Είναι 8.10.
Μέχρι τις 9.00 ισχύει η προσφορά.
Δώστε και σώστε.
FUCK DONALD TRUMP
αφου το βλεπεις πάει να την γλιτώσει με ειρωνίες η δικιά σου.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:09 Άκυρο το event. Αποσύρω τον αθλητή μου. Αλλιώς άμα είναι να βάλουμε και ένα σκοπευτή κάπου και εμείς να πίνουμε μπύρες λίγο πιο κάτω.
και ο δικός σου ο μάρτυρας λάκισε οπότε φέρε κανεναν από τα ΚΑΠΗΓΑΛΗ έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:12 Οπότε, περιμένω μάρτυρα της χοντρής.
Είναι 8.10.
Μέχρι τις 9.00 ισχύει η προσφορά.
Δώστε και σώστε.![]()
σε εποχές σαν αυτή που διανύουμε, έντονης κοινωνικής υπευθηνότητας, ο κάθε ένας βγάζει τον καλύτερό του εαυτό, και με ευθήνη δρα για το καλό της κοινότητας.
Όχι δεν κατάλαβες. Και το γεγονός ότι δηλωνεις πως σε μια τέτοια περίπτωση θα εμφανιζοσουν με ομάδα και σιδερικα, δείχνει αν μη τι αλλο ότι και πολύ θαρραλέα δεν είσαι.Naranjita έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:13αφου το βλεπεις πάει να την γλιτώσει με ειρωνίες η δικιά σου.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:09 Άκυρο το event. Αποσύρω τον αθλητή μου. Αλλιώς άμα είναι να βάλουμε και ένα σκοπευτή κάπου και εμείς να πίνουμε μπύρες λίγο πιο κάτω.
ΜΟΥΦΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΜΟΥΦΑ
![]()
![]()
![]()
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Ελπίζω να είναι αλήθεια, μπας και βγάλουμε κάνα φράγκο...
Τσου ρε Λάκη , έχω κανονίσει ήδηOANNHSEA έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:15 Κορίτσια ηρεμία λέμε!!!
Μην πάει χαμένη τόση διάθεση για πλάκωμα!!!
Αφήστε εμένα να κανονίσω μία συνάντηση για ξύλο - για φιλανθρωπικό σκοπό...
Θα είναι μάχη μέχρι τελικής πτώσεως σε ρινκ με λάσπη!!! Θα κοπούν πάνω από 1000 εισιτήρια!!!
Τα κέρδη θα διανεμηθούν: 50% στο χαμόγελο του παιδιού, 25% στους ανώνυμους αλκοολικούς και 25% στο ταμείο της ομάδας μασαμπούκας...
Έχω την συγκατάθεση σας να ξεκινήσω;;;
Στύγιος έγραψε: 22 Αύγ 2020, 19:58Να βγάλουμε κάνα φράγκο πρώτα ,30% έκαστη και τα "σπόρια" δικά μου .
εγώ κουβαλάω σε κάθε περιπτωση, οποτε ΟΦΕΙΛΩ να προειδοποιήσω ως έντιμος άνθρωπος που είμαι την τσατσόγρια, για να ξέρει τι να περιμένει και να κουβαλήσει και αυτή τα δικά της και τους δικούς της ανθρώπους, οι οποιοι πρεπει και αυτοι να το γνωρίζουν αν τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή γιατί θα υπάρχουν νομικές συνέπειες.Otto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2020, 20:16
Όχι δεν κατάλαβες. Και το γεγονός ότι δηλωνεις πως σε μια τέτοια περίπτωση θα εμφανιζοσουν με ομάδα και σιδερικα, δείχνει αν μη τι αλλο ότι και πολύ θαρραλέα δεν είσαι.
Φυσικά μιλάμε για θεωρητικά σενάρια και λέμε μαλακιες για να περνάει η ώρα, αλλά δείχνει ένα mentality αυτό όπως και να το κάνεις.