια για να βγάλεις κανα φράγκοOtto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:37Κανεις δεν αποχώρησε.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:18 Οκ, ειλικρινά λυπάμαι για την αποχώρηση του Otto.
Και αποδέχομαι την ήττα μου, τι άλλο;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Μέσα συνεταιράκι...Στύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:28
Εδώ έχεις ένα δίκιο , κι ο Σακαφλιάς την "έφαγε" από Τρικαλινό . Μισά- μισά ,εντάξει;![]()
.
Bellum omnium contra omnes
Να πας στη μαγειρική τότε, τον Σαββίδη σου μέσα.
- περαστικος
Αλλαξε τις τις προκες, δικη μου!Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 19:4210 μμ έξω από τον σταθμό του Θησείου. σε περιμένω.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 19:36Πες εσύ, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μια και ο Otto προσφέρθηκε ως κόουτς, τον προτείνω ως μάρτυρα.
Ούτως ή άλλως γνωριζόμαστε.![]()
Ας αναλάβει δικός σου κόουτς/μάρτυρας όποιος γουστάρει. Και αν γουστάρετε και στοιχήματα, μέσα.
Άντε να σας δω.![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 0 Απαντήσεις