απο υποκειμενο της κοροιδιας ομως καταφερνεις να γινεις αντικειμενο. Αρα δεν κανεις και τοσο καλη δουλεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:22Εγώ δεν "πάω να κοροϊδέψω" κανέναν.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:19ΓΑΛΗ ποιον πας να κοροιδεψεις; Τραβας τα ζορια σου με κυριολεκτικα οτιδηποτε βρεις μπροστα σου, αναλογα με το ποσο στραβα ξυπνας καθε μερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:14
Με το είδος σας, σαφώς και είμαι. Και φασίστρια και ρατσίστρια και ό,τι θέτε.
Σας κοροϊδεύω. Σκέτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- John Brown Gun Club
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Sid Vicious
για τον john brown/μπλακυ λες ε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Και τι προτείνεις, με παράδειγματα, να περιλαμβάνει αυτός ο νόμος και ενώ δεν υφίσταται μέχρι σήμερα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 20:56 Ενας νόμος για το έγκλημα μίσους του μισογυνισμου είναι απαραίτητος ενόψει των επιθέσεων κατά των γυναικών.
Η σοβαροτητα του μισογυνισμου, ριζα των επιθεσεων σε γυναικες και κοριτσια, πρεπει να αναγνωριστει και να διωχθει ποινικα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Sid Vicious
Να αρχισαμε και με τα σεξιστικα βλεπω, καταπιεστηκες τόση ωρα αλλα δεν αντεξες τελικαJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:23 Τους Χριστιανους που αγαπανε, ελεουνε, συγχωρουνε, τους εχω μεσα στην καρδια μου. Τους "Χριστιανους" που με τη βοηθεια του Χριστου θελουν να μου γαμησουν την ...δεν το λεω, τους κατουραω.
- John Brown Gun Club
Οχι, κανω το ακριβως αντιθετο.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:23εχμ, δεν εχεις παρατηρησει οτι κανεις ακριβως το ιδιο, ε;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:19
ΓΑΛΗ ποιον πας να κοροιδεψεις; Τραβας τα ζορια σου με κυριολεκτικα οτιδηποτε βρεις μπροστα σου, αναλογα με το ποσο στραβα ξυπνας καθε μερα.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δεν είδα να έχει τέτοιες συμπεριφορές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
ντεφορμε σε βρισκωSid Vicious έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:27Να αρχισαμε και με τα σεξιστικα βλεπω, καταπιεστηκες τόση ωρα αλλα δεν αντεξες τελικαJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:23 Τους Χριστιανους που αγαπανε, ελεουνε, συγχωρουνε, τους εχω μεσα στην καρδια μου. Τους "Χριστιανους" που με τη βοηθεια του Χριστου θελουν να μου γαμησουν την ...δεν το λεω, τους κατουραω.![]()
- Sid Vicious
ναι ποτέNaida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:30Δεν είδα να έχει τέτοιες συμπεριφορές![]()
Έχει προτείνει ήδη, αν πχ κάνεις κάποια αναφορά στον Αριστοτέλη ή το Δαρβίνο κοκ όχι για να τον κράξεις τότε μπουζού για σένα.Αρχέλαος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:25Και τι προτείνεις, με παράδειγματα, να περιλαμβάνει αυτός ο νόμος και ενώ δεν υφίσταται μέχρι σήμερα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 20:56 Ενας νόμος για το έγκλημα μίσους του μισογυνισμου είναι απαραίτητος ενόψει των επιθέσεων κατά των γυναικών.
