Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:25
Δεν τους σακατευω παιδιά, μη τρελαθούμε τώρα. Δεν βάζω δύναμη πολύ.Αλλά δεν το είχα σκεφτεί ότι ασκω βια ποτέ. Ίσως επειδή κι ο άλλος γέλαγε. Άμα βρεθώ όντως σε άμυνα μπορώ να τον σακατέψω.
Εδώ έλεγες για ιπτάμενα τσόκαρα!
Το ιπτάμενο τσόκαρο δεν είναι βία;
Τέσπα, δεν ξέρω την σχέση σου, εφόσον ο άλλος γελάει μπορεί να είναι και συναινετικό. Η ερώτηση είναι αν θα κρίναμε έναν άνδρα με παρόμοιο τρόπο, αν έχουμε την τάση να υπερπροστατεύουμε τις γυναίκες κάποιες φορές και, κυρίως, πώς θα τα χειριστεί αυτά ο νόμος στην περίπτωση που θα γίνουν αυτά που έγραψε ο μπλάκι. Χρησιμοποίησα τις αναρτήσεις σου ως παράδειγμα για να μην ψάχνω στο feminist memes.
Εγώ έλεγα για ιπτάμενα τσόκαρα; δεν διαβάζεις σωστά από τη κάψα σου να νιώσεις δίκαιομενος για τις κακές φεμινίστριες που σου έκαναν κακό κτλ κτλ παραδιαβαζεις.
Δηλαδή το πως θα απαντήσουμε σε άμυνα τίθεται θέμα για σένα αν ο άντρας πρέπει να προστατευτεί από τον νόμο. Τι να πω.
Βγήκε καινούρια φράση
" Εγώ δεν είμαι σεξιστής αλλά.."
Βλέπω τώρα στον Alpha ρεπορτάζ που λέει
"τρόμος με γυναίκα οδηγό" προκάλεσε 2 ατυχήματα.
Πόσες φορές είδατε να λέει τίτλος "τρόμος με άντρα οδηγό"; να βάζουν μέσα και το φυλο;
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:35
Εγώ έλεγα για ιπτάμενα τσόκαρα; δεν διαβάζεις σωστά από τη κάψα σου να νιώσεις δίκαιομενος για τις κακές φεμινίστριες που σου έκαναν κακό κτλ κτλ παραδιαβαζεις.
Δηλαδή το πως θα απαντήσουμε σε άμυνα τίθεται θέμα για σένα αν ο άντρας πρέπει να προστατευτεί από τον νόμο. Τι να πω.
Βγήκε καινούρια φράση
Δεν έχω δηλώσει μη σεξιστής. Ίσως έχω πει ότι προσπαθώ να είμαι μη σεξιστής. Αν έχεις μεγαλώσει σε ένα χωριό 500 ανθρώπων δεν ξυπνάς μια μέρα και σταματάς να είσαι σεξιστής. Καταλαβαίνω ότι ο σεξισμός είναι κακό πράμα, αλλά ο πόλεμος εναντίον του σεξιστή εαυτού μου μαίνεται ακόμα, δεν τον έχω κερδίσει.
Θα μου ήταν όμως πιο εύκολο να μην είμαι σεξιστής αν ήμουν σίγουρος ότι κι οι φεμινίστριες προσπαθούν παρομοίως με εμένα να είναι μη σεξίστριες. Αντιθέτως, δεν δίνουν μία. Κάπου μέσα στο 2010 είπανε το παράλογο αξίωμα "δεν γίνεται μία γυναίκα να είναι σεξίστρια επειδή δεν μπορεί να ασκήσει συστημική καταπίεση" μόνο και μόνο επειδή τις βόλευε, κι από τότε κάνουν πάρτι.
