Με το είδος σας, σαφώς και είμαι. Και φασίστρια και ρατσίστρια και ό,τι θέτε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποινικοποιηστε τον μισογυνισμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όχι, απλά μπέρδεψες τη πούτσα με τη βούρτσα, πάλι.foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 11:01Είναι όπως δεν υπαρχουν οι επαναστατημένοι Έλληνες του 21 αλλά μόνο κατι διεφθαρμένοι μισαλλοδοξοι βλαχαραπηδες άρα γαμιεται η εθνική ανεξαρτησία;Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2020, 10:40Βλακείες λέει. Κάνει την κλασική πουστιά (ελπίζω άθελά του γιατί εσύ το κάνεις επίτηδες) όπως όλοι οι SJW : προβάλλουν το πρώτο κύμα φεμινισμού για να δικαιολογήσουν το τρίτο και τις φεμιναζί.
Μόνο που το πρώτο κύμα δεν υπάρχει πλέον. Μόνο οι φεμιναζί.
BTW, αν έπαιζε ποινικοποίηση μισοτέτοιας ρητορικής παίζει για πρακτικούς και μόνο λόγους (μέγεθος δισκογραφίας) να έτρωγες ισόβια (μόνο για τις νυχούδες πχ).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι πως η σάτιρα εχει χάσει το νόημα της αφού η πραγματικότητα η ίδια είναι πιο γελοία από κάθε παρωδία.Green Dragon έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:12 Δεν βλέπεις ότι η σάτυρα κοντεύει να καταργηθεί στην Δύση; Μέχρι και το χιούμορ έχουν στοχοποιήσει οι δικαιωματιστές.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Βάλε και πέντε πάνες ακράτειας για να γουστάρεις καλύτερα.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:13τρελο συγκαμα λεμε, δυο λιτρα ταλκ και προδερμ τουλαχιστονΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:12Ένας από τους λόγους που δεν είμαι φεμινίστρια, είναι γιατί ξέρω ότι είμαι πιο έξυπνη από τους περισσότερους προχωπαπάρες ή μουγκουτόηδες εδώ μέσα.
Αναφορικά με τις περιπτώσεις σαν τη δική σου, όντως κινδυνεύεις λιγότερο από εγκεφαλικό γιατί ήδη είναι αποσυνδεδεμένες πολλές συνάψεις.
Για τους μποκοχαράμηδες θα πεις κάτι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ε, ναι, αφου εισαι.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 11:26
*ρατσιστης εναντιον των ναζι*
μπραβο ασεβαστε, ευγε. γιου ντιντ ιτ.
και εναντιων των λευκων, των στρειτ, των κονομημενων, των δεξιων, των συντηρητικων, των τραμπικων, των χριστιανων.....πολυ μεγαλη λιστα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
BlastFromThePast
Και με το είδος μας και με πολλά άλλα ήδη. Λευκοί ελληνορθόδοξοι φασίστες σοβινιστές είναι οι μόνοι ασφαλείς απ' την οργή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:14Με το είδος σας, σαφώς και είμαι. Και φασίστρια και ρατσίστρια και ό,τι θέτε.
Εσείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι; οι οποίοι πχ είστε σεξιστες, μισογυνηδες, ρατσιστές κτλ; ή κάτι αλλο;Green Dragon έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:12Το γεύεται όταν διαπιστώνει ότι εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε του φράση για να του επιτεθούμε γι' αυτά που χρεώνει στους άλλους. Έτσι είναι η λογοκρισία, κουβάρι χωρίς τέλος.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:06Που τον είδες να γεύεται το "δηλητήριο" του;Green Dragon έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:02 Πως το ευχαριστιέμαι όταν τύποι σαν τον John Brown γεύονται το δηλητήριο της ίδιας τους της προπαγάνδας - να μην μπορούν ν' αρθρώσουν λέξη χωρίς να κατηγορηθούν γι' αυτά που υποτίθεται ότι πολεμούν. Έτσι είναι η λογοκρισία, κόβει και από τις δύο μεριές![]()
![]()
Δεν βλέπεις ότι η σάτυρα κοντεύει να καταργηθεί στην Δύση; Μέχρι και το χιούμορ έχουν στοχοποιήσει οι δικαιωματιστές.