Η σοβαροτητα του μισογυνισμου, ριζα των επιθεσεων σε γυναικες και κοριτσια, πρεπει να αναγνωριστει και να διωχθει ποινικα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- John Brown Gun Club
John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:31ντεφορμε σε βρισκωSid Vicious έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:27Να αρχισαμε και με τα σεξιστικα βλεπω, καταπιεστηκες τόση ωρα αλλα δεν αντεξες τελικαJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:23 Τους Χριστιανους που αγαπανε, ελεουνε, συγχωρουνε, τους εχω μεσα στην καρδια μου. Τους "Χριστιανους" που με τη βοηθεια του Χριστου θελουν να μου γαμησουν την ...δεν το λεω, τους κατουραω.![]()
![]()
Ακομα και η ΓΑΛΗ μεσω της σιωπης της, το παραδεχτηκε.
Ποτε δεν εχω υποβιβασει καποια γυναικα εδω για το φυλο της.
Σε προκαλω να βρεις καποια τετοια αναρτηση μου.
- John Brown Gun Club
στα αρθρα που παρεθεσα εχει καποιες ενδιαφερουσες προτασεις. Αν θελετε, παραθεστε τες να τις συζητησουμε. Εγω εθεσα το θεμα ως τροφη για σκεψη.sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:35Έχει προτείνει ήδη, αν πχ κάνεις κάποια αναφορά στον Αριστοτέλη ή το Δαρβίνο κοκ όχι για να τον κράξεις τότε μπουζού για σένα.Αρχέλαος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:25Και τι προτείνεις, με παράδειγματα, να περιλαμβάνει αυτός ο νόμος και ενώ δεν υφίσταται μέχρι σήμερα;John Brown Gun Club έγραψε: 18 Αύγ 2020, 20:56 Ενας νόμος για το έγκλημα μίσους του μισογυνισμου είναι απαραίτητος ενόψει των επιθέσεων κατά των γυναικών.
![]()
Και από που προκύπτει το ότι μ' ενδιαφέρει ή πρέπει να μ' ενδιαφέρει το αν γίνομαι αντικείμενο κοροϊδίας από κάποιους που θεωρώ χαζούς ή κουτοπόνηρους;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:25απο υποκειμενο της κοροιδιας ομως καταφερνεις να γινεις αντικειμενο. Αρα δεν κανεις και τοσο καλη δουλεια.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:22Εγώ δεν "πάω να κοροϊδέψω" κανέναν.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:19
ΓΑΛΗ ποιον πας να κοροιδεψεις; Τραβας τα ζορια σου με κυριολεκτικα οτιδηποτε βρεις μπροστα σου, αναλογα με το ποσο στραβα ξυπνας καθε μερα.
Σας κοροϊδεύω. Σκέτο.
Όσο ενδιαφέρει αυτούς η γνώμη μου, τόσο ενδιαφέρει και μένα η δική τους.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Και δεν προτεινα ακριβως αυτο. Για να το σχηματοποιησω, να ισχυει για τον μισογυνικο και τον αντιφεμινιστικο λογο και πραξη, οτι ισχυει για τον ρατσιστικο.sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:35
Έχει προτείνει ήδη, αν πχ κάνεις κάποια αναφορά στον Αριστοτέλη ή το Δαρβίνο κοκ όχι για να τον κράξεις τότε μπουζού για σένα.
![]()
- Sid Vicious
καλά, πανε τελείωσε πρώτα το κατούρημα και ξαναέλα
- John Brown Gun Club
αλλου αυτα, εχω βρει τα κουμπια σου και σε κανω να ανεβαινεις στα ταβανια αμα θελω. Σα να κλεβω εκκλησια ειναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:38Και από που προκύπτει το ότι μ' ενδιαφέρει ή πρέπει να μ' ενδιαφέρει το αν γίνομαι αντικείμενο κοροϊδίας από κάποιους που θεωρώ χαζούς ή κουτοπόνηρους;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:25απο υποκειμενο της κοροιδιας ομως καταφερνεις να γινεις αντικειμενο. Αρα δεν κανεις και τοσο καλη δουλεια.
Όσο ενδιαφέρει αυτούς η γνώμη μου, τόσο ενδιαφέρει και μένα η δική τους.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα, καλό μου.