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:35
Βγήκε καινούρια φράση
Δεν έχω δηλώσει μη σεξιστής. Ίσως έχω πει ότι προσπαθώ να είμαι μη σεξιστής. Αν έχεις μεγαλώσει σε ένα χωριό 500 ανθρώπων δεν ξυπνάς μια μέρα και σταματάς να είσαι σεξιστής. Καταλαβαίνω ότι ο σεξισμός είναι κακό πράμα, αλλά ο πόλεμος εναντίον του σεξιστή εαυτού μου μαίνεται ακόμα, δεν τον έχω κερδίσει.
Θα μου ήταν όμως πιο εύκολο να μην είμαι σεξιστής αν ήμουν σίγουρος ότι κι οι φεμινίστριες προσπαθούν παρομοίως με εμένα να είναι μη σεξίστριες. Αντιθέτως, δεν δίνουν μία. Κάπου μέσα στο 2010 είπανε το παράλογο αξίωμα "δεν γίνεται μία γυναίκα να είναι σεξίστρια επειδή δεν μπορεί να ασκήσει συστημική καταπίεση" μόνο και μόνο επειδή τις βόλευε, κι από τότε κάνουν πάρτι.
Και πέρυσι άντρες σεξιστες βγήκαν και είπαν οι γυναίκες στη κουζίνα.
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:45
Δεν απαντάει σε κάτι αυτό.
Κι οι φεμινίστριες είχανε βγάλει ένα χάσταγκ "kill all men". Για χιούμορ το γράψανε, αλλά αν βγω κι εγώ και λανσάρω ένα παρομοίως χιουμοριστικό χάσταγκ "kill all women" θα πέσουν να με φάνε.
Βέβαια εγώ δεν θα το έφτιαχνα και να το σκεφτόμουν, μόνο οι φεμινίστριες έχουν τέτοιες εμπνεύσεις.
Κι οι φεμινίστριες είχανε βγάλει ένα χάσταγκ "kill all men". Για χιούμορ το γράψανε, αλλά αν βγω κι εγώ και λανσάρω ένα παρομοίως χιουμοριστικό χάσταγκ "kill all women" θα πέσουν να με φάνε.
Βέβαια εγώ δεν θα το έφτιαχνα και να το σκεφτόμουν, μόνο οι φεμινίστριες έχουν τέτοιες εμπνεύσεις.
Πως δεν τα φτιαχνανε; κάτι incells δεν τα θυμάσαι τι λένε; που τα εννοούν κιόλας όχι για πλάκα. Αλλά ναι μωρέ γιατί να σε νοιάζουν. Το θέμα είναι ότι οι φεμινίστριες...
Πως δεν τα φτιαχνανε; κάτι incells δεν τα θυμάσαι τι λένε; που τα εννοούν κιόλας όχι για πλάκα. Αλλά ναι μωρέ γιατί να σε νοιάζουν. Το θέμα είναι ότι οι φεμινίστριες...
Δεν παρακολουθώ τους ίνσελς. Δεν αρνήθηκα ότι υπάρχει σεξισμός. Απλά λέω ότι είναι κι οι φεμινίστριες σεξίστριες κι αυτό που κάνουν είναι ύπουλο. Σου λένε "εγώ είμαι η μη σεξίστρια, εμένα θα ακούς" και αν τις εμπιστευτείς καταλήγουν να σε κάνουν σεξιστή υπέρ των γυναικών. Πόση επιρροή κι αποδοχή έχουν οι ίνσελς και πόση οι φεμινίστριες;
Δεν παρακολουθώ τους ίνσελς. Δεν αρνήθηκα ότι υπάρχει σεξισμός. Απλά λέω ότι είναι κι οι φεμινίστριες σεξίστριες κι αυτό που κάνουν είναι ύπουλο. Σου λένε "εγώ είμαι η μη σεξίστρια, εμένα θα ακούς" και αν τις εμπιστευτείς καταλήγουν να σε κάνουν σεξιστή υπέρ των γυναικών. Πόση επιρροή κι αποδοχή έχουν οι ίνσελς και πόση οι φεμινίστριες;
Δεν γνωρίζω τέτοιες φεμινίστριες. Λυπάμαι. Αυτές που συναναστρεφομαι εγώ αγαπούν το αντρικό φύλο και ιδιαίτερα τους άντρες που είναι νορμαλ. Δεν αγαπούν και αποδέχονται σεξιστικές συμπεριφορές. Δεν ξέρω για αυτές που γνωρισες εσύ.