Επίσης δώσε μου ενα παράδειγμα από αυτά που έχει γράψει, που δείχνει αυτό που λες. Εγώ λαλιστατο τον βλέπω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
ΓΑΛΗ ποιον πας να κοροιδεψεις; Τραβας τα ζορια σου με κυριολεκτικα οτιδηποτε βρεις μπροστα σου, αναλογα με το ποσο στραβα ξυπνας καθε μερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:14Με το είδος σας, σαφώς και είμαι. Και φασίστρια και ρατσίστρια και ό,τι θέτε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δεν είναι οργή, φτύσιμο είναι.BlastFromThePast έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:17Και με το είδος μας και με πολλά άλλα ήδη. Λευκοί ελληνορθόδοξοι φασίστες σοβινιστές είναι οι μόνοι ασφαλείς απ' την οργή σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:14Με το είδος σας, σαφώς και είμαι. Και φασίστρια και ρατσίστρια και ό,τι θέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
*ρατσιστης με τους πλουσιους*Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:17ε, ναι, αφου εισαι.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 11:26
*ρατσιστης εναντιον των ναζι*
μπραβο ασεβαστε, ευγε. γιου ντιντ ιτ.
και εναντιων των λευκων, των στρειτ, των κονομημενων, των δεξιων, των συντηρητικων, των τραμπικων, των χριστιανων.....πολυ μεγαλη λιστα.![]()
μπραβο ασεβαστε, καρρυ ον, καρρυ ον
Εγώ δεν "πάω να κοροϊδέψω" κανέναν.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:19ΓΑΛΗ ποιον πας να κοροιδεψεις; Τραβας τα ζορια σου με κυριολεκτικα οτιδηποτε βρεις μπροστα σου, αναλογα με το ποσο στραβα ξυπνας καθε μερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:14Με το είδος σας, σαφώς και είμαι. Και φασίστρια και ρατσίστρια και ό,τι θέτε.
Σας κοροϊδεύω. Σκέτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εχμ, δεν εχεις παρατηρησει οτι κανεις ακριβως το ιδιο, ε;John Brown Gun Club έγραψε: 19 Αύγ 2020, 12:19
ΓΑΛΗ ποιον πας να κοροιδεψεις; Τραβας τα ζορια σου με κυριολεκτικα οτιδηποτε βρεις μπροστα σου, αναλογα με το ποσο στραβα ξυπνας καθε μερα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- John Brown Gun Club
Τους Χριστιανους που αγαπανε, ελεουνε, συγχωρουνε, τους εχω μεσα στην καρδια μου. Τους "Χριστιανους" που με τη βοηθεια του Χριστου θελουν να μου γαμησουν την ...δεν το λεω, τους κατουραω.
Τελικά το πρόβλημα σου δεν είναι ότι δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου, το πρόβλημα είναι ότι κάνεις τόσα πολλά λάθη που θα έπρεπε να αφιερώσεις τουλάχιστον τον μισό από τον συνολικό χρόνο που έχεις διαθέσιμο στο να τα παραδέχεσαι.foscilis έγραψε: 19 Αύγ 2020, 11:27 Μα αυτό κάνω φίλε Όττο.
Ισχυρίζομαι ξεκάθαρα ότι Κολοκοτρώνης / Σύγχρονος Πατριώτης = Σουφραζέτα / φεμινίστρια των σόσιαλ.
Σύγκρινε απλά το να αγωνίζεσαι για να μην παίρνουν κάθε χρόνο οι τούρκοι ένα παιδί σου για σκλάβο με το να αγωνίζεσαι για να μην παίξει τον φανταστικό ήρωα Αχιλλέα ένας μαύρος ηθοποιός σε μια τηλεοπτική σειρά που γυρίζεται στην Αφρική.
Για να πάρουμε το αρχικό σου επιχείρημα, μπορείς να μου δείξεις πολλούς σύγχρονους πατριώτες που να έχουν αγωνιστεί για να απελευθερωθούν σκλάβοι από τον Οθωμανικό ζυγό; Εγώ νομίζω ότι είναι ακριβώς μηδέν. Άρα ο πατριωτισμός είναι πούτσες. Εσύ το λες όχι εγώ.
Οπότε ναι, κατανοητόν. Εξάλλου εμείς είμαστε φίλοι σου, δεν κρίνουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.