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 19:42
Βλέπω τώρα στον Alpha ρεπορτάζ που λέει
"τρόμος με γυναίκα οδηγό" προκάλεσε 2 ατυχήματα.
Πόσες φορές είδατε να λέει τίτλος "τρόμος με άντρα οδηγό"; να βάζουν μέσα και το φυλο;
Είναι διευκρίνηση ναιδα . Είναι σαν να λέμε η πουτσα ,ο πουτσος και το πουτσακι . Αυτό ναιδα γιατί υπάρχει σε όλα τα γένη ; Γιατί πρόκειται περί ηλιθιότητας να στραβωνεις γιατι λέμε ο οδηγός ή η οδηγός . Και η πουτσα είναι ανδρικό προνόμιο και ανακαλύφθηκε προ φεμινισμού .
Να λένε Σωφερίνα
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 20:11
Δεν γνωρίζω τέτοιες φεμινίστριες. Λυπάμαι. Αυτές που συναναστρεφομαι εγώ αγαπούν το αντρικό φύλο και ιδιαίτερα τους άντρες που είναι νορμαλ. Δεν αγαπούν και αποδέχονται σεξιστικές συμπεριφορές. Δεν ξέρω για αυτές που γνωρισες εσύ.
Ίσως δεν έχω καταλάβει τι είναι φεμινίστρια. Μπορείς να μου ορίσεις την φεμινίστρια; Κι επειδή θα προκύψει και για να μην χάνουμε χρόνο, μπορείς να μου ορίσεις και την ισότητα;
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 18:51
Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Νάιδα, την ειρωνεία δεν την λες και βία. Νάιδα, εδώ νομίζω πως αν το έλεγε αυτό ένας άνδρας κι εγώ θα του την έλεγα.
Ναίδα, τι πράματα είναι αυτά;
John Brown Gun Club εξακολουθώ να έχω την απορία αν πρέπει οι άνδρες να αντιμετωπίζονται διαφορετικά σε περιπτώσεις τέτοιων αναρτήσεων. Από τους χρήστες πρώτα κι από τον νόμο μετά.
Είναι το δάγκωμα βια. Οκ. Μπορεί και να είναι και να είμαι λάθος παιδιά. Απλά δεν μου εξέφρασε κανείς αυτή την εκδοχή. Συνήθως το κάνουν επίτηδες να με προκαλέσουν για να αντίδρασω έτσι. Κι επειδή κι εγώ δέχομαι και δαγκωσιές και χέρια, δεν το θεώρησα ποτέ ότι ασκω βια. Τώρα που είδα κι αυτή την εκδοχή, δεν θα το ξανακάνω. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
Τσόκαρα όχι. Αλλά συνήθως δαγκωνω ή γραπώνω με τα νύχια το χέρι, πλευρά. Άμα νευρίασω πολύ έτσι και ο άλλος ειναι στη κοσμαρα του και με ειρωνεύεται.
Κατάλαβα, συνήθως τους σακατεύεις αν και δεν σου' τυχε.
Ενιγουέι, είσαι σε καλό δρόμο, το σωστό να λέγεται.
Δεν τους σακατευω παιδιά, μη τρελαθούμε τώρα. Δεν βάζω δύναμη πολύ.Αλλά δεν το είχα σκεφτεί ότι ασκω βια ποτέ. Ίσως επειδή κι ο άλλος γέλαγε. Άμα βρεθώ όντως σε άμυνα μπορώ να τον σακατέψω.
Σωστός κι αυτός.
Πρόβλημα θα υπήρχε αν έβαζε τα κλάματα και άρχιζε τα "αγάπη μου πρέπει να μιλήσουμε για τη σχέση μας" χωρίς να γελάει.